جام نیوز به نقل از تد کالن کارپنتر، نشنال اینترست، هجدهم ژوئیه 2017:… معاشقه با سازمان مجاهدين خلق، بازي خطرناک و غيراخلاقي است که رهبران فکري ايالات متحده در حال انجام آن هستند. “دانيل لاريسون” از ستون نويسان پايگاه “امريکن کانسروتيو” اخيرا با انتشار يادداشتي، مشکل رويکرد آن ها را برجسته ساخته و عنوان کرده است: “در آغوش کشيدن سازمان مجاهدين خلق …
Republican Congressman Dana Rohrabacher lobby for MEK and ISIS
Americans take responsibility for recent joint Saudi/ISIS/MEK terror attacks (Mojahedin Khalq, Rajavi Cult, MKO, PMOI, NCRI …)
Mojahed Khalq Brother John Bolton has a memory lapse
نشنال اينترست؛ اقدام خطرناک ترامپ/ معاشقه با طاعون براي مقابله با ايران!
«معاشقه با سازمان مجاهدين خلق، بازي خطرناک و غيراخلاقي است که رهبران فکري ايالات متحده در حال انجام آن هستند… دولت آمريکا بايد از اين سازمان مانند طاعون دوري کند.»
به گزارش سرويس سياسي جام نيـوز، مجله آمريکايي “نشنال اينترست” (National Interest)، با انتشار گزارشي به دولت ترامپ هشدار داده است که از پيگيري طرح “احمقانه” تغيير رژيم در ايران خودداري کرده و از گروه هايي مانند سازمان مجاهدين [منافقين] مانند طاعون دوري کند!
شکست طرح هاي آمريکا براي براندازي در ايران مقامات آمريکايي را به جايي رسانده است که عملا دست در دست سازمان هاي تروريستي مي گذارند و اين موضوع حتي صداي اعتراض رسانه هاي مطرح اين کشور را بلند کرده است.
در اين گزارش آمده است:
«سياست مداران و کارشناسان آمريکايي، سابقه تاسف باري در اعتماد به جنبش هاي سياسي نفرت انگيز خارجي دارند که در ظاهر خود را دموکراتيک معرفي مي کنند. نمونه هايي از اين اقدامات شرم آور، در دوران جنگ سرد، حمايت واشنگتن از کنتراها در نيکاراگوئه و همچنين حمايت آمريکا از جوناس ساويمبي رهبر يونيتا (اتحاديه ملي براي استقلال کامل آنگولا) است.
در دوره پس از جنگ سرد نيز شواهد فراواني وجود دارد که آمريکايي هاي صاحب نفوذ از اشتباهات بزرگ گذشته خود درس نگرفته اند؛ دولت کلينتون با ارتش آزادي بخش کوزوو هم آرمان شد که جنايات جنگي بسياري را در جنگ عليه صرب ها مرتکب شد. دولت هاي کلينتون و جرج بوش نيز با کنگره ملي عراق (INC) متحد شدند که اطلاعات اشتباه آن درباره سلاح هاي کشتار جمعي صدام حسين يکي از عوامل اصلي مداخله نظامي شوم آمريکا در عراق بود.
اکنون نيز خطر تکرار اشتباهي مثل اشتباهات گذشته، توسط دولت ترامپ آن هم در رابطه با ايران وجود دارد. اظهارات رکس تيلرسون، وزير امور خارجه آمريکا، در رابطه با همکاري واشنگتن با عناصري در ايران براي روي کار آوردن حکومتي جديد، نشان مي دهد که در حال حاضر سياست رسمي آمريکا در قبال ايران، پيگيري تغيير رژيم است.
اين استراتژي مشکلات فراواني را به دنبال دارد. يکي از اين مشکلات، تمايل سياستمدران آمريکايي به همکاري با سازمان مجاهدين خلق [منافقين] براي دستيابي به اين هدف است. اگر دولت هاي آمريکا رويکرد معقولي داشته باشند، بررسي سوابق اين سازمان براي دور و دورتر شدن از آن کافي است. اين سازمان اقدامات تروريستي فراواني مرتکب شده است و تا فوريه سال 2012 نيز در ليست سازمان هاي تروريستي اعلام شده از سوي دولت آمريکا قرار داشته است؛ حملات تروريستي اين سازمان در دهه 60 تا 70 ميلادي حتي موجب به کشته شدن چندين آمريکايي در ايران شد.
اما سابقه نگران کننده اين سازمان موجب نشده است که آمريکايي هاي سرشناس آن را مورد تاييد قرار دهند؛ چند ماه پيش از آنکه نام اين گروه از ليست سازمان هاي تروريستي اعلام شده توسط آمريکا حذف شود، تعداد زيادي از چهره هاي سرشناس آمريکايي در حمايت از اين سازمان لابي کردند؛ از رؤساي سابق سازمان سيا گرفته تا مسئول پيشين اف بي آي و برخي اعضاي کنگره آمريکا.
