ایران فانوس، نوزدهم نوامبر 2019:… در پیام شانزدهم نسبت داده شده به رهبری مجاهدین، در لابلای پیام، دو نکته مسخره آمیز به چشم می خورد و مابقی از جنس „انا شریک“ خود را نخود آش کرده و یا اعتراضات اخیر را به خود نسبت داده تا با خرمردرندی زمینه سرکوب اعتراضات را بهتر و آسانتر فراهم کند. مورد اول، سوز و گداز رهبری مجاهدین این است که شما، مخالفین، چرا به سن و سال اشرفیان خرده می گیرد، اگر جوان می خواهید بفرمایید نسل جوان ایران به پا خاسته و در حال اعتراض در خیابان است! در حالی که به رهبر شکسته خورده و بهاء نداده ی شکست، می بایست گفت، اعتراضات اخیر مردم در ایران، نه جوانان و نوع مطالبات و مدل اعتراضات شان، ربطی و سنخیتی با خواسته ها و مطالبات تروریستی و فرقه گرایانه شما ندارد. شما مجاهدین شکست خوردید
آنها نه تنها شکست خوردند که سقوط اخلاقی کردند (به مناسبت درگذشت عبدالرضا نیک بین رودسری – عبدی)ا
شما مجاهدین شکست خوردید
ایران فانوس، 18.11.2019
تغاری بشکند ماستی بریزد جهان گردد به کام شغالان و کفتاران؛ گروهی که در عرصه های اجتماعی و سیاسی و نظامی و انقلابی و چریکی و آزادیبخش و غیره، شکست خورده و می بایست هزینه شکست خود را بپردازد و در دادگاه پاسخگوی خیانت و جنایت علیه بشریت، باشد، اعتراضات صنفی اخیر در ایران خود را نخود آش کرده و با گفتن „انا شریک“ اعتراضات داخل را به خود و کانون های خیالی نسبت می دهد. پیام شانزدهم مجاهدین خلق که به سیاق قبل آن را به رهبر مفقودالاثر، نسبت داده اند همچنین چند نکته جالب و مسخره آمیز به همراه دارد.
اول این که گروهی که طی پنجاه سال اخیر همه نوع جنگ و جدال را انجام داده و امتحان کرده و نتیجه نگرفته بلکه شکست خورده و هزینه سنگینی از قبل مردم پرداخته در اولین قدم می بایست طی یک جمع بندی واقعی رهبری و متد جنگ و جدالش را عوض کرده و طبعاً رهبرانش را محاکمه کرده و قیمت جنگ را بپردازد و بیش از این بر پاشنه قبلی نچرخد و بر متدهای کهنه پافشاری نکند بلکه اعتبار و ارزش مبارزه و آزادی را با پرداخت بهاء، ارج بنهد.
اعتراضات چند روز اخیر که باعث صدور فتوای غیظ و غضب از جانب رهبران مجاهدین شده است، هم اکنون، کشور ایران تنها کشوری نیست که مردمش به مناسبت مسایل صنفی و گرانی بنزین به خیابان آمده اند بلکه دهها کشور جهان مردمش به خاطر مسایلی چون بنزین و مالیات و گرانی، اعتراض دارند. وقتی جهان تک قطبی یا چند قطبی همزمان سمت و سوی راست و اقتدار دارند، طبعاً سمت و سوی مخالفین و اعتراضات مردمی از پیش معلوم و مشخص است. اعتراضات مردم، هیج کجا اعتراضات کهنه و دمده از نوع چریکی و مبارزه مسلحانه و تفنگ و نارنجک و نفرت و انتقام، نیست حتی مبارزه با امپریالیسم و جایگزینی آن با کمونیسم، نیست بلکه اعتراضات سمت و سوی اجتماعی و گرانی و فساد دارند.
در پیام شانزدهم نسبت داده شده به رهبری مجاهدین، در لابلای پیام، دو نکته مسخره آمیز به چشم می خورد و مابقی از جنس „انا شریک“ خود را نخود آش کرده و یا اعتراضات اخیر را به خود نسبت داده تا با خرمردرندی زمینه سرکوب اعتراضات را بهتر و آسانتر فراهم کند.
مورد اول، سوز و گداز رهبری مجاهدین این است که شما، مخالفین، چرا به سن و سال اشرفیان خرده می گیرد، اگر جوان می خواهید بفرمایید نسل جوان ایران به پا خاسته و در حال اعتراض در خیابان است!
در حالی که به رهبر شکسته خورده و بهاء نداده ی شکست، می بایست گفت، اعتراضات اخیر مردم در ایران، نه جوانان و نوع مطالبات و مدل اعتراضات شان، ربطی و سنخیتی با خواسته ها و مطالبات تروریستی و فرقه گرایانه شما ندارد. شما به دنبال زد و بند و وابستگی و تجزیه و تباهی ایران هستید که این را نه حاکمیت بلکه مردم نیز اجازه نمی دهند.
مورد دوم، رهبری فرضی مجاهدین به رهبری حکومت خرده می گیرد که شما در خطابه تان چرا ما را در کنار بقایای شاه که شکست خورده اند قرار دادید؟
در این مورد نیز باید به رهبری زواردررفته قبل از مفقود شدن، خاطرنشان کرد که فرق مابین تو و رضا پهلوی اگرچه مشابهت زمین تا آسمان است اما حداقل رضا پهلوی اسم و رسم و صدا و تصویر و آدرس و ریخت و قیافه دارد، در حالی که شما از هیچ کدام بهره ای نبردید و ضمناً اگر همین الآن از مردم داخل تا خارج، نظرخواهی کنید و فرق مابین خود و بقایای شاه، را پرسش کنید و جویا شوید بر شما معلوم خواهد شد که نتیجه خشونت و تباهی و شکست، تا چه حد منفی و باعث بدنامی شما و هم ریشان شما خواهد بود.
با این وصف کسی که می خواست عاشورا بپا کند و کوهستان ها را آتش بپا کند و فلان جا را منفجر کند و از مردم نسق بگیرد و از مخالفینش انتقام بگیرد، با پیامی از قبر و آن هم از جنس „انا شریک“ بسنده کرده و بیشتر از این نیز در توانش نیست. بنابراین، می بایست منتظر پیام مسخره آمیز هفدهم از عالم غیب باقی ماند تا چنته نداشته ای که بر همگان آشکار بود آشکارتر گردد.
کانون سیاسی/ فرهنگی ایران فانوس
شما مجاهدین شکست خوردید
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/مرحوم-رجوی-ماموریت-سرنگونی-و-هزار-سوال/
مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال
ایران فانوس، هشتم نوامبر 2019:… شما که از سرنگونی جمهوری اسلامی سخن می گویید بدون این که اسباب و وسایلش را داشته باشید و بدون این که قادر به هزینه دادنش باشید، آیا این ماموریت را مردم ایران به شما داده اند؟ اگر مردم ایران به شما ماموریت سرنگونی داده اند، بفرمایید لطفاً سند و مدرکش را که در کدام نظرخواهی و همه پرسی به دست آورده اید، ارائه فرمایید. همچنین، آیا با اطلاعات و اخباری که از درون مناسبات شما به مردم ایران و جهان رسیده است شما اپوزسیون حکومت ایران هستید؟ لطف کنید این را نیز با سند و مدرک ارائه نمایید که در کدام نظرخواهی و همه پرسی مردمی مقام اپوزسیون را به چنگ آورده اید. سوم، آیا مردم ایران شما را به عنوان جانشین جمهوری اسلامی، قبول دارند؟ اگر دارند، بفرمایید همین الآن یک نظرخواهی اینترنتی از مردم ایران انجام دهید، تا سیه روی شود هر که در او غش باشد. مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال
خواسته هاى به حق مردم لبنان و عراق و نقش فتنه گرى رجوى
مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال
چه کسی به شما ماموریت سرنگونی می دهد؟
ایران فانوس، 07.11.2019
مسعود رجوی رهبر مفقودالاثر مجاهدین خلق در پیام شماره پانزدهم خود برای نیروهایش شرایط آماده باش و سرنگونی جمهوری اسلامی را بشارت داده است. او اعتراضات اخیر کشور عراق و لبنان، تحریمات اخیر آمریکا علیه ایران و کانون های شورشی خیالی در ایران را گواه سرنگونی و آمادگی حداکثر نیروهای خود ارزیابی می کند.
https://leader.mojahedin.org/i/مسعود-رجوی-پیام-شماره-۱۵-عراق-لبنان-تحریم-کانونهای-شورشی-قیام-ارتش-آزادی-لرزههای-سرنگونی-پیش-روی-حاکمیت-آخوندی
کشور عراق، تنها کشوری نیست که مردم آن نسبت به مسایل و مشکلات اجتماعی و سیاسی شان، اعتراض دارند. در همین روزها، کشورهایی چون لبنان، الجزایر، مصر، هنگ کنگ، شیلی، فرانسه، آلمان و جاهای دیگر، مردمش از مشکلاتی که حول و حوش خود می بینند، به ستوه آمده اند اما مطالبات و شیوه اعتراض مردم این کشورها و کشورهای دیگر با هم فرق دارد و دارای ماهیت یکسانی نیست. اعتراضات و جنبش هایی که یاد شد و تقریباً در بسیاری از نقاط دیگر فراگیر است، در مجموع دو نقطه اشتراک دارند که جملگی شان از طریق شبکه های اجتماعی نضج گرفته و به دیگران سرایت و خبررسانی می شود دوم این که جملگی جنبش ها به ویژه در خاورمیانه، سازماندهی افقی و غیر عمودی دارند. جملگی بدون رهبر و تشکیلات و ایدئولوژی و آنچه که جنبش های قدیمی و چریکی به آن متوسل می شدند، ندارند.
جنبش چریکی مجاهدین خلق که از زبان و پیام رهبرش همه را به کیش خود می پندارد و هر دو پا را در یک کفش کرده و هم اکنون نیز دارای رهبر و تشکیلات و نیروهای حرفه ای و ارباب و ایدئولوژی و خشونت و وسایل دیگر است، هیچ گونه مطابقت و سنخیتی با جنبش های موجود در جهان ندارد و نخواهد داشت.
مجاهدین خلق در زمان شاه مبارزه مسلحانه علیه دیکتاتوری و آمریکا را از طریق وسایل موجود و مرسوم در جهان سوم آغاز کردند. شیوه و متدی که در اکثر نقاط جهان متداول و مرسوم بود اما امروز اگر کسی بخواهد از آن شیوه ها استفاده کند، بهتر است به آخرین مدل و جنبش اعتراضی یعنی داعش و رهبرش ابوبکر البغدادی، نگاهی بیندازد و درس عبرت بگیرد.
در گذشته یعنی نیم قرن سال قبل که هنوز اینترنت و وسایل ارتباط جمعی مثل امروز نبود و نظرخواهی و همه پرسی محلی از اعراب نداشت، می شد بدون اطلاع و به نام مردم دست به خشونت و مبارزه مسلحانه زد و آن را مبارزه برای آزادی خلق نام گذاشت اما هم اکنون که عصر بیداری معنوی نیز آغاز شده، مردم، حداقل، سره از ناسره را می بینند و می دانند.
با این وصف از رهبری و رهبران مجاهدین که در اثر داغ کردن خر در عراق، داغ شده و به نیروهای زواردررفته شان آماده باش صد در صد داده اند، اگر بتوانند دو یا سه کلمه حرف حساب امروزی را پاسخ دهند، مابقی ناز شصت شان.
شما که از سرنگونی جمهوری اسلامی سخن می گویید بدون این که اسباب و وسایلش را داشته باشید و بدون این که قادر به هزینه دادنش باشید، آیا این ماموریت را مردم ایران به شما داده اند؟ اگر مردم ایران به شما ماموریت سرنگونی داده اند، بفرمایید لطفاً سند و مدرکش را که در کدام نظرخواهی و همه پرسی به دست آورده اید، ارائه فرمایید.
همچنین، آیا با اطلاعات و اخباری که از درون مناسبات شما به مردم ایران و جهان رسیده است شما اپوزسیون حکومت ایران هستید؟ لطف کنید این را نیز با سند و مدرک ارائه نمایید که در کدام نظرخواهی و همه پرسی مردمی مقام اپوزسیون را به چنگ آورده اید.
سوم، آیا مردم ایران شما را به عنوان جانشین جمهوری اسلامی، قبول دارند؟ اگر دارند، بفرمایید همین الآن یک نظرخواهی اینترنتی از مردم ایران انجام دهید، تا سیه روی شود هر که در او غش باشد.
با این وجود اما شما ماموریت سرنگونی جمهوری اسلامی، تجزیه ایران و تلاشی حرث و نسل ایرانی را دارید. ماموریت تان، از درون و از جانب مردم نیست بلکه ماموریت تان از بیرون و از جانب ایران ستیزان است و این را شما و مردم خوب می دانند و این چنین است که به قول حافظ بایست گفت؛
ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می بری و زحمت ما می داری.
کانون سیاسی/ فرهنگی ایران فانوس
مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/سرنوشت-تروریسم/
سرنوشت تروریسم
ایران فانوس، سی ام اکتبر 2019:… آنان که مسعود رجوی را می شناسند می دانند که او همیشه فرار به پیش، کارش بود. او به خاطر این که نزد نیروهایش خود را شجاع جلوه دهد، دائماً از عاشورای حسینی دم می زد و نیروهایش را در بزنگاه حادثه از عاشورا می ترساند. اما زمان گذشت و دستش برای همگان رو شد همان طور که تحلیل و تفسیرمان در مورد سایر و عاقبت تروریست ها درست از آب درآمد. تروریست ها به دلیل جهالت مفرط و منافع سطحی، سازمانی و مقطعی که در اختیار دارند سرنوشت شومی در انتظارشان است و جملگی نزد اربابان شان تاریخ مصرف مشخص دارند. ابوبکر البغدادی، یکی از آن ها و آخرین تروریستی بود که تاریخ مصرفش تمام شده و باید قربانی „سیاست و قدرت“ می شد. سرنوشت تروریسم
سرنوشت مشترک عقب مانده ها – رجوی صدام حسین بن لادن البغدادی
سرنوشت تروریسم
ایران فانوس، 29.10.2019
تروریست ها به دلیل جهالت مفرط و منافع سطحی، سازمانی و مقطعی که در اختیار دارند سرنوشت شومی در انتظارشان است و جملگی نزد اربابان شان تاریخ مصرف مشخص دارند. ابوبکر البغدادی، یکی از آن ها و آخرین تروریستی بود که تاریخ مصرفش تمام شده و باید قربانی „سیاست و قدرت“ می شد.
دونالد ترامپ روز یکشنبه 27 اکتبر 2019 در یک کنفرانس خبری گفت که به همراه وزیر دفاع، فرماندهان ارتش و دیگر مقامات آمریکا عملیات کشتن رهبر داعش را به صورت زنده دنبال کرده است.
https://news.gooya.com/2019/10/post-31501.php
ابوبکر البغدادی اهل بغداد که زمان مرگش 48 سال سن داشت رهبر گروه داعش(دولت اسلامی عراق و شام) بود و او در روستای بریشا در استان ادلب به دست نیروهای ویژه آمریکا کشته شد. این محل با مرز ترکیه فاصله زیادی ندارد. این بخش از خاک سوریه در کنترل شورشیان مسلح سوری است که از پشتیبانی ترکیه برخوردار است و ارتش ترکیه در این منطقه پست دیدبانی دارد. داعش در این سرزمین هیچگاه حضور نداشته و ابوبکر البغدادی برای رسیدن به آن بایستی راهی دراز را از دل نیروهای دشمن طی کرده باشد.
ابوبکر البغدادی، تنها تروریست تاریخ مصرف تمام شده نیست و آخرین آن ها نیز نخواهد بود. در گذشته ای نه چندان دور تروریست های دیگری همچون اسامه بن لادن، صدام حسین، معمر قذافی و کسانی دیگر کشته شدند در حالی که اکثر آن ها مثل عبدالله اوجالان می توانستند زنده بمانند.
از به دام افتادن و مردن ابوبکر البغدادی که توسط افرادی در عراق ردیابی و لو داده شد می توان تحلیل کرد و به این نتیجه راسخ رسید که البغدادی دارای توانمندی های سیاسی و نظامی و تشکیلاتی نبود اما او که چنین بی جربزه و ترسو بود و هنگام مرگ در حین فرار می گریست و کودکانی را با خود به کام مرگ فرستاد، چه کسی و کسانی به او دلار و سلاح و قشون و ساز و برگ می دادند تا همزمان در خاورمیانه در اروپا نیز بجنگد، چه کسی و کسانی برای او پول و سلاح تهیه می کردند و نفراتش را که غالباً از اروپا و از طریه ترکیه ارسال می شدند، کدام دست های مرئی و نامرئی و به دنبال کدام منافعی در منطقه بودند که البغدادی را تا امروز زنده نگهداشتند؟
ابوبکر البغدادی بنا به گفته نیروهای عراقی و کردی مدت ها یعنی حدود یک ماه در دام بود و او به راحتی می توانست دستگیر شود و زبان به اعتراف بگشاید و شرکاء و اربابانش را به اصطلاح لو بدهد اما او همانند تروریست های دیگر همچون صدام حسین و اسامه بن لادن و مسعود رجوی و دیگران، به راحتی کشته شد و از دسترس عموم خارج شد.
با این وجود اما یک جنبه مثبت در تروریست ها را نباید فراموش کرد، همان طور که کشتند خود نیز کشته شدند اگرچه یکی از آن ها به مثابه البغدادی و صدام حسین و اسامه بن لادن، نیز کشته نشد بلکه پا به فرار گذاشت و ظاهراً از مرگ گریخت اما مرگ او را رها نکرد. آنان که مسعود رجوی را می شناسند می دانند که او همیشه فرار به پیش، کارش بود. او به خاطر این که نزد نیروهایش خود را شجاع جلوه دهد، دائماً از عاشورای حسینی دم می زد و نیروهایش را در بزنگاه حادثه از عاشورا می ترساند. اما زمان گذشت و دستش برای همگان رو شد همان طور که تحلیل و تفسیرمان در مورد سایر و عاقبت تروریست ها درست از آب درآمد.
جالب این جاست، اسامه بن لادن که یک عرب وابسته به آمریکا و کشورهای عربی بود، به همان شکل و منظوری کشته شد که ابوبکر البغدادی، کشته شد. اسامه بن لادن که هشت سال قبل در پاکستان و در تور امنیتی به سر می برد در راستای انتخاب مجدد حسین اوباما از حزب دموکرات و برای ریاست جمهوری دوم، به صورت نمایشی به قتل رسید و امروز نیز ابوبکر البغدادی که در نزدیکی مرز ترکیه در محاصره به سر می برد در راستای انتخاب مجدد دونالد ترامپ از حزب جمهوریخواه و برای نوبت دوم ریاست جمهوری، به صورت نمایشی و حصول پیروزی مسخره به قتل رسیده است.
تروریست های دیگر که هم اکنون در رکاب آمریکا در راستای منافع جنگ طلبانه آن ها علیه منافع ملی و مردم شان از هیچ کوششی دریغ نمی کنند، می بایست مرگ اسامه بن لادن و ابوبکر البغدادی، را درس عبرت بگیرند وگرنه روزی فراخواهد رسید که آنان نیز در راستای منافع سیاسی و نظامی و جنگ طلبانه و قدرت طلبانه آمریکا قربانی شوند.
کانون سیاسی/ فرهنگی ایران فانوس
سرنوشت تروریسم
***
ترور مهندسان آمریکایی کمپانی راکول اینترنشنال توسط سازمان مجاهدین خلق
Trump Is At War With Iran, Not ISIS
Trump clearly has no intention of defeating terrorism.
همچنین:
مهدی خوشحال، ایران فانوس، بیست و ششم اوت 2019:… جوان نیرومند یا همان پهلوان پنبه قصه ما با شمشیر آخته ای که از خون و رنج و سرمایه ملتی به دست آورد، به جای جنگیدن با اژدها جنگ صد برابر و ایدئولوژیک و فرقه ای در زیر زمین را علیه زنان و قربانیان نگونبخت پیشه کرد تا در ابتدا و… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
عبدالکریم ابراهیمی، ایران فانوس، بیست و چهارم اوت 2019:… الان سازمان خود را باخته است و كار ما مثل قرارگاه اشرف در عراق فقط مشغوليت و سرگرمى است و در ادامه گفته است شعارى كه هواداران اندك سازمان در نوروژ و سوئد بر عليه ظريف داده اند اين بوده كه „ماله كش آخوندا برو گم شو از اينجا „. اين… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
ایران فانوس، پانزدهم اوت 2019:… جملگی اعضاء در این نشست به این مهم اذعان داشتند که افشاگری علیه فرقه رجوی یک ضرورت ملی است و تا کنون دست های پیدا و پنهان و دست اندرکاران این افشاگری، توانستند بزرگترین خطری که ایران و ایرانی را تهدید می کرد را خنثی نموده و دست شان را برای همگان رو کنند. این… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
عبدالکریم ابراهیمی، ایران فانوس، ششم اوت 2019:… يكى از دوستان كه با درون تشكيلات آلبانى ارتباط دارد و جديدا جدا شده است تعريف ميكرد كه چنان پيام زهرا مريخى به هواداران و اشرف نشانان و ياران شورشگر مجاهدين، مورد تمسخر همگانى در درون تشكيلات قرار گرفته كه كمتر كسى است كه در محفل با همديگر جوك شوخيها نباشد. همين دوست… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
کریم غلامی، ایران فانوس، چهارم اوت 2019:… عملیات فروغ جاویدان یک نقطه کیفی در عمر سازمان مجاهدین است که مجاهدین را به قبل و بعد از این عملیات تقسیم می کند. شاید بارها به این موضوع پرداخته باشم اما بعد از چند سال دوباره می خواهم کمی به آن بپردازم. این روزها شرایط ایران بسیار حساس است. آنچه که در… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
عبدالکریم ابراهیمی، ایران فانوس، نوزدهم ژوئیه 2019:… در مرحله دوم اسارتگاه اشرف ٣ در كشور آلبانى را روى آنتن برده و نمايشهاى مسخره اى حول آن به اجرا گذاشته است كه اين شورى بى اندازه و زياده روى بيش از حد مريم رجوى براى فريب افراد تشكيلات بر ضد خودش در درون و فقط تبليغات پوچ در بيرون ما حصل… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
مهدی خوشحال، ایران فانوس، دوازدهم ژوئیه 2019:… در این میان اما جالب ترین، مضحک ترین، کمیک ترین و پر تلفات ترین فرقه های مذهبی به فرقه مذهبی مجاهدین خلق در ایران بر می گردد که این فرقه مذهبی در سال 1965 در هیئت یک گروه تروریستی تاسیس شد و سپس بعد از 25 سال که به بن بست سیاسی و… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
ایران فانوس، اول ژوئیه 2019:… پیام نحس مجاهدین خلق مملو از شعر و شعار و نفرین و ناله است. مملو از کینه و عقده گشایی و سیاه نمایی است که بخش کوچکی از آن از این قرار است. مجاهدین خلق می خواهند به نیروهای روحیه باخته و اربابان شان بگویند که تحریم و به دنبال آن جنگ، نزدیک است و… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
ایران فانوس، چهاردهم ژوئن 2019:… فرانسه وقتی دید مجاهدین خلق به بهانه نمایش ویلپنت بحث بمب گذاری و ترور و خودزنی های دیگر را به راه انداخته و دارند مناسبات مابین ایران و اروپا، را با این حربه های کهنه و نخ نما به هم می ریزند و از امکانات اروپایی ها بر علیه خودشان و به نفع اسراییل و… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
عبدالکریم ابراهیمی، ایران فانوس، دهم ژوئن 2019:… بعد از اين كه دولت فرانسه جلوى فعاليت مخرب فرقه رجوى را سد كرد و اجازه برگزارى مراسم آن ها را در ويلپنت پاریس نداد، مريم رجوى و سران جنايتكار و تروريستى اش در تشكيلات اين فرقه بكلى قافيه را باخته اند بخصوص بعد از اين همه خودفروشى و بر طبل جنگ نواختن… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
عبدالکریم ابراهیمی، ایران فانوس، بیست و هفتم می 2019:… در آستانه مراسم پر طمطراق موسوم به سالگرد سى خرداد و رياست جمهورى خود خوانده مريم رجوى بر مردم و سرزمين موهوم اجنه هاى ساخته و پرداخته ذهن رهبرى فرقه رجوى در ويلپنت پاريس كه هر ساله برگذار مي شد، هستيم . اما امسال بر خلاف سال هاى گذشته كه چندين… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید
ایران فانوس، بیست و ششم می 2019:… مجاهدین خلق، با همه فراز و نشیب و خطراتی که طی سال های جنگ و مبارزه و زندان و تبعید، بقاء شان را تهدید کرد و آنان را تا مرز تحلیل های مرگبار و خودزنی و خودویرانی پیش برد، با این وجود بیش از پنج دهه در صحنه نظامی و سیاسی باقی ماندند… وقتی امپریالیسم با تروریسم آشتی می کند تروریسم در پیچ تاریخ سرنوشت تروریسم مرحوم رجوی ماموریت سرنگونی و هزار سوال شما مجاهدین شکست خوردید