انجمن نجات، تهران، هشتم آوریل 2020:… بر اساس ماده 31 کنوانسیون بین المللی حمایت از همه افراد در برابر ناپدید شدن اجباری، جمهوری آلبانی اعلام کرده است که صلاحیت کمیته ناپدید شدن های اجباری را برای دریافت و بررسی شکایت نامه از طرف فرد یا افراد مربوط به نقض مفاد این کنوانسیون و صلاحیت کمیته برای دادن رأی در خصوص قربانی را به رسمیت می شناسد و اجرای آن توسط دولت آلبانی انجام می شود. همچنین بر اساس ماده 32 این کنوانسیون، جمهوری آلبانی اعلام کرده است که صلاحیت کمیته را برای دریافت و شکایت نامه ای که یک کشور عضو ادعا می کند دولت عضو دیگر تعهدات خود طبق این کنوانسیون را به انجام نمی رساند را به رسمیت می شناسد.با توجه به مفاد فوق و مراجعه به اصل کنوانسیون که موارد متعددی شامل حال دولت آلبانی در رابطه با سازمان مجاهدین خلق می شود، دولت ایران می تواند از جانب خانواده ها از دولت آلبانی از کانال های رسمی دیپلماتیک با ملل متحد به کمیته مربوطه طرح دعوی کند. طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل ، درخواست مدیرعامل انجمن نجات
ابراهیم خدابنده: علیه برده داری مدرن – کارزار دانشجویان و شبکه سی ان ان
طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل ، درخواست مدیرعامل انجمن نجات
درخواست مدیر عامل انجمن نجات جهت طرح شکایت از دولت آلبانی در سازمان ملل متحد
انجمن نجات مرکز تهران 20 فروردین 1399
نامه ای از جانب مدیر عامل انجمن نجات جهت بررسی و اقدام برای گیرندگان زیر ارسال گردید:
دبیرخانه ریاست جمهوری اسلامی ایران
دبیرخانه وزارت امور خارجه ایران
دفتر دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران
نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل متحد
دفتر قوانین بین المللی اداره حقوقی وزارت امور خارجه
اداره دوم بخش اروپای مرکزی و شرقی وزارت خارجه
اداره دوم بخش سازمان های بین المللی وزارت امور خارجه
متن نامه به قرار زیر است:
با سلام، احتراما به عرض می رسانم که انجمن نجات یک سازمان مردم نهاد NGO متشکل از خانواده های اعضای سازمان مجاهدین خلق (فرقه رجوی) MEK و همچنین نجات یافتگان این فرقه می باشد. این انجمن خواهان برقراری ارتباط خانواده های دردمند و رنج کشیده با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه این فرقه در آلبانی بوده و در این راه تلاش می نماید.
به نمایندگی از طرف خانواده ها مایلم از دولت جمهوری اسلامی و وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی تقاضا نمایم تا به وضعیت این “ناپدیدشدگان اجباری” در کشور آلبانی رسیدگی شده و شکایتی از جانب خانواده های آنان طبق قوانین بین المللی علیه دولت آلبانی به ملل متحد تسلیم گردد. خانواده ها چشم امید به اقدامات مؤثر دولت جمهوری اسلامی دارند تا بتوانند از وضعیت عزیزان ناپدید شده اجباری خود کسب اطلاع نمایند.
حتما در جریان هستید که اعضای مجاهدین خلق به صورت غیرقانونی تحت مسئولیت کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان UNHCR از عراق به آلبانی منتقل شده و در یک اردوگاه بسته و دور افتاده که کنترل آن صرفا بر عهده رهبران این فرقه است مستقر گردیده اند. موقعیت این افراد فاقد هرگونه تعریف قانونی بوده و عملا بی وطن محسوب می شوند.
