مارتین فرانک، فرانکفورتر آلگماینه (ترجمه ترور اسپرینگ)، اول ژوئیه 2020:… توضیح ایران اینترلینک: بر خلاف تبلیغات سازمان مجاهدین خلق این مقاله نه حذف شده و نه در آن تغییری داده شده است. لینک به متن اصل گزارش در فرانکفورتر آلگماینه … مجاهدین خلق به یاری سازمان ملل، آمریکا و عربستان سعودی تا سال 2016 راهی این کشور اسلامی در غرب شبه جزیره بالکان شدند. درباره جزئیات توافقی که به عمل آمده، گزارشی رسمی منتشر نشده. گفته میشود آلبانی تحت فشار واشنگتن به این کار تن داده و در عوض یک کمک چند میلیونی دریافت کرده است. پیش از آلبانی از رومانی خواسته شده بود به این اقدام دست بزند که قبول نکرد. ناظران در آلبانی اطمینان دارند که به دست اندرکاران سیاسی در این کشور برای قبول این همکاری رشوه پراخت شده است. آلبانی در اندکس فساد حکومتی از 180 کشور رتبه 106 را دارد. شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق
Devil Lives In Tirana . Mujahedin-e Khalq (MEK or Rajavi Cult)
( توضیح ایران اینترلینک: بر خلاف تبلیغات سازمان مجاهدین خلق این مقاله نه حذف شده و نه در آن تغییری داده شده است. لینک به متن اصل گزارش در فرانکفورتر آلگماینه)
شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق
روزنامه فرانکفورتر آلگماینه: شیطان در تیرانا سکونت دارد
شیطان باید در آلبانی زندگی کند
مارتین فرانک
آیت الله ها در تهران با ملت ایران خشن برخورد می کنند. آنها مخالفین را زندانی می کنند، محکومین را اعدام می کنند و به زنان و مردان دستور پوشش لباس تجویز می نمایند و بیش از 40 سال است که در قدررت به سر می برند. ایرانیانی که در خارج از ایران در تبعید هستند نیز 40 سال است که برای سرنگونی رژیم ایران برنامه دارند. گروههای متعدد ایرانی در خارج از ایران زندگی میکنند. بزرگترین آنها گروهی به نام مجاهدین خلق میباشد. تعداد 2500 نفر از آنها در یک کمپ در کشور آلبانی زندگی میکنند. آنها اعلام میکنند که در صدد سرنگونی جمهوری اسلامی و استقرار یک دولت دموکراتیک هستند. این گروه برای تغییر رژیم از حمایت مقامات بلندپایه آمریکا و نیز نمایندگان پارلمان آلمان مانند سیاستمداران CDU از جمله مارتین پت سلت برخوردارند. اعضای سازمان مجاهدین خلق در بروکسل و برلین به شدت مشغول رایزنی هستند. افراد این گروه در مقابل پارلمان این کشور ایستادهاند و به صورت هدفمند با نمایندگان پارلمانهای این کشورها به رایزنی میپردازند. آنها توانستهاند از این طریق نظر پات سلت را نسبت به “کمیته همبستگی آلمان برای یک ایران آزاد” جلب کنند. وی اکنون خواستههای مجاهدین خلق در آلمان را پیگیری میکند و در واقع از طریق این تشکیلات در پارلمان آلمان، آنچه مربوط به ایران میشود، مسائل و موارد و نظرات این گروه لحاظ میگردد.
پات سلت همچنین به عنوان عضو کمیته حقوق بشر موضوعات مجاهدین خلق را پیگیری میکند. البته سیاستمداران دیگر آلمان هم در این زمینه فعال هستند. به عنوان مثال خانم ریتا زوس موت، رئیس اسبق پارلمان آلمان و نیز آقای اتو برن هارت، عضو هیئت مدیره بنیاد کنراد- آدنائر؛ مقالاتی در صفحه میهمان روزنامههای آلمان درج میکنند و با این کار عملا توجه مردم آلمان را به ایرانیان در تبعید که در آلبانی ساکن هستند، معطوف میکنند. آنها در این راستا کنفرانس برگزار میکنند و ایرانیان ساکن در کمپ آلبانی را ملاقات مینمایند. پات سلت در گفتگویی با این روزنامه اظهار داشت که در صف مجاهدین خلق قرار دارد.
لازم به ذکر است که دیدگاه مجاهدین خلق ترکیبی ازاسلام و کمونیست میباشد. تمام افرادی که از سازمان مجاهدین خلق جدا شدهاند، توسط این سازمان به آنها برچسب جاسوس برای ایران زده میشود. این افراد جدا شده گزارش میدهند که داخل کمپ شکنجه و آزار و اذیت افراد معمول میباشد. اخیرا روزنامه گاردین با بیش از ده نفر از افراد جدا شده از سازمان مجاهدین خلق مصاحبه نموده است. این افراد اظهار میدارند که داخل تشکیلات این سازمان شستشوی مغزی میشوند و در درون تشکیلات یک تفکر و فرهنگ خاص حاکم است و مریم رجوی رهبر سازمان و مسعود رجوی، همسر وی- که احتمالا سالها پیش کشته شده است- این تفکر و فرهنگ خاص را مدیریت میکنند. البته مریم رجوی وانمود میکند که مسعود رجوی هنوز زنده است. مریم رجوی خود را رئیس جمهور در تبعید ایران میداند.
