کلیدواژه، هفدهم ژوئن 2021:… برخی سهم خواهی ها پس از انقلاب ۵۷ موجب رفتارهای سیاسی آلوده به خشونت و جنایت گردید. رفتارهایی با اهداف تجزیه طلبی یا پیوستن به حزب بعث علیه مردم و تمامیت ارضی ایران که موجب کشتار و ترور هزاران شهروند ایرانی شد اما توسط جریانات متفاوت مخالف جمهوری اسلامی تطهیر گشته است. اما آیا برخورد با کسانی که طبق تعریف تروریسم در کنوانسیون ژنو و کنوانسیون حقوق بشر تروریست نام دارند نقض حقوق بشر است؟ و آیا منتقدان مجازات تروریسم در ایران تجزیه طلبی، ترور و کشتار را در کشورهای خود حق طبیعی این افراد می دانند؟ در این رابطه بیشتر میشنویم از جناب آقای مسعود خدابنده عضو سابق سازمان مجاهدین خلق تهیه کننده: سارا زهیری وحید فرخنده . رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
بایدن بر سر دوراهی : ایرانیان ترامپ را دیوانه می دانند، اما آمریکا را مقصر می بینند
رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
کلیدواژه
برخی سهم خواهی ها پس از انقلاب ۵۷ موجب رفتارهای سیاسی آلوده به خشونت و جنایت گردید. رفتارهایی با اهداف تجزیه طلبی یا پیوستن به حزب بعث علیه مردم و تمامیت ارضی ایران که موجب کشتار و ترور هزاران شهروند ایرانی شد اما توسط جریانات متفاوت مخالف جمهوری اسلامی تطهیر گشته است. اما آیا برخورد با کسانی که طبق تعریف تروریسم در کنوانسیون ژنو و کنوانسیون حقوق بشر تروریست نام دارند نقض حقوق بشر است؟ و آیا منتقدان مجازات تروریسم در ایران تجزیه طلبی، ترور و کشتار را در کشورهای خود حق طبیعی این افراد می دانند؟ در این رابطه بیشتر میشنویم از جناب آقای مسعود خدابنده عضو سابق سازمان مجاهدین خلق تهیه کننده: سارا زهیری وحید فرخنده
رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/پایان-جنگ-تحمیلی-و-نقش-بازیگران-سیاسی-م/
پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه
مسعود خدابنده، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، چهارم اوت 2020:.. مجاهدین خلق در بزنگاههای مختلف بهعنوان ابزار، از سوی دشمنان جمهوری اسلامی استفاده شدهاند. هدف قراردادن هواپیمای ایرانایر بر فراز خلیج فارس، کشتار حجاج ایرانی در مکه و حتی راهاندازی عملیات فروغجاویدان همه و همه با این هدف که ایران را در یک جنگ تمامعیار نگه دارند صورت گرفت، از مجاهدین خلق به عنوان اصلیترین مهره استفاده شده است.در تمام این سالها صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با غرب نه تنها منجر به افزایش قدرت بازدارندگی شده بلکه حضور امریکا در منطقه غرب آسیا را هم با چالش جدی مواجه کرده است. پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه
سالگرد فروغ جاویدان جنایت جنگی مسعود رجوی
پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه
تحلیلی نو از نقش بازیگران سیاسی در یک سال پایانی جنگ تحمیلی
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ – ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ – 2020August 02
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی – مسعود خدابنده؛ در سال 1366مسائل مختلفی رخ داد که یکی از مهمترین وقایع کشتار حجاج در مراسم حج آن سال بود. از آن تاریخ –یعنی 9 مرداد 66 – تا سال 1367 که ایران قطعنامه 598 را پذیرفت، سناریوهای مختلفی علیه جمهوری اسلامی اجرا شد که همگی در یک راستا بود. دشمنان ایران به سردمداری آمریکا نتوانستند طی جنگ تحمیلی هشتساله ایران را تجزیه کنند. با اینحال سناریوی مورد علاقه غرب «عدم قبول قطعنامه از طرف ایران» و یا «درگیری در نقاطی دیگر» بود که هم جنگ را ادامه میداد (که شکست را توجیه میکرد) و هم مشروعیت را از ایران میگرفت.
