Hablian association launches Albanian language website

Hablian association launches Albanian language website

Albania_HabilianHabilian Association, January 30 2017:… Habilian Association has launched the first specialized website in Albanian language providing news, analysis and documents on crimes conducted by the Mujahedin e-Khalq organization (MeK, MKO, NCRI, PMOI, etc.) Expelled from Iraq and relocated to Albania, MeK’s record is filled with numerous crimes including assassination of high ranking Iranian officials … 

Yes, We Do Know the MEK (Mojahedin Khalq, Rajavi cult) Has a Terrorist Past 

Link to the source

Hablian launches Albanian language website

سایت آلبانیایی هابیلیان

Habilian Association has launched the first specialized website in Albanian language providing news, analysis and documents on crimes conducted by the Mujahedin e-Khalq organization (MeK, MKO, NCRI, PMOI, etc.)

Expelled from Iraq and relocated to Albania, MeK’s record is filled with numerous crimes including assassination of high ranking Iranian officials and killing more than 12000 Iranian civilians in the past four decades.

According to reports released by Western research centers and intelligence agencies, the Mek has been involved in various crimes including murder, kidnapping, money laundering, bribery and other crimes.

As more than 2000 members of this dangerous cult were relocated to Albania, Habilian Association’s Albanian website was launched in order to enlighten the public opinion in Albania about the true nature of the MeK and make the Albanian people aware of the threats posed to them by this terrorist group.

*** 

زهره قائمی فرمانده ترور صیاد شیرازیIranian resistance group MKO to move to Albania (aka Mojahedin Khalq, MEK, NCRI, …)

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/?p=8067

Albania’s politicians and artists supporting Iranian Mojahedin terrorists in clandestine concert 

Albani Mojahedin Khalq terrorism mafia politiciansGazeta Impact, Tirana, Albania, January 17 2017:… The concert was held purportedly to show solidarity of the Albanian people with the Iranian Mojahedin who came to our country on the basis of a secret agreement between the Albanian government and the US. Hidden below the ground floor of the hall, and out of sight of the media, Albanian politicians and artists gave full support to the Iranian Mojahedin. During her … 

تعلیم دیدگان صدام مجاهدین خلق رجوی از عراق تا آلبانیAlbanian citizens fearful of radicalised Mojahedin Khalq neighbours deserve more information

Gazeta Impakt (Impact Newspaper)
Translated by Iran Interlink
Link to the original article (Albanian)

Albania’s politicians and artists supporting Iranian Mojahedin terrorists in clandestine concert

On January 16, 2017, at 19:00 in the concert hall of the orthodox church, the Iranian Mojahedin held an event with the participation of several artists and many politicians.

تروریسم مجاهدین خلق مافیای مواد مخدر در آلبانی

The concert was held purportedly to show solidarity of the Albanian people with the Iranian Mojahedin who came to our country on the basis of a secret agreement between the Albanian government and the US.

Hidden below the ground floor of the hall, and out of sight of the media, Albanian politicians and artists gave full support to the Iranian Mojahedin.

During her speech in support of the Mojahedin, Deputy Minister of the Interior Elona Gjebrea said “The Albanian state is guided by the principle that human rights are inalienable and inviolable rights, so we are a people in solidarity and support of the Mojahedin”. Apparently, Gjebrea does not know what is happening in Albania with human rights.

People are dying from cold, they are being killed in the streets, teenagers are dying on the job, these are only some of the cases of violation of human rights in our country that Gjebrea never covers.

Shehi, a Member of Parliament, was apparently only accidentally in the place, because during his address Shehu spoke about the Iranian government as one of the most isolated countries in the world because of its lack freedom and democracy which is demonstrated by its aggression against people. But Shehu apparently did not know that Iran enjoys diplomatic relations with Albania, and that only a few days ago, Foreign Minister Bushati signed several cooperation agreements with the Iranian state [during a visit to Tehran].

On the other hand, maestro Jean Ciko also spoke of the support that the Albanian people have for Iranian terrorists, and said he was satisfied with the cooperation they had with them over the years.

