سرپوش، به نقل از مطبوعات اسپانیا، اول فوریه 2019:… پولهایی که به حزب راست افراطی وکس اسپانیا داده شده برای پرداخت حقوقها و قبوض و اجارههای این حزب از سال ۲۰۱۳ مورد بهرهبرداری قرار گرفته است. بر اساس این گزارش این پولها تنها به انتخابات سال ۲۰۱۴ اسپانیا ختم نشده و از ابتدای ایجاد این حزب افراطی تا این انتخاباتها ادامه داشته است. همه هزینههای جاری …
The Moujahideens of the People (MEK) funded Vox (Andalusia)
گروههای ضدایرانی فعال شدند؛
کمک ۱ میلیون دلاری سازمان مجاهدین خلق برای ایجاد حزب ضد مسلمان افراطی در اسپانیا
سازمان مجاهدین خلق، ۱ میلیون دلار برای ایجاد حزب ضد مسلمان افراطی در اسپانیا کمک مالی پرداخت کرده است.
سرپوش سیاسی – به گزارش رویداد۲۴، روزنامه اسپانیایی ال پیس در گزارشی از پرداخت ۱ میلیون یورو توسط سازمان مجاهدین خلق به یک حزب راست افراطی و ضد مسلمان اسپانیایی خبر داد و نوشت این کمکها نقض قوانین اسپانیا بوده است.این کمکها بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ از سوی عوامل سازمان مجاهدین خلق از ۱۵ کشور مختلف جریان داشته است.
روزنامه ال پیس از دسترسیاش به اسناد محرمانهای در باره سازمان مجاهدین خلق ایران خبر داد و نوشت: پولهایی که به حزب راست افراطی وکس اسپانیا داده شده برای پرداخت حقوقها و قبوض و اجارههای این حزب از سال ۲۰۱۳ مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش این پولها تنها به انتخابات سال ۲۰۱۴ اسپانیا ختم نشده و از ابتدای ایجاد این حزب افراطی تا این انتخاباتها ادامه داشته است. همه هزینههای جاری این حزب از سوی مجاهدین خلق تامین میشده است. به این ترتیب حزب وکس اسپانیا به یکی از حامیان بین المللی مجاهدین خلق در مجامع بین المللی تبدیل شده است.
این حزب اسپانیایی اولین انتقال پول خود را درست در زمانی دریافت کرده که برای ثبت حزب در وزارت کشور اقدام کرده است. اولین ترانسفر مالی چیزی حدود ۱۱۵ هزار یورو در تاریخ دسامبر ۲۰۱۳ بوده است.
بین سالهای ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ نیز مجاهدین خلق در مجموع ۹۷۱ هزار یورو به حساب وکس واریز کرده است.
الخو وایدال کوادراس نایب رییس پارلمان اروپا در سال ۲۰۰۴ و یکی از موسسان حزب وکس که بعدها در سال ۲۰۰۴ جدایی خود از این حزب را اعلام کرده به ال پیس گفته: مدیریت حزب از ابتدا از ماهیت این کمکها خبر داشته است. من رابطهام با مجاهدین خلق را برای آنها شرح داده بودم و گفته بودم که قرار است به ما پول بدهند. من از این بابت خوشحال بودم.
در طول تقریبا ۵ ماه حامیان مجاهدین خلق از ۱۵ کشور مختلف از جمله آلمان، ایتالیا، سوییس، آمریکا و کانادا از کمکهای این سازمان مستفیض شدند. کمترین انتقال پول ۶۰ یورو و بیشترین آن ۳ میلیون یورو بوده که در فوریه ۲۰۱۴ از سوی این گروه پرداخت شده است.
به گزارش رویداد۲۴ سازمان مجاهدین خلق پس از مرگ مسعود رجوی با محوریت مریم رجوی به عنوان گروه اپوزیسیون ایران در خارج از کشور فعالیت دارد. مریم رجوی چندی پیش با ترکی الفیصل رئیس پیشین ضد ایرانی سازمان اطلاعات عربستان سعودی ازدواج کرده است. بخشی از کمکهای مالی این سازمان برای ضربه زدن به ایران توسط عربستان سعودی تامین میشود.
(پایان)
***
.

