Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana like Pontius Pilate Who Crucified Jesus Christ

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana like Pontius Pilate Who Crucified Jesus Christ

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana Elona Gjhebrea , Mehdi Abrishamchi , Maryam Rajavi , Djana Culi Gazeta Impakt, Tirana, Albania, December 27 2019:… At the mass that took place at St. Paul’s Catholic Cathedral in Tirana for Christmas, besides many corrupt personalities, thieves and criminals who went on to pardon sins and appear on television as good men, there were also representatives of the former terrorist Iranian Mojahedin-e Khalq organisation (MEK). On the left of Maryam Rajavi is the feared Communist spy, Djana Culi, who is notorious in Albania for sending the brothers Blloshmi and Genc Leke to the gallows, and who is now a fiery supporter of the MEK jihad against Iran. On the right of the hijab wearing Maryam is Elona Ghebrea, former Deputy Minister of the Interior, who is also controversial for her acquaintance with the Habilaj clan drug gang. Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana 

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in TiranaMEK Terrorists in Albania Complicating Edi Rama’s EU Accession Talks

(Translated by Iran Interlink)

Link to the original report (Albanian)

Xhihadistët iraniane shkojne në meshën e Krishtlindjes në Tiranë sikur Ponc Pilati kur coi Krishtin ne kryq

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana like Pontius Pilate Who Crucified Jesus Christ

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana Elona Gjhebrea , Mehdi Abrishamchi , Maryam Rajavi , Djana Culi

Elona Gjhebrea , Mehdi Abrishamchi , Maryam Rajavi , Djana Culi

At the mass that took place at St. Paul’s Catholic Cathedral in Tirana for Christmas, besides many corrupt personalities, thieves and criminals who went on to pardon sins and appear on television as good men, there were also representatives of the former terrorist Iranian Mojahedin-e Khalq organisation (MEK).

 

Present at the Christmas Mass was the head of the Iranian Jihadis, Maryam Rajavi. Behind Maryam Rajavi, in the photo published by an Albanian newspaper, is her first husband Mehdi Abrishamchi, who because her second husband, Massoud Rajavi, is now dead, is apparently replacing the former.

Mehdi Abrishamchi

On the left of Maryam Rajavi is the feared Communist spy, Djana Culi, who is notorious in Albania for sending the brothers Blloshmi and Genc Leke to the gallows, and who is now a fiery supporter of the MEK jihad against Iran. On the right of the hijab wearing Maryam is Elona Gjhebrea, former Deputy Minister of the Interior, who is also controversial for her acquaintance with the Habilaj clan drug gang.

Attendance by the former terrorists, former communist spies and friends of drug traffickers has been welcomed by Monsignor George Frendo. In a repetition of the biblical tragedy of Pontius Pilate and the hypocritical religious leaders who condemned Jesus Christ to the cross, Monsieur George Frendo was happy with the presence of former terrorists, spies, criminals, etc. who attended the Christmas Mass. Their presence turned the Mass into a biblical tragedy.

Knowing that Maryam Rajavi presents herself to members of her cult as the messenger of Imam Mahdi who will save Iran from Islam and the Imams, the Christmas Eve Mass in Tirana resembled messianic dust. Maryam the ‘saint’ was celebrating the day of the birth of the saint Jesus Christ in the presence of many sins and sinners.

If Christ was in the grave, the night would have been a freakshow of horror!

Hallelujah!

MEK Terrorist Cult Members In Albania Who Mustn’t Think About Sex

Iranian MEK Jihadis at Christmas Mass in Tirana like Pontius Pilate Who Crucified Jesus Christ

In Albanian:

Xhihadistët iraniane shkojne në meshën e Krishtlindjes në Tiranë sikur Ponc Pilati kur coi Krishtin ne kryq

Në meshën që u zhvillua në Katedralen Katolike te ‘Shën Palit’ në Tiranë për Krishtlindjen pervec shume personaliteteve te korruptuar, hajduter dhe kriminele qe shkojne qe t’u falen mekatet dhe qe te dalin ne televizion si burra te mire, prezente ishin edhe perfaqesues te organizates ish-terroriste te muxhahedineve iraniane.