یکی از افراد جدا شده از این سازمان به این روزنامه انگلیسی اظهار داشته است که در این کمپ زنان و مردان به صورت جدا از یکدیگر زندگی میکنند. شبها گروههای کوچک تشکیل میشود و یک فرمانده به آنها تمرین درس ایدئولوژی میدهد و اینکه این افراد باید اعتراف کنند که چه نوع تفکرات جنسی را در مغز خود داشتهاند. آنا بر این باورند که اعتراف کردن به تفکرات جنسی باعث ایجاد شرم در شخص میشود. سپس فرمانده بر سر آن شخص فریاد میزند: “تو چگونه میخواهی ایران را آزاد کنی در حالی که هر روز خود ارضایی میکنی؟!”
اعضای این گروه اجازه تماس با اعضای خانواده خود را ندارند. آنها همچنین اجازه ندارند موبایل داشته باشند ولی ارتباط آنها با دنیای خارج کاملا قطع نیست. دهها نفر از آنها همه روزه در اینترنت مشغول تبلیغات برای سازمان هستند. نماینده پارلمان آلمان؛ پات سلت این موضوع را که آنها یک «فرقه» هستند نمیپذیرد. او این زندگی مشترک مجاهدین خلق را بیشتر به سبک زندگی کلیسایی میپندارد که خودشان را وقف مبارزه با ایران و آزادسازی کشورشان کردهاند و به همین خاطر یک زندگی سخت همراه با مقررات خاص را پذیرفته و مطیع شدهاند.
تاریخ مجاهدین پیچیده است: این جنبش در دهه 1960 در ایران بوجود آمد. آنها در تلاش برای سقوط شاه در سال 1979 تا اندازه زیادی شرکت داشتند، اما نتوانستند موضع سیاسی برتری اتخاذ کنند. آنها طی سالهای بعد زیرزمینی شدند و از جمله علیه آیت الله خامنهای رهبر فعلی جمهوری اسلامی بمب گذاری کردند. بین سالهای 1979 تا 1981 صدها تن از اعضای آنها کشته شدند و هزاران تن به زندان افتادند. آنگاه مجاهدین به عراق گریختند و شانه به شانه در کنار صدام حسین علیه هموطنان خود جنگیدند. دیکتاتور عراق آنها را مسلح کرد و تازه در سال 2003 بود که مجاهدین ناچار شدند به دنبال تهاجم نیروهای آمریکایی، سلاحهای خود را به آنها تسلیم کنند.
آلبانی از سال 2013 به مجاهدین که در عراق چندین بار در معرض حمله قرار گرفته و در آنجا دیگر امنیت نداشتند، پناه داد. مجاهدین خلق به یاری سازمان ملل، آمریکا و عربستان سعودی تا سال 2016 راهی این کشور اسلامی در غرب شبه جزیره بالکان شدند. درباره جزئیات توافقی که به عمل آمده، گزارشی رسمی منتشر نشده. گفته میشود آلبانی تحت فشار واشنگتن به این کار تن داده و در عوض یک کمک چند میلیونی دریافت کرده است. پیش از آلبانی از رومانی خواسته شده بود به این اقدام دست بزند که قبول نکرد. ناظران در آلبانی اطمینان دارند که به دست اندرکاران سیاسی در این کشور برای قبول این همکاری رشوه پراخت شده است. آلبانی در اندکس فساد حکومتی از 180 کشور رتبه 106 را دارد.
با وجود این مارتین پاتسلت تاکید میکند که آلبانیاییها از روی مهمان نوازی با اسکان مجاهدین موافقت کردهاند. این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی به اتفاق ریتا زوس موت در سال 2018 از اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی بازدید کرده است. پاتسلت در آنجا شعار سر داد که: «دیکتاتوری مذهبی در ایران باید نابود گردد.» مجاهدین در مانزا که در 30 کیلومتری تیرانا قرار دارد، زندگی میکنند. در اردوگاه آنها یک بیمارستان، یک کارگاه نجاری و یک اتاق کامپیوتر برقرار شدهاند.
یک خانم روزنامه نگار پژوهشگر آلبانیایی که مایل نیست نامش فاش شود، میگوید: «در کشور هیچکس موافق نیست گروهی را بپذیرد که قادر به انجام حملات تروریستی است. هیچکس نمیتواند بگوید که آنها چه موقع دوباره فعال میشوند.» او معتقد است برای این سازمان، دست یابی مجدد به اسلحه در آلبانی کار دشواری نیست.