Alejo Vidal-Quadras: We (VOX) Received money from Mojahedin Khalq (MEK) terrorists
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/اوج-گرفتن-نگرانی-ها-درباره-تهدید-مجاهد/
اوج گرفتن نگرانی ها درباره تهدید مجاهدین خلق در رسانه های اروپایی
مزدا پارسی، انجمن نجات، مرکز فارس، بیست و یکم ژانویه ۲۰۱۹:… با گذشت چند سالی از حضور مجاهدین خلق در کشور اروپایی آلبانی، موج نگرانی ها درباره حضور تشکیلاتی که تا چندی پیش در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا و دولت آمریکا بود، در قلب اروپا، فراگیر شده است. به ویژه در ماه های گذشته شهروندان اروپایی مکررا شاهد انتشار مطالب و گزارش هایی درباره مجاهدین خلق بوده اند …
Mossad To Use Mercenary MEK For Fatal False Flag Op In Albania
اوج گرفتن نگرانی ها درباره تهدید مجاهدین خلق در رسانه های اروپایی
توسط انجمن نجات مرکز فارس آخرین بروزرسانی ۱ بهمن ۱۳۹۷
با گذشت چند سالی از حضور مجاهدین خلق در کشور اروپایی آلبانی، موج نگرانی ها درباره حضور تشکیلاتی که تا چندی پیش در فهرست گروه های تروریستی اتحادیه اروپا و دولت آمریکا بود، در قلب اروپا، فراگیر شده است. به ویژه در ماه های گذشته شهروندان اروپایی مکررا شاهد انتشار مطالب و گزارش هایی درباره مجاهدین خلق بوده اند. در بیشتر این مطالب مجاهدین خلق به عنوان فرقه ای مخرب با سوابق تروریستی و در عین حال دارای ظرفیت های فریبکارانه و گمراه کننده سیاستمداران غربی معرفی شده است.
در مواردی که رسانه های اروپایی سعی داشته اند به درون تشکیلات مجاهدین در تیرانا وارد شوند و گزارش مستندی از وضعیت آن تهیه کنند از سوی سران تشکیلات با مانع روبرو شدند. تلویزیون کانال چهار انگلستان یکی از این رسانه ها بود که برنامه سازان آن با برخورد خشونت آمیز نگهبانان قرارگاه های مجاهدین خلق روبرو شدند. و بنابراین گزارش های موجود بیشتر مبتنی بر تحقیقات پیشین و گزارش های نهادهای بین المللی و آمریکایی و همچنین اظهارات جدا شده ها هستند.
کی از تازه ترین این مطالب در نشریه آلمانی زبان سوییسی به نام نیو زوریخ سایتونگ منتشر شد که در آن نویسنده به حمایت های سیاستمداران سرشناس آمریکایی از مجاهدین می پردازد علی رغم آنکه به نوشته او این گروه سوابقی”خونبار، پرآشوب و غم انگیز دارد و عملکردش بحث برانگیز و ایدئولوژی اش سرشار از تناقض است”.
او حمایت برخی سیاستمداران آمریکایی از مجاهدین خلق را تناقضی دیگر می داند. چرا که این گروه مورد تنفرترین گروه اپوزیسیون در میان افکار عمومی ایرانی است. وی می نویسد: “هیچ اپوزیسیون ایرانی مثل آن ها مورد مخالفت نیست، هیچ کس به اندازه آن ها منتقد ندارد، در عین حال هیچ کس این همه حامی سرشناس ندارد.”
تناقضات نویسنده را به مطرح کردن این سوال سوق می دهد که نقش مجاهدین خلق در خط مشی واشنگتن در قبال ایران چیست و آیا واقعا این گروه متحد مناسبی برای حکومت آمریکاست؟
برای یافتن پاسخ این پرسش، نویسنده با چندین سیاستمدار غربی، محقق و روزنامه نگار مصاحبه کرده یا به نقل قول هایی از آن ها ارجاع داده است. از جمله این افراد امید نوری پور نماینده حزب سبز ها در پارلمان آلمان است که پاسخ منصفانه ای می دهد: ” مجاهدین خلق خیلی زجر کشیده اند اما باعث خسارات و تلفات بسیاری هم بوده اند.” نوری پور شدیدا درباره حمایت از این گروه هشدار می دهد زیرا از دید او “مسائل عظیمی درباره ایدئولوژی، ساختار و مشروعیت این گروه وجود دارد و به دلیل سوابقش، در ایران هم از حمایتی برخوردار نیست.”