حالت دوم قبول قطعنامه بود که در این حالت دست غرب بهشدت بسته شده و تنها راهحلهایی که باقی میماند استفاده از سازمان مجاهدین خلق، قتل حجاج و یا حمله به هواپیمای مسافربری بود تا از اینطریق ایران را درگیر نگه دارند. غافل از اینکه در این مقطع ایران دست غرب را خوانده بود و واکنش سریع از خود بروز نداد.
در سوی دیگر، رابطه مسعود رجوی با عربستان همیشه بر دو پایه بوده است؛ یکی اینکه مسائل استراتژیکتر مالی بررسی شوند. کانال ارتباط مالی از سرویسهای غربی با واسطه عربستان میسر بود و دیگری تشویق رجوی و دلگرم نگهداشتن او بهمنظور بهرهگیری در موقعیت مناسب بود.
در اواخر سال 66 صدام با استفاده از سلاح شیمیایی، فاجعه حلبچه را رقم زد. در تیرماه همان سال مسئله قطعنامه شورای امنیت مطرح شد که البته ایران آن را تیر 67 امضاء کرد.
درهرحال وضعیت منطقه بههم ریخته و آتش در زیر خاکستر همچنان شعلهور بود. طبیعتا اجازه حمله «فروغ جاویدان» از عراق به ایران نمیتوانست بدون توافق سرویسهای غربی – از طریق استخبارات عربستان- باشد. این موضوع حتما نیاز به ملاقات حضوری داشت. مسئله ائتلاف غربی– عربی در آن برهه این بود که اگر ایران قطعنامه را بپذیرد چه باید کرد؟ و اگر ایران با این قطعنامه موافقت نکند گام بعدی چیست؟
مسلم بود که آنها تمایل داشتند ایران با قطعنامه مخالفت کند. چراکه پذیرش قطعنامه از سوی ایران طبعا دست غرب و ایضا خود صدام را میبست. در این صورت یکی از برگهای برنده دشمنان جمهوری اسلامی، سازمان مجاهدین خلق بود. طراحی نقشههای مختلف در این راستا در آن برهه تاریخی نیاز به دیدار رودررو داشت. از اینرو مسعود رجوی که محتاج پشتیبانی قویتری نسبت به صدام بود، چشم به ریاض دوخت.
نکته دیگر که پیوند رجوی و عربستان را مستحکمتر کرد، مسئله «عدم اعتماد غرب به صدام» بود. در آن هنگامه، عربستان و کویت میزان پرداختیهای خود به عراق برای جنگ با ایران را کاهش دادند و در عوض بخش اعظمی از آن پولها را مستقیما به جیب رجوی واریز کردند.
مجاهدین خلق در بزنگاههای مختلف بهعنوان ابزار، از سوی دشمنان جمهوری اسلامی استفاده شدهاند. ماجرای جلسه مهم در عربستان قبل از عملیات فروغ جاویدان نیز در همین راستا بود. آنها این نقش را امروز نیز در سناریوی «فشار حداکثری» علیه ایران، با تعلیمات و پشتیبانی شبکههای اجتماعی و با پول عربستان ایفا میکنند.
مجاهدین خلق در بزنگاههای مختلف بهعنوان ابزار، از سوی دشمنان جمهوری اسلامی استفاده شدهاند. ماجرای جلسه مهم در عربستان قبل از عملیات فروغ جاویدان نیز در همین راستا بود. آنها این نقش را امروز نیز در سناریوی «فشار حداکثری» علیه ایران، با تعلیمات و پشتیبانی شبکههای اجتماعی و با پول عربستان ایفا میکنند.