البته در میان مجاهدین خلق به ندرت افرادی دیده میشوند که زیر 50 سال سن داشته باشند. با وجود این سرویس مخفی خارجی ایران آنها را زیر نظر دارد. آنها در آمریکا و اروپا سالیان متمادی در لیست سازمانهای تروریستی قرار داشتند. درآلبانی گفته میشود در میان اعضای سازمان اکثرا افراد تحصیل کرده، مهندسها و پزشکانی نیز مشاهده میشوند که دهها سال پیش به واحدهای مبارز مقاومت ایران پیوستهاند. اما آنها از توان نظامی قابل ملاحظهای برخوردار نیستند. به لحاظ سیاسی هم این گروه از حمایت در داخل ایران برخوردار نیست. برخی از ناظران حتی معتقدند که مجاهدین خلق در داخل ایران «شدیدا منفور» هستند. حتی پاتسلت، نماینده مجلس فدرال هم بعید میداند که آنها روزی بتوانند نظام سیاسی جمهوری اسلامی را ساقط کنند.
برای بسیاری از آلبانیاییها، این ایرانیان در کشور مشکلی دائمی ایجاد کردهاند. حضور سازمان مجاهدین خلق از مدتها پیش یک دعوای سیاسی با ایران به راه انداخته است. در دسامبر 2018 سفیر ایران ناچاربه ترک کشور گردید. وزیر خارجه آلبانی دلیل اخراج او را «آسیب به امنیت ملی» عنوان کرد. در اواسط ژانویه 2020هم این کشور دو دیپلمات دیگر ایرانی را نیز اخراج کرد. آنها متهم شدهاند سوء قصدی به مجاهدین را برنامه ریزی کرده و با سلیمانی، ژنرال ایرانی که بعد به قتل رسید، در ارتباط بودهاند. در وزارت دفاع آمریکا از اخراج این دو نفر استقبال و در عین حال- به نوشته سخنگوی این وزارتخانه در توییتر- هشدار داده شد که: رژیم ایران کماکان از نهادهای دیپلماتیک در اروپا و سایر نقاط استفاده میکند تا حملات تروریستی را تدارک ببیند.»
دولت تیرانا قتل سلیانی را مثبت ارزیابی کرده بود. آلبانی عضو ناتو است و متحد واشنگتن به شمار میرود. در تیرانا حتی یک خیابان را به نشانه دوستی عمیق با آمریکا خیابان جرج بوش نام نهادهاند. در عوض آیت الله علی خامنهای رهبر مذهبی ایران به تازگی از یک «کشور بسیار کوچک اما شیطانی در اروپا که آمریکاییها در آنجا با خیانتکاران به ایران همکاری میکنند.» سخن گفت. برای رهبران تهران مجاهدین خلق تروریست محسوب میشوند. اما کاخ سفید نظر دیگری دارد: رودی جولیانی، وکیل دونالد ترامپ و جان بولتون مشاور سابق امنیت ملی تاکنون چندین بار در تجمعات این سازمان سخنرانی کردهاند. جولیانی در اوایل سال جاری در گفتگو با سایت خبری آمریکایی The Daily Beast گفت: «من یکی از آن کسانی هستم که معتقدم باید در ایران تغییر رژیم صورت گیرد.» برای مجاهدین انتخاب ترامپ به ریاست جمهوری یک عطیه آسمانی محسوب میشد. اما شانس آنها از آن موقع تا به حال برای اینک روزی به تهران اسباب کشی کنند، بیشتر نشده است.
مسعود خدابنده در گفتوگو با پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی (قسمت دوم و پایانی)
شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق
***
(Iraq shelters terrorist groups including the Mujahedin-e-Khalq Organization (MKO), which has used terrorist violence against Iran and in the 1970s was responsible for killing several U.S. military personnel and U.S. civilians)
The MEK’s dirty past includes the anti-Imperialist inspired murder of six Americans in pre-revolution Iran which it later celebrated in songs and publications
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/جرجی-تاناسی-محقق-آلبانیایی-من-عاشق-کشو/
جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم
بالکان پست (ترجمه راه نو)، دوازدهم می 2020:… وزارت بهداشت آلبانی یا دبیرخانه های آن در دورس هیچ ارتباطی (با مجاهدین) ندارند. این اردوگاه با داشتن بیش از ۲۰۰۰ زندانی، به راحتی از لیست وزارت بهداشت ما حذف شده است. من می توانم ثابت کنم پزشکان آلبانی حتی یک بار هم از اردوگاه مجاهدین خلق بازرسی نکرده اند… جرجی تاناسی، ساکن استان دورس در نزدیکی اردوگاه مجاهدین خلق گفت: «من تصمیم گرفتم که برای کشورم در مورد تهدید مجاهدین خلق برای آلبانی و آلبانیایی ها کار کنم. من به خودم افتخار می کنم، زیرا آنچه که من به انجام آن ادامه می دهم، صرفاً روزنامه نگاری نیست. این میهن پرستی نیز هست.» جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم
خواسته خانواده ها حق است . زیر علم مرزبندی با رژیم از نقض حقوق بشر در فرقه رجوی دفاع نکنید
جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم
بالکان پست، مصاحبه، ۹ مه ۲۰۲۰: خبرنگار آلبانیایی می گوید، من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی می دانم
اردوگاه مجاهدین خلق که به میزان بالایی از نقض قوانین آلبانی برخوردار است، همانند اردوگاه خلیج گوانتانامو در برابر قانون کوبا می باشد.
