کانون آوا (مردم تی وی)، سیزدهم مارس 2021:… آقای حسن حیرانی از اعضای جدا شده فرقه مجاهدین در آلبانیدررابطه با – دوران پسا ترامپ و وضعیت فرقه رجوی – ملاقات با یک نماینده پارلمان آلبانی و طرح مشکلات جداشده ها و همچنین شناساندن فرقه رجوی به نمایندگان بمدت یکساعت صحبت کردند. مجری برنامه آقای پارساسربی مدیر تلویزیون مردم بودند. ببنندگان وشنوندگان تلویزیون مردم درطول برنامه از طریق تلفن، ایمیل و فیسبوک مسنجر با مهمان برنامه تماس حاصل نموده و سئوالات خودرا مطرح کردند.توجه همه علاقمندان را بدیدن و شنیدن این برنامه جالب جلب می کنیم. مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
آقای حسن حیرانی ، ملاقات با نمایندگان پارلمان آلبانی
مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
آقای حیرانی دربرنامه زنده این هفته کانون آوا در تلویزیون مردم
برنامه های زنده مصاحبه با جداشدگان ومنتقدین سازمان مجاهدین در تلویزیون MardomTv.com
روزجمعه 12 مارچ 2021 برابر با 22 اسفندماه 1399 ساعت 12 ظهربوقت واشنگتن، ساعت 18 بوقت آلمان و ساعت 20:30 بوقت ایران آقای حسن حیرانی از اعضای جدا شده فرقه مجاهدین در آلبانیدررابطه با
– دوران پسا ترامپ و وضعیت فرقه رجوی
– ملاقات با یک نماینده پارلمان آلبانی و طرح مشکلات جداشده ها و همچنین شناساندن فرقه رجوی به نمایندگان
بمدت یکساعت صحبت کردند.
مجری برنامه آقای پارساسربی مدیر تلویزیون مردم بودند.
ببنندگان وشنوندگان تلویزیون مردم درطول برنامه از طریق تلفن، ایمیل و فیسبوک مسنجر با مهمان برنامه تماس حاصل نموده و سئوالات خودرا مطرح کردند.توجه همه علاقمندان را بدیدن و شنیدن این برنامه جالب جلب می کنیم.
قابل ذکرمی باشد که این برنامه همزمان از صفحه فیسبوک تلویزیون مردم نیز پخش گردید.
مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/توطئه-رذيلانه-فرقه-رجوی-عليه-مستمری-بگ/
توطئه رذيلانه فرقه رجوی عليه مستمری بگيرانش در تيرانا
حسن حیرانی، نجات یافتگان در آلبانی، سی و یکم دسامبر 2019:… اما متن تعهدی كه از نفرات كه واقعا برگ سياه ديگری از اقدامات ضد انسانی اين فرقه ضد بشر ميباشد از اين قرار است است. البته اين متن نقل به مضمون و بطور خلاصه است: اینجانب …….. از سازمان مجاهدین در خواست کمک مالی بمدت شش ماه را دارم و می دانم این کمک از خون شهداست وهمچنین هزینه سرنگونی رژیم است من حق هیچگونه طلبكاری را از سازمان ندارم . همچنین در پایان این تعهد نامه آمده است: که اگرارتباطات مشکوک با رژیم ویا مزدورانش در آلبانی ازمن دیده شود و یا حتي اگر گزارش هم شود این کمک هزینه قطع خواهد شد. واقعا زهی شرم و قاحت از اين همه پليدی. توطئه رذيلانه فرقه رجوی عليه مستمری بگيرانش در تيرانا
يك بام و چند هوای فرقه مجاهدین خلق در آلبانی
افشای توطئه رذيلانه فرقه رجوی عليه مستمری بگيرانش در تيرانا
تیرانا ، حسن حیرانی ، سایت نجات یافتگان از مجاهدین خلق در آلبانی ـ ایران آزادی ـ 30.11.2019
با سلام به همه دوستان
البته همانطور كه ميدانيد توطئه هاي مافياي رجوی عليه جداشدگان چه آنهايی كه مثلا در زير چتر حمايتي خودشان و مواجب بگير آنها هستند و چه آنهايي كه در جبهه ما در راستاي تنوير افكار عمومي افشاگري ميكنند تمامی ندارد و هر روز حيله و مكری عليه جدا شدگان از تشكيلات جهنمي خودش را دارد و همانطور كه ميدانيد اخيرا هم با يك توطئه ديگري قصد به جان هم انداختن نفرات جداشده در تيرانا را داشت كه با افشاگري به موقع بيانيه ايرانيان مقيم تيرانا خنثي شد و طرحشان به شكست انجاميد و مكرشان به خودشان برگشت ولی اما مگر توطئه های اين مافيای شوم تمامی دارد؟
من باب اطلاع شما دوستان عزيز:
چند روزی است که دفتر فرقه رجوی كه توسط حاج عبدالله كه مستمری ماهيانه نفرات جداشده خودشان را البته با هزار منت و سواستفاده پرداخت ميكند نفرات را صدا می کنند و در يك اقدام ننگين و رذيلانه و شرم آوراز آنها یک برگه تعهد می گیرد كه البته سردژخيمان جواد خراسان وفریدون سلیمی كارگردانان و مسئول توجیهات این کار هستند آنها ابتدا یک بحث سیاسی در مورد تحولات روز می کنند که الان ما در اوج هستیم و ……!؟!؟!؟! و يك سري خزعبلات از اين دست و …..