خانواده های اعضای این فرقه هیچگونه اطلاعی از وضعیت عزیزان خود و همچنین هیچگونه امکان ارتباطی با آنان را ندارند. دولت آلبانی که در کشور ایران سفارت خانه ندارد رسما به ایرانیان ویزا نمی دهد و همچنین با مجاهدین خلق جهت قطع ارتباط این افراد با دنیای بیرون همکاری می نماید.
بر اساس ماده 31 کنوانسیون بین المللی حمایت از همه افراد در برابر ناپدید شدن اجباری، جمهوری آلبانی اعلام کرده است که صلاحیت کمیته ناپدید شدن های اجباری را برای دریافت و بررسی شکایت نامه از طرف فرد یا افراد مربوط به نقض مفاد این کنوانسیون و صلاحیت کمیته برای دادن رأی در خصوص قربانی را به رسمیت می شناسد و اجرای آن توسط دولت آلبانی انجام می شود.
همچنین بر اساس ماده 32 این کنوانسیون، جمهوری آلبانی اعلام کرده است که صلاحیت کمیته را برای دریافت و شکایت نامه ای که یک کشور عضو ادعا می کند دولت عضو دیگر تعهدات خود طبق این کنوانسیون را به انجام نمی رساند را به رسمیت می شناسد.
با توجه به مفاد فوق و مراجعه به اصل کنوانسیون که موارد متعددی شامل حال دولت آلبانی در رابطه با سازمان مجاهدین خلق می شود، دولت ایران می تواند از جانب خانواده ها از دولت آلبانی از کانال های رسمی دیپلماتیک با ملل متحد به کمیته مربوطه طرح دعوی کند.
متن کامل کنوانسیون بین المللی حمایت از “ناپدید شدگان اجباری” در 13 صفحه و همچنین نحوه طرح دعوی به کمتیه ناپدید شدگان اجباری ضمیمه این نامه می باشد.
International Convention for the Protection of All Persons from Enforced Disappearance
Committee on Enforced Disappearances
پیشاپیش از عنایات شما سپاسگزاری نموده و بی صبرانه منتظر پاسخ شما هستم.
ابراهیم خدابنده
مدیر عامل انجمن نجات ایران
طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل ، درخواست مدیرعامل انجمن نجات
***
یک عضو جدا شده از فرقه رجوی خطاب به رئیس جمهور آلبانی نوشت: بازدید شما به عنوان رئیس جمهور کشورآلبانی از مقر فرقه رجوی در حومه تیرانا و حتی ملاقات شما با سرکرده این فرقه، نه نفعی به حال مردم ایران دارد و نه نفعی برای اعضای ساکن در آلبانی، تنها کسانی که از این بازدید نفع می برند همانا مریم رجوی و رهبری فرقه است.
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/مدیر-عامل-انجمن-نجات-ایران-استمداد-از-و/
مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری
ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، اول مارس 2020:… سازمان مجاهدین خلق در سال 2016 انتقال اعضای خود از عراق به آلبانی را تکمیل نمود. این جابجایی به صورت گروهی تحت توافق صورت گرفته در ژنو میان دولت ایالات متحده آمریکا، دولت جمهوری آلبانی، کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان و سازمان مجاهدین خلق انجام شد. قرار بر این شد که کمیساریا مسئولیت انتقال و آمریکا هزینه آنرا بر عهده بگیرند. بعدا مشخص شد که این جابجایی بر اساس قوانین پناهندگی ملل متحد که افراد باید به صورت فردی پناهنده شوند صورت نپذیرفته بلکه به صورت سازمانی و صرفا در ارتباط با رهبران مجاهدین خلق انجام گرفته است. در نتیجه این افراد فاقد موقعیت قانونی بوده و بی وطن به حساب می آیند. سازمان مجاهدین خلق مانند یک فرقه مخرب کنترل ذهن عمل می نماید. این سازمان عشق، خروج از فرقه، ارتباط با بیرون خصوصا دوستان و خانواده، داشتن زندگی و افکار شخصی، انتقاد به رهبر فرقه و بسیاری دیگر از حقوق پایه ای انسانی را برای اعضای خود ممنوع کرده است. مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری
Mothers, the forgotten victims of ISIS and the MEK (Rajavi cult)
مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری
خدابنده: طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل
لینک به متن انگلیسی:
انجمن نجات مرکز تهران11 اسفند 1398
نامه ای از جانب مدیر عامل انجمن نجات کشور خطاب به وجدان های بیدار بشری تنظیم گردید که برای سازمان های بین المللی و حقوق بشری از جمله نهادهای مختلف ملل متحد، صلیب سرخ جهانی، عفو بین الملل، دیدبان حقوق بشر، ارگان های مختلف اتحادیه اروپا و پارلمان اروپا و همچنین رسانه های بین المللی ارسال گردید. متن نامه به شرح زیر است؟
خطاب به وجدان های بیدار بشری
مایلم از جانب هزاران تن از خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای سازمان مجاهدین خلق مستقر در اردوگاهی بسته و دورافتاده در آلبانی شما را در جریان موارد نقض فاحش اولیه ترین حقوق انسانی در خصوص این سازمان قرار دهم و از شما طلب یاری نمایم.
سازمان مجاهدین خلق در سال 2016 انتقال اعضای خود از عراق به آلبانی را تکمیل نمود. این جابجایی به صورت گروهی تحت توافق صورت گرفته در ژنو میان دولت ایالات متحده آمریکا، دولت جمهوری آلبانی، کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان و سازمان مجاهدین خلق انجام شد. قرار بر این شد که کمیساریا مسئولیت انتقال و آمریکا هزینه آنرا بر عهده بگیرند.
بعدا مشخص شد که این جابجایی بر اساس قوانین پناهندگی ملل متحد که افراد باید به صورت فردی پناهنده شوند صورت نپذیرفته بلکه به صورت سازمانی و صرفا در ارتباط با رهبران مجاهدین خلق انجام گرفته است. در نتیجه این افراد فاقد موقعیت قانونی بوده و بی وطن به حساب می آیند.
سازمان مجاهدین خلق مانند یک فرقه مخرب کنترل ذهن عمل می نماید. این سازمان عشق، خروج از فرقه، ارتباط با بیرون خصوصا دوستان و خانواده، داشتن زندگی و افکار شخصی، انتقاد به رهبر فرقه و بسیاری دیگر از حقوق پایه ای انسانی را برای اعضای خود ممنوع کرده است.
من هزاران نامه از خانواده های این اعضا دریافت کرده ام که صرفا خواهان یک ارتباط ساده با عزیزان گرفتار خود در داخل این فرقه می باشند. رهبران فرقه ده ها سال است که چنین اجازه ای را نمی دهند و دولت آلبانی و دیگر ارگان های ذی ربط هم هیچگونه همکاری نشان نمی دهد. من در پاسخ به این خانواده ها چه باید بگویم و چه جوابی باید بدهم؟
تعداد قابل توجهی از این افراد از این سازمان جداشده اند که به دلیل وضعیت مبهم قانونی خود و نداشتن برگه های هویت فردی در شرایط بسیار بدی در آلبانی به سر می برند. کمیساریا و وزارت کشور دولت آلبانی هیچ قدمی برای آنان بر نمی دارند چرا که از اساس وجود آنان را به صفت فردی به رسمیت نمی شناسند و آنان را به صورت گروهی و سازمانی پذیرفته اند.
MEK Terrorist Cult Members In Albania Who Mustn’t Think About Sex
این افراد به لحاظ صنفی و مالی مجبورند همچنان به مجاهدین خلق وابسته باشند و البته آنان پول ماهیانه شان را صرفا به شرط عدم افشای نقض حقوق بشر در داخل مناسبات سازمان و همچنین جنایت ها و خیانت هایی که این سازمان انجام داده است می پردازند و به هر نحو ممکن آزادی عمل آنان را می گیرند و حتی آنان را وادار به جاسوسی می نمایند.
