هابیلیان به نقل از یونایتد ورلد اینترنشنال، پانزدهم ژوئن 2020:… سگی که پاچه صاحبش را میگیرد فتو، فالونگونگ و مجاهدین خلق برای مبارزه با دولتهای مشروع در سراسر جهان با آمریکا همکاری میکنند. در عین حال، آمریکا هیچ احساس شرمی در استفاده از سازمانهایی که ساختارشان مطابق اصول دموکراسی یا کرامت انسانی نیست، ندارد و منافقانه ادعا میکند که برای حقوق بشر میجنگد. این واقعیت که ایالات متحده بهترین دوستان خود را در سه حوزه از مهمترین مناطق ژئواستراتژیک جهان را از میان فرقههای اقتدارگرا انتخاب کرده است، گویای مسائل زیادی درباره خود رهبری آمریکاست. از آن این نکته استنباط میشود که تنها فرقهگرایان مغزشوییشده هستند که میتوان از آنها برای قابلیت مقابله با حکومتهای مستقل مانند ترکیه، ایران و چین استفاده کرد. از سوی دیگر، معمولاً فرقهگرایان مایل به انجام هر کاری هستند و درخواست کمک آمریکاییها از آنها، نشان خطرناکی است. فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
America’s Iran Policy Backed Into a Corner By MEK in Albania
فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
یونایتد ورلد اینترنشنال؛ ترجمه هابیلیان
خرداد 25, 1399
لینک به متن اصلی (انگلیسی)
پایگاه خبری یونایتد ورلد اینترنشنال در مقالهای با اشاره به نقش فرقهها در ایالات متحده آمریکا از بدو تأسیس آن تاکنون، به بررسی ارتباط دولتهای آمریکا با فرقهها و گروههای فرقهگون با هدف سرنگونی نظام کشورهای هدف پرداخته است. این پایگاه خبری بهطور ویژه سابقه همکاری آمریکا با سه فرقه فتو (جنبش تروریستی فتحالله گولن)، فالونگونگ و گروهک تروریستی منافقین را بررسی کرده است. در بخشی از این مقاله آمده است چنانچه واشنگتن به همکاری خود با فرقهها ادامه دهد، سرنوشتش شبیه آن کسی خواهد بود که سگی را برای حمله به دیگران تربیت میکند، اما آن سگ سرانجام پای صاحبش را گاز میگیرد. آنچه در ادامه میآید، متن کامل این مقاله است که در اختیار مخاطبین هابیلیان قرار میگیرد.
ایالات متحده آمریکا نخستین کشوری بود که توسط فرقهها ساخته شد. نمایندگان تبعیدیهای اروپایی پروتستان در این جهان جدید اقامت گزیدند تا «شهر برفراز تپه»، آرمانشهر هزارهگرایانه پروتستانی خود را بنا کنند. این ایده ادعایی برای ایجاد جامعهای جدید بود که قرار بود اصول آن در آینده به سایر ملتها تعمیم بیابد.
با گذشت زمان، پروتستانتیسم آمریکایی، از پنطیکاستالها گرفته تا شاهدان یهوه و مورمونها، به ابزار مهم قدرت نرم آمریکا تبدیل شدند.
بسیاری هنوز ماجرای اندرو برونسون، مبلغ مسیحیت انجیلی آمریکایی را که به اتهام جاسوسی در ترکیه بازداشت شده بود، به یاد میآورند. طی تحقیقات، حقایقی مبنیبر ارتباط وی با شبکه نفوذ مورمونها در ترکیه که به سرویسهای اطلاعاتی آمریکا نیز متصل بود، آشکار شد.
با این حال، فقط فرقههای آمریکایی سراسر جهان نیستند که میتوانند ابزاری برای نفوذ آمریکا باشند؛ بلکه روال معکوس آن مرسوم شده؛ به این شکل که آمریکا بهطور فزایندهای با فرقهها و گروههای فرقهگون که هدفشان سرنگونی نظام کشورهای مختلف بوده، همکاری کرده است. درعینحال، بعضی مواقع تشخیص اینکه کدام یک از دیگری استفاده میکند، دشوار است.
فتو و سازمان سیا
در جولای 2016 کودتایی نافرجام در ترکیه اجرا شد. پوتچیستها که سازمانی زیرزمینی در ارتش ایجاد کرده بودند، قصد نابودی رهبری کشور از جمله رئیسجمهور، رجب طیب اردوغان را داشتند؛ ولی وطنپرستان و کمالیستها از آنها حمایت نکردند و نقشه شورشیان با شکست مواجه شد. مقامات ترکیه پس از آغاز تحقیقات اعلام کردند که «جنبش تروریستی فتحالله گولن (فتو)» پشت این کودتا بود.
به گفته مقامات ترکیه، جنبش گولن همچنین عامل پشتپرده در ترور آندره کارلوف، سفیر روسیه، در سال 2016 بوده است؛ اقدامی که با هدف جلوگیری از عادیسازی روابط روسیه و ترکیه انجام شد. این حمله به حزب تروریستی «کارگران کردستان» نیز ارتباط داشت.