و اما متن تعهدی كه از نفرات كه واقعا برگ سياه ديگری از اقدامات ضد انسانی اين فرقه ضد بشر ميباشد از اين قرار است است
البته اين متن نقل به مضمون و بطور خلاصه است:
اینجانب …….. از سازمان مجاهدین در خواست کمک مالی بمدت شش ماه را دارم و می دانم این کمک از خون شهداست وهمچنین هزینه سرنگونی رژیم است من حق هیچگونه طلبكاری را از سازمان ندارم .
همچنین در پایان این تعهد نامه آمده است:
که اگرارتباطات مشکوک با رژیم ویا مزدورانش در آلبانی ازمن دیده شود و یا حتي اگر گزارش هم شود این کمک هزینه قطع خواهد شد.
واقعا زهی شرم و قاحت از اين همه پليدی.
از اين هم كه بگذريم اما دليل اينكار چيست مگرتعداد كل اين نفرات كه از دفتر فرقه مستمري ميگيرند آنهم كساني با چندين دهه سابقه حرفه اي در اين فرقه كه الان در كهولت و بيماري هستند چند نفر هستند و مگر چقدر به آنها كمك هزينه زندگي پرداخت ميشود و كل اين عدد مگر چقدر است آنهم براي سازمان پر از افتخاري !؟!؟!؟ كه چندين وچند كاميون كمك هاي اهدايي از طرف خواهرمريم پاك رهايشان به مردم روستاي اطرف خودشان در منطقه مانز داده اند و انبوهي هزينه هاي انساندوستانه و خرج هاي آنچناني كه در همين آلباني دارند هر روزه انجام ميدهند و …. كه واقعا سر به فلك ميزند. آيا واقعا فرقه پول كم آورده و يا اينكه خدايي نكرده خادم الحرمين الشريفين مستمري رهبران فرقه را قطع يا كم كرده و يا اينكه فرقه دارد از نفرات جداشده خودش كه البته همچنان سوگند عشق به عنوان هوادار فرقه را هم خورده اند انتقام كشي ميكند كه البته اين هم فرض محالي است چون به لحاظ تبليغاتي به ضرر خودش ميباشد و چهره نه چندان سفيدش را از ايني كه هست سياهتر ميكند.
پس اما موضوع چيست؟
موضوع به چند ماه پيش برميگردد كه رهبر نوين انقلاب مردم ايران، سيد الرجال العالمين كه به دليل شرايط سخت مبارزه از نظرها غائب ميباشد تا روزي زمينه ظهورايشان مهيا شود توسط نواب چند گانه خود پيامي به سران فرقه فرستاد كه هر بريده در تيرانا بدتر از ده پاسدار ميباشد (توجه بفرماييد كه بريده يعني نفرات خودشان نه ما كه در مقابل فرقه افشاگري ميكنيم). از آن روز بود كه در تابستان امسال دفتر فرقه كليه انرژي خودش را گذاشت كه افراد را با اغواگري و تهيج و تطميع راضي كند كه آلباني را ترك كنند كه البته موفق هم شد و چند ده نفري را توانست از آلباني ريشه كن كرده ولي اينقدر بيشرف تشريف داشتند كه همين نفراتي كه با اغواگري خودشان خاك آلباني را ترك كرده بودند و در كشور واسط گير افتاده بودند و نياز به كمك داشتند كوچكترين كمكي كه به آنها نكردند هيچ، بلكه با كلي آب و تاب و خوشحالي بريفي از شرح حال آنها رادر نشستهايشان در فرقه واسه نفرات ميخواندند كه عبرت ديگران شود و كسي به سرش نزند از فرقه بيرون برود و اگر كسي هم چنين فكري در سر دارد قبل از عنوان آن خودش منصرف شود. هدف براي تشكيلات مافيايي فرقه اين بود كه فرد در آلباني نباشد و بيرون از اينجا هر بلايي هم كه سرش آمد مهم نيست اين وسط قاچاقچي معروف كشيش بهروز قرباني از بريدگان سابق فرقه هم كه ماشالله هم تبليغ عيسي بن مريم را در دستور كار دارد و هم دستي در دست فرقه و بر سفره آنها لقمه اي ميزند نقش يك كشيش حامي نيازمندان را بازي ميكرد كه البته چه كسي نبود كه نداند هر روز صبح دستور كارش از فرقه برايش جيميل ميشد كه چيكار كند و چيكار نكند و ……..