وزارت بهداشت آلبانی یا دبیرخانه های آن در دورس هیچ ارتباطی (با مجاهدین) ندارند. این اردوگاه با داشتن بیش از ۲۰۰۰ زندانی، به راحتی از لیست وزارت بهداشت ما حذف شده است. من می توانم ثابت کنم پزشکان آلبانی حتی یک بار هم از اردوگاه مجاهدین خلق بازرسی نکرده اند.
جرجی تاناسی، ساکن استان دورس در نزدیکی اردوگاه مجاهدین خلق گفت: «من تصمیم گرفتم که برای کشورم در مورد تهدید مجاهدین خلق برای آلبانی و آلبانیایی ها کار کنم. من به خودم افتخار می کنم، زیرا آنچه که من به انجام آن ادامه می دهم، صرفاً روزنامه نگاری نیست. این میهن پرستی نیز هست.»
لینک به متن انگلیسی گزارش :
متن مصاحبه در زیر آمده است:
بالكان پست: از مجاهدین خلق از زمان شیوع بیماری كرونا ویروس چه خبر دارید؟
جرجی تاناسی: خوب، ارائه یک پاسخ دقیق دشوار است. فرقه بسیار بسته است. بدست آوردن اطلاعات (از منظر روزنامه نگاری، نه جاسوسی) از آنچه در اردوگاه اشرف ۳ می گذرد کار آسانی نیست. قبل از شیوع بیماری ویروس کرونا، برخی از اعضای رده های پائین مجاز به رفتن به تیرانا (پایتخت) بودند.
(۲۰-۲۵ کیلومتر دور از اردوگاه) برای انجام برخی از خریدها، زیارت قبرهای اعضای کشته شده مجاهدین خلق، برای دیدن یک پزشک و غیره. آنها باید در گروه هایی متشکل از حداقل ۳ نفر سفر کنند. به فرماندهان اجازه داده شده تا آزادانه به تیرانا و شهرهای دیگر مراجعه کنند. اعضای بدنه سازمان با استفاده از وسایل نقلیه عمومی به تیرانا می روند، فرماندهان از اتومبیل های شخصی استفاده می کنند (یک شاسی بلند با رنگ سبز قدیمی، یک شاسی بلند با رنگ سفید و غیره). فرماندهان برای سفر به مرکز شهر کوچک مانز یا برای رسیدن به بزرگراه مجاور که تیرانا را به دورس (بندر اصلی آلبانی) وصل می کند از چند موتور سیکلت استفاده می نمایند. تا پایان سال ۲۰۱۷، اعضای رده پائین هر دو ماه یکبار مجاز به سفر یک روزه تفریحی با اتوبوس (اتوبوس ۵۰-۵۵ صندلی) به شهرهای مختلف آلبانی مانند دورس، برات (یک شهر تحت حمایت یونسکو) و کروجا (پایتخت قرون وسطای آلبانی) و غیره بودند. اعضای بدنه سازمان اجازه داشتند بستنی بخورند، چای را در کافه های محلی بنوشند، در چنین سفرهای تفریحی از مغازه های محلی خرید نمایند.
پس از شیوع بیماری، هیچ یک از اعضای رده پائین مجاز به رفتن به تیرانا نیستند، مگر برای فوریت های پزشکی. اما فرماندهان همچنان از هتل های مجلل تیرانا در میدان اسکندر بیگ استفاده می کنند.
می توان با دیدن صاحبان خودروهایی که وارد اردگاه مجاهدین خلق می شوند و صحبت با آنها یا از طریق سوال کردن از آلبانیایی هایی که برای کار در این اردوگاه استخدام شده اند، در مورد این گروه اطلاعاتی را کسب کرد.
تعداد آلبانیایی که برای انجام کارهای عجیب در اردوگاه مجاهدین خلق استخدام شده و کار می کنند به میزان قابل توجهی کاهش یافته است. به طور کلی، آنها به هیچ وجه صحبت نمی کنند. آنها بسیار مایل به صحبت کردن از تجربه خود در مورد کارهایشان در اردوگاه نیستند. برای انتخاب گفتگو با آنها، باید یک آبجو، یک فنجان چای یا قهوه را به آنها تعارف کرد و با احتیاط سؤالاتی راجع به کارشان در اردوگاه پرسید. آنها پاسخ های بسیار کوتاهی را برای شما ارائه می دهند. آنها همیشه حرفهای خودشان را در رابطه با مجاهدین خلق می زنند مانند: ایرانیان اردوگاه افراد خوبی هستند. آنها افراد بسیار خوبی هستند. آنها به ما خوب پرداخت می كنند (۱۰۰۰ لك در روز حدود ۸ الی ۹ یورو).
در طول شیوع بیماری، جمعیت اردوگاه به طور مرتب مواد غذایی را دریافت می کنند. زباله های تولید شده توسط ساکنان اردوگاه مثل همیشه با کامیون های زباله حمل می شوند. آنها در مقایسه با سال قبل، یک جشن نسبتا کم اهمیت برگزار کردند – آنچه ما در آلبانی روز سلطان نوروزی می نامیم.