نهایتا، روزنامه نگار زوریخ سایتونگ از تحقیقاتش به این نتیجه می رسد که “از نظر بسیاری از افراد، تعهد مجاهدین خلق به دمکراسی و حقوق بشر، پس از همدستی هایش با صدام حسین غیرصادقانه است و حتی رهبریت فرقه ای رجوی ها آشکارا به تردید ها درباره عقاید دمکراتیک آن ها دامن می زند.”
نویسنده مطلب با نقل قولی از روزنامه نگار سرشناس آمریکایی دنیل بنجامین به مقاله خود پایان می دهد. بنجامین که کمپین میلیون دلاری مجاهدین خلق برای خریدن حمایت سیاستمداران آمریکا را بارها افشا کرده و به نقد کشیده است، مهم ترین انگیزه حامیان برای حمایت از یک گروه سابقا تروریستی، که دستش به خون شهروندان آمریکایی آلوده است، می داند. وی می گوید: “وقتی کسی پای تلفن به شما پیشنهاد ۱۵ تا ۲۰ هزار دلار می دهد تا در پنلی شرکت کنید چیز خوبی است. این شانسی نیست که هر روز در خانه دیپلمات های سابق را بزند.”
علاوه بر زوریخ سایتونگ، در سایت ها و نشریات ایتالیایی، اسپانیایی و کشورهای حوزه بالکان مکررا مطالبی منتشر می شود که حضور بحث برانگیز مجاهدین خلق در اروپا را به چالش می کشد. وب سایت خبری “گلی اوچی دلا گرا” که پایگاه آن در شهر رم است در اوایل ماه جاری مقاله ای منتشر کرد که تمرکز آن بر ماجرای اخراج دو دیپلمات ایرانی از خاک آلبانی بود. او در این مقاله به نفوذ اسرائیل و آمریکا در حوزه بالکان می پردازد و زنگ های هشدار درباره حضور مجاهدین خلق به عنوان بازوی عملکردی اسرائیل در منطقه را به صدا در می آورد.
نویسنده این مطلب، می نویسد: ” ظاهرا درگیری های میان محور شیعی و ائتلاف سلفی وهابی به همراه نزاع ایران و اسرائیل اکنون در خاک آلبانی در جریان است و احتمالا مجاهدین خلق در این سناریو نقش اصلی را بازی می کند. در عین حال، حضور مجاهدین خلق در حوزه آدریاتیک، خطر افزایش بی ثباتی را در کشورهای بالکان بیشتر می کند، منطقه ای که خود مشهور است به اختلافات قومی-مذهبی و تنش های سیاسی شدید، و همه اینها به ضرر اروپا تمام می شود. آلبانی به نوبه خود از وفادارترین متحدین آمریکا و اسرائیل است.”
همچنین، خطری که از جانب مجاهدین خلق اروپا را تهدید می کند بارها از سوی دکتر اولسی یازجی، تاریخ نگار آلبانیایی کانادایی عنوان شده است. وی در مصاحبه اخیرش با بالکان پست، گفت که آلبانی هیچ سودی از این معامله نمی برد بلکه در نتیجه خدماتی که به مجاهدین خلق می دهد، تنها دردسر، رسوایی و بدنامی نصیبش می شود. دکتر یازجی تایید کرد که “رسانه های حوزه بالکان و منطقه از صربستان تا یونان و مقدونیه و ایتالیا حضور مجاهدین خلق در آلبانی را با نگرانی بسیار تحت پوشش خبری قرار داده اند. اروپایی ها نیز از رفتار آلبانی ناخشنود هستند”.