E pranishme ne Meshen e Krishtlindjes ishte kryetarja e xhihadit iranian, Maryam Rajavi. Prapa Merjeme Raxhavit ne foton qe ka botuar Gazeta Shqiptarja duket burri i saj i pare Mehdi Abrishamchi i cili tani qe Merjemes i ka vdekur burri i dyte, Massoud Rajavi, mesa duket zevendeson te parin.

Ne krah te majte te Maryam Rajavit qendronte spiunja e frikshme e komunizmit, Djana Culi e cila keqnjihet ne Shqiperi per dergimin ne litar te vellezerve Blloshmi dhe Genc Lekes dhe tanime eshte mbeshtetese e zjarrte e xhihadit te MEK-ut kunder Iranit. Ndersa ne krah te djathte te Merjemes me ferexhe qendronte Elona Gjebrea ish Zevendes Ministre e Brendshme e perfolur po ashtu per njohjet e saja me banden e droges se klanit Habilaj.

Kete prezence me ish-terroriste, ish-spiuner te komunizmit dhe miq te trafikanteve te droges e ka pershendetur Imzot George Frendo. Duke perseritur tragjedine biblike te Ponc Pilatit dhe klerit hipokrit qe coi Jezu Krishtin ne kryq, Imzot George Frendo ishte i lumtur me prezencen e ish-terroristeve, spiunerve, krimineleve etj qe morren pjese ne meshen e Krishlindjeve. Prezenca e tyre e ktheu meshen ne nje tragjedi biblike.

Duke ditur qe Maryam Rajavi i prezantohet anetareve te kultit te saj si e derguar e Imam Mehdiut e cila do shpetoje Iranin nga Islami dhe hoxhallaret, Mesha e Mbremshme e Krishtlindjeve ne Tirane i ngjau nje tallavaje mesianike. Maryam ‘shenjtorja’ po festonte diten e lindjes se te shenjtit Jezu Krisht, ne prezencen e shume mekatarave dhe gjynahqareve.

Krishti nese do ishte ne varr, mbreme do ishte cuar si lugat nga tmerri!

Haleluja!

(End)

*** 

Mojahedin Khalq MEK Rajavi Iranian Cult The shadowy cult Trump advisors tout as an alternative to the Iranian government

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/maryam-rajavis-advocate-elona-gjebrea-has-links-with-the-albanian-mafia/

Maryam Rajavi’s advocate Elona Gjebrea has links with the Albanian Mafia

Elona Gjebrea_Maryam RajaviExit, Tirana, Albania, November 26 2017:… US Ambassador Donald Lu ought to be mentioned as another influence on her rapid rise within politics. During an event in 2016, Ambassador Lu praised Gjebrea as a “personal hero”: Another hero of mine is Deputy Minister of Interior Elona Gjebrea. She has fought every year to improve the work of the Albanian government in the battle against human trafficking. She has secured more money … 

Elona Gjebrea_Maryam RajaviElona Gjebrea at the March 2017 Mojahedin Khalq rally in Tirana, Albania with Maryam Rajavi
Elona Gjebrea përgëzon Marjam Raxhavin për mbajtjen e skllevërve modernë në Tiranë-

Link to the source

Maryam Rajavi’s advocate Elona Gjebrea has links with the Albanian Mafia

Next in Line, Former Deputy Minister of Interior Questioned on Links with Habilaj Gang

PS deputy and former Deputy Minister of Interior Elona Gjebrea has been interrogated by the Prosecution of Serious Crimes, after suspicions have arisen about her interactions with former Minister of Interior Saimir Tahiri and the Habilaj brothers.

Despite Gjebrea’s declaration on News24 in which she denied being questioned by the prosecution, Exit has received confirmation from secure sources that Gjebrea has made a declaration at the prosecution related to her presence in the company of several persons suspected of international drug trafficking.

Meanwhile, sources from Italy close to the Prosecution of Catania confirm to Exit that during her time as deputy minister under Tahiri, Gjebrea is suspected of having at least once been in the company of the Habilaj brothers. Italian prosecutors have also received confirmation from their Albanian counterparts that Gjebrea has at least accompanied Tahiri on his private trips to Greece. It is suspected that this trip was made to support the criminal activities of the Habilajs.

