انجمن نجات، بیستم آوریل 2020:… یک گروه مخالف ستیزه جوی ایرانی 2000 نفره به نام سازمان مجاهدین خلق در یک اردوگاه بسته و دورافتاده در آلبانی مستقر هستند. بیش از هزار تن از خانواده های تعدادی از این اعضا به طور فعال به دنبال تماس با عزیزان خود در این اردوگاه می باشند. بیش از سه دهه است که رهبران مجاهدین خلق از برقراری هرگونه ارتباط این خانواده ها با اعضای خود در اردوگاه های مجاهدین خلق در عراق و در آلبانی ممانعت به عمل می آورند. دولت آلبانی اجازه داده است تا اردوگاه مجاهدین خلق بطور کامل تحت کنترل رهبران این سازمان قرار گیرد. این وضعیت موجب شده است تا خانواده ها از تماس با عزیزان خویش محروم بمانند. برخی خانواده ها ده ها سال است که هیچ خبری از وضعیت فرزندان خود ندارند. طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها
Hosting MEK in Albania Humanitarian, Not Political – Now a National Security Issue: Rama
طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها
برای خانواده های رنج دیده به دلایل بشردوستانه ویزا صادر کنید
درخواست از دولت آلبانی که به خانواده ها اجازه بدهد با عزیزانشان در اردوگاه مجاهدین خلق ارتباط داشته باشند – طومار
انجمن نجات مرکز تهران31 فروردین 1399
مخاطبان: دولت آلبانی، کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان، پارلمان اروپا، شورای اتحادیه اروپا، کمیسیون اروپا
یک گروه مخالف ستیزه جوی ایرانی 2000 نفره به نام سازمان مجاهدین خلق در یک اردوگاه بسته و دورافتاده در آلبانی مستقر هستند. بیش از هزار تن از خانواده های تعدادی از این اعضا به طور فعال به دنبال تماس با عزیزان خود در این اردوگاه می باشند.
بیش از سه دهه است که رهبران مجاهدین خلق از برقراری هرگونه ارتباط این خانواده ها با اعضای خود در اردوگاه های مجاهدین خلق در عراق و در آلبانی ممانعت به عمل می آورند.
دولت آلبانی اجازه داده است تا اردوگاه مجاهدین خلق بطور کامل تحت کنترل رهبران این سازمان قرار گیرد. این وضعیت موجب شده است تا خانواده ها از تماس با عزیزان خویش محروم بمانند.
برخی خانواده ها ده ها سال است که هیچ خبری از وضعیت فرزندان خود ندارند.
وزارت امور خارجه آلبانی برای ایرانیان (از جمله خانواده های ایرانی که مایل به دیدار با بستگان خود هستند) برای سفر به آلبانی ویزا صادر نمی کند.
ما از دولت آلبانی و وزارت امور خارجه می خواهیم تا برای خانواده های رنج دیده به دلایل بشردوستانه ویزا صادر کنند و به آنها اجازه دهند تا به آلبانی سفر کنند و به آنها کمک نمایند تا با عزیزان خود در اردوگاه مجاهدین خلق دیدار کنند.
لطفا طومار خواست خانواده ها در لینک زیر را با وارد کردن نام و نام فامیل و آدرس ایمیل خود امضا نموده و از این خواسته برحق حمایت نمایید. همچنین از دوستان و آشنایان خود نیز درخواست نمایید تا همین کار را انجام دهند.
با تشکر.
http://chng.it/GCPbBfFPGr
طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/قرارگاه-مجاهدین-در-آلبانی-گزارش-نیویو/
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
خبرگزاری فارس به نقل از نیویورک تایمز، هفدهم فوریه 2020:… نویسنده بر این باور است که شاید اجازه ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود. یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است. «علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.» قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
Nobody Can Be “Comfortable” With Regime Change Involving MEK
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
گزارش نیویورکتایمز از اردوگاه منافقین| نمیتوانند درباره سرنوشت رجوی حرف بزنند؛ اردوگاه خالی بودخبرنگار روزنامه نیویورکتایمز که از اردوگاه منافقین در آلبانی بازدید داشته، میگوید اعضای این گروهک تروریستی میگویند نمیتوانند درباره سرنوشت سرکرده این گروهک سخن بگویند.
The entrance to the camp housing members of the Mujahedeen Khalq, or People’s Jihadists, near Manez, Albania.Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس، «پاتریک کینگسلی»، خبرنگار روزنامه نیویورکتایمز ضمن انتشار گزارشی در این روزنامه خبر داده که توانسته است از اردوگاه گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق) در آلبانی بازدید کند.
بخش عمده گزارش نیویورکتایمز به روایت تاریخچه این گروهک تروریستی اختصاص دارد اما در میان سطور این گزارش، نکات جدیدی هم بهچشم میخورند.
نویسنده در تشریح چگونی ورود خود به کمپ منافقین مینویسد: «در ابتدا، گروه درخواستهای متعدد برای دسترسی را نادیده گرفت. بنابراین بدون چندان امیدی به سوی پایگاه آنها حرکت کردم و مدارک خود را به محافظین ارائه دادم. سه ساعت بعد، اندکی پیش از غروب آفتاب، تماسی دریافت کردم. به شکل تعجبآوری اجازه ورود یافته بودم. بنابراین، شروع به یکسری مصاحبه، شرکت در جلسات تبلیغاتی و تورهایی کردم که تا ساعت ۱:۳۰ بامداد به طول انجامید. یک عکاس نیویورکتایمز نیر چند روز بعد اجازه ورود دریافت کرد.»
