عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، دوم ژوئیه 2020:… سایت خودافشاگر فرقه رجوی مطلبی با عنوان “نامه سرگشاده تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اشرف ۳ در مانز به مقامات آلبانی” به تاریخ 5 تیر 99 با امضای تعدادی از اعضای گرفتار در فرقه درج نموده است. مرور این نامه سرگشاده خیلی از حقایق را در خصوص ماهیت ضد مردمی سران فرقه رجوی برملا می نماید. در این نامه همراه با آسمان ریسمان به هم بافتن و پرداختن به موضوعات متفرقه غیرمرتبط ، مسأله و مشکل اصلی فرقه عنوان می گردد. نوک تیز حمله به سمت “سایت آلبانی زبان به نام گازتا ایمپکت” است. جنایتی که این سایت مرتکب شده این است که خواست خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای گرفتار در فرقه رجوی برای ارتباط با عزیزانشان در آلبانی را انعکاس داده است. باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
خانواده اسرای فرقه رجوی – همایش میاندوآب و استقبال از حضور هیأت پیشنهادی
باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
مروری بر نامه سرگشاده اعضای فرقه به مقامات آلبانی
“وقتی مادران و پدران و همسران کهنسال که صرفاً خواهان ارتباط با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی هستند تروریست خوانده می شوند، دیگر چه کسی می تواند از نظر سران فرقه تروریست نباشد؟”
انجمن نجات مرکز تهران10 تیر 1399
سایت خودافشاگر فرقه رجوی مطلبی با عنوان “نامه سرگشاده تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اشرف ۳ در مانز به مقامات آلبانی” به تاریخ 5 تیر 99 با امضای تعدادی از اعضای گرفتار در فرقه درج نموده است.
مرور این نامه سرگشاده خیلی از حقایق را در خصوص ماهیت ضد مردمی سران فرقه رجوی برملا می نماید. در این نامه همراه با آسمان ریسمان به هم بافتن و پرداختن به موضوعات متفرقه غیرمرتبط ، مسأله و مشکل اصلی فرقه عنوان می گردد.
نوک تیز حمله به سمت “سایت آلبانی زبان به نام گازتا ایمپکت” است. جنایتی که این سایت مرتکب شده این است که خواست خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای گرفتار در فرقه رجوی برای ارتباط با عزیزانشان در آلبانی را انعکاس داده است.
ظاهراً همین جرم بسیار بزرگ از نظر دستگاه فرقه ای و ضد مردمی رجوی کافی است که این اقدام را یک توطئه بزرگ امنیتی علیه ساکنان اردوگاه بسته و دور افتاده مجاهدین خلق در آلبانی قلمداد کرده و از دستگاه قضایی آلبانی بخواهند تا این سایت و دست اندرکاران آن را به جرم اقدام علیه امنیت مجاهدین خلق سرکوب نماید.
در این نامه خطاب به مقامات آلبانی با لحنی آمرانه از فعال مدنی اولسی یازچی، وکیل حقوقی میگنا بالا و خبرنگار جرجی تاناسی شکایت شده که چرا این افراد در کشور آلبانی آزادی عمل و آزادی بیان دارند و چرا مانند برخی دولتمردان رشوه بگیر این کشور در خدمت مافیا و مجاهدین خلق، یا بهتر است گفته شود در خدمت سفارت آمریکا در تیرانا، نیستند.
این افراد جرم های دیگری هم دارند. آنان مختصر همدلی با جداشدگان در آلبانی، که مجاهدین خلق و دولت آلبانی سعی در تحت فشار قرار دادن آنان دارند، هم انجام داده و با خانواده سمیه محمدی و دیگر خانواده هایی که پایشان به آلبانی رسیده است همدردی نشان داده اند.
این نامه به خوبی ماهیت و تصویر مجاهدین خلق در صورتی که نعوذبالله در ایران به قدرت برسند را افشا می کند. فرض کنید که مسعود و مریم رجوی در ایران حاکم هستند و یک فرد یا یک سایت مطلبی را بیان می دارد که به مذاق آنان خوش نمی آید، آنگاه چه می شود؟ قطعاً تروریست نامیده شده و اقدامش علیه امنیت و غیره قلمداد می گردد و تحت پیگرد قرار می گیرد.