او معتقد است که تنها کسانی که از میزبانی مجاهدین خلق سود می برند، جنایتکاران سازمان یافته و سیاستمداران فاسد آلبانیایی هستند که با مافیای قاچاق مواد مخدر مرتبط هستند. او به بالکان پست گفت:” بسیاری از سیاستمداران آلبانیایی، مانند نخست وزیر ادی راما و وزیر مهاجران پاندلی ماجکو و غیره در حال ایجاد ارتباط های شخصی با سیاستمداران آمریکایی مثل جان بولتون، رودی جیولیانی، پاتریک کندی و غیره هستند. در گردهمایی سالانه مجاهدین خلق در پاریس، مریم رجوی شرایط را برای دیدار بسیاری از سیاستمداران فاسد آلبانیای با سیاستمداران سرشناس اروپایی و چهره های نومحافظه کار آمریکایی فراهم می کند.”
او همچنین به نقش مخرب مجاهدین خلق به عنوان جهادی های افراط گرایی که بسیار شبیه به داعش هستند در روابط بین المللی اروپا اشاره می کند. به عقیده او “باید از اتحادیه اروپا، شورای اروپا و سازمان امنیت و همکاری اروپا که با آنچه آلبانی انجام می دهد موافق نیستند، خواست که علیه فعالیت های مجاهدین خلق بپاخیزند. این سه سازمان باید برنامه های افراطی زدایی را برای اعضای مجاهدین خلق اجرا کنند و برنامه هایشان را تنها برای مسلمانان آلبانیایی که می خواهند برای جهاد به سوریه بروند اجرا نکنند.”
وی در ادامه می گوید: ” نهاد های اروپایی باید از آلبانی و آمریکایی ها بخواهند که برنامه اقدامی ارائه دهند که طی آن از مجاهدین خلق درست مانند هواداران داعش افراط زدایی شود. فرانسه هم باید همین کار را انجام دهد. نباید به مریم رجوی اجازه دهند که از خاک فرانسه یا هر کشور دیگری برای تبلیغات جهادی خشونت آمیزش علیه ایران استفاده کند. اروپایی ها باید از مجاهدین خلق بخواهند که درهای قرارگاهش را باز کند، از اعضایش افراطی زدایی کند، تبلیغات جهادی اش را متوقف کند و به اعضایش اجازه دهد که ازدواج کنند، شغل پیدا کنند و زندگی آزاد شهروندی را آغاز کنند.”
مزدا پارسی
***
***
Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult in Iraq No more
اتمام قائله مجاهدین خلق، فرقه رجوی در عراق
The End of the Path – Teaser 1
پایان یک راه – تیزر اول
Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult in Iraq No more
اتمام قائله مجاهدین خلق، فرقه رجوی در عراق
The End of the Path – Teaser ۲
پایان یک راه – تیزر دوم
The Iran Protests, Regime Change, And The MEK
همچنین:
http://iran-interlink.org/wordpressfa/در-مثلت-اسرائیل-امریکا-سعودی،-مجاهدین/
در مثلث اسرائیل، آمریکا و سعودی، مجاهدین خلق چه نقشی دارد؟
انجمن نجات، مرکز فارس، اول ژانویه ۲۰۱۹:… از زمان سقوط صدام حسین دیکتاتور عراق در سال ۲۰۰۳، تشکیلات مجاهدین خلق به نحو عجیبی همبستر ایالات متحده آمریکا و اسرائیل شد. هرچند که پیش از آن حمایت صدام از گروه مجاهدین خلق یکی از بهانه های پرزیدنت جرج دبلیو بوش برای حمله به عراق بود، پس از سقوط صدام، کمپ اشرف تحت حفاظت ارتش آمریکا درآمد. فرماندهی نیروهای آمریکایی …
تاریخچه ۵۰ ساله سازمان مجاهدین خلق
در مثلث اسرائیل، آمریکا و سعودی، مجاهدین خلق چه نقشی دارد؟
توسط انجمن نجات مرکز فارس آخرین بروزرسانی ۱۰ دی ۱۳۹۷
از زمان سقوط صدام حسین دیکتاتور عراق در سال ۲۰۰۳، تشکیلات مجاهدین خلق به نحو عجیبی همبستر ایالات متحده آمریکا و اسرائیل شد. هرچند که پیش از آن حمایت صدام از گروه مجاهدین خلق یکی از بهانه های پرزیدنت جرج دبلیو بوش برای حمله به عراق بود، پس از سقوط صدام، کمپ اشرف تحت حفاظت ارتش آمریکا درآمد.