پیشازاین، جنبش گولن در پرونده مشهور «ارگنکون» در اوایل دهه 2000 میلادی نقش داشت. همانطور که روزنامه نیویورک تایمز نوشته بود: «در سال 2005، سالها قبل از آغاز محاکمهها، مردی وابسته به جنبش گولن در یک مجلس میهمانی در استانبول به اریک اس. ادلمن، سفیر وقت آمریکا، نزدیک میشود و یک پاکت نامه حاوی یک سند دستنویس را به وی تحویل میدهد. این سند نشاندهنده طرحی برای یک کودتای قریبالوقوع بود.»
هدف ارگنکون تضعیف ارتش ترکیه و از بین بردن علقه وطنپرستی آن بود.
گولن در اوایل دهه 2000 تقریباً به یک کنشگر دارای قدرت بازدارنده ترکیه تبدیل شده بود و بهعنوان متحد حزب حاكم عدالت و توسعه عمل میكرد؛ اما قدرت آن پس از سال 2013 كاهش یافت. سازمان وی، برخلاف تصویری که بهعنوان یک سازمان متعهد به اصول پاکدینی و ارزشهای انسانی از خود ارائه میداد، همچون شبكهای متشکل از پیروان او عمل میكرد. کودتای 2016 نشان داد که در پشت این شعارها، «دولت موازی» قرار دارد.
علیرغم تلاش هواداران گولن برای ترسیم چهرهای اجتماعی، آموزشی و دمکراتیک از جنبش او، در واقع آن فرقهای است شدیداً دچار کیش شخصیت که شبیه به شبکههای مخفی عمل میکند. این سازمان توسط ترکیه، جمهوری قبرس شمالی، پاکستان، شورای همکاری خلیج فارس و سازمان همکاری اسلامی به عنوان سازمان تروریستی شناخته میشود.
زمان کودتا، فتو از ایالات متحده اداره میشد. خود گولن در سال 2002 گرینکارت دریافت کرد و از آن زمان، وی در ایالات متحده زندگی کرده است. جالب اینجاست که افبیآی و وزارت امور خارجه مخالف اقامت گولن در ایالات متحده بودند؛ اما سازمان سیا به اسکان او در آنجا رأی داد.
گراهامای. فولر ، معاون سابق شورای اطلاعات ملی سازمان سیا، جورج فیداس، رئیس سابق سیا و مورتون آبراموویتز، سفیر پیشین آمریکا در ترکیه، نامههایی را برای حمایت از گرینکارت گولن تنظیم کردند. ترکیه اکنون حكم دستگیری فولر را صادر كرده و به دنبال استرداد گولن است و آنها را متهم به سازماندهی كودتا میكند.
استرداد گولن مسئله مهمی است که به روابط آمریکا و ترکیه آسیب زده است. بااینحال، آمریکاییها از استرداد رهبر این سازمان اسلامگرایانه امتناع میورزند. بسیاری از طرفداران گولن، از جمله خود گراهام ای. فولر، به احتمال زیاد مخالف احتمال آشتی بین ایالات متحده و رهبری فعلی ترکیه هستند.
this guy is a member of gulen terrorist movement which attempt a coup in Turkey.
if you do not stop terrorist gulen's school and movement in usa who live on tax payers money, they will try to inflrate state and sponspor all terrorist acts, crime in usa. https://t.co/nE7eBBT80I— iamtalhaerhan #EvdeKal (@iamtalhaerhan) June 1, 2020
سازمان گولن امتیاز 156 مدرسه در ایالات متحده دارد. وی با دولتمردان ایالات متحده از جمله بیل و هیلاری کلینتون ارتباط دارد. گولنیستها به شدت در ایالات متحده و غالباً روی دموکراتها سرمایهگذاری میکنند.
فالون گونگ: پروپاگاندا علیه دولت چین
پایگاهخبری محافظهکار اپوکتایمز طی چند سال گذشته در ایالات متحده بسیار محبوب شده است. از دید یک شهروند عادی آمریکایی، این پایگاه تمام ویژگیهای رسانههای حامی ترامپ را دارد: محافظهکار بودن و بالأخره استقرار در نیویورک.
اخیراً این رسانه فعالانه درحال انتشار این تئوری توطئه است که ادعا دارد ویروس کرونای جدید در آزمایشگاههای بیولوژیکی چین ساخته شده است. حتی هفته گذشته این رسانه یک شماره از روزنامه اپوکتایمز را که حاوی انواع تبلیغات ضدچینی بود، رایگان در ایالات متحده و کانادا توزیع کرد.
Epoch Times is being sent to homes across the country, including my parents house. A reminder that this paper is closely tied to the Falun Gong, the right wing Chinese cult that thinks Trump is a divine warrior in the fight against communism https://t.co/HskrVk2O5z pic.twitter.com/kcMyIXESdT
— Rania Khalek (@RaniaKhalek) May 17, 2020
بااینحال، برخلاف رسانههایی مانند برتبارتنیوز، نمایندهای از جریان ذینفوذ پروتستانهای سفیدپوست یا جامعه یهودیان محافظهکار پشتپرده از آن حمایت نمیکنند. اپوکتایمز، بازوی رسانهای فرقه فالونگونگ است، جنبشی گورومحور با جهتگیریهای سیاسی و جزو سازمانهای ممنوعه در چین است. امپراتوری رسانهای این جنبش در سال 2003 به بزرگترین دستگاه خبری چین در خارج از مرزهای این کشور تبدیل شد.