However, the Prosecution of Serious Crimes has so far released no information about the role of Gjebrea in their investigation, and has refused to answer on the record to Exit’s question whether she has been questioned.

Gjebrea, who cannot be arrest on account of her parliamentary immunity, served as a deputy under Tahiri from 2013–2017. Officially her portfolio included the battle against trafficking and she served as national coordinator for the Battle against Human Trafficking.

Her nomination in 2013 as deputy minister at the Ministry of Interior was unexpected, considering her academic career in the fields of biology and demography. During her tenure she kept a low political profile, and emerged in 2017 election at the head of the Socialist Party list for Tirana, where Tahiri was election coordinator and chairman of the PS.

US Ambassador Donald Lu ought to be mentioned as another influence on her rapid rise within politics. During an event in 2016, Ambassador Lu praised Gjebrea as a “personal hero”:

Another hero of mine is Deputy Minister of Interior Elona Gjebrea. She has fought every year to improve the work of the Albanian government in the battle against human trafficking. She has secured more money for non-governmental organizations, employee wages, education of the police, and youth activities. Her efforts will make a difference every day.

“Habilaj”, Gjebrea bëhet nervoze nga pyetja e gazetares së Report Tv: Ti moj vajzë s’je prokurore

https://youtu.be/52t0fKmwqcU

http://shqiptarja.com/news.php?id_legami=258285

Dokumenti/Bashkëshorti i Elona
Gjebreas fshehu dënimin me burg

Elona Gjebrea, ish-zevendësministrja e Brendshme dhe kryesuesja e listës së deputetëve socialistë për Tiranën, u bë personazh i njohur ditët e fundit pasi media aludoi se ajo është thirrur në Prokurorinë e Krimeve të Rënda për çështjen Tahiri.

Sipas burimeve të cituara nga disa portale, zonja Gjebrea

dyshohet të ketë udhëtuar së bashku me ish-shefin e saj për në Greqi në të njëjtat ditë kur makinën e kanë patur në përdorim vëllezërit Habilaj. Ndërsa Prokuroria e Krimeve të Rënda për shkak të sekretit hetimor nuk mundet as ta provojë por as ta përgënjeshtrojë këtë lajm, deputetja e PS me një fjalor aspak të denjë për një zonjë që ka qenë numri 2 i Ministrisë së Brendshme iu hakërrye gazetarëve për pyetjet që i drejtuan lidhur me këtë çështje duke preferuar të përdorë madje dhe gjuhën e shumë kritikuar të Kryeministrit për “median e kazanit”.

Zonja Gjebrea ndoshta nuk e di se është e detyruar t’u përgjigjet gazetarëve, qoftë edhe me fjalët e arta “nuk kam koment” dhe jo të fyejë ata që e pyesin për një shqetësim të ditës. Aq më shumë ajo mban përgjegjësi për ato që ka bërë e kur ka qenë zëvendësministre sikundër dhe për veprimet e familjarëve të saj. Gjë qe zonja në fjalë nuk duket ta ketë bërë, ndërsa bashkëshorti i saj Arjan Hoxha nuk e ka kaluar dot “Vetting”-un e dekriminalizimit, test i çdo punonjësi të administratës.

Nëse për momentin askush nuk mund të vërtetojë apo të hedhë poshtë faktin nëse ajo është thirrur për të dëshmuar tek Krimet e Rënda, të paktën për bashkëshortin e zonjës deputete letrat zyrtare flasin më qartë ndërsa ka fshehur faktin se ka qenë i dënuar me 8 muaj burg për mashtrim dhe falsifikim të dokumentave zyrtare. Arian Viktor Hoxha, bashkëshorti i zonjës deputete është deklaruar fajtor për veprën penale të falsifikimit të dokumentave shtetërorë dhe gjykata e ka dënuar me 8 muaj e 25 ditë heqje lirie.
denimi
(Vendimi për denimin e Arjan Hoxhës me 8 muaj e 15 ditë burg)

Por kjo nuk do të kishte ndoshta asnjë efekt për karrierën e zonjës Gjebrea nëse bashkëshorti i saj nuk do të punonte rreth tre vite më parë si këshilltar i ministrit Gjiknuri dhe me këtë rast i është dashur të dorëzojë formularin e vetëdeklarimit. Pikërisht në këtë moment, zoti Hoxha është bërë subjekt verifikimi nga sektori i dekriminalizimit ,ku pas verifikimit është konstatuar se ai nuk e ka deklaruar dënimin,sipas detyrimit ligjor që kanë të gjithë zyrtarët e administratës publike.