البته هر جشن و هرگونه فعالیت مذهبی (عید پاک، ماه رمضان) هنوز در آلبانی به طور رسمی ممنوع است. اما قوانین و مقررات آلبانی با قدرت در دروازه جلوی اردوگاه مجاهدین خلق متوقف می شوند.
اردوگاه مجاهدین خلق که به میزان بالایی از نقض قوانین آلبانی برخوردار است، نزدیک به اردوگاه خلیج گوانتانامو در برابر قانون کوبا می باشد.
بالکان پست: دولت آلبانی در حال حاضر و با توجه به شیوع بیماری ویروس کرونا چگونه با مجاهدین خلق برخورد دارد؟
جرجی ناتاسی: به هیچ وجه سر و کار ندارند. دولت آلبانی، یا بهتر بگویم پلیس ما، به دستور نخست وزیر ادی راما، دوچرخه و اتومبیل را توقیف می کند، جریمه برای افرادی که قوانین و مقررات را نقض می کنند صادر می شود (برخی از آنها به شدت غیرقانونی است)، اما آنچه برای آلبانی ها ارزش دارد، برای ایرانیان اردوگاه اشرف ۳ ارزش ندارد.
وزارت بهداشت آلبانی یا دبیرخانه های آن در دورس هیچ ارتباطی (با مجاهدین) ندارند. این اردوگاه با داشتن بیش از ۲۰۰۰ زندانی، به راحتی از لیست وزارت بهداشت ما حذف شده است. من می توانم ثابت کنم پزشکان آلبانی حتی یک بار هم از اردوگاه مجاهدین خلق بازرسی نکرده اند.
براساس دستورالعمل اخیر دولت ادی راما، شهرداری دورس همه مدارس، مؤسسات بهداشتی، مهد کودک، ارتش، پلیس یا مراکز ارتباطی دورس از جمله دفاتر پست، بندر دورس و ترمینال مسافربری آن و غیره را ضد عفونی کرده است.
آنها از نمایندگان مجاهدین خلق خواستند همین کار را در اردوگاه آنها نیز انجام دهند ولی با روشی بسیار مودبانه پیشنهادشان رد شد. در زیر می توانید عکسهای مربوط به اقدامات ضد عفونی کننده را در منطقه شهرداری مانز مشاهده کنید. اردوگاه اشرف ۳ در منطقه شهرداری مانز است، اما هنوز هیچ کار ضدعفونی توسط شهرداری دورس در اردوگاه مجاهدین خلق انجام نشده است (طبق قانون آلبانی).
خلاصه اینکه، وزارت بهداشت یا شهرداری دورس در اجرای اقدامات ضد شیوع بیماری ویروس کرونا در اردوگاه اشرف ۳ حرفی برای گفتن ندارند. اردوگاه در حیطه اختیارات مقامات مرکزی یا محلی آلبانی نیست.
بالکان پست: شما گفتید “مجاهدین خلق پزشک، پرستار و دندانپزشک خود را دارند. هنگامی که آنها بیمارانی جدی دارند، آمبولانس های خصوصی را برای انتقال آنها به یک بیمارستان عمومی در تیرانا بکار می گیرند”. آیا می توانید جزئیات بیشتری از درون این گروه فرقه ای برای ما بگویید؟
جرجی تاناسی: ارائه جزئیات بیشتر بسیار دشوار است. آنها در پرداخت پول برای تأمین هزینه خدمات اقتصادی دچار مشکلاتی هستند. بعضی اوقات آنها برای پرداخت هزینه های شرکت های دولتی که به آنها آب (همچنین تصفیه فاضلاب) یا برق را تأمین می کنند، دو ماه عقب افتادگی دارند.
در اواخر ماه اوت آنها از والبونا ساکو (شهردار دورس در آن زمان) از قیمت بالای انرژی برق که به آنها تأمین می شود شکایت کردند. معمولاً آنها برای وسایل نقلیه خود سوخت عمده فروشی می خرند و ترجیح می دهند به صورت نقدی بپردازند، اگرچه از نظر فنی این خلاف قانون پولشویی در آلبانی است.
به تازگی، آنها کنترل بر اعضای بدنه سازمان را سخت تر کرده اند. به عنوان مثال، آنها به دوست (این زن نیز یك عضو مجاهدین خلق بود) یك عضو متوفی مجاهدین خلق اجازه دادند تا به مزار دوستش که در یك قبرستان محلی مانز دفن شده بود برود. او فقط برای چند دقیقه به همراه دو زن مجاهد خلق دیگر به قبرستان شهر کوچک مانز که کمتر از ۳۰۰ متر با دروازه جلوی اردوگاه اشرف ۳ فاصله دارد رفت.
در ابتدای شیوع بیماری، ما در آلبانی کمبود ماسک صورت، الکل و سایر مواد ضد عفونی کننده را تجربه کردیم. هیچ کس نمی داند که آیا چنین اقلامی توسط فرماندهی اردوگاه اشرف ۳ خریداری شده است یا نه؟ یا آنها در اردوگاه هزاران ماسک تولید کرده اند، یا اینکه آنها به راحتی تعداد ماسک های بسیار محدودی را برای چند نفر از پرسنل منتخب وارد کرده اند و بدین ترتیب آیین نامه را نقض می کنند (حکم نخست وزیر برای استفاده اجباری از ماسک در صورت تجمعات عمومی، در مغازه ها، داروخانه ها، کارخانه های تولید مواد غذایی، پلیس یا پرسنل پزشکی و غیره).