به هرحال بگذريم،
با تمام اين تفاصيل و اقداماتي كه فرقه مستقيم و غير مستقيم كرد باز هم عده اي از مستمري بگيرانش حاضر به ترك خاك آلباني نشدند و ترجيح دادند كه در همين كشور بمانند كه اين موضوع دلخواه فرقه نبود ونيست چون وجود نفراتي كه نام هوادار فرقه را هم يدك ميكشند و در تيرانا زندگي شخصي هم دارند از يك طرف تاثير منفي بر روي نفرات در مزرعه حيوانات دارد و از طرفي هم طبق آنچه كه در بين فرماندهان وسران بالاي فرقه صحبت شده اينكه تا زماني كه بريده هايي كه ما داريم بهشان مستمري ميدهيم و صاحبخانه (منظور دولت آلباني ميباشد) به چشم هوادار ما به آنها نگاه ميكند و مزدوران هم اين وسط هستند و اينها قاطي هستند و ما نميتوانيم توسط دوستانمان در دولت يك حركت جدي عليه مزدوران رژيم داشته باشيم بنابراين بايد اول آلباني تا حد ممكن از بريده هاي خودمان تصفيه كنيم تا تنها مزدوران رژيم اينجا بمانند تا بتوانيم با يه حركت جدي توسط دوستانمان در بدنه اجرايي دولت همه آنها جارو كنيم.
علت اين تعهد چيزي نبود جز اينكه كه نفرات را بترسانند كه بعد از شش ماه از مستمري خبري نيست و ….. و اين زمانبندي شش ماه دقيقا مصادف با اول تابستان كه به دليل شروع فصل توريست زمان مناسب جهت عبور غير قانوي از مرزها و قاچاق انسان است.
دقيقا مافياي تشكلات رجوي نفرات مستمري بگيرش را به مرگ قطع شدن مستمري گرفته تا آنها را با تب راضي كند.
الان نيمه شب است كه اين افشاگري را به درخواست تني چند از دوستان كه به دلايلي ازجمله بيماري و كهولت سن وساير مشكلاتي كه دارند از دفتر فرقه مستمري ميگيرند مينوسم كه اميدوارم گامی در افشای چهره مافيای اهريمنی تشكيلات رجوی باشد.
پايان
با تشكر
حسن حيرانی
افشای توطئه رذيلانه فرقه رجوی عليه مستمری بگيرانش در تيرانا
مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
***
Hassan Heyrani: MEK’s Virus Removal in Quarantine and the Overthrow Joke
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/مجاهدین-خلق-در-آلبانی-نباید-به-سکس-فکر-ک/
مجاهدین خلق در آلبانی . گروهی که اعضایش نباید به سکس فکر کنند
لیندا پرسلی و آلبانا کاساپی بیبیسی ، تیرانا ، یازدهم نوامبر 2019:… سازمان مجاهدین خلق رابطه عاشقانه و ازدواج را ممنوع کرده بود. اوضاع همیشه این گونه نبود و والدین و فرزندانشان به مجاهدین میپیوستند. اما پس از یک شکست خونین مجاهدین از حکومت ایران، کادر رهبری به این نتیجه رسید که دلیل این اتفاق عدم تمرکز مجاهدین به دلیل روابط شخصی بود. پس از این بود که طلاقهای زیادی رخ داد. بچهها از والدین گرفته شدند (اغلب به مراکز نگهداری در اروپا فرستاده شدند) و از اعضای مجاهدین خواسته شد که این راه را ادامه دهند. حیرانی میگوید که در آن دفتر حتی باید راجع به فکر و خیالشان هم مینوشتند: “برای مثال، وقتی من یک بچه را در تلویزیون میدیدم و حس میکردم خودم هم دوست دارم بچه و خانواده داشته باشم.” اعضای مجاهدین مجبور بودند که مطالب دفترچههایشان را در جلسههای روزانه مقابل فرماندهشان بخوانند. حیرانی میگوید: “این برای یک آدم خیلی سخت است.” مجاهدین خلق در آلبانی . گروهی که اعضایش نباید به سکس فکر کنند
رجوی مزدور و تروریست است و ما نجات یافتگان از فرقه
مجاهدین خلق در آلبانی . گروهی که اعضایش نباید به سکس فکر کنند
مجاهدین خلق ؛ گروهی که اعضایش نباید به سکس فکر کنند
شش سال از زمانی که آلبانی میزبان مجاهدین خلق، یکی از گروههای اصلی مخالف حکومت ایران شده، گذشته است. صدها نفر از اعضای گروه آن را ترک کردهاند و تعدادی از آنها گفتهاند که این کار به دلیل قوانین سفت و سخت سازمان در مورد تجرد و همین طور کنترل روابط اعضای خانواده بوده است. حالا دهها نفر از اعضای رنجکشیده این گروه در تیرانا، پایتخت آلبانی هستند؛ نه میتوانند به ایران برگردند و نه راهی به زندگی عادی دارند.