Dosja e tij i është përcjellë më tej Prokurorisë së Tiranës,ndërsa dy vitet e fundit bashkëshorti i deputetes Gjebrea punon për një projekt shumëmilionësh të Bankës Botërore me OSSHE. Pra përveç se i dënuar,bashkëshorti i zonjës Gjebrea ka mashtruar me vetëdeklarimin, akt që ka çuar në heqjen e mandatit për disa deputetë apo kryetarë bashkie.

Link

Zonja Gjebrea është deputete e re e Kuvendit të Shqipërisë dhe në këto pak muaj punë të parlamentit nuk ka qenë shumë aktive në debatet e zhvilluara athe. Ndoshta emri i saj dhe gënjeshtrat e bashkëshortit do të mbeteshin të panjohur për publikun nëse nuk do të përflitej për udhëtimin e famshëm me Audin 003. Megjithatë, për sa kohë një pjesë e shtypit dhe opozita e akuzojnë për këtë fakt,ish zëvendësministrja duhet të paktën të ketë mirësinë të përgjigjet me seriozitet dhe pa batuta. Ndoshta këtë herë për veten dhe një herë tjetër edhe familjarët e saj të afërt. /marrë nga opinion.al/

Redaksia Online
l.q/Shqiptarja.com

(END)

***

Also read:
https://iran-interlink.org/wordpress/ali-safavi-and-mek-fake-news-exposed-in-albania/

Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania

Ali Safavi and MEK Fake NewsDr. Olsi Jazexhi, Gazeta Impakt, Tirana Albania, October 25 2019:… Ali Safavi has also attacked MEK defectors in Tirana, or more precisely those former Mojahedin who have abandoned terrorism against Iran and have decided to lead a civilian life. Ali Safavi has denounced as Iranian agents some of the deradicalized Mojahedin who live in Tirana and who have given interviews to the BBC, Al-Jazeera, Channel 4, which have revealed to the world the crimes that exist inside the MEK jihadist camp. Commander Safavi, who would have beheaded these members in Iraq, has already labelled Gholam Zadeh Shekari, Hassan Hayrani (heirani), Rahman Mohammadi as agents of Iran. Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania 

Ali Safavi NCRIAli Safavi, commander of Saddam’s Private Army, Mojahein Khalq NCRI Now writting as Dr. Safavi!!

Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania

Translated by Iran Interlink 

Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania

1- MEK unleashes Ali Safavi for media blitz in Albania

25 October 2019

In the video above Dr Olsi Jazexhi comments on the events involving the Iranian Mojahedin in Albania on October 24, 2019. He tells how MEK brought Saddam Hussein’s commander Ali Safavi from America. MEK Commander Safavi has given several interviews elsewhere in Top Channel, in which Ali Safavi has tried to defend the Albanian government and Ardi Veliu, saying that the statement about the Iranian cell was made by Albanians and not MEK, thereby denying the statements of the Opinion show. Interior Minister Besfort Lamallari and Artan Hoxha told Albanians that MEK maintains an intelligence service in Albania to inform the Albanian authorities about Iran. Safavi has tried to limit the damage caused by this legal and diplomatic scandal. But in an interview with ABC News, terrorist Commander Ali Safavi has attacked former Mojahedin members who have abandoned terrorism and escaped from the Manze camp. Ali Safavi has accused Gholam Zadeh Shekari, Hassan Hayrani (Hajrani), Rahman Mohammadi of being Iranian agents. These former terrorists, who are now making civilian lives for themselves – marrying and building families, have been attacked by Commander Safavi who, while in Saddam Hussein’s Iraq, would have brought them under control, is now urging General Sander Lleshi to arrest and imprison them.