فرماندهی نیروهای آمریکایی که از کمپ اشرف حفاظت می کردند به عهده کلنل وسلی مارتین بود که هم اکنون از حامیان پرشور مجاهدین خلق در دولت آمریکاست. فیلیپ جیرالدی، مامور سابق سازمان سیا با انتقاد از کلنل مارتین درباره این حمایت ها از گروه تروریستی مجاهدین خلق می نویسد:
« مجاهدین خلق به لطف لابی های متنفرین از ایران، از گروه تروریستی به “قهرمانان دمکراسی ایران” تبدیل شده اند.».
و چنان شد که نه سال پس از حمله به عراق، مجاهدین خلق از فهرست گروه های تروریستی وزارت امورخارجه آمریکا حذف شدند.
سپس با کمک مالی آمریکا و تحت نظارت کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل به آلبانی منتقل شدند . همه این اقدامات حمایتگرانه در حالی صورت می گیرد که مرتبا گزارش هایی نیز از نقض حقوق بشر در درون تشکیلات مجاهدین خلق از سوی رسانه ها و نهاد های حقوق بشر غربی منتشر می شود. با این وجود، برای ایالات متحده اهمیت ندارد که واقعیت مجاهدین خلق چیست؛ مجاهدین خلق باید حمایت شوند چون دشمن دشمن آمریکا هستند.
این گروه همچنین بازوی عملیاتی و متحد اصلی آمریکا در منطقه یعنی اسرائیل است. جیرالدی می نویسد:
« مسئله این است که افرادی چون کلنل وسلی مارتین که متاسفانه تعدادشان در حکومت آمریکا رو به افزایش است، بدلایل بسیار زیادی که هیچکدامشان ربطی به امنیت ملی ندارد از ایران نفرت دارند. اسرائیل و لابی آن قطعا یکی از این دلایل است و همین طور نیاز به داشتن دشمنانی که پارانویایی را تغذیه کند که به رشد مجموعه صنعت نظامی می انجامد. وقتی مارتین از “تلاش های ایران برای خنثی کردن مجاهدین خلق به عنوان تهدید اصلی علیه رژیم” می گوید، در واقع جهالت خود را نشان می دهد. این ادعا کاملا چرند است. مجاهدین خلق برای کشتن ایرانیان با صدام حسین همکاری کردند، درست همانطور که پیش از آن امریکایی ها را کشته بودند. این گروه در ایران مورد انزجار است و از حمایت ناچیزی برخوردار است. گروهی تروریستی است که در حال حاضر برای کشتن ایرانی های بیشتری مورد استفاده سیا و موساد است. به همین دلیل است که روشنفکرانی چون مایک پمپئو و جان بولتون و کلنل مارتین عاشق آن هستند، نه برای آنکه ژست به ارمغان آوردن دمکراسی برای ایران به خود گرفته است. »
نفوذ اسرائیل برا حفظ مجاهدین خلق به عنوان نیرویی وکالتی پس از انتقال تشکیلات به آلبانی کماکان ادامه دارد. برای نمونه عملیات های کذایی تروریستی که هر روز در اروپا به ایران نسبت می دهند یک روز در دانمارک و روز دیگر بلژیک و امروز در آلبانی و هرگز هیچ کدام رخ نداده است. در پی این اتهام زنی ها، علاوه بر وزارت امورخارجه ایران، ژورنالیست ها و دانشگاهیان آلبانیایی نیز به اخراج اخیر دیپلمات های ایرانی از آلبانی واکنش نشان دادند.
اولسی ژازخی تاریخ نگار آلبانی_کانادایی در پی اخراج دیپلمات های ایرانی از آلبانی در مقاله ای مفصل به نکات مهمی درباره وضعیت مجاهدین خلق در آلبانی پرداخت:
« همه ماجرای اخراح دیپلمات های ایرانی از آلبانی نشان از تلاش مذبوحانه ترامپ و نتانیاهو برای استفاده از آلبانی فقیر، فاسد و تابع است برای مواجهه جهانی شان با اتحادیه اروپا و دیگر قدرت های جهان علیه ایران. آمریکا و اسرائیل می دانند که ادی راما و حکومت فاسدش جرات نمی کند که به آمریکا نه بگوید. پس از اعلام خبر، نخست وزیر اسرائیل بنجامین نتانیاهو، دانلد ترامپ و دیگرانی در دولت آمریکا به ادی راما برای “اقدام شجاعانه ای” تبریک گفتند.»