“۳۷ سال با زن و پسرم حرف نزدم. آنها فکر میکردند مردهام. ولی گفتم نه من زندهام و در آلبانی هستم… اشکشان جاری شد.”
“۳۷ سال با زن و پسرم حرف نزدم. آنها فکر میکردند مردهام. ولی گفتم نه من زندهام و در آلبانی هستم… اشکشان جاری شد.”
تماس تلفنی پس از گذشت سالیان دراز، برای غلام میرزایی هم سخت بود. او ۶۰ ساله است و دو سال پیش از اردوگاه نظامیگونه مجاهدین در حومه تیرانا گریخت.
حالا در شهر زندگی میکند، سرشار از افسوس است و البته کولهباری از اتهامات فرماندههای مجاهدین را به دوش میکشد که او را به جاسوسی برای دشمن قسم خوردهشان، حکومت جمهوی اسلامی ایران، متهم میکنند.
سازمان مجاهدین خلق تاریخچهای متلاطم و خونین دارد. به عنوان یک گروه اسلامگرا-مارکسیست افراطی، سابقه آنها به مبارزه با شاه قبل از انقلاب سال ۱۹۷۹ ایران برمیگردد.
ولی با قدرت گرفتن آیتالله خمینی، رابطه آنها با حکومت خیلی زود تیره و تار شد. وقتی حکومت دست به شدت عمل زد، اعضای مجاهدین برای حفظ جانشان مجبور به فرار شدند.
دستگیری اعضای مجاهدین سال ۱۹۸۲ در تهران
دولت عراق آنها را پذیرفت و در دوران جنگ ایران و عراق (۱۹۸۸-۱۹۸۰) گروه مجاهدین در جبهه صدام حسین علیه سرزمین مادری مبارزه کردند.
غلام میرزایی در اوایل جنگ جزو نیرهای مسلح ایران بود که اسیر ارتش صدام حسین شد. او هشت سال به عنوان اسیر جنگی در عراق زندانی بود. اما در دوران اسارت، زندانیان ایرانی مانند میرزایی تشویق میشدند که با هموطنانشان بجنگند و این همان کاری بود که او انجام داد.
میرزایی حالا یکی از اعضای “جدا شده” سازمان است. یکی از صدها عضو پیشین مجاهدین خلق که پس از حضور در آلبانی آن را ترک کردهاند.
با کمک وجهی که از خانواده رسیده، بعضی توانستهاند به قاچاقچیان پول دهند تا آنها را به نقاط دیگر اروپا برسانند. احتمالا دو نفر از آنها هم به ایران بازگشتهاند، ولی تعداد بیشتری در آلبانی ماندهاند: بیتابعیت و بدون اجازه کار.
اما چگونه گذر سازمان مجاهدین خلق که قبلا از سوی آمریکا و اروپا به عنوان “گروهی تروریستی” شناخته میشد، به این گوشه اروپا افتاد؟
با حمله سال ۲۰۰۳ نیروهای ائتلاف به عراق، زندگی مجاهدین خلق با خطر روبرو شد. صدام حسین، حامی گروه ناگهان رفت و مجاهدین پشت سر هم مورد حمله قرار گرفتند. صدها نفر از اعضا کشته و زخمی شدند. در هراس از بروز یک فاجعه انسانی، آمریکاییها با دولت آلبانی وارد مذاکره شدند و آنها را قانع کردند تا به حدود ۳۰۰۰ عضو سازمان اجازه ورود دهد.
زنان مبارز گروه مجاهدین مشغول تمرین در زمان جنگ ایران و عراق (۱۹۸۴)
لولزیم باشا، رهبر حزب دموکراتیک آلبانی که آن زمان در دولت بود و حالا جزو نیروهای مخالف است، میگوید: “ما به آنها پناهگاهی برای در امان ماندن از حملات و آزار و اذیت پیشنهاد کردیم و احتمالا یک زندگی عادی در کشوری که مورد حمله و ظلم و ستم قرار نگیرند.”