آیا در میان این همه سازمان های عریض و طویل بین المللی و حقوق بشری کسی هست که توجه کوچکی به این مقوله نقض فاحش حقوق انسانی بنماید؟ آیا کسی هست که برای التیام دردهای این مادران و پدران سالخورده حرفی برای گفتن داشته باشد؟ آیا جدا از سیاست های بین المللی و اشتراک منافع یا تضاد منافع طرف های مختلف، بحث دیگری هم می تواند این میان مطرح باشد؟
بی صربانه منتظر پاسخ شما هستم و پیشاپیش از توجهات شما تشکر می کنم.
ابراهیم خدابنده
مدیر عامل انجمن نجات
(پایان)
مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری
خدابنده: طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/دولت-آلبانی-مجاهدین-خلق-،-فشار-ترامپ-و-ت/
دولت آلبانی مجاهدین خلق ، فشار ترامپ و ترس اروپا
ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، پانزدهم فوریه 2020:… دولت آلبانی ظاهراً منافع کوتاه مدت مقابله با ایران و حمایت از مجاهدین خلق را به منافع دراز مدت رابطه با اروپا و دنیا ترجیح می دهد. سازمان مجاهدین خلق دیگر یک تهدید امنیتی یا حتی یک تهدید سیاسی برای ایران نیست، این سازمان بیشتر یک مشکل حقوق بشری است. ولی مجاهدین خلق می توانند یک تهدید برای آلبانی و همچنین کل اروپا به حساب بیایند. اعضای مجاهدین خلق بدون مدارک سفر به آلبانی آورده شدند لذا هیچ موقعیت قانونی در این کشور ندارند و بی وطن به حساب می آیند و آنان در حال حاضر در دستان رهبری فرقه در شرایط برده داری نوین زندگی می کنند. در حال حاضر صدها تن از اعضا در آلبانی از این فرقه جدا شده اند و هیچ گونه حمایت قانونی و مالی ندارند. هزاران خانواده از ارتباط با عزیزان خود در داخل اردوگاه سازمان محروم می باشند. دولت آلبانی مجاهدین خلق ، فشار ترامپ و ترس اروپا
حضور مجاهدین خلق در آلبانی مذاکرت پیوستن این کشور به اتحادیه اروپا را دچار مشکل کرده است
دولت آلبانی مجاهدین خلق ، فشار ترامپ و ترس اروپا
انجمن نجات مرکز تهران26 بهمن 1398
در شگفتم که دولت آلبانی با حمایت از یک فرقه تروریستی، که در سال 2016 بعد از این که از عراق اخراج شدند در خاک خود مستقر نمود، راه به کجا می برد؟
ملاقاتی برای جبران ضربه سنگین ترامپ
سوابق مجاهدین خلق
سازمان مجاهدین خلق (شورای ملی مقاومت، ارتش آزادی بخش ملی، یا بهتر است گفته شود فرقه رجوی) یک پادگان نظامی در عراق داشت که توسط صدام حسین تجهیز گردیده بود و این فرقه به صورت فعال علیه کشور خود و در طرف دشمن در جنگ هشت ساله ایران و عراق (1980 تا 1988) شرکت نمود.
این عمل مکمل اقدامات تروریستی در داخل ایران در اوایل دهه 80 میلادی بود که 12000 قربانی گرفت. آنان همچنین همراه با ارتش صدام حسین در سرکوب قیام 1991 در شمال و جنوب عراق شرکت نمودند.
این فرقه همچنین دارای سوابق فجیع نقض حقوق انسانی علیه اعضای خود می باشد که آنان را مغزشویی کرده و در یک اردوگاه بسته و دور افتاده، ابتدا در عراق و سپس در آلبانی، نگهداری می نماید.