با رویکارآمدن دونالد ترامپ در آمریکا و شدتگرفتن ادبیات تندوتیز ضدچینی وی، طرفداران این فرقه بهسرعت شروع به نفوذ در بین مخاطبان انگلیسیزبان کردند. امروز گروه رسانهای اپوک شامل روزنامه اپوکتایمز و شبکههای تلویزیونی انتیدی است.
انبیسی نیوز در سال 2019 گزارش داد كه اعضای سابق فرقه فالونگونگ معتقدند كه پایان جهان در حال نزدیک شدن است. آنها معتقدند که «کمونیستها» به نوعی جهنم فرستاده میشوند و ترامپ متحدی در مبارزه با کمونیسم است.
در سال 1999، دولت چین فعالیت فالونگونگ را ممنوع اعلام کرد. در آن زمان، این فرقه هزاران پیرو در سرتاسر چین داشت که اعتقاد به قریبالوقوعبودن آخرالزمان، آمدن بیگانگان، تمارین ویژه معنوی و سرسپردگی بیقیدوشرط به رهبر فرقه، لی هونگ ژی داشتند.
فالونگونگ تمام مشخصات یک جنبش فرقهای تمامیتخواه را دارد و بسیار شبیه به فرقه ژاپنی اومشینریکیو، یکی دیگر از فرقههای هزارهگرای آسیایی است که اعضای آن در سال ۱۹۹۵ حملهای مرگبار در متروی توکیو با استفاده از گاز سارین را ترتیب دادند.
استیو بانون، استراتژیست ارشد پیشین کاخ سفید، با همراهی فالون گونگ، فیلمی تبلیغاتی علیه دولت چین را با عنوان «پنجههای اژدهای سرخ» ساخته است.
مجاهدین خلق: «تروریستهای خوب»
نمیتوان از ارتباط قوی دولت آمریكا با فرقهها نوشت و به سازمان مجاهدین خلق ایران اشاره نکرد. این گروه در حالی خود را جنبش سیاسی چپگرا معرفی میکند که مدتهاست به یک کیش شخصیت حول رهبر این گروه، مریم رجوی، تبدیل شده است.
مجاهدین خلق در دهه 1960 ایجاد شد. در دهه 1970 اعضای آن چندین اقدام تروریستی علیه آمریکاییها در ایران ترتیب دادند. آنها ابتدا در سال 1979 از انقلاب اسلامی حمایت کردند؛ اما سپس با روحانیت اسلامی مخالفت کردند و کارزار ترور را آغاز کردند.
از جمله قربانیان ترور مجاهدین خلق، محمدعلی رجایی، دومین رئیس جمهور ایران و محمدجواد باهنر، نخست وزیر، در سال 1980 بودند. در مجموع، دهها نفر از مقامات عالیرتبه ایرانی بهدست اعضای مجاهدین خلق کشته شدند.
در جریان جنگ ایران و عراق، مجاهدین خلق با خیانت به ایران، همراه با صدام حسین و در جبهه او جنگید. پس از حمله آمریکا به عراق در سال 2003، اعضای مجاهدین که در پایگاهی در عراق مستقر بودند، تحت حفاظت آمریکاییها قرار گرفتند.
ایالات متحده از سال 1997 تا 2012 سازمان مجاهدین خلق را بهعنوان یک سازمان تروریستی بهرسمیت میشناخت. در سال 2009، مؤسسه رند در گزارشی كه به سفارش دولت آمریكا تهیه شده بود، اعلام کرد: «مجاهدین خلق حائز بسیاری از خصوصیات متعارف یك فرقه، مانند نظارت شدید بر نیروها، مصادره داراییها، كنترل جنسی (از جمله طلاق اجباری و ممانعت از ازدواج)، انزوای عاطفی، كار اجباری، ممانعت از خواب، بدرفتاری جسمی و محدودیت خروج است.»
در سال 2012، سیمور هِرش، روزنامهنگار برنده جایزه پولیتزر، افشا کرد فرماندهی عملیات ویژه آمریكا بین سالهای 2005 تا 2009 ، یعنی زمانیکه مجاهدین خلق در ایالات متحده یک سازمان تروریستی محسوب میشده است، به شبه نظامیان این گروه آموزش نظامی میداده است.
The MEK is an elusive group. But Massoud Khoadandeh, who helped run the group's smuggling, spying, and security operations, tells Al Bawaba of its inner-workings and its eventual decline into an inward looking, reclusive cult. https://t.co/zkI4tYnMH9
— Al Bawaba News (@AlBawabaEnglish) June 1, 2020
در سال 2016، ایالات متحده هزینه جابجایی سه هزار عضو مجاهدین خلق را از عراق به آلبانی، کشوری در شبهجزیره بالکان با سرسپردگی کامل به واشنگتن، پرداخت.
جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق رئیسجمهور آمریکا و رودی جولیانی، دوست نزدیک و وکیل شخصی ترامپ، در موقعیتهای مختلف به رهبری مجاهدین خلق مشاوره میدادند.
مجاهدین خلق شبانهروز مشغول جنگ اطلاعاتی علیه ایران هستند، احتمالاً از جانب دستگاه اطلاعات آمریکا. بااینحال، پروپاگاندای مجاهدین خلق نهتنها ایران بلکه ایالات متحده را نیز هدف قرار داده است. این تشکیلات با لابیگریخود شدیدترین سیاستها را علیه ایران اعمال میکند.
«حشمت علوی» ساختهوپرداخته چنین تشکیلاتی است: گروهی از فعالان رسانهای مجاهدین خلق که با نام مستعار مطالبی را برای رسانههایی همچون فوربز، دیپلمات، هیل، دیلیکالر، فدرالیست و نسخه انگلیسی وبسایت العربیه نوشتهاند. از یکی از مقالاتی که توسط این تیم نویسندگان نوشته شده، توسط کاخ سفید برای توجیه تحریمهای جدید ضد ایرانی استفاده شد.
همچنین اطلاعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه مجاهدین خلق به رودی جولیانی پول پرداخت کردهاند.
مجاهدین خلق و تشکل وابسته به آن، شورای ملی مقاومت ایران، آشکارا از تغییر نظام در ایران حمایت کردهاند و قول ایجاد دموکراسی و حاکمیت قانون را دادهاند؛ این در حالیست که درون خود مجاهدین خلق، یک نظام تمامیتخواه به معنای حقیقی وجود دارد و اعضای فرقه تحت کنترل مداوم رهبری هستند و کل زندگی آنها برایشان برنامهریزی میشود.
سگی که پاچه صاحبش را میگیرد
فتو، فالونگونگ و مجاهدین خلق برای مبارزه با دولتهای مشروع در سراسر جهان با آمریکا همکاری میکنند. در عین حال، آمریکا هیچ احساس شرمی در استفاده از سازمانهایی که ساختارشان مطابق اصول دموکراسی یا کرامت انسانی نیست، ندارد و منافقانه ادعا میکند که برای حقوق بشر میجنگد.
این واقعیت که ایالات متحده بهترین دوستان خود را در سه حوزه از مهمترین مناطق ژئواستراتژیک جهان را از میان فرقههای اقتدارگرا انتخاب کرده است، گویای مسائل زیادی درباره خود رهبری آمریکاست. از آن این نکته استنباط میشود که تنها فرقهگرایان مغزشوییشده هستند که میتوان از آنها برای قابلیت مقابله با حکومتهای مستقل مانند ترکیه، ایران و چین استفاده کرد. از سوی دیگر، معمولاً فرقهگرایان مایل به انجام هر کاری هستند و درخواست کمک آمریکاییها از آنها، نشان خطرناکی است.
هرچند همکاری با فرقهها یک شمشیر دولبه است. از یک سو آنها ابزاری برای امپریالیسم آمریکا هستند؛ اما از سوی دیگر، لابیگری، رشوهدادن به مقامات، فعالیت رسانهای ناسالم و پروبالدادن به بهاصطلاح کارشناسان فرقهها، عوامل تعیین کننده سیاست آمریکاست که همراستا با خطمشی این فرقههاست.
سیاست آمریکا در قبال ایران با بلندترشدن صدای متحدان مجاهدین خلق چه تغییری خواهد کرد؟ آیا واشنگتن میتواند با پکن به آتشبس برسد، وقتی فالونگونگ تصویری منفی از چین در ذهن هواداران ترامپ شکل میدهد. سیاست آمریکا در قبال ترکیه چه خواهد بود، وقتی دوستان فتحالله گولن و اعضای سرسپرده فرقه او دائماً در رسانههای آمریکایی ظاهر شوند و با ایدههای دوستانشان در سازمان سیا این رسانهها را تغذیه کنند؟
پاسخ این سؤالات روشن است. واشنگتن چنانچه به همکاری خود با فرقهها ادامه دهد، سرنوشتش شبیه آن کسی خواهد بود که سگی را برای حمله به دیگری تربیت میکند، اما آن سگ سرانجام پای صاحبش را میگیرد.
فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
***
Saddam’s Private Army
How Rajavi changed Iran’s Mojahedin from Armed Revolutionaries to an Armed Cult
The Life of Camp Ashraf
Mojahedin-e Khalq – Victims of Many Masters
By Anne Khodabandeh (Singleton) and Massoud Khodabandeh
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/ویروس-کرونا-در-آلبانی-و-حضور-مجاهدین-خل/
ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا
رابرت فانتینا، گلوبال ریسرچ، (ترجمه کانون هابیلیان)، چهاردهم آوریل 2020:… این وضعیت با حضور تعدادی بالغ بر 3000 نفر از مجاهدین خلق در تیرانا بدتر میشود. بسیاری از این اعضای مجاهدین خلق در سن بازنشتگی؛ ولی محدود و محبوس به کار در کمپ تروریستی مجاهدین خلق هستند. بسیاری از مردان و زنان سالخورده دوران کهنسالیشان را پشت سیستمهای کامپیوتری درکمپ مجاهدین خلق سپری میکنند تا با استفاده از حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی به جنگ رسانهای با حکومت قانونی ایران بپردازند، که مردم در انقلاب 1979برگزیدند. این افراد در کمپ تروریستی مجاهدین خلق در خطر جدی ابتلا به ویروس و فوت ناشی از آن هستند. ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا
کرونا در کمپ مجاهدین آلبانی اولین قربانی خود را گرفت (+ جنگ ویروسها)
ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا
پولهای منافقین و پوشاندن منشا کرونا در آلبانی
رابرت فانتینا، گلوبال ریسرچ
فروردين 26, 1399
ترجمه بنیاد هابیلیان: گروهک منافقین (مجاهدین خلق) سابقه زیادی در صرف هزینههای کلان برای پوشاندن کارنامه ننگین و پیشینه تروریستیاش دارد. در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و به تبع آن در کشور آلبانی که میزبان سالمندان منافقین است، برخی گزارشها از نقش این گروهک در شیوع ویروس کرونا در آلبانی حکایت داشت. رابرت فانتینا در یادداشتی که در پایگاه گلوبال ریسرچ منتشر شد به واکاوی این گزارشها و تلاش منافقین برای مسکوتگذاشتن آنها پرداخته است.
بهدنبال شیوع ویروس کرونا در ایتالیا، بیش از 120،000 آلبانیایی ساکن ایتالیا به کشورشان بازگشتند. آلبانی با جمعیتی کمتر از سه میلیون، تا زمان نوشتن این یادداشت، 243 مورد مبتلا به ویروس کرونا دارد. که معادل 84 مورد به ازای هر یک میلیون نفر است. آمار تلفات 13 نفر تاکنون بوده که معادل 5 نفر در یک میلیون نفر است. پیشبینی میشود این ارقام به دلیل کمبود خدمات بهداشتی ابتدایی و خدمات زیرساختی مدیریت بحران بهسرعت افزایش یابد. علاوه بر این، با تعداد بسیار بالای آلبانیاییهای برگشته از ایتالیا، که تعداد 1683 مورد مبتلا به ازای هر یک میلیون نفر، و 192 مورد فوتی از هر یک میلیون نفر را داراست، احتمال شیوع بیشتر این ویروس بسیار زیاد است.
نخستوزیر آلبانی ادی راما دستورالعملهای سختگیرانهای برای مبارزه با شیوع ویروس صادر کرده است. فقط یک نفر از هر خانواده به مدت یک ساعت در شبانهروز برای خرید مواد غذایی یا سایر موارد ضروری اجازه خواهد داشت که خانه را ترک کند، آن هم تنها با کسب مجوز. عواقب نادیدهگرفتن این دستورالعملها شامل رد مزایای بیکاری و کمک هزینه دانشآموزی برای مدت حداقل یک سال خواهد بود. اعمال این دستورالعمل و محدودیتهای مربوطه برعهده پلیس و نیروهای ویژه امنیتی خواهد بود که علیه خاطیان از زور استفاده خواهند کرد. نخستوزیر حتی گفته اگر بازنشستگان که در بین افراد دارای بالاترین احتمال فوت از ابتلا به ویروس کرونا هستند، از قوانین پیروی نکنند ممکن است خائن شناخته شوند. هرچند این اقدامات بسیار سختگیرانه است، ولی نشان میدهد که نخستوزیر این کشور موضوع را تا چه حد جدی گرفته است.
این وضعیت با حضور تعدادی بالغ بر 3000 نفر از مجاهدین خلق در تیرانا بدتر میشود. بسیاری از این اعضای مجاهدین خلق در سن بازنشتگی؛ ولی محدود و محبوس به کار در کمپ تروریستی مجاهدین خلق هستند. بسیاری از مردان و زنان سالخورده دوران کهنسالیشان را پشت سیستمهای کامپیوتری درکمپ مجاهدین خلق سپری میکنند تا با استفاده از حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی به جنگ رسانهای با حکومت قانونی ایران بپردازند، که مردم در انقلاب 1979برگزیدند. این افراد در کمپ تروریستی مجاهدین خلق در خطر جدی ابتلا به ویروس و فوت ناشی از آن هستند.
این موضوع به خاطر دو عامل اساسی است: نخست، شیوه زندگی فرقهای و استعمارگونه مجاهدین خلق، که بیش از 3000 نفر را در یک کمپ نظامی گرد هم آورده است. در این شرایط حتی در صورت ابتلای یک نفر، ویروس به سرعت شیوع پیدا میکند. بالغ بر 100،000 نفر از ایتالیا که بهشدت درگیر این ویروس شده به آلبانی بازگشتهاند. با جمعیت کم این کشور، احتمال ابتلای افراد به ویروس در این کمپ بسیار زیاد است.
دوماً، از آنجایی که بیشتر اعضای این فرقه کهنسال هستند، بیشتر در معرض خطر قرار دارند. در سرتاسر جهان، به افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف و مشکلات تنفسی هستند یا بالای 60 سال سن دارند به طور خاص هشدار داده شده که از هر نوع فعالیتی که ممکن است آنها را در معرض ابتلا به ویروس کرونا قرار دهد خودداری نمایند.