در آلبانی سیاست به شدت دو قطبی است و تقریبا هر چیزی مورد مناقشه قرار میگیرد. اما شاید بتوان گفت تنها موضوع مورد تفاهم بین دولت و احزاب مخالف، حمایت از مهمانان ایرانی است.
برای مجاهدین خلق، آلبانی محیطی کاملا تازه است. غلام میرزایی از این که میدید حتی بچهها هم موبایل دارند، متعجب شده بود. به دلیل این که تعدادی از ساختمانهای مجاهدین در نقاط دور افتاده تیرانا بود، کنترل سازمان روی اعضا به سفت و سختی سابق نبود.
در عراق تمامی جنبههای زندگی اعضا کنترل میشد، ولی در آلبانی آنها به طور موقت توانستند درجهای از آزادی را تجربه کنند.
حسن حیرانی، یکی دیگر از اعضای جدا شده سازمان میگوید: “زمینهای ناهمواری پشت آپارتمانهای ما بود که فرماندهها میگفتند باید آنجا تمرینات روزانهمان را انجام دهیم.”
حیرانی و همراهانش از درختان و بوتهها به عنوان پوششی برای رساندن خودشان به یک “کافی نت” که آن نزدیکیها بود استفاده میکردند تا بتوانند یواشکی با بستگانشان تماس بگیرند.
او میگوید: “وقتی که عراق بودیم، اگر میخواستید به خانواده تلفن بزنید، سازمان مجاهدین خلق شما را ضعیف مینامید. ما هیچ رابطهای با بستگانمان نداشتیم. ولی وقتی به تیرانا آمدیم توانستیم از اینترنت استفاده شخصی کنیم.”
اواخر سال ۲۰۱۷ سازمان مجاهدین خلق به دفتر مرکزی جدیدی منتقل شد. اردوگاه جدید روی تپهای در حدود ۳۰ کیلومتری تیرانا ساخته شد.
پشت دروازههای آهنی بزرگ، یک طاق مرمر مجلل با شیرهای طلایی روی آن دیده میشود. همین طور بلواری که به بنای یادبود هزاران نفری میرسد که جانشان را در راه مبارزه سازمان مجاهدین خلق با حکومت ایران از دست دادند.
وقتی که عراق بودیم، اگر میخواستید به خانواده تلفن بزنید، سازمان مجاهدین خلق شما را ضعیف مینامید. ما هیچ رابطهای با بستگانمان نداشتیم. ولی وقتی به تیرانا آمدیم توانستیم از اینترنت استفاده شخصی کنیم.
این جا خبرنگاران بدون دعوت با استقبال گرمی روبرو نخواهند شد. اما در ژوئیه ۲۰۱۸ هزاران نفر در نشست “ایران آزاد” مجاهدین در این اردوگاه حاضر شدند.
سیاستمدارانی از گوشه و کنار دنیا، افراد بانفوذ آلبانی و افرادی از مانزه (دهکده مجاور) در تالاری مجلل به هزاران عضو مجاهدین و رهبرشان، مریم رجوی ملحق شدند. رودی جولیانی، وکیل شخصی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا هم جزو مدعوین بود.
رودی جولیانی: اگر فکر میکنید که این یک فرقه است، یک جای کارتان ایراد دارد
او با اشاره به حاضران در تالار که یونیفرم پوشیده و جداسازی جنسیتی شده بودند، گفت: “اینها مردمانی هستند که وقف آزادی شدهاند و اگر فکر میکنید که این یک فرقه است، یک جای کارتان ایراد دارد.”
سیاستمداران قدرتمندی مانند جولیانی از سیاست مد نظر مجاهدین یعنی تغییر رژیم در ایران حمایت میکنند. مانیفست این گروه همچنین شامل تعهد به حقوق بشر، برابری جنسیتی و به خصوص دموکراسی برای ایران است.
اما حسن حیرانی دیگر این حرفها را باور ندارد. او پارسال سازمان را در اعتراض به آنچه کنترل طاقتفرسای رئیسان بر زندگی خصوصیاش میدانست، ترک کرد. حیرانی در حدود ۲۰ سالگی به مجاهدین پیوست. او جذب تعهد آنها به کثرتگرایی سیاسی شده بود.
او میگوید: “خیلی جذاب بود. ولی اگر شما به دموکراسی معتقد باشید، نمیتوانید روح اعضایتان را سرکوب کنید.”
حضیض زندگی حیرانی با مجاهدین عصر روزی بود که او مجبور به حضور در یک جلسه شد: “ما یک دفترچه کوچک داشتیم و باید در آن اگر لحظهای تجربه سکسی داشتیم را مینوشتیم. برای مثال: امروز صبح حالت نعوظ پیدا کردم.”