وقتی مادران و پدران و همسران کهنسال که صرفاً خواهان ارتباط با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی هستند تروریست خوانده می شوند، دیگر چه کسی می تواند از نظر سران فرقه تروریست نباشد؟
وقتی اقدام سه شهروند عادی آلبانیایی، یعنی ابراز همدردی و منعکس کردن خواست خانواده ها و جداشدگان، اقدامی تروریستی خوانده می شود، دیگر چه اقدامی می تواند از نظر سران فرقه رجوی تروریستی نباشد؟
و وقتی سازمان مجاهدین خلق در برابر خواست برحق خانواده ها به این اندازه از خود ضعف و زبونی نشان می دهد و آن را برنمی تابد و به این شکل واکنش نشان می دهد، کدام حق انسانی را به رسمیت خواهد شناخت و بر کدام خواست مردم صحه خواهد گذاشت؟
خوشبختانه دست سران فرقه رجوی روز به روز بیشتر در مقابل مردم ایران رو می شود و ماهیت ضد مردمی آنان برملا می گردد و سران جنایتکار فرقه، ماهیت دیکتاتوری تشکیلات خود را بیشتر افشا می کنند.
عاطفه نادعلیان
شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق
باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
***
آنها نه تنها شکست خوردند که سقوط اخلاقی کردند (به مناسبت درگذشت عبدالرضا نیک بین رودسری – عبدی)ا
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/قرارگاه-مجاهدین-در-آلبانی-گزارش-نیویو/
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک تایمز، هفدهم فوریه 2020:… نویسنده بر این باور است که شاید اجازه ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود. یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است. «علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.» قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
Nobody Can Be “Comfortable” With Regime Change Involving MEK
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
گزارش نیویورکتایمز از اردوگاه منافقین| نمیتوانند درباره سرنوشت رجوی حرف بزنند؛ اردوگاه خالی بودخبرنگار روزنامه نیویورکتایمز که از اردوگاه منافقین در آلبانی بازدید داشته، میگوید اعضای این گروهک تروریستی میگویند نمیتوانند درباره سرنوشت سرکرده این گروهک سخن بگویند.
The entrance to the camp housing members of the Mujahedeen Khalq, or People’s Jihadists, near Manez, Albania.Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «پاتریک کینگسلی»، خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز ضمن انتشار گزارشی در این روزنامه خبر داده که توانسته است از اردوگاه گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در آلبانی بازدید کند.
بخش عمده گزارش نیویورکتایمز به روایت تاریخچه این گروهک تروریستی اختصاص دارد اما در میان سطور این گزارش، نکات جدیدی هم بهچشم میخورند.
نویسنده در تشریح چگونی ورود خود به کمپ منافقین مینویسد: «در ابتدا، گروه درخواستهای متعدد برای دسترسی را نادیده گرفت. بنابراین بدون چندان امیدی به سوی پایگاه آنها حرکت کردم و مدارک خود را به محافظین ارائه دادم. سه ساعت بعد، اندکی پیش از غروب آفتاب، تماسی دریافت کردم. به شکل تعجبآوری اجازه ورود یافته بودم. بنابراین، شروع به یکسری مصاحبه، شرکت در جلسات تبلیغاتی و تورهایی کردم که تا ساعت ۱:۳۰ بامداد به طول انجامید. یک عکاس نیویورکتایمز نیر چند روز بعد اجازه ورود دریافت کرد.»
نویسنده بر این باور است که شاید اجازه ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود.
یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین در آلبانی) به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است.
«علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.»
Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
در میان اشاره به سوابق گروهک تروریستی منافقین، نیویورکتایمز به نظر مورخی بهنام «یرواند آبراهامیان» در خصوص وضعیت منافقین (مجاهدین خلق) در افکار عمومی ایران اشاره میکند. «این گروه ادعا میکند که هنوز از حمایت زیادی برخوردار است اما آقای آبراهامیان گفت که محبوبیت این گروه پس از روی آوردن به خشونت در اوایل دهه ۱۹۸۰ سقوط کرده است. وقتی با مردمی گفتوگو میکنید که در دوران انقلاب زندگی کردهاند و نام “مجاهدین” را میبرید، آنها برآشفته میشوند.»
خبرنگار نیویورکتایمز پس از اشاره به نحوه انتقال منافقین از عراق به آلبانی با نقشآفرینی آمریکا، مینویسد: «وقتی من از پایگاه بازدید کردم، بهشکل عجیبی خالی بهنظر میرسید. گروه ادعا میکند که [این پایگاه] میزبان ۲۵۰۰ نفر است اما در طول دو روز، ما بیش از ۲۰۰ نفر در آنجا ندیدیم.»