هیچ کس نمی داند که آیا آنها تاکنون ساختمان ها، مسیرها و میادین موجود در اردوگاه خود را ضد عفونی کرده اند یا نه؟ هیچ کس نمی داند (و هرگز مقامات آلبانی از آن مطلع نخواهند شد) که منبع درآمد پولی که برای پرداخت مواد غذایی، آب و برق، اینترنت، سوخت، نگهبانان مسلح خصوصی آلبانیایی اردوگاه اشرف ۳ صرف می شود از کجاست؟ هیچ کس نمی داند فرماندهان مجاهدین خلق از چه نوع مدارک هویتی استفاده می کنند (چه مرجعی برای آنان چنین مجوزهایی صادر کرده اند) حتی اینکه در ساعاتی برای تردد به بیرون از اردوگاه خارج می شوند.
هر زمان که فرماندهان از اردوگاه خود به سمت تیرانا سفر می کنند، ارتش و پلیس در حداقل دو نقطه از بزرگراه در حال بازرسی از معابر هستند و مدارک آنها را بررسی می کنند. حتی به آنها اجازه می دهند در ساعات غیر تردد، در حالی که اکثر آلبانی ها به شدت ممنوع التردد هستند، به بیرون از اردوگاه تردد می کنند.
بالکان پست: شما اخیراً مورد حمله ی مجاهدین خلق قرار گرفتید که شما را به عنوان “مأمور ایران” توصیف کردند. پاسخ شما چیست؟
جرجی تاناسی: تا بهار سال ۲۰۱۸، رسانه های مجاهدین خلق برچسب عامل جمهوری اسلامی ایران به من زدند. در پاییز ۲۰۱۸، من به درجه جاسوس ایران ارتقا یافتم. در آوریل ۲۰۱۹، بر اساس ادعای رسانه های مجاهدین خلق، من جرجی تاناسی درگیر “جاسوسی و فعالیت های کثیف علیه اعضای مجاهدین خلق در آلبانی” بودم.
در آغاز ماه ژوئن، بهزاد صفاری ، یک فرمانده مجاهدین خلق، نامه ای را به سردبیر روزنامه نروژیDB نوشت و مرا به «جاسوس بدنام رژیم آخوندها و وابسته به سفارت ایران در تیرانا» متهم کرد. بعداً نامه ای به وزیر دادگستری پادشاهی نروژ ارسال کرد و مرا به «جاسوس بدنام ایران» متهم كرد (به نقل از نامه بهزاد صفری). اواخر اوت ۲۰۱۹، من علیه بهزاد صفری به خاطر افترا (جاسوس ایران) در دادگاه محلی دروس شکایت کردم…
در فوریه ۲۰۲۰، مجاهدین خلق نه تنها من را به عنوان جاسوس ایران متهم كردند، بلكه از مقامات آلبانی خواستند تا مرا تحت تعقیب قرار دهند (كمیته امنیت و مبارزه با تروریسم شورای ملی مقاومت بار دیگر بر دخالت تاناسی در جاسوسی و جرائم تروریستی تأكید می كند و خواستار تعقیب و مجازات وی توسط دادگاههای صالحه آلبانی می باشد).
برای شخص وطن پرستی مثل من بسیار توهین آمیز است که دولت آلبانی از کسانی (مثل مجاهدین خلق) حرف شنوی داشته باشد که به عنوان پناهجو به کشور من آمده اند تا سرپناهی داشته باشند.
اکنون این افراد بدون تابعیت در کشور من به ارگانهای دادگستری کشور من دستور می دهند که گویی آنها یک نیروی اشغالگر هستند و با سیستم قضایی یک کشور اشغال شده سرو کار دارند.
من از مجاهدین خلق (شخصاً فرمانده بهزاد صفاری) شکایت کرده ام. من به تحقیق درباره مجاهدین خلق و فعالیت های آنان در آلبانی ادامه می دهم. وقتی روزنامه نگاران و فیلمبرداران به آلبانی می آیند، من با روزنامه نگاران خارجی در کادر مترجم همکاری می کنم.
من همچنان در مورد مجاهدین خلق . . . می نویسم. من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی برای کشورم می دانم. من تصمیم گرفته ام تا در مورد تهدید مجاهدین خلق برای آلبانی و آلبانیایی ها برای کشورم کاری انجام دهم. من به خودم افتخار می کنم زیرا آنچه که من انجام می دهم صرفاً حرفه روزنامه نگاری نیست. این یک میهن پرستی نیز هست.