سازمان مجاهدین خلق رابطه عاشقانه و ازدواج را ممنوع کرده بود. اوضاع همیشه این گونه نبود و والدین و فرزندانشان به مجاهدین میپیوستند. اما پس از یک شکست خونین مجاهدین از حکومت ایران، کادر رهبری به این نتیجه رسید که دلیل این اتفاق عدم تمرکز مجاهدین به دلیل روابط شخصی بود.
پس از این بود که طلاقهای زیادی رخ داد. بچهها از والدین گرفته شدند (اغلب به مراکز نگهداری در اروپا فرستاده شدند) و از اعضای مجاهدین خواسته شد که این راه را ادامه دهند.
حیرانی میگوید که در آن دفتر حتی باید راجع به فکر و خیالشان هم مینوشتند: “برای مثال، وقتی من یک بچه را در تلویزیون میدیدم و حس میکردم خودم هم دوست دارم بچه و خانواده داشته باشم.”
اعضای مجاهدین مجبور بودند که مطالب دفترچههایشان را در جلسههای روزانه مقابل فرماندهشان بخوانند. حیرانی میگوید: “این برای یک آدم خیلی سخت است.”
او حالا اردوگاه مجاهدین در مانزه را به “مزرعه حیوانات” تشبیه میکند؛ اثر انتقادی جرج اورول در مورد اتحاد جماهیر شوروی در دوران استالین. او میگوید: “این یک فرقه است.”
یک منبع دیپلماتیک در تیرانا سازمان مجاهدین خلق را به عنوان “یک گروه فرهنگی بیهمتا، نه یک فرقه بلکه شبیه یک فرقه” توصیف میکند.
بیبیسی نتوانسته در مورد هیچ یک از این موضوعات نظر مجاهدین خلق را بداند، به این دلیل که سازمان پیشنهاد مصاحبه را قبول نکرده است. ولی در آلبانی، که تجربه چند دهه حکومت بسته کمونیستی را دارد، احساس همدلی نسبت به رهبران مجاهدین وجود دارد؛ دستکم در مورد محدودیتهای روابط شخصی.
دیانا کولی، فعال حقوق زنان و نماینده سابق پارلمان از سوی حزب حاکم سوسیالیست میگوید: “در موقعیتهای افراطی، باید گزینههای افراطی را انتخاب کنید. آنها عهد کردهاند که در تمام عمر برای آزادی کشورشان از دست یک رژیم تمامیتخواه مبارزه کنند. گاهی ما مجبور میشویم برای قبول یک باور قوی، خواستههای شخصی خود را قربانی کنیم. من این ذهنیت را درک میکنم.”
نگهبانان زن در مقر مجاهدین خلق در آلبانی
البته گروهی از آلبانیاییها هم سازمان مجاهدین خلق را به چشم تهدیدی برای امنیت کشورشان نگاه میکنند.
دو دیپلمات ایرانی به اتهام برنامهریزی خشونتآمیز علیه مجاهدین از این کشور اخراج شدند و اتحادیه اروپا تهران را به نقش داشتن در توطئه علیه مخالفان رژیم، از جمله اعضای مجاهدین خلق در خاک هلند، دانمارک و فرانسه متهم میکند. (سفارت ایران در تیرانا پیشنهاد بیبیسی برای مصاحبه را نپذیرفت.)
یک منبع برجسته در حزب سوسیالیست هم نگرانیاش را از کمبود ظرفیت نیروهای امنیتی برای نظارت بر بیش از ۲۵۰۰ عضو مجاهدین که تمرینات نظامی دارند، ابراز کرد: ” اینجا هرکسی که عقل داشته باشد حاضر به قبول آنها نمیشود.”
یک دیپلمات میگوید که بعضی از اعضای “جدا شده” سازمان به طور قطع با ایران همکاری میکنند. سازمان مجاهدین غلام میرزایی و حسن حیرانی را متهم میکند که مامور ایران هستند؛ اتهامی که آنها رد میکنند.
حالا هر دو مرد روی آینده خود تمرکز کردهاند. حسن حیرانی با کمک خانوادهاش از ایران، یک کافه راه انداخته و با یک آلبانیایی رابطه عاشقانه دارد. در ۴۰ سالگی او از بیشتر اعضای سازمان جوانتر است و خوشبین باقی مانده است.
شرایط غلام میرزایی بیثباتتر است. وضعیت سلامتش خوب نیست. در اثر جراحات ناشی از بمباران اردوگاه مجاهدین در عراق، او لنگلنگان راه میرود و وضعیت مالی خوبی ندارد.