But if all those participants talked about democracy, and if all these people seek freedom, why were the media not allowed at that concert; that media which Shehi, Jean Ciko or Elona Gjebrea take with them wherever they go to do any work so that they can be praised? This concert was not held in the presence of any media.

http://www.gazetaimpakt.com/lajm/17743/politikane-dhe-artiste-mbeshtesin-terroristet-iranian/

Politikanë dhe artistë mbështesin terroristët Iranian

Më datën 16 janar 2017, në orën 19:00  në sallën e kulturës pas Ministrisë së Bujqësisë, muxhahedinët iranian kanë mbajtur një eveniment me pjesëmarrje të disa artistëve dhe shumë politikanëve.

تروریسم مجاهدین خلق مافیای مواد مخدر در آلبانی

Koncerti i mbajtur kishte për qëllim, solidaritetin e popullit shqiptar me muxhahedinët iranian të ardhur në vendin tonë në bazë të një marrëveshje sekrete mes qeverisë shqiptare dhe asaj amerikane.

Të futur nën katin përdhesë të sallës, dhe larg syrit të mediave, politikanët dhe artistët shqiptarë dhanë mbështetjen e plotë për muxhahedinët iranianë.

Zëvendës Ministrja e Brendshme, Elona Gjebrea gjatë fjalës së saj në mbështetje të muxhahedinëve tha se “Shteti shqiptar udhëhiqet nga parimi se të  drejtat e njeriut janë të drejta të patjetërsueshme dhe të paprekshme, ndaj jemi një popull solidar dhe jemi përkrah muxhahedinëve”. Por siç duket, Gjebrea nuk e di se çfarë po ndodh në shqipëri me të drejtat e njeriut.

Njerëzit po vdesin nga I ftohti, ata po vriten në rrugë, adoleshentë po vdesin në punë, këto janë vetëm disa nga rastet e shkeljes së të drejtave të njeriut në vendin tonë që Gjebrea nuk i përmend kurrë.

Dashamir Shehu deputet i kuvendit të Shqipërisë siç duket ishte në mënyrë aksidentale në atë vend, sepse gjatë fjalës së tij përshëndetëse Shehu foli për qeverinë iraniane si një ndër vendet më të izoluara në botë, aty sipas tij mungon liria dhe demokracia, dhe është një vend ku ushtrohet agression ndaj populli të tij, por Shehu siç duket nuk e di që Irani ka mardhënie diplomatike me Shqipërinë, dhe vetëm para pak ditësh ministri i jashtëm Ditmir Bushati lidhi disa marrëveshje bashkëpunimi me Shtetin Iranian.

Nga ana tjetër maestro Zhani Ciko, foli edhe ai për mbështetjen që populli shqiptar ofon për terroristët Iranian, dhe tha se ishte i kënaqur me bashkëpunimin që kishte pasur ndër vite me ta.

Por nëse të gjithë ata pjesëmarrës flisnin për një demokraci, dhe se këta persona e kërkojnë lirinë, pse në atë koncert nuk lejoheshin mediat, ato media që Dashamir Shehu, Zhani Ciko apo Elona Gjebrea i marrin me vete kudo që të shkojnë për të bërë ndonjë punë, dhe për tu lavdëruar? Por  në rastin e këtij koncerti nuk kishte prezencë mediash.// Gazeta Impakt

(END)

*** 

Anne Singleton: Key to de-radicalization of MEK hostages in Albania are their families

IMPAKT 55 – Muxhahedinet iraniane ne Shqiperi. Interviste eksluzive me Anne Singleton
https://youtu.be/8v-Q7UWfN3M

Albania: Radicalized MEK member convicted for attempted rape of 11-year-old boy

همکاری مافیای آلبانی و مجاهدین خلق، فرقه رجوی Mojahedin Khalq (Rajavi cult) and Albanian Mafia are getting closer

The Life of Camp Ashraf,
Mojahedin-e Khalq Victims of Many Masters

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/?p=8039

Iran arrests MKO (Mojahedin Khalq, MEK, NCRI, Rajavi cult …) ringleader in Isfahan 

Albanian_Mafia Mojahedin_Khalq TerroristsPress TV, January 01 2017:… Iranian media reported on Wednesday that the MKO member had been arrested the day before in the central city of Isfahan. The terrorist had been identified by Iranian security forces before entering the country, according to the reports. The individual had come to Iran with the aim of creating chaos during the funeral of Ayatollah Akbar Hashemi Rafsanjani, who passed away on Sunday and … 

مجاهدین خلق در آلبانی به جان هم افتاده اندAlbania: What would a de-radicalization program for the Mojahedin Khalq (Rajavi cult) involve