ژازخی که کارشناس تاریخ اسلام، ناسیونالیسم و اصلاح مذهبی جنوب شرقی اروپاست به درستی از نخست وزیر آلبانی، ادی راما برای بی ملاحظگی اش و عدم توانایی مقاومت در برابر فشار های آمریکا و اسرائیل انتقاد می کند و معتقد است که راما گویی « مریم رجوی را به عنوان یکی از اعضای کابینه اش پذیرفته است».
وی می نویسد:
« نخست وزیر ادی راما، که از اینکه اسرائیل و آمریکا و مجاهدین خلق بدین گونه کنترل سیاست خارجی کشورش را بدست گرفته اند بسیار عصبی است تا کنون درباره موضوع اظهار نظر نکرده است. او می فهمد که بانوی تروریست سابقه دار مریم رجوی و سربازان جهادی اش که او در سال ۲۰۱۵ به گرمی از آن ها استقبال کرد، موفق شده است که سیاست خارجی کشورش را به گروگان بگیرد. ادی راما که دولتش در سازمان ملل بر سر مسئله اورشلیم علیه اسرائیل و ترامپ رای داده است تا دل اروپایی ها را بدست بیاورد، می داند که اروپایی ها در باره آنچه در سیاست خارجی کشورش می گذرد عصبانی هستند. اخراج دیپلمات های ایرانی در بروکسل جالب به نظر نخواهد رسید. مجاهدین خلق، آمریکا و اسرائیل در تعارضاتشان با اروپا و ایران در حال سو استفاده از آلبانی به مثابه زنی فاحشه هستند. در عین حال، مادام مریم رجوی، که برای جهادی های افراطی اش ادعای ریاست جمهوری منتخب ایران را دارد، باید اکنون خندان باشد. آمریکایی ها و اسرائیلی ها اکنون او را به سمت وزیر امور خارجه آلبانی گماشته اند حتی با اینکه در سال ۲۰۱۵ ادی راما اورا به عنوان یک پناهنده و نه وزیر امورخارجه اش به کشورش راه داد.»
و در نهایت به اظهارات فعال صلح مدئا بنجامین می پردازیم که عربستان سعودی را نیز به جمع حامیان مجاهدین خلق می افزاید و نقطه اشتراک همه آن ها را دشمنی با ایران می داند. او در مصاحبه اخیرش با بن نورتون در شبکه ریل نیوز گفت:
« من فکر می کنم که چیزی مثل عبارت ” دشمن دشمن من دوست من است” دلیل آن است. ادر حال حاضر شاهد همکاری عربستان سعودی با اسرائیل در مقابل ایران هستیم و بسیاری از اعضای حزب دمکرات هنوز هم تحت کنترل حکومت اسرائیل و گروه های لابی آن ماند ایپک هستند، حکومت اسرائیل مصم است برای سرنگون کردن حکومت ایران راهی پیدا کند.»
آنچه از اظهارات افرادی چون جیرالدی، بنیامین، ژازخی وبسیاری دیگر از روشنفکرتن غربی بر می آید این است که همه اعتباری که مجاهدین خلق از آمریکا، اسرائیل و عربستان سعودی می گیرد به دلیل قابلیت های دمکراتیک آن –که اساسا فاقد آن است—نیست، بلکه کاملا برعکس، به دلیل سوابق غیردمکراتیک و خشونت آمیز آن بر علیه ملت ایران است که این گروه را تبدیل کرده است به نیروی وکالتی عمل گرا برای خدمت به جاه طلبی های دشمنان ملت ایران.
مزدا پارسی
***
The shadowy cult Trump advisors tout as an alternative to the Iranian government
Why the US Has Not Won a Real War (Colonel Wesley Martin, MEK and Maryam Rajavi)
همچنین:

انجمن نجات، مرکز تهران، بیستم دسامبر 2018:… عفو بین الملل حتی یک کلام به غیر از تمجید از مجاهدین خلق به عنوان یک گروه حامی “حقوق بشر” نگفته. در سال 2005، دیدبان حقوق بشر Human Rights Watch گزارشی در محکومیت نقض حقوق بشر توسط مجاهدین خلق منتشر کرد. در سال 2009 مؤسسه رندRAND Corporation مطالعاتی عمیق در خصوص مجاهدین خلق انجام…

انجمن نجات، مرکز فارس، هفدهم دسامبر 2018:… شواهدی که از درون تشکیلات مجاهدین خلق بدست آمده است نشان می دهد که در پایگاه های این گروه هر گونه مخالفت بلافاصله از سوی رهبران سرکوب می شود. افشاگری های مستند بسیاری از سوی اعضای سابق مجاهدین در این سال ها انجام شده است که حاکی از رفتار بسیار غیر دمکراتیک و…

علی اکرامی، انجمن نجات، مرکز خوزستان، دوازدهم دسامبر 2018:… رجوی با شکست اقدام احمقانه و نسنجیده مبارزه مسلحانه بخش باقی مانده از این دانشجویان را به عراق برد تا ارتش کوچک و ستون پنجم دشمن متجاوز به خاک میهن را دردل ارتش صدام بنیان گذاری نماید. حملات مشترک به روستاهای مرزی و به اسارت گرفتن سربازان و شرکت درعملیات های موسوم…

انجمن نجات، مرکز مازندران، دهم دسامبر 2018:… بر اساس جمله رجوی در پیام فوق مبنی بر اینکه جز «اسارت» یا «نبرد» هیچ رابطه ای بین آمریکا و دیگران وجود ندارد ، می توان نتیجه گرفت که رجوی ها راه اسارت را برگزیدند . وضعیت اسفبار و مزدوری و کاسه لیسی آنها برای جنگ طلبان آمریکایی و حتی ترامپی که در خود…

بخشعلی علیزاده، انجمن نجات، مرکز تهران، ششم دسامبر 2018:… در فرقه رجوی این طرز تفکر در ذهن هر فرد کاشته و همواره در درون او زنده نگه داشته میشود که او یعنی خودش یک “قهرمان” است. قهرمانی از هزاران قهرمان خلق، و در راه مسعود رجوی و مریم رجوی میجنگد که نماد قهرمانان خلق هستند. اما در کنار چنین اندیشه ای…

زهرا سادات میرباقری، انجمن نجات، مرکز تهران، سوم دسامبر 2018:… چه جالب، خودشان با خودشان ملاقات کردند و آنرا فیلم ملاقات جا زدند! عجب! رجوی میگوید: این هیات متشکل از نایب رئیس گروهِ دوستان ایران آزاد (انجمن پوششی سازمان مجاهدین خلق)، یارومیر اشته تینا Jaromir Stetina و استرون استیونسون هماهنگکننده ” کارزار برای تغییر در ایران“ (انجمن پوششی سازمان مجاهدین )…

علی اکرامی، انجمن نجات، مرکز خوزستان، دوم دسامبر 2018:… رجوی در تمامی این سالیان به نیروهایش و عده های سر خرمن داده، همان گرک گرک! یا به بیان رجوی سرنگونی سرنگونی! و دیگر کسی باور نمی کند. خود رجوی در یکی از نشست ها به بهترین شکل شارلاتان بازی خود را عیان کرد! آنجا که درحضور هزاران عضو گفت هرکس جای…

بخشعلی علیزاده و هادی شبانی، انجمن نجات، مراکز تهران و مازندران، بیست و هفتم نوامبر 2018:… آیا مسعود و مریم رجوی دیواری کوتاه تر از دیوار اعضای سازمان پیدا نمی کنند؟ همین امر دستاویزی میشود تا مدتی طی نشستهای متعدد، نیروهای سازمان را وادار کنند تا توی سر خودشان بزنند و طی گزارش نویسی ها و گزارش خوانی های مکرر…

انجمن نجات، مرکز کزمانشاه، بیست و چهارم نوامبر 2018:… آنها به من دشنام می دادند و مرا جاسوس رژیم آخوندی خطاب می کردند آنقدر به ساق های پاهایم زدند که خون آلود شد . دستانم را محکم با دستبند بستند که یک هفته دست بند دستم بود که آنچنان محکم بود که دستم هیچ حسی نداشت وقتی دستم را بازکردند آتش…