به نوشته این روزنامه آمریکایی، دهها نفر از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین اکنون بهصورت مستقل در آلبانی زندگی میکنند. «من با ده نفر از آنها دیدار کردم که هرکدام از آنها توضیح میداد که با شستوشوی مغزی تجرد اختیار کرده بود.»
این افراد میگویند، روابط رمانتیک و افکار جنسی ممنوع بودهاند، تماس با خانواده به شدت محدود شده بود و از دوستی برحذر داشته میشدند. همگی روایت کردند که مجبور به شرکت در مراسمهای انتقاد از خود بودهاند که در آن اعضا در خصوص هرگونه تفکر جنسی یا غیروفادارانهای که داشتند در برابر فرماندهانشان اعتراف میکردند.
کینگسلی به نقل از «عبدالرحمان محمدیان»، فردی ۶۰ ساله که در سال ۱۹۸۸ به عضویت گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق در آلبانی) درآمده و در سال ۲۰۱۶ از آن جدا شده، مینویسد: «شما کمکم میشکنید. خود را فراموش میکنید و شخصیتتان را تغییر میدهید. تنها از قوانین پیروی میکنید. شما خودتان نیستید. شما تنها یک ماشین هستید.»
خبرنگار نیویورکتایمز با اشاره به اینکه گروهک منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) برای افزایش نفوذ خود روی به اینترنت آورده است میگوید در جریان بازدیدش از اردوگاه مزبور، یک استودیوی ضبط به او نشان داده شده که در آن دو آهنگساز مشغول ساختن آهنگها و ویدئوهایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند تا در شبکههای اجتماعی منتشر شوند.
Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
کینگسلی در ادامه مینویسد: «سوئیتهای کامپیوتر که جداشدگان میگویند چیزی شبیه به “ترول فارم” (مجموعهای از اعضای دونپایه که با اکانتهای متعدد در فیسبوک و توییتر پیامهایی را در انتقاد از دولت ایران، تشویق سران گروهک تروریستی منافقین و تقویت لابیگرانی که از آنها پول میگیرند تایپ میکنند) است، به من نشان داده نشد.»
وی میافزاید: «زمانی که جولیانی و بولتون در سالهای اخیر سخنرانی عمومی داشتند، به اعضا دستور داده شده بود که خط مشخصی را [از سخنان آنها] ۱۰ بار از اکانتهای مختلف توییت کنند.»
نویسنده میگوید منافقین بین او و سه نفر از آمریکاییهایی که از اردوگاه آنان در عراق حفاظت میکرده ارتباط برقرار کردهاند، اما «کاپیتان متیو وودساید» در بین ایبن سه نفر نبوده است. کینگسلی با وودساید در خصوص وضعیت اردوگاه منافقین در عراق گفتوگو کرده است. او بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵ ناظر آمریکاییها در اردگاه منافقین بوده است.
به گفته وودساید، آمریکاییها در واقع به ساختمانهای اردوگاه منافقین و اعضای آن که بستگانشان میگفتند به زور در اردوگاه نگهداری میشوند، به صورت منظم دسترسی نداشتهاند.
بر اساس گفتههای وودساید، سران منافقین پس از چند روز تاخیر به اعضا اجازه دیدار با مقامات آمریکایی و خویشاوندانشان را میدادهاند.
وودساید میگوید فرار از اردوگاه برای اعضا به خصوص زنان بسیار سخت بوده تا آنجا که دو نفر از آنان تلاش کرده بودند با کامیون تحویل بار از آنجا فرار کنند.
وی در پایان میگوید: «من آن سازمان را کاملا نفرتانگیز یافتم. از اینکه آنها در آلبانی حضور دارند، متعجبم.»