همکاری مافیای آلبانی و مجاهدین خلق، فرقه رجوی Mojahedin Khalq (Rajavi cult) and Albanian Mafia are getting closer

خاکسپاری آیت الله هاشمی رفسنجانیMEK (Mojahedin Khalq, Rajavi cult) and Saudis isolated as world leaders send condolences for Rafsanjani’s death

Link to the source

Iran arrests MKO (Mojahedin Khalq, MEK, NCRI, Rajavi cult …) ringleader in Isfahan

Iran’s security forces have arrested a ringleader of the terrorist Mujahedin-e Khalq Organization (MKO), who was seeking to create chaos during the funeral procession of a senior Iranian official in the capital Tehran.

Iranian media reported on Wednesday that the MKO member had been arrested the day before in the central city of Isfahan. The terrorist had been identified by Iranian security forces before entering the country, according to the reports.

The individual had come to Iran with the aim of creating chaos during the funeral of Ayatollah Akbar Hashemi Rafsanjani, who passed away on Sunday and was laid to rest on Tuesday.

Huge crowds of Iranian mourners from all walks of life turned out in Tehran for the funeral of the late chairman of Iran’s Expediency Council and two-time president. The funeral was also attended by senior political, military and religious figures.

خاکسپاری آیت الله هاشمی رفسنجانی

Mourners take part in the funeral of former Iranian president Akbar Hashemi Rafsanjani in Tehran, Iran, on January 10, 2017

The terrorist had reportedly recorded numerous videos for MKO-affiliated satellite channels.

The MKO, the most hated terrorist group among the Iranians, has carried out numerous terrorist attacks against Iranian civilians and government officials over the past three decades.

Out of the nearly 17,000 Iranians killed in terrorist assaults since the victory of Iran’s 1979 Islamic Revolution, about 12,000 have fallen victim to MKO’s acts of terror.

The terrorist group also sided with the former Iraqi dictator, Saddam Hussein, during Iraq’s eight-year imposed war against Iran in the 1980s. The group also helped Saddam in his brutal crackdown on his opponents.

Can Albania deradicalise Mojahedin Khalq Rajavi cultMassoud Khodabandeh, Huffington Post: Can Albania Meet its Obligations and De-radicalize an Influx of Terrorists into Europe? 

Mojahedin Khalq (MKO, MEK, Rajavi cult) Our Men in Iran? (Seymour M. Hersh, The New Yorker, April 2012)

عربستان سعودی مجاهدین خلق داعش و تروریسمWorld knows Saudi Arabia is source of terrorism

Saudi beheading – Myanmar woman screams innocence before execution

https://youtu.be/x1mNQTUbhbM

مزدور مریم رجوی و ترکی الفیصل اربابشSaudi Arabia’s ambivalent relationship to terrorism

Remember.Mojahedin Khalq (MKO, MEK, Rajavi cult) was one of the excuses of US attacking Iraq

مریم رجوی داعش تروریسم Mojahedin Khalq (MKO, NCRI, Rajavi cult) terrorists openly declare support for ISIL, terror acts

احمد صحوبیMojahedin Khalq ( MEK, MKO, NCRI, Rajavi cult) Affiliated Terrorist Ring Disbanded in Southeastern Iran

Grand Controversy as MEK can’t prove leader Massoud Rajavi is dead or alive

2016-06-30-1467308500-6000440-download.jpgMaryam Rajavi — MEK Propaganda Queen — Advertises Her Serives For Iran’s Enemies

*** 

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/?p=8014

Albania: John Kerry brought terrorists (Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult), John Brennan warns of their risk 

Gazeta Impakt, Albania, Translated by Iran Interlink,  January 01 2017:… According to Fatos Klosi, former director of the National Intelligence Service, the American CIA chief has warned Albania that Donald Trump will renounce support for the MEK terrorists and it will be the Albanian Government itself which must deal with internal security and must confront a group trained militarily from the time of Saddam Hussein … 

تعلیم دیدگان صدام مجاهدین خلق رجوی از عراق تا آلبانیAlbanian citizens fearful of radicalised Mojahedin Khalq neighbours deserve more information

Link to the original report (Albanian)

(Translated by Iran Interlink)

Albania: John Kerry brought terrorists (Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult), John Brennan warns of their risk

Shqipëri: John Kerry sjell terroristët, John Bernnan paralajmëron rrezikun e tyre

Shqipëri: John Kerry sjell terroristët, John Bernnan paralajmëron rrezikun e tyre

After the “gift” that John Kerry gave Albania, now CIA director John Bernnan has warned Tirana of the possible huge risk that the Mojahedin Khalq (MEK) terrorist group poses to Albania through its presence in the capital.

According to Fatos Klosi, former director of the National Intelligence Service, the American CIA chief has warned Albania that Donald Trump will renounce support for the MEK terrorists and it will be the Albanian Government itself which must deal with internal security and must confront a group trained militarily from the time of Saddam Hussein. Fatos Klos said, “The visit to Tirana of the head of the Central Intelligence Agency (CIA), John Brennan, has not gone unnoticed, as it could not have been intended that a state senior discuss only small and unimportant issues”. The former head of the National Intelligence Service, Fatos Klos, said in a statement to the newspaper Today, that he has listed three main issues for which the head of the CIA is believed to have arrived in Tirana. According Klos, one of the issues that has been the subject of discussion between the head of the CIA and top state officials, it is the question of the Mojahedin. The former Albanian head of espionage argues that the new president of the United States, Donald Trump has said he will pursue a new policy, focusing on economic growth in the country and that every member of NATO should contribute financially toward its own security.

In these conditions, Klos explained that America will not protect Albania, nor will it finance the Mojahedin. According to Klos, a change of US policy on the issue of the Mojahedin will increase the risk to Albania from Iran after the Albanian government undertook to accommodate three thousand representatives of the Iranian opposition, that the country considers terrorists. On the other hand, there is a risk from the Mojahedin itself. A lot of these issues would have been discussed, including the Iranian issue. “The new American president will escalate tensions with the Iranians and the Iranians will raise complaints against us because Albania has undertaken to accommodate these terrorists. The head of the CIA comes to discuss such issues. His visit to Tirana is an assessment of Albania’s role and partnership with the US, “said Klos”.

*** 

Anne Khodabandeh (Singleton) Albania Qytetarët shqiptarë të frikësuar nga grupi Muxhahedin Halk i radikalizuar meritojnë më shumë informacionHouse debate contaminated by Maryam Rajavi lobbyist Lord Alton (Open letter to Baroness Afshar)

مرگ مسعود رجوی تیرانا آلبانیPolemikë e madhe pasi MEK nuk mund të provojë nëse lideri Massoud Rajavi ka vdekur apo është gjallë

Comrades in Arms – Sexual abuse by Massoud and Maryam Rajavi
https://youtu.be/jpDUMaIntS8

Anne Khdabandeh Cults and Terror (Open Minds)Open Minds – Explaining Radicalisation for Prevent and Channel

Prevent Suffolk Conference 22 March 2016Anne Singleton, Prevent Suffolk Conference 22 March 2016
From Attraction to Action — How Young People Are Radicalized 

Anne Khodabandeh London Sep 2014Expert in cultic abuse and terrorism in the MEK speaks in London charity meeting

آن خدابنده سرگی بلیسکوPresident of MIVILUDES Serge Blisko with Anne Khodabandeh (Singleton) of the FST. FECRIS 2015
‘No Exit’ – Human Rights Abuses Inside the Mojahedin Khalq Camps – Human Rights Watch, May 2005

Document on Mojahedin Khalq released by RAND (The Mujahedin-e Khalq in Iraq, A Policy Conundrum)

Mojahedin Khalq (MEK, Rajavi cult)’s Fake Intelligence On Aleppo Only Hinders Fact-finding Bodies Finding The Truth

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/?p=7854

Albania: Toxic Waste, Cannabis and the Iranian Mojahedin Khalq (Rajavi cult) are part of the same equation under the devilish Justice Reform 

mojahedin-khalq-terrorism-albaniaIran Interlink, Tirana, Albania, November 07 2016:… The author of this equation – as expressed in the title of the analysis – is Soros, who lobbied Washington to support this scheme, aiming to provide income to finance the activities of his Foundation in the Balkans and beyond Europe. In coming years, Albania will be known for the import of Mojahedin Khalq organisation, imported toxic waste and the mass cultivation of cannabis. Time will tell how the ‘reformed’ justice system will deal with this challenge. In conclusion, Myftaraj forecasts that Rama’s ‘Justice Reform’ will not affect the progress of this hellish business.

mojahedin-khalq-radicalisation-maryam-rajaviMojahedin khalq (MKO, MEK, Rajavi cult) the ending stage of the radicalization process

مجاهدین خلق در آلبانی به جان هم افتاده اندAlbania: What would a de-radicalization program for the Mojahedin Khalq (Rajavi cult) involve

https://iran-interlink.org 

Albania: Toxic Waste, Cannabis and the Iranian Mojahedin Khalq (Rajavi cult) are part of the same equation under the devilish Justice Reform

مجاهدین خلق زباله شیمیایی و مواد مخدر در آلبانی

kastriot-myftaraj-mojahedin-khalqIn October, City News published an article by Kastriot Myftaraj criticising Prime Minister Edi Rama’s Justice Reforms. The article outlines what Myftaraj calls a black market deal with Washington to bring thousands of Iranian members of the Mojahedin Khalq organisation to Albania. This is a large number in relation to Albania’s own population and its place amongst other NATO countries. What may have been profitable for some is very harmful for the country and its inhabitants.

Rama’s government is accused of covertly striking other harmful deals. First to transform the country into a large plantation of cannabis production. Second, to transform the country into a centre for processing trash and hazardous waste from Europe and beyond. Both deals earning multi-billion euros for a minority of people.

In order to push these deals, Myftaraj says Prime Minister Rama invented the idea of ‘Justice Reform’, but argues that it doesn’t take a genius to realise that ‘reformers’ of justice are not really interested in making the justice system functional or independent because if this were so, judges and prosecutors would reveal and punish the authors of the above three schemes.

An independent prosecutor would ascertain what agreement there was to allow the introduction of the Mojahedin Khalq organisation in Albania. According to Albania’s constitution, any such agreement should have been passed to Parliament for approval. An independent court, therefore, would prosecute the Prime Minister and the Minister of the Interior as criminals.

An independent prosecutor would only need to chart the chronology of events to understand the connection implicit in the title of the article. It is no coincidence that the bill for the arrival of garbage and hazardous waste before the Assembly came after the massive influx of Mojahedin.

The author of this equation – as expressed in the title of the analysis – is Soros, who lobbied Washington to support this scheme, aiming to provide income to finance the activities of his Foundation in the Balkans and beyond Europe.

In coming years, Albania will be known for the import of Mojahedin Khalq organisation, imported toxic waste and the mass cultivation of cannabis. Time will tell how the ‘reformed’ justice system will deal with this challenge. In conclusion, Myftaraj forecasts that Rama’s ‘Justice Reform’ will not affect the progress of this hellish business.

http://www.citynews.al/2016/09/nga-kastriot-myftarajplehrat-kanabisi-muxhahedinet-iraniane-dhe-e-ashtuquajtura-reforme-ne-drejtesi-i-perkasin-te-njejtit-ekuacion-djallezor/1

Nga Kastriot MYFTARAJ/Plehrat, kanabisi, muxhahedinët iranianë dhe e ashtuquajtura reformë në drejtësi i përkasin të njëjtit ekuacion djallëzor

NDAJE ME MIQTË?

Qeveria e Edi Ramës, duke pranuar në Shqipëri të gjithë organizatën e muxhahedinëve iranianë, me mijëra njerëz, dhe jo vetëm një numër të vogël sipas përpjestimit që i takonte Shqipërisë në një ndarje të tyre në vendet e NATO-s, cfarë ishte marrëveshja e qeverisë paraardhëse, bleu në tregun e zi politik të Washingtonit, dy leje sa fitimprurëse për të, aq të dëmshme për vendin dhe banorët e tij.
Leja e parë është ajo për ta shndërruar vendin në një plantacion të madh të prodhimit të cannabis sativa. Leja e dytë është ajo për ta shndërruar Shqipërinë në një vend-kosh plehrash dhe mbetjesh të rrezikshme të Europës dhe më gjerë. Të dy këto leje sjellin të ardhura prej shumë miliardë eurosh për një pakicë njerëzish.
Për të mashtruar shqiptarët, në ndërkohë që përgatiteshin dhe bëheshin këto, u sajua teatri i reformës në drejtësi. Nuk është nevoja që një njeri të jetë shumë i mencur që të kuptojë se “reformatorët” e Drejtësisë nuk janë të interesuar vërtet për një reformë që ta bëjë Drejtësinë funksionale, të pavarur, sepse nëse do të ndodhte kështu, gjyqtarët dhe prokurorët do të zbulonin dhe ndëshkonin autorët e skemës së mësipërme.
Sepse një Prokurori e pavarur do të kërkonte nga qeveria marrëveshjen për ardhjen e muxhahedinëve në Shqipëri, dhe kur të konstatonte mungesën e marrëveshjes, e cila për më tepër nëse ekzistonte duhet të kalonte në Kuvend për miratim, sipas Kushtetutës, do t’ i dërgonte në Gjykatë si të pandehur Kryeministrin dhe Ministrin e Punëve të Brendshme. Dhe Gjykata e pavarur do t’ i dënonte si kriminelë.
Një Prokurorie të pavarur do t’ i mjaftonte të ndërtonte kronologjinë e ngjarjeve për të kuptuar lidhjen që kam bërë në titullin e kësaj analize. Sepse nuk është rastësi që projekt-ligji për ardhjen e plehrave dhe mbetjeve të rrezikshme erdhi në Kuvend pas ardhjes masive të muxhahedinëve .
Autori i ekuacionit të shprehur në titullin e kësaj analize është Sorosi, i cili loboi në Washington për ta mbështetur këtë skemë, me synim që të sigurojë të ardhura për financimin e veprimtarive të fondacionit të tij në Ballkan dhe më gjerë Europë.
Në vitet e ardhshme Shqipëria do t’ ua shikojë të keqen muxhahedinëve, plehrave të importuara, kultivimit masiv të kanabisit. Koha do të tregojë se sa do të jetë e aftë Drejtësia e reformuar për t’ u përballur me këtë sfidë. Nuk e quaj veten për parashikues të madh nëse them se Drejtësia e reformuar as që do ta cënojë mbarëvajtjen e këtij biznisi djallëzor.

*** 

Dear Washington: Kick Out This Iranian Militant Cult

Holly Dagres, Huffington Post, December 12 2014:… Maryam Rajavi’s marriage to one of the original founders of the MEK symbolized the transformation from an organization to a “cult of personality.” With the money provided by Iraqi President Saddam Hussein–they formed an alliance due to a deep disdain for the Iranian regime–to “construct self-sufficient camps” …

Discovering Iran (Women of Iran, Washington just doesn’t get it)

ثریا سپهرپور - اولریشSoraya Sepahpour-Ulrich, Foreign Policy Journal, November 08 2014:…In addition to the “Iran experts”, Washington has found itself other sources of ‘intelligence’, foremost; the Mojahedeen Khalg (MEK) terrorist cult. This group feeds Washington information provided them by Israel. Previous to this assignment, the cult was busy fighting alongside Saddam …

ISIS supporter Maryam Rajavi attacks Obama from French parliament

Anne Khodabandeh (Singleton), Iran Interlink, November 01 2014: … When a supporter of ISIS sits in the French parliamentary building and attacks President Obama, the cracks are seriously beginning to show in the West’s approach to resolving the whole Middle East situation. Observers may not be sufficiently informed to tell Western governments what to do in …

Azar (Mona) Hossein Nejad asks UNHCR to transfer her sister out of Camp Liberty

Azar Hossein Nejad, Hossin Nejad weblog, January 01 2015:…  I am contacting you to ask for your help regarding the situation of my sister, Zeinab Hossein Nejad, a 36 years old woman who is living in Camp Liberty in Baghdad, Iraq.  I never saw my parents or sister during my childhood and youth as all of them had to run for their lives. They left Iran along …  

European Conservatives line up with Iranian hardliners (Stevenson, Vidal-Quadras)

فریده فرحیFarideh Farhi, Lobelog, April 22 2014: … members (some of them with links to the exiled Iranian opposition group, the Mujahadeen-e-Khalq (MEK), such as Spanish EPP member Alejo Vidal-Quadras and British ECR member Struan Stevenson) proposed amendments deleting the call for an opening of the EU office in Tehran, fully in line with the position of their supposed enemies — Iranian hardliners …

Zahra Moeini: Situation of women in Camp Liberty (Mojahedin Khalq, Rajavi cult)

زهرا معینیNejat Association reporting from , Ashraf news, April 21 2014: …  Massoud Rajavi has ordered the officials of the Camp to intensify the limitations against women especially after the revelations by Batoul Soltani and other dispatched members who bravely exposed the internal affairs especially the sexual scandals of the cult leader such as ‘Salvation dancing’ …