طرحهای مختلف غرب علیه جمهوری اسلامی طی سالها اجرا شده است که در برخی از این طرحها، از سازمان مجاهدین خلق هم بهعنوان ابزار استفاده شده است. هدف قراردادن هواپیمای ایرانایر بر فراز خلیج فارس، کشتار حجاج ایرانی در مکه و حتی راهاندازی عملیات فروغجاویدان همه و همه با این هدف که ایران را در یک جنگ تمامعیار نگه دارند صورت گرفت. اما ایران آنقدر هشیار بود که نقشهها و توطئههای دشمنان خود را خنثی کند. در تمام این سالها صبر راهبردی جمهوری اسلامی ایران در رویارویی با غرب نه تنها منجر به افزایش قدرت بازدارندگی شده بلکه حضور امریکا در منطقه غرب آسیا را هم با چالش جدی مواجه کرده، تا جایی که امروز خروج نیروهای امریکایی از منطقه را طرحریزی و پیگیری میکند.
پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه
رابطه حقوق بشر با انتخابات ایران
***
قتل مستشاران امریکایی توسط مجاهدین خلق ایران فرقه رجوی
Saddam’s Private Army
How Rajavi changed Iran’s Mojahedin from Armed Revolutionaries to an Armed Cult
The Life of Camp Ashraf
Mojahedin-e Khalq – Victims of Many Masters
By Anne Khodabandeh (Singleton) and Massoud Khodabandeh
همچنین
https://iran-interlink.org/wordpressfa/اعدامهای-دهه-60-لیست-جعلی/
اعدامهای دهه 60 – لیست جعلی و بازی رجوی با آمار و ارقام
مسعود خدابنده، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، بیست و نهم دسامبر 2019:… درباره اعدامهای سال 1367، مسعود رجوی در آغاز مدعی شد که تعداد آن، 6400 نفر است اما کم کم این آمار را تغییر داد. از این رو در مرحله بعد ادعا کرد این تعداد 12000 نفر بوده و بعد مدعی شد که 20 الی 30 هزار نفر از اعضای سازمان توسط جمهوری اسلامی اعدام شدهاند. رجوی تلاش میکرد با استفاده از این لیست، در مجامع جهانی علیه جمهوری اسلامی اقامه دعوی کند. درباره لیست تنظیم شده از سوی سازمان امروز میتوان ادعا کرد بسیاری از اسامی مندرج در آن اصلا وجود خارجی نداشتند. تا زمان عملیات فروغ جاویدان، سازمان خیلی از کسانی که در درگیریهای مسلحانه کشته میشدند را لیست میکرد و از آن بهرهبرداری تبلیغاتی مینمود. مسعود رجوی نام این کار را «بانک خون» گذاشته بود و اسمی را که بعدا به لیست اضافه میشد «بهره بانک خون» مینامید. بعد از عملیات فروغ جاویدان، سازمان پی برد که ایجاد لیستهای ساختگی، بازدهی بالایی – به ویژه در مجامع بینالمللی – برای مجاهدین خلق دارد؛ از این رو از آن زمان، این روند تشدید شد تا جایی که «کشتهسازی» جایگاه بالاتری از «تروریسم» گرفت. لیست جعلی اعدامهای دهه 60 – بازی رجوی با آمار و ارقام
مسعود خدابنده: چرا کسی در غرب معمای قتل محمد رضا کلاهی را از مریم رجوی سوال نمی کند؟
اعدامهای دهه 60 – لیست جعلی و بازی رجوی با آمار و ارقام (مسعود خدابنده)
مسعود خدابنده: بازی با آمار و ارقام| پیدا و پنهان لیستِ جعلی اعدامهای دهه 60
پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ – ۰۸ دی ۱۳۹۸
پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ مسعود خدابنده ، عضو سابق شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق و عضو شورای ملی مقاومت، مسئول مستقیم تیم حفاظت استقرار و تردد مسعود و مریم رجوی و فرمانده ارتش آزادیبخش که در سال 1375 از سازمان جدا شد، طی یادداشت اختصاصی که در اختیار پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی قرار داده، به بررسی پروژه کشتهسازی منافقین در دهه 60 میپردازد. خدابنده شواهدی ارائه میدهد که با استناد به آن میتوان پی برد مرکزیت سازمان برای نیل به اهداف خود اعضاء را به کام مرگ میفرستاد. این عضو جداشده سازمان مجاهدین خلق توضیح میدهد چگونه مسعود رجوی لیست جعلی از اعدامیهای سال 1367 درست کرد و آن لیست را به مجامع بینالمللی میفرستاد تا با استفاده از آن لیست، علیه جمهوری اسلامی فعالیت کند.