او تاوان اشتباهاتی را میدهد که در گذشته مرتکب شده؛ مسئلهای که پس از اولین تماس خانوادهاش متوجه شد. سال ۱۹۸۰ که میرزایی راهی جنگ با عراق شد، پسری یک ماهه داشت.
پس از پایان جنگ ایران و عراق، همسر و سایر اعضای خانواده به دنبال او به اردوگاه مجاهدین در عراق رفتند. سازمان مجاهدین اما حاضر به پذیرفتن آنها نشد و موضوع را از نظر میرزایی مخفی نگه داشت.
مرد ۶۰ ساله هرگز نمیدانست که جایش به عنوان پدر و همسر چقدر خالی است تا این که پس از ۳۷ سال برای اولین بار از خانه به او تلفن زدند.
او میگوید: “آنها نگفتند که خانوادهام در جستجوی من به عراق آمدند. آنها هیچ چیز راجع به زن و پسرم نگفتند. تمام اینسالها من به همسر و فرزندم فکر میکردم. شاید آنها در جنگ کشته شده بودند… من چیزی نمیدانستم.”
نوزادی که او به چشم دیده بود حالا نزدیک به ۴۰ سال دارد و میرزایی با افتخار عکس این مرد جا افتاده را در پروفایل واتساپ خود گذاشته است. اما برقراری ارتباط مجدد، خالی از رنج هم نبود.
آنها نگفتند که خانوادهام در جستجوی من به عراق آمدند. آنها هیچ چیز راجع به زن و پسرم نگفتند. تمام اینسالها من به همسر و فرزندم فکر میکردم. شاید آنها در جنگ کشته شده بودند… من چیزی نمیدانستم
میرزایی میگوید: “من مسئول این وضعیت (جدایی) هستم. شبها نمیتوانم درست بخوابم، چون به آنها فکر میکنم. همیشه مضطرب و عصبانی هستم و از خودم خجالت میکشم.”
زندگی زیر سایه شرم آسان نیست و او حالا فقط یک آرزو دارد: “میخواهم به ایران برگردم و با پسر و همسرم زندگی کنم. این آرزوی من است.”
غلام میرزایی در جستجوی کمک به سفارت ایران در تیرانا رفته است و خانواده او هم در تهران با مسئولین مذاکره کردهاند. او هنوز پاسخی نگرفته است و در نتیجه بدون گرفتن شهروندی، بدون گذرنامه و در آرزوی بازگشت به خانه انتظار میکشد.
(پایان)
مجاهدین خلق در آلبانی . گروهی که اعضایش نباید به سکس فکر کنند
مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
***
Ali Safavi and MEK Fake News Exposed In Albania
The shadowy cult Trump advisors tout as an alternative to the Iranian government
Nobody Can Be “Comfortable” With Regime Change Involving MEK
Terrorists, cultists – or champions of Iranian democracy? The wild wild story of the MEK
The Many Faces of the MEK, Explained By Its Former Top Spy Massoud Khodabandeh
Secret MEK troll factory in Albania uses modern slaves (aka Mojahedin Khalq, MKO, NCRI ,Rajavi cult)
It’s a mistake to treat the MEK as a normal opposition group
خاطرات محمد عظیم میش مست، خروج از زندان های صدام حسین و ورود به جهنم رجوی قسمت سوم و آخر
***
همچنین:
بخشعلی علیزاده، انجمن نجات، تهران، سوم مارس 2021:… یک تیم از رهاشدگان از فرقه رجوی در کشور آلبانی، با تعدادی از نمایندگان پارلمان آلبانی در محل پارلمان این کشور دیدار کردند. این دیدار از دید ناظران سیاسی و رسانه ها بسیار مهم و قابل ملاحظه ارزیابی شده است. در شرایطی که فرقه رجوی تلاش می کرد اینطور وانمود کند که… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
کانون آوا (مردم تی وی)، نوزدهم دسامبر 2020:… آقایان محمد رزاقی از فرانسه، رحمان محمدیان از آلبانی، ادوارد ترمادو از آلمان، حسن حیرانی از آلبانی، ازاعضای سابق سازمان مجاهدین دررابطه با – بحران کرونا و مرگ مستمراعضای سازمان مجاهدین در آلبانی – انتقال تشکیلات سازمان مجاهدین از آلبانی به آفریقا صحبت کردند. مجری برنامه آقای پارساسربی مدیر تلویزیون مردم بودند.… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
حسن حیرانی، نجات یافتگان در آلبانی، هشتم دسامبر 2020:… به هر حال در آن تجمع آقای سکول شیدی که مسئول قسمت رسیدگی به وضعیت ایرانیان در وزارت کشور آلبانی و طرف حساب سازمان می باشد به پایین ساختمان در مقابل درب اصلی آمدند و در جمع نفرات با آنها شروع به صحبت کردند در جواب نفرات که چرا ما از… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