نویسنده بر این باور است که شاید اجازه ورودش به کمپ منافقین تلاشی از سوی این گروهک برای تصحیح چهرهاش پس از مواجهه با خبرنگار نیویورکتایمز در سال ۲۰۰۳ بوده است، زمانی که شخص مورد مصاحبه این خبرنگار از روی نوشته صحبت میکرده و خبرنگار اجازه گفتوگوی خصوصی با اعضای این گروهک را نیافته بود.
یکی از نکاتی که در این گزارش میتواند مورد توجه قرار گیرد، شیوه پاسخگویی اعضای گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین در آلبانی) به سوال در خصوص سرنوشت «مسعود رجوی»، سرکرده این گروهک است که به نوشته نیویورکتایمز از سال ۲۰۰۳ ناپدید شده است.
«علی صفوی»، نماینده گروهک تروریستی منافقین در واشنگتن وقتی با این سوال مواجه میشود، میگوید: «خوب، ما نمیتوانیم در مورد این مساله حرف بزنیم …» او سخنانش را قطع میکند و نگاهش را به پاهایش میدوزد. سوال مجددا اینگونه مطرح میشود: «آیا او زنده است؟ آیا او در آلبانی است؟» پس از چند ثانیه سکوت، پاسخ صفوی باز هم این است: «ما نمیتوانیم درباره آن حرف بزنیم.»
Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
در میان اشاره به سوابق گروهک تروریستی منافقین، نیویورکتایمز به نظر مورخی بهنام «یرواند آبراهامیان» در خصوص وضعیت منافقین (مجاهدین خلق) در افکار عمومی ایران اشاره میکند. «این گروه ادعا میکند که هنوز از حمایت زیادی برخوردار است اما آقای آبراهامیان گفت که محبوبیت این گروه پس از روی آوردن به خشونت در اوایل دهه ۱۹۸۰ سقوط کرده است. وقتی با مردمی گفتوگو میکنید که در دوران انقلاب زندگی کردهاند و نام “مجاهدین” را میبرید، آنها برآشفته میشوند.»
خبرنگار نیویورکتایمز پس از اشاره به نحوه انتقال منافقین از عراق به آلبانی با نقشآفرینی آمریکا، مینویسد: «وقتی من از پایگاه بازدید کردم، بهشکل عجیبی خالی بهنظر میرسید. گروه ادعا میکند که [این پایگاه] میزبان ۲۵۰۰ نفر است اما در طول دو روز، ما بیش از ۲۰۰ نفر در آنجا ندیدیم.»
به نوشته این روزنامه آمریکایی، دهها نفر از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین اکنون بهصورت مستقل در آلبانی زندگی میکنند. «من با ده نفر از آنها دیدار کردم که هرکدام از آنها توضیح میداد که با شستوشوی مغزی تجرد اختیار کرده بود.»
این افراد میگویند، روابط رمانتیک و افکار جنسی ممنوع بودهاند، تماس با خانواده به شدت محدود شده بود و از دوستی برحذر داشته میشدند. همگی روایت کردند که مجبور به شرکت در مراسمهای انتقاد از خود بودهاند که در آن اعضا در خصوص هرگونه تفکر جنسی یا غیروفادارانهای که داشتند در برابر فرماندهانشان اعتراف میکردند.
کینگسلی به نقل از «عبدالرحمان محمدیان»، فردی ۶۰ ساله که در سال ۱۹۸۸ به عضویت گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق در آلبانی) درآمده و در سال ۲۰۱۶ از آن جدا شده، مینویسد: «شما کمکم میشکنید. خود را فراموش میکنید و شخصیتتان را تغییر میدهید. تنها از قوانین پیروی میکنید. شما خودتان نیستید. شما تنها یک ماشین هستید.»
خبرنگار نیویورکتایمز با اشاره به اینکه گروهک منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) برای افزایش نفوذ خود روی به اینترنت آورده است میگوید در جریان بازدیدش از اردوگاه مزبور، یک استودیوی ضبط به او نشان داده شده که در آن دو آهنگساز مشغول ساختن آهنگها و ویدئوهایی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران هستند تا در شبکههای اجتماعی منتشر شوند.
Credit…Tara Todras-Whitehill for The New York Times
کینگسلی در ادامه مینویسد: «سوئیتهای کامپیوتر که جداشدگان میگویند چیزی شبیه به “ترول فارم” (مجموعهای از اعضای دونپایه که با اکانتهای متعدد در فیسبوک و توییتر پیامهایی را در انتقاد از دولت ایران، تشویق سران گروهک تروریستی منافقین و تقویت لابیگرانی که از آنها پول میگیرند تایپ میکنند) است، به من نشان داده نشد.»
وی میافزاید: «زمانی که جولیانی و بولتون در سالهای اخیر سخنرانی عمومی داشتند، به اعضا دستور داده شده بود که خط مشخصی را [از سخنان آنها] ۱۰ بار از اکانتهای مختلف توییت کنند.»
نویسنده میگوید منافقین بین او و سه نفر از آمریکاییهایی که از اردوگاه آنان در عراق حفاظت میکرده ارتباط برقرار کردهاند، اما «کاپیتان متیو وودساید» در بین ایبن سه نفر نبوده است. کینگسلی با وودساید در خصوص وضعیت اردوگاه منافقین در عراق گفتوگو کرده است. او بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۵ ناظر آمریکاییها در اردگاه منافقین بوده است.
به گفته وودساید، آمریکاییها در واقع به ساختمانهای اردوگاه منافقین و اعضای آن که بستگانشان میگفتند به زور در اردوگاه نگهداری میشوند، به صورت منظم دسترسی نداشتهاند.
بر اساس گفتههای وودساید، سران منافقین پس از چند روز تاخیر به اعضا اجازه دیدار با مقامات آمریکایی و خویشاوندانشان را میدادهاند.
وودساید میگوید فرار از اردوگاه برای اعضا به خصوص زنان بسیار سخت بوده تا آنجا که دو نفر از آنان تلاش کرده بودند با کامیون تحویل بار از آنجا فرار کنند.
وی در پایان میگوید: «من آن سازمان را کاملا نفرتانگیز یافتم. از اینکه آنها در آلبانی حضور دارند، متعجبم.»
انتهای پیام/ق
قرارگاه مجاهدین در آلبانی – گزارش نیویورک تایمز
***
The Many Faces of the MEK, Explained By Its Former Top Spy Massoud Khodabandeh
همچنین:

حامد صرافپور، انجمن نجات، مرکز فارس، یازدهم آوریل 2020:… سالها از آن دوران می گذرد و ما امروز در فروردین 1399 قرار داریم، 17 سال پیش، سازمان مجاهدین یکی از مهمترین کادرهای نظامی و امنیتی خود را در همین روزها از دست داد. او را در مناسبات به عنوان “کاک صالح” می شناختند. مردی که پس از کشته شدن موسی… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

انجمن نجات، تهران، هشتم آوریل 2020:… بر اساس ماده 31 کنوانسیون بین المللی حمایت از همه افراد در برابر ناپدید شدن اجباری، جمهوری آلبانی اعلام کرده است که صلاحیت کمیته ناپدید شدن های اجباری را برای دریافت و بررسی شکایت نامه از طرف فرد یا افراد مربوط به نقض مفاد این کنوانسیون و صلاحیت کمیته برای دادن رأی در خصوص… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و پنجم مارس 2020:… مرز بسیار روشنی که ویروس کرونا بین دوستان و دشمنان مردم ایران ترسیم نمود. سازمان مجاهدین خلق به عنوان مدافع سرسخت اعمال تحریم ها علیه مردم ایران، کاملاً روشن است که در کجا ایستاده و چه نیات شومی را دنبال می نماید. در واقع فرقه رجوی سردمدار این خط… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