اهدای کتاب “جعلی” شهدای “جامعه بی طبقه توحیدی” مجاهدین خلق “ضد امپریالیست” به جان مک کین
مشروح یادداشت اختصاصی مسعود خدابنده را در ادامه میخوانید.
درباره اعدامهای سال 1367، مسعود رجوی در آغاز مدعی شد که تعداد آن، 6400 نفر است اما کم کم این آمار را تغییر داد. از این رو در مرحله بعد ادعا کرد این تعداد 12000 نفر بوده و بعد مدعی شد که 20 الی 30 هزار نفر از اعضای سازمان توسط جمهوری اسلامی اعدام شدهاند. او حتی در این راستا کتابی هم منتشر کرد تا عدد 30 هزار نفر اعدامی را ثبت کند. رجوی تلاش میکرد با استفاده از این لیست، در مجامع جهانی علیه جمهوری اسلامی اقامه دعوی کند.
از این رو لیست ارسالی به سازمان ملل همراه با انبوهی از اسامی تنظیم شد و گروهی نیز به عنوان شهود ادعا کردند که آن لیست صحت دارد. اما چندی بعد، تعدادی از افراد که بعدها از سازمان جدا شدند شهادت دادند که حرفهایشان در مورد اعدامها دروغ بوده است.
درباره لیست تنظیم شده از سوی سازمان امروز میتوان ادعا کرد بسیاری از اسامی مندرج در آن اصلا وجود خارجی نداشتند؛ برخی از اسامی کسانی بودند که در سالهای قبل بخاطر جرمهایی مانند قتل و یا قاچاق مواد مخدر اعدام شده بودند و هیچ ارتباطی با سازمان نداشتند؛ تعدادی نیز در این لیست بودند که گواهی فوت آنها نشان میداد بر اثر تصادف مردهاند و تعدادی نیز در درگیریهای مسلحانه سازمان کشته شده بودند. حتی سازمان تعداد بالایی از کشته شدگانِ عملیات موسوم به فروغ جاویدان (مرصاد) را هم به این لیست اضافه کرد.
این لیستسازی اولا: بخاطر پشتیبانی سازمانهای اطلاعاتی ضد ایران از مجاهدین خلق (مشخصا سازمان سیا که رابط آن زمانش سیدمحمد سیدالمحدثین بود) موفق بود. سندسازیها، شهادتهای دروغین و ارقام و اعداد با روشهای اطلاعات شویی در نشریات به اصطلاح معتبر و مراکزی که تحت تاثیر بودند – مثلا کتابخانه کنگره امریکا که این روزها دیگر هر چیزی را تحت نام سند منتشر میکند و استقلالی برایش باقی نمانده – توانست به این شکل مورد استفاده دوائر ضد ایرانی قرار گیرد و ثانیا: نه اولین مورد کشتهسازی بود و نه آخرین آن.
به خاطر دارم اولین نمونه کشتهسازی در همان سال نخستی بود که مجاهدین به عراق رفته بودند؛ حسن جزایری از دوستان آن زمان و محصل در لندن بود که بیماری قلبی داشت. وی برای تعلیمات به همراه عدهای به عراق اعزام شد (سازمان این افراد را تحت عنوان عضو به عراق میبرد و سپس شروع به لیستسازی میکرد چون به ازای تعداد اعضا از صدام سرانه میگرفت) و چندی بعد در زمین مانور «کفری» بخاطر آفتاب زدگی و اهمال در رسیدگی و تشدید بیماری قلبی فوت کرد. (بعد از اینکه جزایری در آن گرما غش کرد، او را در خودرو رهایش کردند و بعد از مانور متوجه شدند که مرده است) جالب است که همسرش لیلا جزایری (نام اصلیاش اعظم ملاحسنی کهنه است که بخاطر خلافهای متعدد مالی مجبور شد نامش را عوض کند) و پسرش (محمد حنیف جزایری) از آن زمان تابه حال در نشریات و مقالات مدعی شدهاند که حسن در ایران اعدام شده است. از این قبیل موارد بسیار زیاد است. مثلا تا زمان عملیات فروغ جاویدان، سازمان خیلی از کسانی که در درگیریهای مسلحانه کشته میشدند را لیست میکرد و از آن بهرهبرداری تبلیغاتی مینمود. مسعود رجوی نام این کار را «بانک خون» گذاشته بود و اسمی را که بعدا به لیست اضافه میشد «بهره بانک خون» مینامید.
بعد از عملیات فروغ جاویدان، سازمان پی برد که ایجاد لیستهای ساختگی، بازدهی بالایی – به ویژه در مجامع بینالمللی – برای مجاهدین خلق دارد؛ از این رو از آن زمان، این روند تشدید شد و این کار سیستماتیک ادامه پیدا کرد تا جایی که «کشتهسازی» جایگاه بالاتری از «تروریسم» گرفت.
یادم هست در سال 1994 م، زمانی که مریم رجوی را بعد از اعلام ریاست جمهوری وی در عراق به پاریس آوردیم (من مسئول انتقال و حفاظت بودم) و هدف هم شروع کار سیاسی و بازکردن جای پا برای مسعود رجوی بود، وی نتوانست کاری کند و فرانسه در سال 1997 او را مجددا به عراق فرستاد. بعد از این ماجرا، مسعود برای جبران این شکست، بلافاصله تیمهای عملیاتی را به ایران اعزام کرد. اما از آنجا که ایران در بالاترین سطوح به اطلاعات دسترسی داشت، تیمها تک تک به محض ورود دستگیر میشدند. مسعود رجوی خوب میدانست که تیمهای عملیاتی به محض ورود به ایران لو میروند ولی باز تعداد بیشتری از افراد را اعزام میکرد. واقعیت آن است که او هدفش ترور نبود بلکه هدف کشتهسازی بود. او میخواست این افراد به محض ورود به ایران دستگیر و اعدام شوند.
مشخصا یادم هست بابک امین آنقدر در تهران خمپاره زده بود که دیگر به لحاظ جسمی توان نداشت ولی باز او را بیرون نمیکشیدند و اصرار میکردند این عمل را ادامه دهد. سازمان از اعضاء میخواست هرچه بیشتر آدم بکشند و بعد نارنجک بیندازند و سپس سیانور بخورند تا خودشان هم کشته شوند. آرش صامتیپور یکی از این افراد بود که با وجود کشیدن نارنجک و خوردن سیانور بخاطر کمک نیروهای امنیتی جان سالم به در برد و البته یک دستش قطع شد.
اهداف ترورها اصلا مهم نبود، بلکه سر و صدا مهم بود. بزرگترین ضربهای که رجوی آن زمان خورد، قطع اعدامها بود. یعنی نیروهای امنیتی ایران و قوه قضائیه هم متوجه شدند که این افراد برای کشتن به ایران نمیآیند بلکه برای کشته شدن اعزام میشوند.
مغازه ای سه نبش به اسم شهدا!!!ا
سازمان منافقین همین استراتژی را در عراق بعد از صدام هم پیاده کرد. به هنگام تحویل کمپ اشرف، سازمان به عراق اعلام کرد که یک سوم شمالی را تحویل میدهد ولی از طرف دیگر اعضاء را بسیج کرد تا در مقابل نیروهای عراقی بایستند. به آنها گفته بودند عراقیها آمدهاند تا شما را دستگیر کرده و به ایران تحویل بدهند. حتی گفته بودند اتوبوسهای ایران منتظرند تا شما را به اوین منتقل کنند تا به محض رسیدن به ایران اعدام شوید. از این رو ابعاد درگیری اعضای سازمان با نیروهای عراق بیشتر شد و به تبع، این درگیری کشتههایی هم داشت؛ کشتههایی که سازمان از آنها علیه دولت عراق استفاده کرد و به عنوان برگ برنده در مجامع بینالمللی علیه عراق به کار برد. از سوی دیگر در داخل هم با «شهید» نامیدن آن کشتهشدگان، الباقی اعضاء را شستشوی مغزی دادند و با احساساتشان بازی کردند.
باید گفت بعد از سقوط صدام با توجه به از کار افتادگی فیزیکی نیروهای سازمانی، ترورها غالبا توسط نیروهای مزدور غیر وابسته به سازمان مجاهدین انجام گرفته و میگیرد ولی تبلیغات آن هنوز به عهده سازمان است. تقسیم کاری ابلاغ شده که ترورها و عملیات ایضایی توسط مامورین تعلیم دیده در کشورهای همسایه انجام میشود ولی غلوها و تبلیغات رسانهای، کلیکها و باز نشرها در شبکههای اجتماعی و تولید فیلمها و عکسهای تقلبی به عهده شبکه سازمان مجاهدین و رابط های عربستان سعودی است.
رد این جریان و کارکرد این «ارکستر ترور و کشته سازی و تبلیغ» را که نتیجه آن در جریان عملیات فروغ جاویدان و اعدامهای دهه شصت مشاهده شد، امروز هم میشود به وضوح در مطبوعات غربی، خروجیهای شبکهها و سایتهای فارسی زبان و ایضا شبکههای اجتماعی ملاحظه کرد. و طبق معمول مصرف کننده نهایی مقامات کشورهای متخاصم هستند که این اطلاعات دستساز و تولیدی را در مجامع بینالمللی علیه عالیترین منافع ملت ایران خرج میکنند.
در پایان اضافه میکنم اگر شخصا کارم مشاوره به سازمان سیا بود حتما اصرار میکردم که این نوع جعل و بزرگنمایی و دروغ سازی بخصوص با پشتوانه نیرویی تروریستی و آبروباخته مثل مجاهدین خلق اگر چه ممکن است در کوتاه مدت به سناریوی ضد ایرانی کمک کند ولی در نهایت به ضرر همان نیروهای ضد ایرانی خواهد بود.
اعدامهای دهه 60 – لیست جعلی و بازی رجوی با آمار و ارقام (مسعود خدابنده)
رابطه حقوق بشر با انتخابات ایران
***
خروج سازمان مجاهدین خلق از عراق بعد از ۳۰ سال
لینک به ویدئو در سایت بی بی سی
کیهان لندن – خداحافظ بغداد، سلام تیرانا
مسئول واقعی حمله به لیبرتی کیست؟
***
Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult in Iraq No more
اتمام قائله مجاهدین خلق، فرقه رجوی در عراق
The End of the Path – Teaser 1
پایان یک راه – تیزر اول
Mojahedin Khalq, MEK, Rajavi cult in Iraq No more
اتمام قائله مجاهدین خلق، فرقه رجوی در عراق
The End of the Path – Teaser ۲
پایان یک راه – تیزر دوم
ورود سازمان مجاهدین خلق به ‘فاز نظامی’ و پیامدهای آن
(مسعود خدابنده، بی بی سی)
آنها نه تنها شکست خوردند که سقوط اخلاقی کردند (به مناسبت درگذشت عبدالرضا نیک بین رودسری – عبدی)ا
از کمین مجاهدین سر کوچه ها برای کشتار مستشاران امریکائی تا گماشتگی برای جنگ طلبان امریکائی
عکس فوق: مریم رجوی در کنار سناتور جان مک کین آمریکائی
عکس زیر: خواهران و برادران مجاهد خلق به صف در مقابل پرچم آمریکا
The Huffington Post: Khodabandeh co-authored the book ‘The Life of Camp Ashraf – Victims of Many Masters’ with his wife Anne Singleton. Much of his knowledge comes from first hand experience
Mojahedin-E Khalq (MEK) Threat in Albania – Parliamentary Round TableEUP
Massoud Khodabandeh
Article first published online: 27 JAN 2015
DOI: 10.1111/aspp.12164
مسعود خدابنده، نشریه سیاست آسیا: مجاهدین خلق و روش های تولید و انتشار اخبار جعلی در مطبوعات
***
(Massoud Khodabandeh 4th report, Baghdad October 2014)
همچنین:
سهیل جان نثاری به نقل از فارین پالیسی، بیست و نهم آوریل 2019:…( مسعود خدابنده در گفتوگو ) مسعود خدابنده، که در سال ۱۹۹۶ از سازمان جدا شد، میگوید سازمان مجاهدین بعد از سقوط صدام آنقدر پول ندارد که به حزبی کوچک، تازه تأسیس، حاشیهای، و با احتمال کم موفقیت یک میلیون یورو کمک کند. او اضافه میکند که سازمان مجاهدین نه حامی مالی، که انتقالدهندهی… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان (کانادا و امریکا)، ششم آوریل 2019:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) مسعود خدابنده در صفحه رسمی خود نوشت: مریم رجوی از مردم ایران خواسته است با کمک رسانان به مردم سیل زده وارد درگیری مسلحانه شوند! مریم رجوی همانند زمان جنگ ایران و عراق که به روی مردم ایران اسلحه کشید اکنون نیز همین درخواست را از مردم ایران دارد! کشیدن اسلحه… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
ایرنا به نقل از لوبلاگ، دهم مارس 2019:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) مسعود خدابنده’ مدیر برنامه راهبردی خاورمیانه که مدت های طولانی برای ارائه راه حلی صلح آمیز برای انتقال اعضای مجاهدین خلق (منافقین) از عراق به آلبانی تلاش کرد و همسرش ‘آنه خدابنده’ در مطلبی با عنوان آیا مجاهدین خلق (منافقین) به آخر خط رسیده اند؟ افزودند: ارابه تغییر رژیم در ایران توسط… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، مشاورین استراتژی خاورمیانه، بیستم فوریه 2019:…( مسعود خدابنده در گفتوگو ) سازمان مجاهدین خلق از بعد از ساقط شدن ولینعمت سابقش صدام حسین از سازمان “مسعود رجوی و صدام حسین” که سازمانی “تروریستی نظامی” بود به سازمان “مریم رجوی و ترکی الفیصل” که سازمانی “تروریستی اطلاعاتی” است تغییر شغل داد. این سازمان که دیگر توانایی نظامی را بصورت صد در صد از دست داده است امروز… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، مشاورین استراتژی خاورمیانه، نهم فوریه 2019:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) وضعیت آنچنان خراب شده که میگویند عملا به وی (مریم رجوی) اطلاع داده اند که “کاش اصلا تظاهرات نمی کردید”. میگویند مهدی ابریشمچی هم مثل دیوانه