کانون آوا (مردم تی وی)، هجدهم نوامبر 2020:… آقای پارسا سربی مدیر تلویزیون مردم روز جمعه 20 نوامبر (ساعت 11 صبح به وقت نیویورک ، ساعت 17 عصر به وقت آلمان وساعت 19:30 شب به وقت تهران) یک مناظره آنلاین را بمدت 3 ساعت در تلویزیون MardomTV.com انجام می دهد. این برنامه بطور مستقیم از فیس بوک و یوتیوب پخش… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
ژیار گل و امید منتظری، بی بی سی، بیستم سپتامبر 2020:… پس از علمیات فروغ جاویدان (مرصاد) دور دوم عضوگیری مجاهدین آغاز میشود؛ این بار از میان اسیرانی که ارتش عراق به اسارت گرفته بود و در اردوگاههای خود نگهداری میکرد. عضوگیری دوباره مجاهدین در شرایطی آغاز شد که اسرای ایرانی پس از یک دوره امیدواری، مایوس و ناامید بودند.… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
مالک بیت مشعل، نجات یافتگان در آلبانی، بیست و نهم اوت 2020:… بله این خط آخر فرقه مجاهدین خلق بود که به خیال خودش ما را اینطوری سر به نیست کند که شکر خدا نتونستند کاری بکنند . وبعد از این ,این مار زخمی شده به این سادگی دست بردار نیست وحتما باید زهرش را یک جوری بریزد . و… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
حسن حیرانی، نجات یافتگان در آلبانی، سیزدهم ژوئیه 2020:… من باب اطلاع لازم است که خدمتتان عرض کنم ساحلی در شمال غربی تیرانا در آلبانی می باشد که به سن پیترو معروف است. یک منطقه ویلا نشین نسبتاً لاکچری و ساحل آرام و زیبا که در فصل تابستان و مخصوصا در روزهای تعطیل مردم زیادی برای گردش به آنجا میروند.… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران و سایت راه نو، بیست سوم ژوئن 2020:… رجوی دراشرف میگفت شما افسران و سرهنگها و ژنرالهای ارتش آزادیبخش هستید وسربازصف رنمیتوانیم و نداریم سربازصفرهای شما آنطرف مرز هستند. یعنی ملت ایران سربازصفرهای رجوی وعضدانلو بودند وقتی ارتش ازادیبخش با تانک وتوپ وارد شد شما بلافاصله سربازصفرها را مسلح و خود هم فرماندهی آنها را… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
کانون آوا (مردم تی وی)، سیزدهم ژوئن 2020:… آقای حسن حیرانی عضو جداشده مجاهدین در آلبانی دررابطه با : 1- آخرین وضعیت جداشدگان فرقه مجاهدین در آلبانی 2- کشف یک باند بزرگ قاچاق انسان و جعل ویزا و پاسپورت در آلبانی 3- تاثیرات ارسال طومار با امضای بیش از 11 هزارنفر به مقامات آلبانی 4- بحثی دررابطه با ادعای مجاهدین… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
ادوارد ترمادو، وبلاگ ترمادو، چهارم آوریل 2020:… این سخنگوی کاذب مجاهدین این بار به ارتش ایران بند کرده واز سربازان و پرسنل ارتش خواسته که از پادگان ها فرار کنند و در ضمن تآکید کرده هر چقدر می توانند با خود سلاح هم ببرند، واقعآ مغز معیوب اینها را ببینید تا چه اندازه در زمان گذشته کار می کند، اینها… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
صابر تبریزی، ایران اینترلینک، سی ام مارس 2020:… رجوی میگوید : ” سربازخانهها و صفوف کرونازدهٔ ارتش تحتامر ولیفقیه را ترک کنید. آخوندها برای جان شما ارزشی قائل نیستند. هر مقدار که میتوانید سلاح و تجهیزات بیاورید “… ولی آنها در صفوف یک مبارزه ی مقدس جهانی قرار دارند وشما ازآنها میخواهید این مبارزه را ترک کنند!! راستی این صلاح… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی
حسن حیرانی، نجات یافتگان در آلبانی، بیست و چهارم مارس 2020:… مگر افراد برده شما هستند که باید چنین به آنان امر و نهی و حتی درخصوصی ترین امورشان تابع شما باشند؟ ثانیا بر فرض که تو درست بگویی آیا کاری و شرافتی و عمل خیری و باقی الصالحاتی بیشتر از اینکه فردی با یک زن بی پناهی زندگی مشترک بخواهد… مصاحبه با حسن حیرانی ، تلویزیون مردم تی وی