مترجم: سحر نیامنش
جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم
( شیطان در آلبانی است ، مجاهدین خلق ایران )
***
Saddam’s Private Army
How Rajavi changed Iran’s Mojahedin from Armed Revolutionaries to an Armed Cult
The Life of Camp Ashraf
Mojahedin-e Khalq – Victims of Many Masters
مسعود خدابنده : منابع مالی سازمان منافقین از کجا تامین میشود؟/ دیدار ماموران سیا با رجوی در پاریس/ نظر یکی از بنیانگذاران سازمان مجاهدین خلق درباره فرقه رجوی
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/ژرژی-تاناسی-نویسنده-آلبانیایی-به-خانو/
جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند
انجمن نجات، چهارم مارس 2020:… به عنوان یک آلبانیایی که اطلاعات جامعی در خصوص مجاهدین خلق و مقر شبه نظامی آنان در نزدیکی شهر مانز Manez (اردوگاه اشرف 3) دارد، من برای اعضای عادی مجاهدین خلق متأسفم که مانند برده برای صاحب خود، مریم رجوی پیر بی وطن درنده خو، می مانند. به عنوان یک آلبانیایی من فعالیت های رجوی در آلبانی را تهدیدی برای امنیت ملی وطنم و نقض آشکار حقوق بشر اعضای فرقه می دانم. به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند. عزیزان آنان در حال حاضر به واقع اسیر هستند. فرار از یک زندان ساده تر از ترک اردوگاه اشرف 3 است. رفتار بخش های مهمی از دولت آلبانی و همچنین اپوزیسیون شرم آور است که مانند سگ دست آموز آن زن شریر یعنی مریم رجوی عمل می کنند. ژرژی تاناسی نویسنده آلبانیایی : به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند.
.
جرجی تاناسی نویسنده آلبانیایی : به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند
واکنش به استمداد انجمن نجات
انجمن نجات مرکز تهران 13 اسفند 1398
لینک به متن انگلیسی:
آقای جرجی تاناسی Gjergji Thanasi، نویسنده و فعال حقوق بشر در آلبانی، به استمداد مدیرعامل انجمن نجات ایران واکنش نشان داد:
او نوشت:
به عنوان یک آلبانیایی که اطلاعات جامعی در خصوص مجاهدین خلق و مقر شبه نظامی آنان در نزدیکی شهر مانز Manez (اردوگاه اشرف 3) دارد، من برای اعضای عادی مجاهدین خلق متأسفم که مانند برده برای صاحب خود، مریم رجوی پیر بی وطن درنده خو، می مانند.
به عنوان یک آلبانیایی من فعالیت های رجوی در آلبانی را تهدیدی برای امنیت ملی وطنم و نقض آشکار حقوق بشر اعضای فرقه می دانم.
به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند. عزیزان آنان در حال حاضر به واقع اسیر هستند. فرار از یک زندان ساده تر از ترک اردوگاه اشرف 3 است. رفتار بخش های مهمی از دولت آلبانی و همچنین اپوزیسیون شرم آور است که مانند سگ دست آموز آن زن شریر یعنی مریم رجوی عمل می کنند.
در حال حاضر کار چندانی نمی شود کرد. عملا دریافت ویزای آلبانی برای دارندگان گذرنامه های ایرانی غیر ممکن است. تنها ایرانیانی که گذرنامه های اتحادیه اروپا، بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و زلاند نو را دارند می توانند وارد آلبانی شوند. حتی آنان نیز به دلیل تعرض پلیس ما اذیت و آزار خواهند دید.
هیچ اقدام خاصی که توسط وکلای آلبانیایی شما قابل اجرا باشد نمانده است. آنان با کارزار جدی انواع تهمت ها مواجه بوده اند. معمولا به آنان برچسب “جاسوس رژیم ملایان”، “تروریست های نیروی قدس”، حتی در خصوص شهروندان ارشد 70 ساله یا مسن تر، می زنند.