The video also mentions the resignation of a Durres judge yesterday who was due to try Commander Behzad Safari, who has been indicted for defamation by Albanian journalist Gjergji Thanasi. In the video analysis above, Dr Jazexhi thinks that MEK made a statement via Ardi Veliu to settle their scores with the group’s defectors in Tirana. Ardi Veliu’s statement and Ali Safavi’s media attacks have nothing to do with Iran but with rumors that MEK is targeting those who do not want to continue as terrorists in Albania. The analyst appeals to Agron Sojati and Prime Minister Rama’s Office for Deradicalization to de-radicalize these Iranian terrorists and prevent the Albanian state from being taken hostage by a former terrorist organization.

Link to the source

2- Commander Ali Safavi accuses MEK deserters of being Iranian agents

25 October 2019

On October 24, senior Mojahedin Commander Ali Safavi, who following an attack against Iran by state police using fake news of terrorist cells, called in more Albanian media to the MEK headquarters in Manze, by issuing more attacks against Iran. But the coordinated attack between the ministry of General Lleshi and the Iranian Mojahedin has not stopped. On ABC News’ Klodian Alliance’s Gülenist television, Ali Safavi has also attacked MEK defectors in Tirana, or more precisely those former Mojahedin who have abandoned terrorism against Iran and have decided to lead a civilian life.

MEK doesn’t look like a legitimate group (Mojahedin Khalq, MKO, NCRI, Maryam Rajavi cult, …)

Ali Safavi has denounced as Iranian agents some of the deradicalized Mojahedin who live in Tirana and who have given interviews to the BBC, Al-Jazeera, Channel 4, which have revealed to the world the crimes that exist inside the MEK jihadist camp. Commander Safavi, who would have beheaded these members in Iraq, has already labelled Gholam Zadeh Shekari, Hassan Hayrani (heirani), Rahman Mohammadi as agents of Iran.

Asked by ABC news about the attack that Catholics Sander Lleshi and Ardi Veliu have launched against the Iranian state, he is quoted as saying that MEK did not know anything about the attack:

“We were not aware of the information that the director of state police presented… Albanian law enforcement agents should be commended for their hard work, gathering information about that network… We only learned of it yesterday from the media that broadcast it, but we did know that of the Iranian Revolutionary Guard Forces, for example, one of the people of that network, Alireza Naghashzadeh, were employees of the Ministry of Intelligence. We knew it, but we didn’t know he was part of the network that went public yesterday. We have general information and have provided information on other people of the regime in Albania in the past. Naghashzadeh wasn’t the only one. There are others, including Gholam Zadeh Shekari, Hassan Hayrani (Hajrani), Rahman Mohammadi. We know that they are in Albania but not where they live. And our message to the Albanian authorities is that these people are agents of the regime and should be arrested and expelled from Albania because their duty is to prepare attacks on opponents of the Iranian regime, “Ali Safavi said.

Link to the source

— 

3- Former terrorist Commander Ali Safavi accuses Iran of terrorism

24 October 2019

Media close to the government set up public opinion with a sensational statement with no facts or evidence but only sentences, names, and a mistake ridden and spooky reading where the Director of the State Police, Ardi Veliu, made public a character chart of people that he claimed intended to disrupt the Ashura celebration in March 2018 in Albania.

They spoke too with names and surnames about terrorists and drug traffickers, but there were only words, no evidence or concrete facts about the persons mentioned and labeled as part of an Iranian terrorist cell which wanted to attack the Mojahedin in Albania.

Immediately after Veliu’s statement, the media received their daily feed served by the “chiefs” and made “gossip” on all Albanian national television channels. Of course, not everyone ate this soap.

Exactly one day after this statement and despite its overwhelming exhaustion with endless lies and allegations they would not miss the lies or allegations of the MEK.

What is most striking is how it is possible that so easily a former terrorist organization that up to  2012 killed Kurds and Arabs, is now so easily spreading fake news and attacking their country’s embassy when they themselves admit that they were unaware of any attack that could be threatened in Albanian territory, near Manza, against a group of over 3,000 MEK members.

Another strange fact is how it is possible that a media channel like the channel that MEK accused a year ago of being bought by Iran now interviews Mojahedin terrorists.