انتهای پیام/ق
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
***
The Many Faces of the MEK, Explained By Its Former Top Spy Massoud Khodabandeh
همچنین:
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و پنجم مارس 2020:… مرز بسیار روشنی که ویروس کرونا بین دوستان و دشمنان مردم ایران ترسیم نمود. سازمان مجاهدین خلق به عنوان مدافع سرسخت اعمال تحریم ها علیه مردم ایران، کاملاً روشن است که در کجا ایستاده و چه نیات شومی را دنبال می نماید. در واقع فرقه رجوی سردمدار این خط… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، پنجم مارس 2020:… در حال حاضر ارتش به اصطلاح آزادی بخش ملی رجوی در آلبانی که از همه جا رانده شده صرفاً به امر خطیر شایعه پراکنی در فضای مجازی به منظور ایجاد تشویش در اذهان عمومی در جهت امیال دشمنان ایران و ایرانی مشغول است، تا بلکه رهبری مجهول المکان فرقه بتواند کمکی… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و نهم ژانویه 2020:… در اولین ساعات روز دوشنبه 7 بهمن 98، خانم زهرا کزازی، مادر مصطفی (میلاد) بهشتی اسیر در فرقه رجوی در آلبانی، چشم از جهان فروبست. خانم کزازی به جمع مادران چشم انتظاری پیوست که حسرت حتی یک تماس از جانب فرزندشان بر دلشان باقی ماند. رجوی ملعون بابت تمام… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، هفتم ژانویه 2020:… موضع مریم رجوی که صرفاً برای خوشآمد اربابان جنگ طلب آمریکایی صورت گرفته قابل توجه می باشد. در زمانی که مردم ایران بعد از نماز جمعه در تمامی شهرها به گفته رسانه های بین المللی در سطح وسیع تظاهرات نموده و حمایت و قدردانی خود از سردار شهید قاسم سلیمانی که… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، نوزدهم فوریه 2019:… خبرنگار اکونومیست انگلستان کرک کارلستروم نوشت: “سازمان مجاهدین خلق در ورشو پایتخت لهستان دست به راهپیمایی ضد ایرانی زد. مثل همیشه یک سوم جمعیت، غیر ایرانی هایی بودند که با اتوبوس از اسلواکی به ورشو آورده شده بودند و نمی دانستند بر روی پلاکاردهایی که در دستشان است چه نوشته شده است”. … باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست وششم اکتبر 2017:… این مسأله باز برمی گردد به چهارچوب کلی سازمان و دید آن نسبت به انسان که در ماهیت اصلی ایدئولوژی سازمان، ملاک ارزشِ انسان میزانِ بندگی به خدا نیست بلکه میزان بندگی به تشکیلات است. میزان تقوا نیست بلکه میزان اطاعت کور تشکیلاتی است، میزان شناخت و آگاهی نیست بلکه پیروی … … باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، چهارم اکتبر 2017:… یکی از برنامه های سازمان مجاهدین که به طور خیلی زیرکانه صورت می گرفت و کم کم رشد می کرد مسأله خانواده و احساس نسبت به آن ها بوده است. در پروسه رشد فرد در درون تشکیلات که نهایتاً منجر به فعالیت تروریستی می شده است برخورد فرد با خانواده اش بوده… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، نوزدهم سپتامبر 2017:… در اینجا ضدیت با خانواده و فامیل اوج می گرفت. کم کم فرد در اثر بی جایی و سختی کشیدن که سازمان تحمیل کرده بود به صورت عقده دار در می آمد. در نتیجه ضدیت شروع می شد. به چه طریق؟ به طریق دادن شناسایی افراد فامیل خود جهت ترساندن و… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، هفدهم سپتامبر 2017:… اعضای سابق فرقه ها غالباً از پشیمانی خود، به سبب اتلاف سال ها عمرشان در فرقه، سخن می گویند و همین امر موجب بروز نوعی احساس شرم و گناه در آنان می شود، یعنی در خصوص رفتارشان با اقوام، والدین و دوستان شان احساس شرم می کنند. در مورد کارهایی که انجام… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، سوم سپتامبر 2017:… انفجار در دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی از اقدامات تروریستی این سازمان در 7 تیر 1360 است که در آن آیت الله بهشتی و بیش از ۷۰ تن از مسئولان نظام به شهادت رسیدند. روز هشتم شهریور ۱۳۶۰ نیز محمد علی رجایی که به دنبال عزل بنی صدر به ریاست جمهوری… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و یکم اوت 2017:… سال 1375، وقتی من از سازمان مجاهدين فرار کردم، به خاطر اين نبود که به سطحی از فهم و شعور و شناخت نسبت به خود و سازمان رسيده بودم که می توانستم ماهيت آن ها را تشخيص داده، تقابل بين ارزش های اعتقادی خودم و آن ها را ديده و… باز هم خود افشاگری فرقه رجوی