پایان
ژرژی تاناسی نویسنده آلبانیایی : به خانواده ها بگویید که صبر کنند و امید داشته باشند
روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران
( شیطان در آلبانی است ، مجاهدین خلق ایران )
***
MEK assault parents then send tens of thugs to hunt down ex-members in Tirana
Albania: MEK rebrands by assassinating unwanted members
همچنین:

انجمن نجات، چهارم مارس 2020:… به عنوان یک آلبانیایی که اطلاعات جامعی در خصوص مجاهدین خلق و مقر شبه نظامی آنان در نزدیکی شهر مانز Manez (اردوگاه اشرف 3) دارد، من برای اعضای عادی مجاهدین خلق متأسفم که مانند برده برای صاحب خود، مریم رجوی پیر بی وطن درنده خو، می مانند. به عنوان یک آلبانیایی من فعالیت های رجوی… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

ادوارد ترمادو، وبلاگ ترمادو، دوازدهم نوامبر 2019:… اینها را نوشتم تا برسم به بازداشت دوستمان آقای احسان بیدی که چند روز پیش توسط پلیس آلبانی بدون هیچگونه توضیح و بدون هیچ دلیلی بازداشت شد، بازداشت وی بدون هیچگونه توضیح صورت گرفته و وی را به محلی نامعلوم انتقال داده اند تا دسترسی به وکیل هم نداشته باشد، البته بایستی گفت… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

لیندا پرسلی و آلبانا کاساپی بیبیسی ، تیرانا ، یازدهم نوامبر 2019:… سازمان مجاهدین خلق رابطه عاشقانه و ازدواج را ممنوع کرده بود. اوضاع همیشه این گونه نبود و والدین و فرزندانشان به مجاهدین میپیوستند. اما پس از یک شکست خونین مجاهدین از حکومت ایران، کادر رهبری به این نتیجه رسید که دلیل این اتفاق عدم تمرکز مجاهدین به دلیل… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

نجات یافتگان در آلبانی به نقل از بی بی سی، نهم نوامبر 2019:… آقای غلامعلی میرزایی از اعضای جداشده از مجاهدین خلق در آلبانی در مصاحبه با بخش انگلیسی رادیو بی بی سی به زوایای پنهان و عریان در تشکیلات فرقه مجاهدین خلق به رهبری رجوی پرداخت که موجب شگفتی مصاحبه کننده رادیو بی بی سی شد. آقای میرزایی در… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

محمد کرمی، وبلاگ عیاران، سی ام می 2019:… رسانه ها ی معتبر اروپائی که با نفرات جدا شده شروع به مصاحبه کردند ، مریم قجر و دیگر سران فرقه را وحشت برداشته است ، چون مخاطبین ملیونی دارند و دروغ های که سالیان بافته بودند در همه پنبه می شود و جامعه اجتماعی اروپا خوب از این فرقه تروریستی شناخت… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران، بیست و هشتم می 2019:… بهزاد صفاری قمه کش رجوی ، مشاور حقوقی فرقه رجوی. بهزاد صفاری قمه کش روزنامه و روزنامه نگار را با جریمه دلاری و زندان تهدید میکند. درست مثل اربابش ترامپ و ارباب اره ها و سلاخ ساطور بدست پادشاه عربستان فقط قدرت ندارد هرخبرنگاری از آسمان آلبانی عبور کرد هواپیما… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

هادی ثانی خانی، نجات یافتگان در آلبانی، سیزدهم می 2019:… در کشوری که حتی سگ هم پلاک دارد ولی ما همین پلاک و حقوق را نداریم این پروسه خیانت کمیساریا عالی پناهندگان ، دولت آلبانی و فرقه رجوی خود کتابی است که ان را باید در رشته تحریر دراود که سیاست مداران به خاطر جیب و موقعیتشان بی گناهانان را به کام… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران، چهاردهم آوریل 2019:… مریم رجوی،عضدانلو، زنان شورای رهبری سازمان مجاهدین خلق و سایرین را در آخر عمری برده به مانز آلبانی و جدای از جامعه و مردم در بیابونهای آلبانی ایزوله و آنها را تبدیل به ننه ها و بقول ترکها دادا های روحانی کرده است. چرا میگویم ننه و دادای روحانی و نمیگویم پدر… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

احسان بیدی، نجات یافتگان در آلبانی، اول آوریل 2019:… مریم رجوی درسال 97 از مرز جنون و خود فروختگی عبور کرد و علنا از تحریم های جنگ طلبان آمریکایی بر علیه مردم ایران و فشار مظاعف بر روی شانه های آنها حمایت کرد تا جاییکه حتی عملکردهای ضد میهنی این فرقه مورد نقد و انتقاد هواداران و اعضای اپورزسیون قرارگرفت. از سوی دیگر برپایی شوی سالیانه فرقه… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران، بیست و دوم فوریه 2019:… اما ماحصل هرچه باشد رجوی و عضدانلو در مخمصه افتاده اند. اگر آلبانی برایش طوردیگری رقم بخورد کجا خواهد رفت؟ هیچ جا. که این موضوع باعث ریزش شده و تشکیلاتش را آچمز میکند اگر اعتراضات تشدید شود و ادامه پیدا کند قطعا آثار داخلی برای رجوی دارد که جمع و… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران، بیست و یکم فوریه 2019:… سوال اینه که مگر عضدانلو این همه صحبت از آزادی نمیکند؟ مگر ده ماده که شب و روز و در هر حرف؛ دیدار؛ ملاقات؛ کنفرانس؛ تظاهرات و…. را به رخ جهان نمیکشد؟ مگر آدمخواران امریکا را نمیاورد که گه گیجه ده ماده ای بگیرند؟ مگر در آن کاغذ پاره آزادی… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق

هابیلیان به نقل از باکان پست، نهم ژانویه 2019:… “مجاهدین خلق از همان تاکتیکهایی علیه ایران استفاده میکنند که داعش و سایر گروههای تروریستی علیه حکومت سوریه استفاده کردند… .” وی همچنین گفت: «در ابتدا که اخبار ورود مجاهدین به خاک آلبانی منتشر شد، بسیاری از رسانهها و خبرنگاران کشور آلبانی با اشاره به سوابق تروریستی این گروه، به این… جرجی تاناسی محقق آلبانیایی : من عاشق کشورم هستم و مجاهدین خلق را یک تهدید امنیت ملی میدانم روحی پلید در تیرانا ، مجاهدین خلق ایران شیطان در آلبانی است. گزارش فرانکفورتر آلگماینه از مجاهدین خلق