صدام که همیشه دشمن ایران و ایرانی بود از مجاهدین خلق تروریست برای پیش برد عملیات خرابکارانه در داخل ایران تا زمان سقوطش توسط اشغالگران آمریکایی در سال 2003 استفاده نمود.
انتقال مجاهدین خلق به آلبانی
بعد از سقوط دیکتاتور بغداد در سال 2003، دولت های عراقی یکی بعد از دیگری مصرانه خواهان اخراج مجاهدین خلق، که آن را یک تهدید امنیت ملی به حساب می آوردند، از کشورشان بودند. مشکل در این بود که هیچ کشوری آمادگی پذیرش آنان را نداشت تا این که آلبانی به خاطر منافع کوتاه مدت برخی سیاستمدارانش نسبت به این موضوع تمایل نشان داد.
در حال حاضر دولت آلبانی خدماتی مشابه صدام حسین در گذشته در اختیار این فرقه قرار می دهد.
ترامپ از دولت آلبانی به خاطر تقابل با ایران تشکر کرد.
در 15 ژانویه 2020 اعلام شد که “آلبانی دو دیپلمات دیگر ایران را هم اخراج نموده است.” وزیر خارجه آلبانی گنت کاکاج این تصمیم را در صفحه فیس بوک خود اعلام نمود. او نوشت که “از دو نماینده جمهوری اسلامی خواسته شد تا خاک جمهوری آلبانی را ترک نمایند.” کاکاج توضیح بیشتری در این خصوص ارائه نداد.
رئیس جمهور آمریکا دونالد ترامپ، از آلبانی به خاطر اخراج دو دیپلمات ایرانی ظاهراً به دلایل امنیت ملی تشکر نمود. طبق اعلام سفارت آمریکا در تیرانا، ترامپ از نخست وزیر ادی راما در نامه ای به خاطر “کوشش های مستمر برای تقابل با ایران” تشکر کرد.
دشمنی دولت ترامپ با ایران و ایرانی بر کسی پوشیده نیست، و رئیس جمهور آمریکا تصور می کند که ممکن است به نحوی بتواند از تروریست های مجاهدین خلق علیه ایران استفاده نماید. این دلیل حمایت آمریکا از این گروه است و لذا سعی می کند تا جلوی فروپاشی آن را علی رغم نقض اولیه ترین حقوق انسانی اعضا بگیرد.
نقش دولت آلبانی در این راستا بیش از دنباله روی کورکورانه از رهنمودهای واشنگتن نیست، حتی اگر به این معنا باشد که بهای آن از دست دادن عضویت در اتحادیه اروپا باشد که البته خیلی مشتاق آن است.
روابط اتحادیه اروپا و آلبانی
آلبانی کاندید عضویت در اتحادیه اروپا می باشد و پیشرفت قابل توجهی در سال های اخیر برای رسیدن به معیارهای سیاسی و اهداف مرتبط با پنج اولویت کلیدی برای باز کردن باب مذاکرات در این خصوص داشته است. در هر صورت، دولت آلبانی نیاز دارد تا موانع چالشی باقی مانده را با یک روش پایدار، جامع و ملموس، خصوصاً وقتی به مقابله با فساد در تمامی سطوح، مقابله با جرائم سازمان یافته، ارتقای نقش قانون و اصلاح سیستم قضایی، حمایت از اقلیت ها و برقراری روابط خوب با همسایگان بر می گردد، از میان بردارد.
حال آلبانی، برای خوشنودی خط دهندگان آمریکایی، یک فرقه تروریستی را در خاک اروپا با هر وسیله ممکن مورد حمایت کامل قرار می دهد. جداشدگان از مجاهدین خلق تحت فشارهای شدید برای وادار کردن آنان به بازگشت به داخل فرقه قرار می گیرند، و اعضا از ارتباط با دنیای خارج، خصوصاً خانواده شان، محروم هستند. دولت آلبانی از ورود خانواده های اعضای مجاهدین خلق که برای دیدار عزیزان خود می روند ممانعت به عمل می آورد.
آلبانی ها به دنبال چه هستند؟
دولت آلبانی ظاهراً منافع کوتاه مدت مقابله با ایران و حمایت از مجاهدین خلق را به منافع دراز مدت رابطه با اروپا و دنیا ترجیح می دهد. سازمان مجاهدین خلق دیگر یک تهدید امنیتی یا حتی یک تهدید سیاسی برای ایران نیست، این سازمان بیشتر یک مشکل حقوق بشری است. ولی مجاهدین خلق می توانند یک تهدید برای آلبانی و همچنین کل اروپا به حساب بیایند.
اعضای مجاهدین خلق بدون مدارک سفر به آلبانی آورده شدند لذا هیچ موقعیت قانونی در این کشور ندارند و بی وطن به حساب می آیند و آنان در حال حاضر در دستان رهبری فرقه در شرایط برده داری نوین زندگی می کنند.
در حال حاضر صدها تن از اعضا در آلبانی از این فرقه جدا شده اند و هیچ گونه حمایت قانونی و مالی ندارند. هزاران خانواده از ارتباط با عزیزان خود در داخل اردوگاه سازمان محروم می باشند.
ترسم از این است که آلبانی ریسک بالایی را در پیروی کامل از سیاست خصمانه ترامپ در قبال ایران و ایرانی بپذیرد. حمایتی که دولت آلبانی از اقدامات آمریکا می کند در جهان منحصر به فرد است و به هیچ وجه آنان را به اروپا نزدیک تر نخواهد کرد.
ابراهیم خدابنده
دولت آلبانی مجاهدین خلق ، فشار ترامپ و ترس اروپا
خدابنده: طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل
***
مجاهدین خلق ایران، فرقه مریم رجوی در آلبانی.
After Soleimani’s Assassination, There Will Be No Regime Change in Tehran
همچنین:

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، پانزدهم فوریه 2020:… دولت آلبانی ظاهراً منافع کوتاه مدت مقابله با ایران و حمایت از مجاهدین خلق را به منافع دراز مدت رابطه با اروپا و دنیا ترجیح می دهد. سازمان مجاهدین خلق دیگر یک تهدید امنیتی یا حتی یک تهدید سیاسی برای ایران نیست، این سازمان بیشتر یک مشکل حقوق بشری است. ولی مجاهدین خلق… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، مرکز تهران، دوم فوریه 2020:… هر یک از این موشک ها به هر کجا اصابت کرده و هر آثار و تبعاتی داشته باشند قطعاً اول به سر و مغز مسعود رجوی خورده و کارآیی او را از هر نظر زیر علامت سؤال برده است. خاصیت رجوی برای امپریالیسم اقدام به ترور مقامات ایرانی، ایجاد بهانه برای… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، مرکز تهران، دهم ژانویه 2020:… بر اساس خبرهای رسیده از اروپا، تعدادی از هواداران فرقه رجوی در صحبت با یکی از اعضای برجسته شورای ملی مقاومت (ویترین غربی پسند سازمان مجاهدین خلق) انتقاداتی نسبت به پیام صوتی اخیر مسعود رجوی ابراز نمودند. آنان معتقد بودند که رجوی بر خلاف عمده جریانات داخلی و بین المللی نسبت… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

خبرگزاری تسنیم، تهران، بیست و ششم دسامبر 2019:… سازمان تهدید امنیتی جدی برای نظام جمهوری اسلامی ایران نیست آن چیزی که اکنون از سازمان مجاهدین خلق باقی مانده، ابزاری است که برای آزار و اذیت نظام جمهوری اسلامی و تحت فشار قرار دادن آن میتوان در مقاطعی استفاده کرد. این امر نیازمند نیرو و پایگاه اجتماعی نیست؛ بلکه از تکنیکهایی… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، ششم دسامبر 2019:… در این پیام، آنچه ظاهرا بیشترین حساسیت را در رجوی ایجاد کرده “تأمین هزینه های مجاهدین خلق توسط عربستان سعودی” می باشد که آن را “داستانسرایی و یاوه گویی” خوانده است. تلویزیون ایران اینترنشنال متعلق به سعودی هم این میان بی نصیب نمانده و مورد بازخواست رجوی قرار گرفته است که چرا با… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، بیست و یکم اکتبر 2019:… حالا مریم رجوی ایرانی، رهبر سازمان مجاهدین خلق (بعد از مسعود رجوی مفقود الاثر) همان نقش احمد چلبی عراقی را البته این بار در خصوص ایران ایفا کرده و می کند. روز دوشنبه 30 سپتامبر 2019 در واشنگتن، این گروه که ارتباطات نزدیکی با جنگ طلبان کاخ سفید دارد، جزئیات بی… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، پایگاه مرکز اسناد انقلاب اسلامی، بیست و سوم سپتامبر 2019:… رجوی قبل از سفرش به پاریس در سال 1360، دو بار به صورت مخفیانه به پاریس سفر داشته و از طریق مقامات فرانسوی با مقامات عراقی ارتباط گرفته و طی یک هماهنگی قرار بود که بعثیها از خارج و منافقین از داخل شروع کنند. خود رجوی هم در… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، بیست و هشتم اوت 2019:… بعد از اینکه دولت جدید در واشنگتن به قدرت رسید و این بار جان بولتون مشاور امنیت ملی و رودی جولیانی، که بارها با مریم رجوی ملاقات نموده است، وکیل شخصی رئیس جمهور ترامپ شد، این برنامه تغییر کرد و یک پایگاه ایزوله دور افتاده متعلق به نیروی هوایی آمریکا در… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

خبرگزاری فارس، دوازدهم اوت 2019:… با اوج گیری تضاد آمریکا و ایران و مقاومتی که از طرف مردم ایران در این خصوص مشاهده شد، فرقه رجوی خط خیانت خود را به سفارش کاخ سفید ایجاد یأس و ناامیدی در مردم در قبال تقابل احتمالی قرار داد. شاید در فضای مجازی مشاهده کنید که برخی تبلیغ میکنند “اگر بین آمریکا و… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، تاریخ شفاهی ایران، نهم اوت 2019:… برنامهای که داعش در سوریه و عراق پیاده کرد، برنامهای بود که سازمان میخواست در غرب ایران پیاده کند. بعدها مسعود رجوی کینه بزرگی نسبت به شهید صیاد شیرازی داشت، چون این نتیجه را به هیچ عنوان پیشبینی نمیکرد. یکبار سوءقصدی به پسر صدام حسین شده بود، رجوی به صدام گفته بود… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

ابراهیم خدابنده، خبرگزاری مهر، سی ام ژوئیه 2019:… «ابراهیم خدابنده» از اعضای سابق سازمان مجاهدین خلق (منافقین) ۲۳ سال از بهترین روزهای جوانیاش را در این گروهک گذرانده است. وی در سال ۱۳۸۲ طی حادثهای از این فرقه جدا شد و از آن پس تاکنون،در گفتگوها و سمینارهای مختلف، تجربیات حضورش در این گروه را بیان میکند. به مناسبت سالروز… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل

باشگاه خبرنگاران و خبرگزاری فارس، همدان، بیستم ژوئیه 2019:…ابراهیم خدابنده در پاسخ به دانشجویان درباره برخی از زنان جدا شده از سازمان بیان کرد: یک اصل در سازمان وجود دارد که اجازه فرار به زنان داده نشود، حتی رجوی میگفت برای جلوگیری از فرار زنان ۱۰۰ نفر هم کشته شوند ارزش دارد! خدابنده با بیان اینکه رجوی اعلام کرد که… مدیر عامل انجمن نجات ایران: استمداد از وجدان های بیدار بشری طرح شکایت از آلبانی در سازمان ملل