ها در حیاط راه میرود و زیر لب هی میگوید “خدایا مرگم بده. خدایا مرگم بده”. شوخی نمیکنم. جدی میگویم. هم “اطلاع به مریم رجوی از طرف… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، اول فوریه 2019:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) محمد رضا کلاهی هیچ گاه تن به خواسته های رجوی و انقلاب و الاخ نداد و اصلا به کتش نمیرفت و قابل هضم نبود. مسعود کشمیری هم ایضا. اینها تا زمانی که یادم هست عملا در حبس (بخاطر نداشت جایی در بیرون مجاهدین و تحت تعقیب بودن) زندگی می گذراندند و خر حمالی ها را… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
باشگاه خبرنگاران و خبرگزاری فارس (به نقل از البوابه اردن)، نوزدهم سپتامبر 2018:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) این عضو سابق منافقین میگوید خود از نزدیک بر عملیات انتقال این محموله نظارت داشته است. وی همچنین میافزاید مقامات سعودی در زمان ریاست ترکی بن فیصل آل سعود بر دستگاه اطلاعاتی عربستان و دوران حکومت عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه سابق رژیم سعودی … BBC: Who are… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، هافینگتون پست، بیست و نهم ژوئن 2017:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) امانوئل ماکرون نشان داده است که یک چالشگر باهوش و ماهر در روابط بین المللی است که قبل از آنکه دهان باز کند رئیس جمهور ترامپ را در اجلاس ناتو در ماه مه در بروکسل آچمز کرد. شاید بالاخره زمان آن فرا رسیده باشد که ارزیابی جدیدی از انعطاف ناپذیری در برابر… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، هافینگتون پست (هافپست)، چهارم ژوئن 2017:… ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) این همایش، که با شرکت تعدادی از پارلمانترها، محققین و تحلیلگران همراه با نمایندگانی از خارج از پارلمان از جمله مسئولین امنیتی اروپایی، برگزار شد توسط آنا گومزآنا گ از کشور پرتقال سازماندهی و توسط ماریتیه شاکه از هلند و میشل گاهلر از آلمان همراهی گردید. هر سه نفر سوابق روشنی در… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
مسعود خدابنده، هافینگتون پست، بیست و یکم می 2017:… رابطه حقوق بشر با انتخابات ایران ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) این داستان یک وجه دیگر هم دارد. در 16 ژانویه 2017، جبریا همراه با برخی دیگر از شخصیت های آلبانیائی، در یک کنسرت موسیقی زیرزمینی در تیرانا به میزبانی گروه تبعیدی ایرانی مجاهدین خلق که پایگاهش در آلبانی است شرکت نمود. جبریا ادعا کرد که مردم آلبانی “در همبستگی با مجاهدین خلق”… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
صابر از تبریز (امضاء محفوظ)، ایران اینترلینک، بیست و ششم فوریه 2017:… رابطه حقوق بشر با انتخابات ایران ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) این آزادی با گروه خون ایرانی ها سازگار نیست و چه بهتر که برای خود سرهنگ باشد! همینطور: ” …این گزارش میگوید: وزارت اطلاعات ایران، اعضای سابق مجاهدین خلق را در اروپا عضوگیری کرده و از آنها برای انتشار اطلاعات دروغ علیه مجاهدین استفاده میکند. در بین کسانی… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران
ایران دیدبان، چهاردهم فوریه 2017: … رابطه حقوق بشر با انتخابات ایران ( مسعود خدابنده در گفتوگو ) این خنده دار است که سازمان مجاهدین خلق همواره مانند یک انگل، سرنوشت خود را به هر طرفی که تصور می کرد طرفِ پیروز باشد، گره زده است. با این حال، انتخاب حامیان مجاهدین خلق دیگر چندان هوشمندانه به نظر نمی رسد.آیتالله خمینی (ره) به سرعت دست مجاهدین خلق را که می خواستند در… اعدامهای دهه 60 مسعود خدابنده . مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی پایان جنگ تحمیلی و نقش بازیگران سیاسی منطقه رابطه تجزیه طلبی ، مبارزه مسلحانه ، ترور و حقوق بشر با انتخابات ایران