بسیاری از اعضای مجاهدین خلق بالای شصت سال سن دارند. از آنجایی که این سازمان خواستار وفاداری کامل به جنبش بود تا به سرعت به موفقیت برسد، آنها را از ازدواج و بچهدارشدن باز داشت، چون این اقدامات میتوانست آنها را از اهداف غیرقانونی و غیراخلاقیشان دور سازد. این موضوع کمپ مجاهدین را شبیه یک خانه سالمندان تکافتاده و منزوی ساخته است و در بسیاری از کشورها این خانههای سالمندان است که ویروس کرونا به شدیدترین حالت مورد تهاجم قرار داده است. همچنین، سالهای متمادی زندگی آنها در منطقه نسبتا دورافتاده مانع از مواجه آنها با بسیاری از بیماریهای جزئی شده که باعث تضعیف سیستم ایمنی بدنشان میشود.
بدین خاطر، ویروس کرونا نه تنها تهدیدی برای بقای این فرقه، بلکه برای مردم آلبانی است. اگر اعضای فرقه توسط ویروس بیمار شوند و کمپ را جهت دریافت معاینه پزشکی یا زندگی با اقوام ترک کنند (اگر اجازه این کار را داشته باشند)، هرشخصی را که با وی ارتباط برقرارکنند در معرض بیماری قرار خواهند داد. با بازگشت آلبانیاییهای بسیار از ایتالیا، که دارای دومین جایگاه بیشترین تعداد مبتلایان ویروس کرونا و سومین جایگاه تعداد فوتیهای کرونای ثبت شده در جهان است، ریسک مضاعف تحمیل شده به وسیلهی اعضای سالخورده مجاهدین خلق فقط شرایط را برای ملت آلبانی سختتر میسازد.
گزارشهایی وجود دارد حاکی از اینکه شیوع و رشد ویروس کرونا در آلبانی را میتوان از کمپ مجاهدین خلق ردیابی کرد. با این وجود آن گزارش اولیه پیگیری نشد و بهنظر میرسد که نفوذ گسترده، این گزارشها را مسکوت ساخته است.
صرف نظر از منبع بیماری در آلبانی، آشکار است که مجاهدین خلق، یک سازمان تروریستی همیشگی، هم اکنون ناآگاهانه در حال افزایش ریسک سلامتی مردم آلبانی است. تروریستهای مجاهدین خلق عاجز از انجام هر عملی برای مصالح عمومی هستند، فعالیتهای تروریستی آنها هم اکنون شامل انتشار احتمالی ویروس کرونا در میان ملتی بدون تجهیزات لازم برای مقابله با آن میشود.
ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا
***
مجاهدین خلق از کمین سر کوچه علیه امریکایی ها تا امروز
قتل مستشاران امریکایی توسط مجاهدین خلق ایران فرقه رجوی
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/مجاهدین-خلق-منبع-دروغ-های-برایان-هوک/
مجاهدین خلق منبع دروغ های برایان هوک – افشاگری دیلی بیست امریکا
هابیلیان و باشگاه خبرنگاران، به نقل از دیلی بیست ، دوازدهم فوریه 2020:… در این گزارش آمده است که برایان هوک روز سی و یکم ژانویه با «رابرت جی. جوزف» یک مقام بلندپایه و پیشین آمریکا که هم اکنون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران را برعهده دارد، دیدار کرده است. شایان ذکر است که شورای مذکور شاخه سیاسی گروهک تروریستی منافقین بشمار می رود. دیلیبیست ضمن اعلام این خبر، گروهک منافقین را گروهی «جنجالی» (!) خواند که تا سال ۲۰۱۲ در فهرست سازمانهای تروریستی آمریکا قرار داشت. دیدار جوزف با هوک درست چند هفته پس از حمله هوایی نیروهای تروریستی آمریکا به کاروان نیروهای حشد شعبی و شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت می گیرد. مجاهدین خلق منبع دروغ های برایان هوک
Pompeo Set To Back The Wrong Group Again (MEK, Rajavi cult)
مجاهدین خلق منبع دروغ های برایان هوک
1- دیدار «برایان هوک» با نماینده گروهک تروریستی منافقین
کانون هابیلیان
پایگاه خبری دیلی بیست با استناد به یک سند قانونی از دیدار نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با نماینده اعزامی گروهک تروریستی منافقین خبر داد.
به گزارش پایگاه خبریتحلیلی هابیلیان به نقل از مهر، پایگاه خبری دیلی بیست در گزارش خود با استناد به سندی که یکی از نمایندگان گروهک تروریستی منافقین به وزارت دادگستری آمریکا تحویل داده است، اعلام کرد که «برایان هوک»، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران با یکی از نمایندگان گروهک تروریستی منافقین دیدار کرده است.
در این گزارش آمده است که برایان هوک روز سی و یکم ژانویه با «رابرت جی. جوزف» یک مقام بلندپایه و پیشین آمریکا که هم اکنون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران را برعهده دارد، دیدار کرده است. شایان ذکر است که شورای مذکور شاخه سیاسی گروهک تروریستی منافقین بشمار می رود.
دیلیبیست ضمن اعلام این خبر، گروهک منافقین را گروهی «جنجالی» (!) خواند که تا سال ۲۰۱۲ در فهرست سازمانهای تروریستی آمریکا قرار داشت.
دیدار جوزف با هوک درست چند هفته پس از حمله هوایی نیروهای تروریستی آمریکا به کاروان نیروهای حشد شعبی و شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صورت می گیرد.
در واقع این دیدار در حالی صورت گرفت که در روزهای پس از ترور سردار سلیمانی، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا با صدور یادداشتی مقامات این کشور را از هرگونه دیدار با نمایندگان گروهک تروریستی منافقین منع کرده و در توضیح این ممنوعیت به تاریخچه جنجالی این گروهک- مداخله ادعایی آن در عملیات ترور سه افسر ارتش آمریکا و سه پیمانکار غیرنظامی- و همچنین جایگاه ضعیف این گروهک در میان مردم ایران اشاره کرد.
–
2- دیدار برایان هوک با منافقین بعد از ترور شهید سلیمانی
باشگاه خبرنگاران
رسانه آمریکایی گزارش داد برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بعد از ترور سردار سلیمانی به دست ارتش تروریست این کشور با گروهک تروریستی منافقین دیدار کرده است.
به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه آمریکایی دیلیبیست گزارش داد برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران بعد از به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی به دست ارتش تروریست آمریکا و به فرمان ترامپ با یکی از نمایندگان گروهک تروریستی منافقین دیدار کرده است.
پایگاه دیلیبیست که از منافقین به عنوان گروهی جنجالی که تا سال ۲۰۱۲ در فهرست تروریستی آمریکا قرار داشت یاد کرده است، این خبر را بر اساس سندی که نماینده منافقین آن را طبق قوانین آمریکا تحویل وزارت دادگستری این کشور داده است، گزارش داد.
در سندی که نماینده گروهک تروریستی منافقین تحویل وزارت دادگستری آمریکا داده، به جزئیات گفتوگوی او و برایان هوک اشارهای نشده است.
قوانین آمریکا نمایندههای گروهها یا کشورهای خارجی را ملزم به ثبت رسمی رایزنیهای خود با مقامهای دولت آمریکا میکند.
این دیدار در حالی انجام شده که پیشتر رسانههای آمریکا گزارش داده بودند مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا مقامهای این کشور را از دیدار با نمایندگان منافقین منع کرده است.
دیلیبیست اعلام کرد پمپئو در آن اطلاعیه به سابقه بحثانگیز منافقین و جایگاه ضعیف آن در میان مردم ایران اشاره کرده بود.
آمریکا بامداد روز جمعه ۱۳ دی ماه با حمله هوایی به فرودگاه بغداد سردار سپهبد قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس و ۱۰ تن دیگر از جمله فرمانده نیروهای بسیج مردمی عراق را به شهادت رساند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در یک کنفرانس خبری رسما اعلام کرد به دستور مستقیم او عملیات انجام شد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران روز ۸ ژانویه (۱۸ دی ماه) در انتقام سخت ترور سردار شهید قاسم سلیمانی، پایگاه عین الاسد که بزرگترین پایگاه هوایی آمریکا در عراق است را موشک باران کرد.
دو نماینده مجلس نمایندگان آمریکا از وزارت دفاع این کشور (پنتاگون) خواستند درباره میزان تلفات حمله موشکی ایران به پایگاه عین الاسد عراق شفاف سازی کند.
انتهای پیام/
مجاهدین خلق منبع دروغ های برایان هوک
***
کشته شدگان اعتراضات ایران . عدد هزار از کجا آمد؟
از گلریزان و گدایی تا سه تن طلای عربستان برای مهریه مریم رجوی
شکنجه رزمندگان؛ اوج خیانت منافقین (فرقه رجوی، مجاهدین خلق) در جنگ تحمیلی
پایکوبی مجاهدین بخاطر شهادت غواصان ایرانی (رجوی: این کارناوال استخوان بود)
باند رجوی با رژیم های دیکتاتوری متعارف؟! مشکلی ندارد!
از گلریزان و گدایی تا سه تن طلای عربستان برای مهریه مریم رجوی
انسانها را به انتخابشان میشناسند نه به حماقتشان
وطن فروشی مجاهدین خلق فرقه رجوی و ضدیت مزدور مریم رجوی با ایران و ایرانی
جمشید برزگر، بی بی سی: تقابل عربستان و ایران؛ ارسال پیام از مقر سازمان مجاهدین خلق
عبدالرضا نیک بین رودسری، عبدی از بنیانگذاران مجاهدین خلق : آنها نه تنها شکست خوردند که سقوط اخلاقی کردند
همچنین:
بنیاد هابیلیان، سیزدهم آوریل 2020:… رجوی واقعا روی مسئلهدار شدن و فرار اعضای شورای رهبری و امثال زهره قائمی به طور مضاعف حساس است! دلیلش این است که آنها را جزء خالصترین فدائیان میداند و از طرفی این افراد اطلاعات دست اولی از وضعیت رجوی دارند که بازگو کردن آن هزینههای جبران ناپذیری را بر او تحمیل میکند. کنار هم… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
سیدرضا قزوینی غرابی، بنیاد هابیلیان، سیزدهم مارس 2020:… آلبانی درحالی وارد این لیست شد که در سال 2015 از آن خارج شده بوده اما مجددا توسط گروه کارشناسان شورای اروپا با مسئولیت ارزیابی اجرای استانداردهای مبارزه با پولشویی و جرایم سازمانیافتۀ افایتیاف، موسوم به مانیوال، در آن گنجانده شد. براساس گزارش تروریسم سال 2009 وزارت خارجه آمریکا، برمبنای شواهد بهدستآمده پس از سقوط صدام،… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
هابیلیان و باشگاه خبرنگاران، به نقل از دیلی بیست ، دوازدهم فوریه 2020:… در این گزارش آمده است که برایان هوک روز سی و یکم ژانویه با «رابرت جی. جوزف» یک مقام بلندپایه و پیشین آمریکا که هم اکنون نمایندگی شورای ملی مقاومت ایران را برعهده دارد، دیدار کرده است. شایان ذکر است که شورای مذکور شاخه سیاسی گروهک تروریستی… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
هابیلیان به نقل از دیلی بیست، پانزدهم ژانویه 2020:… به گزارش دیلی بیست، وزارت امور خارجه آمریکا به شکل بیسابقهای، از دستور قطع ارتباط دیپلماتهای آمریکایی با گروههای تروریستی مخالف ایران عقبنشینی کرد. فرمان قبلی وزارت خارجه آمریکا، نمایندگان حامی سیاستهای سختگیرانه علیه ایران در کنگره آمریکا را عصبانی کرده بود و اقدام اخیر این وزارتخانه در لغو آن دستور،… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
کانون هابیلیان به نقل از لوبلاگ، نهم نوامبر 2019:… از جمله دلایلی که در این یادداشت به آنان اشاره شده، مخالفت دولت فرانسه با برگزاری مراسم سالانۀ منافقین در فرانسه است که به اعتقاد نویسندۀ یادداشت انگیزۀ اصلی دولت فرانسه از این مخالفت، تلاش برای گسترش روابط دیپلماتیک با تهران بوده است. دلیل دیگری که در این یادداشت دربارۀ محدودیت… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
سیدرضا قزوینی الغرابی، بنیاد هابیلیان، بیست و چهارم اکتبر 2019:… مبنای ادعای پلیس آلبانی در حقیقت اظهارات بابا ادموند براهیماج (بابا موندی) رهبر طریقت بکتاشیه آلبانی است که گفته بود در فروردین 1397 دو نفر برای خرابکاری قصد ورود به مقر این فرقه را داشتهاند. جالب آنکه همان زمان و پس از دستگیری آن دو فرد، به دلیل نبود مدرک… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
هابیلیان به نقل از ان بی سی امریکا، بیست و یکم اکتبر 2019:… متیو سندرسون، یکی دیگر از وکلای متخصص در امور لابیگری در این باره به انبیسی میگوید: «این مسئله کاملاً در زیرمجموعه نقض قانون «فارا» قرار میگیرد.» به گفتۀ وی احتمالاً وزارت دادگستری تلاش خواهد کرد مشخص نماید که آیا این فعالیتها که با هدف تاثیرگذاری بر افکار… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
هابیلیان به نقل از اوپن سیکرت، چهارم اکتبر 2019:… این گزارش که به طور خاص اقدام اخیر مایکل موکازی در ثبتنام رسمی در فرم مربوطۀ وزارت دادگستری آمریکا بهعنوان لابیگر گروهک تروریستی منافقین را بررسی میکند، به سایر فعالیتهای تبلیغی این گروهک نیز اشاره کرده و اسامی دیگر سیاستمداران آمریکایی حامی تروریستهای منافقین مانند رودی جولیانی، جان بولتون و رابرت… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
دکتر نواب محمدی، بنیاد هابیلیان ، بیست و نهم سپتامبر 2019:… جالب آنکه شیفتگان رجوی که همواره مخالفان سیاسی خود و نهادها یا کنشگران ضد تشکیلات رجوی را تحت عناوینی همچون مزدور یا جیره خوار توصیف می کنند از منظر حقوق بین الملل با اتکا بر اسناد بین المللی بطور خاص کنوانسیون 1949 ژنو (ناظر بر مخاصمات مسلحانه) به لحاظ… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
بیناد هابیلیان به نقل از واشنگتن پست، بیست و پنجم سپتامبر 2019:… در این یادداشت که بهقلم جان هادسون، گزارشگر امنیت ملی واشنگتنپست، منتشر شده، آمده است که مایک پامپئو، وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا، طبق برنامه قرار است روز چهارشنبه در حاشیه جلسه مجمع عمومی سازمان ملل، در نشستی ضدایرانی به میزبانی مایک والاس، دیپلمات سابق آمریکایی و از… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
هابیلیان به نقل از آلیس تیلور، بالکانیستا، هفدهم سپتامبر 2019:… این خبرنگار انگلیسی در بخش دیگری از یادداشت خود به توصیف مراسم گردهمایی سالانه منافقین که امسال در آلبانی برگزار شد میپردازد و از آن به عنوان نمایش یاد میکند. در بخشی از این گزارش، وی بیان میکند یکی از مسئولین برگزاری همایش پس از اینکه مطلع میشود او خبرنگار… ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا
بنیاد هابیلیان، تهران، دوم سپتامبر 2019:… ایران یکی از معدود کشورهایی است که طی چند ماه چندین نفر از مسئولان ردهبالایش در کنار صدها نفر از مردم عادی ترور شدند و به شهادت رسیدند. همان سال ۶۰ که بحث ترورهای سازمان ویروس کرونا در آلبانی و حضور مجاهدین خلق در تیرانا فرقههای تروریستی ابزار آمریکا