حامد صرافپور، انجمن نجات، مرکز فارس، پانزدهم مارس 2020:… عبور از این “تونل وحشت” برای اعضای مجاهدین فرصتی برای به فراموشی سپردن “وحشت نشستهای حوض” بود تا اگر شده چند ساعتی را بدون دغدغه بگذرانند. اما مسعود رجوی در جشن نوروزی هم به ادامه سرکوب معترضان می اندیشید و اجازه نداد این شادی ها، پایان خوشی داشته باشد. در این… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، دوازدهم مارس 2020:… شبکه تلوزیونی سی ان ان در 5 فوریه 2020 گزارش نمود که در حال حاضر 40 میلیون نفر در دنیا اسیر برده داری نوین هستند. این گزارش اشاره می کند که یک کارزار جهانی برای روز 11 مارس 2020 #MyFreedomDay علیه این پدیده اعلام گردیده است. دانشجویان برنامه هایی را در این روز… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

انجمن نجات، هفتم مارس 2020:… از همگان تقاضا داریم تا این کلیپ را آنقدر در فضای مجازی بازنشر نمایند تا بالأخره به سمع و نظر مصطفی بهشتی (میلاد) اسیر در فرقه رجوی در آلبانی برسد. جهان خبردار نشد که بر خانواده های اعضای مجاهدین خلق چه رفت و در فراق عزیزان خود طی این سالیان چه کشیدند. باشد که رجوی… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

مزدا پارسی، انجمن نجات، مرکز فارس، پنجم مارس 2020:… متحدین افراطی دیگری نیز برای مجاهدین خلق وجود دارند. سال گذشته در گزارشی در وبسایت میدل ایست آی آمد: « به عنوان گروهی که مدافع برابری جنسیتی است و میگوید اصلیترین گروه دمکراسی خواه ایرانی است، مجاهدین خلق کار چندانی برای پنهان کردن روابطش با حکومت فوق محافظه کار و استبدادی… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، پنجم مارس 2020:… در حال حاضر ارتش به اصطلاح آزادی بخش ملی رجوی در آلبانی که از همه جا رانده شده صرفاً به امر خطیر شایعه پراکنی در فضای مجازی به منظور ایجاد تشویش در اذهان عمومی در جهت امیال دشمنان ایران و ایرانی مشغول است، تا بلکه رهبری مجهول المکان فرقه بتواند کمکی… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

انجمن نجات، چهارم مارس 2020:… به عنوان یک آلبانیایی که اطلاعات جامعی در خصوص مجاهدین خلق و مقر شبه نظامی آنان در نزدیکی شهر مانز Manez (اردوگاه اشرف 3) دارد، من برای اعضای عادی مجاهدین خلق متأسفم که مانند برده برای صاحب خود، مریم رجوی پیر بی وطن درنده خو، می مانند. به عنوان یک آلبانیایی من فعالیت های رجوی… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

ابراهیم خدابنده، انجمن نجات، اول مارس 2020:… سازمان مجاهدین خلق در سال 2016 انتقال اعضای خود از عراق به آلبانی را تکمیل نمود. این جابجایی به صورت گروهی تحت توافق صورت گرفته در ژنو میان دولت ایالات متحده آمریکا، دولت جمهوری آلبانی، کمیساریای عالی ملل متحد برای پناهندگان و سازمان مجاهدین خلق انجام شد. قرار بر این شد که کمیساریا… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

علی اکرامی، انجمن نجات، مرکز خوزستان، بیستم فوریه 2020:… خبرنگار نیویورک تایمز بطرز جالبی روی مخفی کردن اعضا انگشت می گذارد. آنجا که می نویسد علیرغم اینکه به من گفته شده بود که بیش از 2200 نفر در این کمپ زندگی می کنند ولی من به زحمت چیزی در حدود 200 نفر دیدم ویا وقتی درمورد سرنوشت مسعود رجوی سوال… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها

علی اکرامی، انجمن نجات، مرکز خوزستان، نوزدهم فوریه 2020:… اکنون 28 سال بع داز آن داستان، مریم رجوی در جریان سخنرانی گرامیداشت کشته شدن موسی خیابانی در موزه اشرف سه به ستایش از موسی خیابانی پرداخته ومدعی شده دشمن برای درهم کوبیدن روحیه زندانیان آنها را زیر فشار گذاشته بود که به جسد موسی بی احترامی کند. نکته ای که… طومار درخواست از آلبانی جهت اجازه ارتباط خانواده ها