Ali Safavi, a member of the Foreign Affairs Committee of the National Council of Resistance of Iran, told Top Channel that: “After stopping that terrorist act and expelling Iranian diplomats, the people in the camp are safer. But we believe that as long as we have Iranian embassies and diplomatic missions operating, the danger of terrorist acts by the Iranian regime is inevitable.”

“It was the QUDS forces, the Iranian Ministry of Intelligence and the Foreign Ministry, responsible for that terrorist operation against us and the Albanians. They work together to engage in terrorist acts outside Iran. And of course, the Iranian diplomatic missions and mainly the embassies were used to facilitate and coordinate these terrorist acts. We recall that after the terrorist act was averted during our celebrations, the Albanian government took a courageous act to deport the Iranian ambassador to Albania and his deputy, as involved in the plot, “he said…

…However, as the Albanian people say, “even the greatest miracle only lasts three days” and after two days all this zealotry will be extinguished and everyone will act as if nothing happened here, where in fact the Albanian State Police should apologize to the public for this fake news.

Link to the source

———–

4- Maryam Rajavi and Ardi Veliu produce Fake News against Iran

23 October 2019

Albanian media reports that Ardi Veliu, director of the state police, has just announced in a press conference that the Albanian state has discovered an Iranian terrorist cell in Albania.

“An active terrorist cell of the foreign operations unit has recently been discovered in Albania. The terrorist cell is responsible for the March 2018 plan to carry out a terrorist act during the Norouz celebration, a plan that was prevented by increased state police measures thanks to accurate information”, said State Police Director General Ardi Veliu at a press conference today showing the person directing this cell and its members.

This is fake news. Ardi Veliu, who did not even know how to read the names of the Iranians, is believed to have made up the news by order from above and now looks like a joke by the terrorist group of Maryam Rajavi who is hiding in Albania and keeps thousands of disillusioned Iranian jihadists in the camp of Manza by force, fear and savagery.

If the Albanian police have really discovered a terrorist network then they should ask the Turkish authorities to arrest these ‘terrorists’ and show the facts that they have against them. Otherwise, Maryam Rajavi’s lie, as in March 2018 that Iran had planned a terrorist attack on MEK on Norouz Day, has been denounced and deconstructed by Albanian journalists and media.

Link to the source

5- The Iranian terrorist cell and Maryam Rajavi as Albania’s Interior Minister

23 October 2019

In a video recording Dr Olsi Jazexhi comments on the fake news that the Albanian State Police announced on October 23, 2019, according to which Ardi Veliu stated that an Iranian terrorist cell was captured in Albania. Commenting on the pro-Mojahedin show Sokol Balla on News 24 and Blendi Fevziu’s Opinion show, he highlights how police director Ardi Veliu and Deputy Chief of Police and Interior Minister Brig. Besfort Lamallari have admitted in the broadcasts that they have no facts about the alleged Iranian terrorist group. In the Opinion show, journalist Artan Hoxha admitted in the presence of Besfort Lamallari that the Iranian Mojahedin operate a secret service in Albania – parallel to SHISH. This constitutes a violation of the Albanian Constitution and laws. The above conversation shows how the Iranian Mojahedin not only remain in Albania and will sooner or later will leave their camp and flood Albanian cities, but they have taken hostage the politics, ministries and law enforcement agencies of Albania. They play with the Albanian media and public opinion, turning Albania into their jihadist state – like Afghanistan under the Taliban and Mullah Omar.

Ali Safavi Saddam Torturer became Israeli Lobbyist and now posing as human rights activists in Albania Remember:. MEK…

Posted by Iran Interlink on Friday, October 25, 2019

 

Link to the source

Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania

(end)

***

Ali Safavi Ali Safavi NCRI MEKAli Safavi MEK Spkesman: Am I a conman? 

علی صفوی شورای ملی مقاومت ایران مجاهدین خلقAli Safavi, commander of Saddam’s Private Army, Mojahein Khalq
Now writting as Dr. Safavi!!

Now writting as Dr. Safavi!!

The Many Faces of the MEK, Explained By Its Former Top Spy Massoud KhodabandehThe Many Faces of the MEK, Explained By Its Former Top Spy Massoud Khodabandeh

Also read: