ایران دیدبان، چهاردهم فوریه 2017: … این خنده دار است که سازمان مجاهدین خلق همواره مانند یک انگل، سرنوشت خود را به هر طرفی که تصور می کرد طرفِ پیروز باشد، گره زده است. با این حال، انتخاب حامیان مجاهدین خلق دیگر چندان هوشمندانه به نظر نمی رسد.آیتالله خمینی (ره) به سرعت دست مجاهدین خلق را که می خواستند در قدرت در ایران شریک شوند …
Trump’s MEK version of events won’t secure victory against Iran, lets ISIS off the hook
انگلی به نام “منافقین” نمیتواند به ترامپ کمکی کند
هافینگتون پست:
26 بهمن 1395
یک پایگاه اینترنتی آمریکایی نوشت: دولت جدید آمریکا نباید سیاست خارجی خود را با هوسهای یک گروه تروریستی (منافقین) همسو کند، زیرا این به معنای دشمنی دولت آمریکا با مردم ایران است، که عمیقاً از این گروه متنفر هستند.
به گزارش خبرنگار بینالملل خبرگزاری تسنیم، پایگاه اینترنتی روزنامه آمریکایی هافینگتون پست در مقالهای نوشت: میگویند صدایِ عمل بلندتر از صدای گفتار است. نگاهی ورای طوفان تویتری که در واقع تأثیری منحرفکننده برای پنهان نگه داشتن نیتهای حقیقی دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارد، این حقیقت را کاملاً روشن میسازد که برای دولت ترامپ، ایرانیان اولین هدف در خط آتشِ آمریکا هستند.البته این به خودی خود، غیر منتظره نیست.ترامپ در خلال مبارزات انتخاباتیاش تهدید کرده بود که توافق هستهای ایران (برجام) را پاره خواهد کرد.از اینرو، پیشتر نیز روشن بود که وی طرفدار ایرانیان نیست.اولین اقدام او به عنوان رئیس جمهور آمریکا، صدور چالشی مستقیم و خصمانه علیه ایران بود.
وی ایران را جزء هفت کشوری که مسلمانانِ آنها از ورود به آمریکا منع شدهاند، قرار داد و سپس به علت آزمایش موشک بالستیک ایران که این کشور اعلام کرده است دفاعی است، به ایران هشدار داد.این به وضوح نشان می دهد که ایران هدفِ ترامپ و تیمش قرار دارد.شواهد و مدارکِ دیگری نیز وجود دارد.یکی از معیارهای دقیقی که بهخوبی نشان میدهد آیا یک شخص یا حتی یک دولت، رویکردی تهاجمی علیه ایران دارد یا نه، حمایتِ آن از سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) است.
نویسنده این مقاله افزود: این سازمان همچنین با عنوان «فرقهی رجوی» نیز شناخته میشود.این گروه مدت سه دهه است که مروج ایده تغییر خشونتآمیز رژیم در ایران بوده است.حامیانِ آن در شک و تردیدند که آیا این فریادِ قشونکشی برای جنگی به رهبری آمریکا است.حتی پیش از روی کار آمدن ترامپ، کارشناسان امور سیاست خارجی نگران این موضوع بودهاند که مشاوران و مقاماتِ بالقوه دولت ترامپ از حامیان فرقه تروریستی مجاهدین خلق (گروهک منافقین) هستند.
گذشته کثیف مجاهدین خلق شامل قتلهای شش آمریکایی به دست این گروه است، که در ایرانِ پیش از انقلاب، صورت گرفته است.سازمان مجاهدینِ خلق (گروهک منافقین) ، بعدها در سرودها و اعلامیههای خود این قتلها را ستوده و از ارتکاب آنها ابراز خرسندی کرده است.اعضای خانواده سرهنگِ نیروی هوایی آمریکا، به نام جک ترنر، که به دست اعضای این گروه کشته شده است، گفتهاند: «ما اولین قربانیان تروریسم بودیم، حتی پیش از آنکه جنگی علیه تروریسم اعلام شود.»این خانواده هنوز هم به دنبال شکایت و دریافت غرامت در خصوص کشته شدن سرهنگ جک ترنر به دست گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) است.
سرهنگ پل شیفر نیز یکی دیگر از نظامیان آمریکایی بود که در ایرانِ قبل از انقلاب به دست گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) ترور شد.با این حال، به نظر میرسد که رئیس جمهور جدید آمریکا این مسائل و نگرانیها را نادیده و تصمیم گرفته است که دستیاران، مشاوران و اطرافیان خود را از میان کسانی انتخاب کند که مبلّغ سازمان مجاهدین خلق بودهاند.
ترامپ با محکوم نکردن سازمان مجاهدین خلق، چند حرکت انجام داده است: نخست این علامت را داده است که دشمنی وی با «ایران» نیست، بلکه با «ایرانیان» است. مردمِ ایران در داخل و خارج از این کشور، از میان تمام گروههای مخالفِ ایران، از سازمان مجاهدین خلق بیشترین و عمیقترین تنفر را دارند. ترامپ با محکوم نکردن سازمان مجاهدین خلق این علامت را نیز میدهد که خصومت وی با (گروه تکفیری صهیونیستی) داعش نیست، بلکه با کشور ایران است.
یکی از علل پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا این بود که او وعده داده بود با گروه داعش دربیفتد و آنرا شکست دهد.این در حالی است که داعش قابل شکست نیست، مگر از طریق نیروهای ائتلافی که شامل ایران باشد.حقایقِ روی زمین در سوریه و عراق به صورتِ کاملاً نامبهم نشان میدهد که نیروهای داعش در حلب و موصل بیش از هر علت دیگر، به دلیل مداخله ایران شکست خوردند.این به وضوح نشان می دهد که ترامپ اصلاً قصد شکست داعش را ندارد.
کمک گرفتن دولت آمریکا از گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) نشان می دهد که جعبه جنگ آمریکا تقریباً به طور کامل خالی شده است. به غیر از مشتی تحریم های ضعیف و ناکارآمد، وارد کردن مجاهدین خلق در این معادله، بدین معنا است که نه تنها آمریکا هیچ چوبدستی برای تکان دادن و تهدید ایران ندارد، بلکه بسیار احمقانه به نظر میرسد که به علت شور و هیجان ایدئولوژیک، آنچنان گیج و مبهوت شده است که می خواهد سرنوشت خود (دولت آمریکا) را با بد اقبال ترین و بد یُمن ترین گروهی که تاکنون وجود داشته است (گروهک منافقین) گره بزند.
این خنده دار است که سازمان مجاهدین خلق همواره مانند یک انگل، سرنوشت خود را به هر طرفی که تصور می کرد طرفِ پیروز باشد، گره زده است. با این حال، انتخاب حامیان مجاهدین خلق دیگر چندان هوشمندانه به نظر نمی رسد.آیتالله خمینی (ره) به سرعت دست مجاهدین خلق را که می خواستند در قدرت در ایران شریک شوند خواند و آنان را از ایران تبعید کرد.گامِ بعدی آنان (منافقین) اتحاد با صدام حسین علیه ایران در خلال جنگ ایران-عراق (جنگ تحمیلی) بود.این حرکت مجاهدین خلق، آنچنان خیانتبار بود که هیچ ایرانی تا ابد آن را فراموش نخواهد کرد.
پس از سقوط صدام، مجاهدین خلق تصور می کردند که هرج و مرج ایجاد شده در عراق که منجر به ظهور القاعده در عراق شد، آنان را نیز پیش خواهد برد.مجاهدین خلق حتی به این ایده نیز فکر کردند که از داعش و ارتش آزاد سوریه حمایت کنند تا شاید در خلافت جدید، جایی به آن ها نیز داده شود.به جای آن، مجاهدین خلق از پایگاه خود (در عراق) رانده و به آلبانی تبعید شدند.با این حال، آلبانی هیچ دلیلی برای مخالفت با ایران ندارد.
از حامیان دیرینه مجاهدین خلق، اسرائیل است که مأموران این سازمان را گسیل داشت تا دانشمندان هستهای ایران را ترور کنند.یکی دیگر از حامیان مجاهدین خلق عربستان سعودیِ ضد شیعی است.این در حالی است که اسرائیل و عربستان سعودی اکنون درگیر مشکلات داخلیِ خاص خود هستند.
از اینرو، سازمان مجاهدین خلق اکنون امیدوار است روابط خود را با دولت ترامپ گرم کند.دولت (باراک) اوباما (رئیس جمهور پیشین آمریکا) فاصله ی خود با مجاهدین (گروهک منافقین) را حفظ می کرد و هرگز از این گروه مستقیماً حمایت نکرد.هنگامی که دولت عراق آمریکا و سازمان ملل را مسئول اخراج مجاهدین خلق از عراق و انتقال آن به کشوری ثالث دانست، هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه وقت آمریکا، وادار شد که توافق کند نام این گروه را از فهرست گروههای تروریستی آمریکا حذف کند تا کشوری ثالث بتواند به طور قانونی این گروه را در قلمرو خود پذیرا شود.
از سال 2001 به این طرف، تمام همتایان سابق ترامپ سامانه های دفاعی قوی برای آمریکا برپا و تلاش های خود را به ویژه برای مقابله با تهدید داعش برای آمریکا و اروپا تشدید کردند.اکنون این احتمال می رود که این همه تلاش ها به دست دولتی که بیشترین تنفر را از ایران دارد، به هدر رود.دولت ترامپ، به جای درک راهبردی منافع همکاری با کشورهایی مانند ایران و عراق در جنگ جهانی علیه تروریسم، ترجیح می دهد مردم ایران را با ترور و وحشت مواجه کند.با این حال، بزرگترین توهم و خیالِ باطل این خواهد بود که سازمان مجاهدین خلق (گروهک منافقین) را همکاری قابل اعتماد و مؤثر (برای آمریکا) در هر زمینه ای بدانیم.
اگر دونالد ترامپ در طرز عملکردِ خود کمترین بصیرت و مآل اندیشی داشته باشد، دستورهای ضد و نقیض صادر نکند و از پذیرش نقد (های سازنده) امتناع نورزد – وی به طور مستقیم و واضح خواهد دید که سازمان مجاهدین خلق چگونه (مانند یک انگل) عمل می کند.همسو کردن سیاست خارجی آمریکا با هوس های یک فرقه کنترلکننده افکار (پیروانش) باعث تضمین پیروزی (آمریکا) بر ایران نخواهد شد.در عوض، این رویکرد باعث تنزل شأن و جایگاه آمریکا در جهان خواهد شد و یقیناً دنیا را به مکانی بهتر و امنتر تبدیل نخواهد کرد.
***
رزومه مجاهدین برای استخدام دائم
مرگ مسعود رجوی
The death of Massoud Rajavi
https://youtu.be/CBJ3XiaQwT4
مسئول واقعی حمله به لیبرتی کیست؟
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=27366
بلاهت بی پایان دار و دسته رجوی؛ مجاهدین یک شبه طرفدار ترامپ شدند!ا
ایران دیدبان، چهاردهم نوامبر ۲۰۱۶:… دار و دسته رجوی باید به جای این همه سال آویزان ماندن به دامان آمریکا که آنها را مثل پرکاه جابجا می کند، فکری به حال خود کنند، وضعشان را تغییر دهند و از غلطی که ۳۵ سال پیش کرده اند توبه کنند و با اعلام توقف فعالیتهای باندشان، کار و کسب دیگری پیشه خود سازند؛ در همین زمینه انتقال مهاجران و قاچاق انسان، برگزاری کنسرت …
The Life of Camp Ashraf,
Mojahedin-e Khalq Victims of Many Masters
National Security: Could Maryam Rajavi (Mojahedin Khalq) blackmail her friends in high places – Rudi Giuliani, John Bolton and Newt Gingrich
بلاهت بی پایان دار و دسته رجوی؛
مجاهدین یک شبه طرفدار ترامپ شدند!
باندرجوی که در طول مبارزات انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده مسحور هیلاری و شعارهای انتخاباتیاش شده بود، امید فراوانی داشت که وی به ریاست جمهوری آمریکا برسد تا با قاطعیت علیه ایران، به ویژه در سوریه زمینه های تضعیف ایران را فراهم آورد. جالب آن این هیلاری همان بود که بزگترین رکب را به مجاهدین زد و آنقدر آنها را تحت فشار قرار داد که دودستی اردوگاه اشرف را خالی کردند و در ازای یک اقدام نمایشی دولت آمریکا، بزرگترین پایگاه استراتژیک خود را به دولت عراق واگذار کردند، با پیروزی ترامپ مجاهدین هم مانند بسیاری دیگر دچار سرخوردگی شدند، اما از آنجا که نه بضاعت و توانی در گروه خود و نه ریشه ای در ایران دارند، تا سیاست مستقل و اقدام در عرض کمتر از ۲۴ ساعته عقربه حمایتشان را به سمت ترامپ چرخاندند و چه شادیها که نمیکنند !
اما ترامپ، از آن زاویه که با اصلی ترین ایدههای کلینتون، به خصوص در باره دخالت در سوریه در طول مبارزات انتخاباتی مخالف بود، چگونه میتواند اسباب شادی دار و دسته رجوی را فراهم آورد؟!
این البته سئوالی است که پاسخی جز چند اظهار نظر ضدایرانی ترامپ نمی توان برای آن پاسخی یافت، اما وزن آن اظهارات کجا و وعده همکاری ترامپ با روسیه برای مبارزه علیه داعش به جای تمرکز بر جنگ علیه اسد کجا؟
وانگهی رویکرد ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی نشان داد که وی قائل به حفظ چارچوبهای سنتی در حل و فصل مسائل دیپلماتیک میباشد و به جای بکارگرفتن گروهها به نقش آفرینی قدرتهای رسمی و دولتها اعتقاد دارد و مثلاً به جای تسلیح گروههای کرد شورشی نظیر پ ک ک در سوریه که سیاست اوباما بود، خواستار دخالت اقلیم و یا دولت عراق است.
ترامپ البته در مبارزات انتخاباتی اش وعده پاره کردن برجام را داد، اما پس از پیروزی مشاورانش تلویحاً آن را یک شعار انتخاباتی اعلام کردند و خود ترامپ نیز اذعان کرد که تمرکز بیشتر بر مسائل داخلی آمریکا مانند تأمین اجتماعی و مهاجران خواهد داشت. در فعالیتهای انتخاباتی نیز سیاستهای طرف مقابل را به دلیل امکان برپا شدن جنگ جهانی سوم زیر ضرب می گرفت، بنابراین اگر هم بخواهد شدت عملی علیه ایران به خرج دهد با مدنظرداشت این اعتقاد است که جنگی نباید برپا شود، فلذا جایی برای امیدواری دار و دسته به گل نشسته رجوی نیست.
اما پاسخ اصلی این است که چه ترامپ که عملا نماینده هیچ حزبی نیست، چه کلینتون دمکرات و چه سایر احزاب و وابستگان به آنها، نمی توانند رؤیاهای برباد رفته رجویها را تعبیر کنند، مگر حکومت خشمگین نئوکانها که صدام را به زیر کشید، توانست رؤیای حمله به ایران را تعبیر کند که ترامپ بتواند، مگر فشارهای حداکثری تحریم ها که همچنان نیز ادامه دارد، سبب شد که شرایط اجتماعی به نقطه بحرانی برسد که انفجار در پی داشته باشد که ترامپ با پاره کردن برجام چنان شرایطی را قم زند!
دار و دسته رجوی باید به جای این همه سال آویزان ماندن به دامان آمریکا که آنها را مثل پرکاه جابجا می کند، فکری به حال خود کنند، وضعشان را تغییر دهند و از غلطی که ۳۵ سال پیش کرده اند توبه کنند و با اعلام توقف فعالیتهای باندشان، کار و کسب دیگری پیشه خود سازند؛ در همین زمینه انتقال مهاجران و قاچاق انسان، برگزاری کنسرت و نمایش های پر زرق و برق که فی الحال در آن صاحب تجربه می باشند، به تجارت مشغول شوند و چند صباح باقی مانده از عمر خویش را در همان کشورهای اروپایی پشت سربگذارند.
***
Albanian citizens fearful of radicalised Mojahedin Khalq neighbours deserve more information
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=26757
بعد از اتمام جشن انتقال چه بر سر اعضای مجاهدین خواهد آمد؟
ایران دیدبان، یازدهم سپتامبر ۲۰۱۶:… از هم اکنون و با این جشن پیروزی آشکار است که نیروهای بدبخت بایستی تاوان گزافی را بپردازند و خود را مدیون رهبری خاص الخاص خود بدانند که از خود مایه گذاشته و آنها را به اروپا آورده است، بنابراین آنها بایستی شکرگزاررهبری باشند که نیستند و حتی از فهم آن عاجز هستند! دوم این که نیروها باید در یک پروسه طولانی به انتقاد از خود بپردازند که چرا حاضر شدند از عراق خارج شوند !! …
چرا اصرار دارید خودتان را مضحکە کنید؟
علی غلامی: میراث حنیف نژاد ،طاهر اقبال و نسل نو مجاهدین خلق؟
بعد از اتمام جشن انتقال چه بر سر اعضای مجاهدین خواهد آمد؟
در باره پیروزی جدید باندرجوی
قراربود عراق سکوی پرتابی باشد که مجاهدین را با عملیات سرنگونی در ایران به قدرت برساند، اما دار و دسته رجوی کوچکتر از آن بودند که حتی با حمایت صدام و سایر قدرتها بتوانند به چنین هدفی دست پیدا کنند. ۳۲ سال گذشت تا این واقعیت برای اعضا و هواداران فرقه اثبات شود و بفهمند که رجوی هیچ چیز، نه از سیاست و نه از تعادل قوا سردر نمی آورد، به همین مناسبت است که امروز رهبری مجاهدین در عین کراهت و دشواری پذیرش اخراج از عراق، نیازمند برگزاری شویی تحت عنوان انتقال پیروزمندانه مجاهدین به آلبانی است!
یادآوری این واقعیت که اگر ابعاد فضیحت خروج از عراق را در مقایسه با ادعاهای باندرجوی در باره توانمندیها و ویژگیهای سازمانی، تشکیلاتی و سیاسی این گروه بررسی کنیم، بایستی آن را سنگین ترین شکست در خط و استراتژی قلمداد کرد که برای همیشه باید تبعات آن را با خود حمل کنند.
اما اگر وضع حاضر را مشابه وضعیت شکست خفت بار مجاهدین در عملیات فروغ جاویدان بدانیم که صرفنظر از ابعاد نظامی اش، از نظر ماهیت بسیار شبیه آن و ابعاد شکست به مراتب از آنچه در آن تاریخ اتفاق افتاد گسترده تر است بایستی منتظر گربه رقصانی جدید رجوی برای نیروهای مضمحل این گروه باشیم که با افزودن بندی جدید به سلسله بندهای انقلاب ایدئولوژیک همراه خواهد بود.
از هم اکنون و با این جشن پیروزی آشکار است که نیروهای بدبخت بایستی تاوان گزافی را بپردازند و خود را مدیون رهبری خاص الخاص خود بدانند که از خود مایه گذاشته و آنها را به اروپا آورده است، بنابراین آنها بایستی شکرگزاررهبری باشند که نیستند و حتی از فهم آن عاجز هستند!
دوم این که نیروها باید در یک پروسه طولانی به انتقاد از خود بپردازند که چرا حاضر شدند از عراق خارج شوند !!
ته ذهن آنها چه بود که دوست داشتند از اردوگاه خارج شوند، چرا با چنگ و دندان ایستادگی نکردند و راضی شدند سوار هواپیما شوند، چرا خود را به آتش نکشیدند و چرا باعث سرشکستگی رهبری شدند؟
باید اقرار کنند که هوس اروپا داشتند، باید اقرار کنند که ته ذهنشان دیدزدن زنان اروپایی بوده است، باید اقرار کنند که از مرگ می هراسیدند….
با این وصف کار نیروها برای مدت طولانی در اردوگاه آلبانی در آمده است و در این میان با بالا رفتن سن و سالها و بیمارهای گوناگون باید یک به یک منتظر فرارسیدن لحطه مرگشان باشند.
***
بیشتر افراد این گروه از زنان مجاهدین بیش از پنجاه ساله به نظر می رسیدند و همه شان در حالیکه منتظر پایان انجام امور اداری مربوط به فرودگاه برای خروج از پایتخت عراق بودند چهره های اخم کرده و گرفته ای داشتند
خروج سازمان مجاهدین خلق از عراق بعد از ۳۰ سال
لینک به ویدئو در سایت بی بی سی
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=26013
ترکی الفیصل نفوذی جمهوری اسلامی در نشست بورژه !
ایران دیدبان، هجدهم ژوئیه ۲۰۱۶:… بی شک یکی از متداول ترین شیوههای سازمانهای اطلاعاتی برای پیدانمودن محل اختفای افراد فراری و اطلاع از سرنوشت آنان، تحریک نمودن آنان به نمایش خود واتخاذ موضع گیری از طریق پخش نمودن شایعه مرگ آنان میباشد، که آقای ترکی الفیصل این وظیفه را به خوبی انجام داد. بدیهی است که مجاهدین به شدت …
یادی از مرحوم منفور مسعود رجوی. جوار میهن و بر افروختن آتش ها بر کوهستان ها چه شد؟
ترکی الفیصل نفوذی جمهوری اسلامی در نشست بورژه !
بنابردو قاعده مهم اطلاعاتی میتوان گفت که ترکی الفیصل خط سیستم امنیتی ایران را در نشست سالانه گروه تروریستی مجاهدین پیش برد و دقیقاً آنچه نظام اطلاعاتی ایران درون مجاهدین در پی آن است را دنبال نمود، عجب آن که دستگاه تبلیغاتی مجاهدین تا کنون در باره این واقعیت مهم سکوت کرده و در «پرونده ای ویژه» آن را افشا ننموده است:
۱- بی شک یکی از متداول ترین شیوههای سازمانهای اطلاعاتی برای پیدانمودن محل اختفای افراد فراری و اطلاع از سرنوشت آنان، تحریک نمودن آنان به نمایش خود واتخاذ موضع گیری از طریق پخش نمودن شایعه مرگ آنان میباشد، که آقای ترکی الفیصل این وظیفه را به خوبی انجام داد. بدیهی است که مجاهدین به شدت تلاش خواهند نمود تا در دام چنین فریبی نیفتند، اما چنانچه پس از این دار و دسته رجوی فکری به حال این وضع نکنند و جوابی قانع کنندهای برای افکار عمومی هوادارانشان نداشته باشند، صرفاً نیروهای خود را با سرخوردگی و یأس روزافزون مواجه خواهند ساخت.
۲- مجاهدین با تحلیل فعالیتهای اطلاعاتی پیرامون خود به این نتیجه رسیده اند که عمده تلاشها حول ردیابی رجوی و اطلاع از سرنوشت وی می چرخد، به همین دلیل رسماً اعلام کردند هر کس در باره سرنوشت، احوال، مکان اختفا و وضعیت رجوی سؤال و یا در باره آن اظهار نظر کند، مأمور جمهوری اسلامی است ولو اینکه درون روابط و تشکیلات مجاهدین باشد، حتی اگر سی سال از اردوگاه مجاهدین خارج نشده باشد. بر اساس این اصل، ترکی الفیصل که هیچ نسبت تشکیلاتی با این گروه ندارد و با سیستمهای اطلاعاتی مختلف ارتباط داشته و دارد و اصولاً اهل زد وبند است، ضمن اعلام این که خواهان سرنگونی جمهوری اسلامی است، چطور نتواندخط جمهوری اسلامی را هم پیش ببرد، آن هم به این شکل که بسیار هم موفق عمل کرده است؛ میبینیم که کل این جلسه تحتالشعاع اظهار نظر وی راجع به مرگ رجوی قرار گرفته است و تمام کسانی با این خبر مواجه شده اند، یک صدا خواهان آن هستند که مجاهدین در این باره موضع گیری شفاف و روشنی داشته باشند!!
***
وعده “سرنگونی” پس از صدام و جولیانی و … این بار توسط ترکی الفیصل (+ الفیصل: مسعود رجوی مرده است)
حدیث مریم قجر- ترکی الفیصل، و مرحوم مسعود رجوی
Turki al-Faisal, Saudi chief spy anounced the death of fugitive terrorist Massoud Rajavi.
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=25899
رفاقت گینگریچ با تروریست های تحت الحمایه صدام!
ایران دیدبان به نقل از اینترسپت، یازدهم ژوئیه ۲۰۱۶:… گینگریچ در سخنرانی خود در این جشن زبان به مدح تلاش های مجاهدین خلق گشود و بابت حضور یک مقام عالیرتبه دیگر در آنجا به آن ها تبریک گفت. این شخصیت شاهزاده ترکی فیصل یکی از اعضای ارشد خاندان آل سعود و رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان بود. هرچند گینگریچ در سخنرانی خود و حین حمایت از مجاهدین خلق از گفتن …
گزارش پایگاه اینترسپت از تجمع مجاهدین:
رفاقت گینگریچ با تروریست های تحت الحمایه صدام!
گینگریچ در سخنرانی خود و حین حمایت از مجاهدین خلق دراینباره هیچ سخنی نگفت که هسته تروریستی این گروه روزی در عراق مستقر بوده و صدام حسین آن را تجهیز و حمایت می کرده است.
اینترسپت/ترجمه ایران دیدبان
نیوت گینگریچ که قرار است معاون دونالد ترامپ شود و چهارشنبه در کنار او در شهر سینسیناتی حضور یافته بود بنابه دلایل عجیبی، آخر هفته کمپین انتخاباتی ترامپ را ترک کرد. سخنگوی سابق مجلس نمایندگان آمریکا بایستی برای شرکت در جشن مجاهدین خلق به پاریس می رفت. مجاهدین خلق یک گروه تبعیدی ایرانی است که به دنبال حمایت واشنگتن از تغییر نظام در ایران است.
گینگریچ در سخنرانی خود در این جشن زبان به مدح تلاش های مجاهدین خلق گشود و بابت حضور یک مقام عالیرتبه دیگر در آنجا به آن ها تبریک گفت. این شخصیت شاهزاده ترکی فیصل یکی از اعضای ارشد خاندان آل سعود و رئیس سابق دستگاه اطلاعاتی عربستان بود.
هرچند گینگریچ در سخنرانی خود و حین حمایت از مجاهدین خلق از گفتن این نکته غفلت کرد که این ایرانیان تبعیدی ۳ دهه به دنبال دستیابی به اهداف خود با حملات تروریستی بودند و برخی از اولین قربانیان آن ها آمریکایی بودند. او حتی دراینباره هم سخن نگفت که هسته تروریستی این گروه روزی در عراق مستقر بوده و صدام حسین آن را تجهیز و حمایت می کرده است.
زمان حضور گینگریچ در جشن مجاهدین خلق برای ترامپ مناسب نبود چراکه این نامزد ریاست جمهوری آمریکا بخشی از هفته گذشته به سخن گفتن درباره دیکتاتور فقید گذرانده بود. ترامپ گفته بود صدام واقعاً آدم بدی بود ولی شایسته تمجید بود چراکه تروریست ها را کشت.
ترامپ روز سه شنبه در رالیِ کارولینای شمالی گفت صدام این کار را خیلی خوب انجام داد. کسی حقوقشان را به آن ها یادآوری نکرد، آن ها هم، کلامی حرف نزدند، تروریست بودند و همه چیز تمام شد.
چهار روز پس از آن گینگریچ خاطرنشان کرد که صدام درحقیقت سابقه حمایت از گروه های تروریستی همچون مجاهدین خلق را دارد؛ گروهی که اعضای آن تاحدودی با کشتن شهروندان آمریکا در تهران به راه اندازی انقلاب ۵۷ کمک کردند و پس از آن در یک مبارزه تلخ برای قدرت از اسلامگراها شکست خوردند. پس از اینکه در سال ۱۳۶۰ محبور شدند از ایران فرار کنند، مجاهدین خلق یک دولت در تبعید در فرانسه و یک پایگاه نظامی در عراق ایجاد کرد. صدام به آن ها تسلیحات و آموزش می داد به منظور تضعیف دولت مذهبی در تهران که با آن در جنگ بود.
همانطور که در گزارش های سابق اینترسپت آمده، مجاهدین خلق در سالیان گذشته میلیون ها دلار برای بازسازی خود به عنوان یک گروه سیاسی معتدل هزینه کرده است. آن ها می خواهند خود گروهی نشان دهند که اگر تغییر رژیم با حمایت غرب در ایران رخ دهد این گروه حاضر است قدرت را در ایران به دست بگیرد. برای رسیدن به این هدف این گروه لابی فراوانی کرد تا نهایتاً از لیست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا در سال ۲۰۱۲ خارج شد. ایرانیان تبعیدی این موفقیت را درحالی کسب کردند که وزیر خارجه وقت هیلاری کلینتون با آن مخالف بود و آن ها به چندین نفر از مقامات سابق آمریکایی مبالغ هنگفتی از ۱۰هزار تا ۵۰هزار دلار بابت سخنرانی در مدح آن ها پرداخت کرده بودند؛ دقیقاً مشابه مدحی که گینگریچ شنبه در جشن سالانه «ایران آزاد» بازوی سیاسی مجاهدین خلق در پاریس ارائه کرد.
اما به گفته آرین طباطبایی، کارشناس دانشگاه جورج تاون، این گروه شبه فرقه که علی الظاهر اعضای متأهل آن مجبور به طلاق و پیمان عزبیت هستند هیچ شانسی برای گرفتن قدرت در ایران ندارد.
اگر دولت فعلی گزینه اول مردم ایران برای دولت نباشد، مجاهدین خلق حتی آخرین گزینه آن ها هم نیست. آن ها دلیل قانع کننده ای هم برای آن دارند. مجاهدین خلق در دوران جنگ ایران و عراق از صدام حسین حمایت می کرد. نارضایتی مردم این کشور از دولت در آن زمان به معنای حمایت از یک دولت خارجی نبود که موشک اسکاد به تهران شلیک می کرد و با سلاح های شیمیایی جان صدها هزار ایرانی من جمله غیرنظامیان را می گرفت. امروزه بسیاری از مردم ایران نگاه منفی به مجاهدین خلق دارند و این شرایط موجود را ترجیح می دهند به رفتن به آغوش گروهی که آن را یک فرقه جنایتکار و فاسد می پندارند.
علی رغم اینکه ادعای بازوی سیاسی مجاهدین خلق، شورای ملی مقاومت ملی ایران، مبنی بر نیروی تغییر دموکراتیک است خیلی به واقعیت نزدیک نیست؛ گینگریچ و گروهی از مقامات سابق آمریکایی از هر دو حزب به جشن این گروه در پاریس پیوستند. این افراد عبارت بودند از: جان بولتون و بیل ریچاردسون سفرای سابق سازمان ملل، مایکل موکاسی دادستان سابق، پیجی کراولی سخنگوی سابق وزارت خارجه، فرانسس تاونسند مشاور سابق امنیت ملی کاخ سفید، پاتریک کندی نماینده سابق کنگره آمریکا و هاوارد دین فرماندار سابق ورمونت. مجری این جشن هم لیندا چاوز مسئول سابق در دولت ریگان بود که قاطعانه با نامزدی دونالد ترامپ مخالفت کرده بود.
همانطور که گینگریچ اشاره کرد شاید مهم ترین سخنگوی گردهمایی امسال مجاهدین خلق شاهزاده ترکی فیصل بود.
اگرچه رقابت بین عربستان سعودی و ایران چیز جدیدی نیست، سخنرانی شاهزاده ترکی برای بسیاری از ایرانیان چیز تازه ای بود چراکه ایرانیان تبعیدی سخنان وی را با سردادن شعار «الشعب یرید اسقاط النظام» قطع می کردند.
فیلم این لحظه را العربیه، شبکه ماهواره ای سعودی، منتشر کرد که شاهزاده ترکی هم پاسخ داد: من هم خواهان سقوط این رژیم هستم.
این اظهار نظر یعنی اظهار یک شاهزاده سعودی به تغییر رژیم در تهران، فعالان و روزنامه نگاران را با یک نقطه عطف مواجه کرد. این اظهار نظر همچنین بسیار طعنه آمیز بود. از حیث اینکه همین شعار در اعتراض های دموکراسی خواهانه در خاور میانه در سال ۲۰۱۱ استفاده می شد و عربستان سعوی برای سرکوبی آن ها به شدت مبارزه کرد.
عدم تمایل مجاهدین خلق برای پوشش کامل اخبار غزه ناشی از چیست؟
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=24801
اشرار در خدمت اهداف تروریستی مجاهدین؛ چرا باند رجوی سکوت کرده است؟
ایران دیدبان، بیست و هفتم آوریل ۲۰۱۶:… بی تردید سکوت باندرجوی در این باره که حتی برخلاف موارد مشابه خبر کشته شدن صحویی را نیز پوشش ندادهاند، نشانگر آن است که مجاهدین اکنون در تلاشند بدون آن که ردی از خود برجای گذارند در مناطق مختلف کشور و از جمله در نقاط مرزی با استفاده از مرتبطین قدیمی و اشرار و قاچاقچیان، دستهجاتی را برای ایجاد ناامنی و انجام اعمال تروریستی سازماندهی کنند تا همچنان …
اخبار ایرنا: عضو سابق منافقین به همراه چهار همدستش در نیکشهر به هلاکت رسیدند
نماینده مجلس اعلای اسلامی عراق در ایران: وجه اشتراک داعش و منافقین انحرافی بودن تفکر آنهاست
اشرار در خدمت اهداف تروریستی مجاهدین؛
چرا باند رجوی سکوت کرده است؟
در ۱۴ فروردین امسال ، یک خبر بر روی سایت خبرگزاری فارس قرار گرفت مبنی بر این که یک عضو سابق گروه مجاهدین در درگیری با نیروهای سپاه پاسداران در سیستان و بلوچستان کشته شده است. متن خبر به این شرح بود:
«مقارن ساعت ۲ بامداد امروز، شرور احمد صحویى عضو سابق گروهک منافقین به همراه چهار نفر از اعضاى باندش توسط رزمندگان قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در منطقه دپگزان چانف به هلاکت رسید.
سرقت مسلحانه، قتل، راهاندازی گروهکهای سرقت و اخاذی و تجاوز به عنف از جمله اقدامات این شرور سابقهدار است.
مسئولان مربوطه خبر فوق را تایید کردهاند.»
اما باندرجوی هیچگونه واکنشی نسبت به انتشار این خبر از خود نشان نداد و این سکوت، ادعای ارتباط این فرد با مجاهدین را معنا دار کرد. روزگذشته، اطلاعات بیشتری از این فرد منتشر و در اختیار رسانه ها قرار گرفت که پرده از ارتباط مجاهدین برداشت با این وجود باندرجوی همچنان در این باره سکوت کرده است. اطلاعات جدید حاکی است :
«احمد صحویی در اوایل دهه ۶۰، مخفیانه به عراق می رود و در پادگانهای منافقین دورهای مخصوص خرابکاری امنیتی و ویژه عملیاتی و چریکی را طی میکند.
وی در فاصله کوتاهی به عنوان یک چریک زبده مورد توجه سران منافقین و به خصوص مریم رجوی قرار می گیرد و چندین بار به علت عملیات های موفق برای سازمان منافقین مورد تشویق و تقدیر رسمی مریم رجوی قرار می گیرد و به همین دلیل پس از چند سال برای ماموریت های خاص به خانه های تیمی در پاکستان و افغانستان منتقل شده و پس از مدتی نیز در سیستان و بلوچستان به صورت مخفی و با تغییر هویت ساکن می شود.
وی در سالهای اخیر با زندگی مخفیانه در کوههای بلوچستان تلاش می کند با تشکیل یک گروه تروریستی اقدامات ضدامنیتی جدیدی را در بلوچستان رقم بزند.
صحویی که با تغییر هویت وارد بلوچستان شده، طی این سالها مرتکب چندین قتل، سرقت های هدفمند مسلحانه و تجاوز به عنف میشود.
این چریک کارکشته پس از چندی تصمیم میگیرد که خود یک تیم نسبتا مستقل تشکیل داده و با ارتباط گیری با برخی عوامل سرویس های منطقه فعالیت های ضد امنیتی را در ازای دریافت پول شروع کند.
این سرکرده تروریست همواره در منطقه ای ساکن بوده که راه برای فرار و خارج شدن سریع از کمین و شناسایی را داشته است.
در همین حال عملیات حذف این مهره قدیمی سازمان منافقین در بلوچستان، در ادامه همکاری های مردمی با سپاه پاسداران صورت گرفته است.»
بی تردید سکوت باندرجوی در این باره که حتی برخلاف موارد مشابه خبر کشته شدن صحویی را نیز پوشش ندادهاند، نشانگر آن است که مجاهدین اکنون در تلاشند بدون آن که ردی از خود برجای گذارند در مناطق مختلف کشور و از جمله در نقاط مرزی با استفاده از مرتبطین قدیمی و اشرار و قاچاقچیان، دستهجاتی را برای ایجاد ناامنی و انجام اعمال تروریستی سازماندهی کنند تا همچنان گرایشات تروریستی خود را ارضا و به هر نحو ممکن خشونت را ترویج کنند. نکته جالب اینجاست که همواره اینگونه شرارتها با همکاری مردم با نهادهای انتظامی و امنیتی مهار شده و به نتیجه نمیرسد.
***
واکنش ها به خرسندی رجوی از کشتار مردم عراق
مسعود رجوی جیشالعدل را برادر خود خواند
مجاهدین، اسرائیل، داعش و بازگشت مجاهدین به روزگار وصل خویش
***
همچنین:
مردی که حامی صهیونیستها و مجاهدین بود!
ایران دیدبان، پنجم ژوئیه ۲۰۱۶:… اما نکته جالب توجه واکنش مجاهدین به خبر فوت ویزل بود. مریم رجوی ویزل را « پیام آور انسانیت و دوست مردم و مقاومت ایران و مجاهدان اشرفی» خواند و فوت وی را به خانواده اش و مدافعان حقوقبشر و مردم جهان تسلیت گفت. از آنجا که سیاست گروه تر
کمیساریا: ۹۵۸ نفر از مجاهدین در طول ۳ سال به آلبانی منتقل شدند
ایران دیدبان، پانزدهم ژوئن ۲۰۱۶:… کمیساری پناهندگی ملل متحد در گزارشی که دیروز از وضعیت نقل و انتقال پناهندگان در سراسر دنیا منتشر کرد به انتقال ساکنان کمپ لیبرتی در طی سال های ۲۰۱۳، ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ از عراق به آلبانی نیز اشاره کرد. بر اساس این گزارش ۱۹۷ نفر از مجاهدین در سال ۲۰۱۳،
نخست وزیر آلبانی: تیرانا ۱۹۰۰ نفر دیگر از مجاهدین را تا پایان سال ۲۰۱۶ می پذیرد
ایران دیدبان به نقل از Agenzia Nova، نهم ژوئن ۲۰۱۶:… نخست وزیر آلبانی ادی راما اعلام کرد که دولت آلبانی انتظار دارد تا پایان سال جاری میلادی ۱۹۰۰ نفر از اعضای سازمان مجاهدین خلق را که مخالف رژیم شیعی ایران و در حال حاضر در کمپ پناهندگی لیبرتی در نزدیک بغداد هست
به مناسبت سالگرد اعدام حنیف نژاد. سند تازه از همکاری رجوی با ساواک در به دام انداختن حنیف نژاد
ایران دیدبان، بیست و چهارم می ۲۰۱۶:… همین مسعود رجوی را با ماشین گشت میبردم تو خیابان که آدرس نشان بدهد. خانه محمد حنیفنژاد رهبر مجاهدین به اتفاق محمد حیاتی که الان در لیبرتی است را او لو داد. من رنگ در خانه دقیق یادم هست. من در دستگیری حنیف نژاد شرکت داشتم. به خاطر همین ه