پس از آن اظهارات زيادي با شور و شوق از سوي مقامات آمريکايي در تاييد اين سازمان عنوان شده و حتي کميته امور خارجي مجلس نمايندگان آمريکا، مريم رجوي رئيس اين سازمان را به يکي از جلسات استماع خود دعوت کرد؛ بسياري از اعضاي اين کميته بويژه جمهوريخواهان، حامي سرسخت سياست تغيير رژيم در قبال ايران هستند.
سازمان مجاهدين خلق براي جلب حمايت چهره هاي سرشناس، صدها هزار دلار هزينه کرده است و اين آمريکايي هاي زودباور (يا رشوه خوار) اين سازمان را به عنوان يک جنبش دموکراتيک واقعي معرفي مي کنند که به شدت مورد حمايت مردم ايران است!
بسياري از چهره هاي برجسته آمريکايي که حامي اين سازمان هستند براي سخنراني در مراسمات اين سازمان 15.000 تا 30.000 دلار دريافت کرده اند و تمام هزينه هاي سفر آن ها به پاريس براي شرکت در مراسم سالانه اين سازمان پرداخت شده است. “اد رندل” فرماندار سابق پنسيلوانيا در سال 2012 اعلام کرد که از سازمان مجاهدين خلق 150.000 تا 160.000 دلار دريافت کرده است؛ طبيعي است که ديگر حاميان درجه يک اين سازمان نيز چنين پول هايي را دريافت کرده باشند.
احتياجي به گفتن ندارد که پذيرفتن چنين بذل و بخشش هايي، آن هم از سوي يک سازمان سياسي خارجي شديدا بحث برانگيز -که در آن زمان هنوز در ليست سازمان هاي تروريستي قرار داشته- بايد سؤال ها و شبهاتي نسبت به قضاوت اين افراد درباره اين سازمان در ذهن ما ايجاد کند.
معاشقه با سازمان مجاهدين خلق، بازي خطرناک و غيراخلاقي است که رهبران فکري ايالات متحده در حال انجام آن هستند. “دانيل لاريسون” از ستون نويسان پايگاه “امريکن کانسروتيو” اخيرا با انتشار يادداشتي، مشکل رويکرد آن ها را برجسته ساخته و عنوان کرده است: “در آغوش کشيدن سازمان مجاهدين خلق توسط افسران بازنشسته ارتش آمريکا و نمايندگان منتخب مردم آمريکا شگفت آور است؛ هر چند اين موضوع به خاطر نفرت مقامات آمريکايي از حکومت ايران است اما دشمني آن ها با حکومت ايران باعث شده است که سازماني را تاييد کنند که بيشتر ايرانيان از آن متنفر هستند.” بايد گفت تنفر مردم ايران از اين سازمان يک گمانه زني محض نيست؛ سازمان مجاهدين خلق در جنگ صدام حسين عليه ايران از او حمايت کرده است و حتي ايرانياني که با حکومت فعلي ايران مشکل دارند نيز سازمان مجاهدين خلق را گروهي خائن نفرت انگيز مي دانند.
پرزيدنت ترامپ بايد از حماقت هاي دولت هاي سابق آمريکا درس بگيرد که از گروه هاي خارجي در ظاهر دموکراتيک حمايت کردند و در نهايت اين گروه ها چهره ديگري از خود نشان دادند. اکنون نيز نشانه هاي بسيار زيادي براي هشدار نسبت به ماهيت واقعي سازمان مجاهدين خلق وجود دارد؛ دولت آمريکا بايد از اين سازمان مانند طاعون دوري کند.»
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=30407
چرائی عشق ورزیدن جنگ طلبان واشنگتن به مجاهدین خلق – ترجمه ن. نوری زاده (+ انعکاس در کیهان لندن)ا
مهدی حسن، ترجمه ن. نوری زاده، دوازدهم ژوئیه ۲۰۱۷:… چرا یک شاهزادۀ سعودی، یک سخنگوی جمهوری خواه سابق مجلس و یک فرد دمکرات کاندید معاونت سابق ریاست جمهوری آمریکا در هفتۀ گذشته و در حومه ای از شهر پاریس گردهم آمدند؟ آیا تعجب نمیکنید که بدانید الامیر ترکی الفیصل، نوت گینگریچ (Newt Gingrich)، و جو لیبرمن (Joe Lieberman) نمایندگی (۱) یک گروه …
رضا تقی زاده، کیهان لندن: راندِوو در تیرانا: دیدار مریم رجوی با جان مککین سناتور آمریکایی
نویسنده: مهدی حسن
مترجم: ن. نوری زاده
Nourizadeh.n@gmail.com
(با تشکر از ن. نوری زاده – ایران اینترلینک)
.
چرائی عشق ورزیدن جنگ طلبان واشنگتن به مجاهدین خلق
چرا یک شاهزادۀ سعودی، یک سخنگوی جمهوری خواه سابق مجلس و یک فرد دمکرات کاندید معاونت سابق ریاست جمهوری آمریکا در هفتۀ گذشته و در حومه ای از شهر پاریس گردهم آمدند؟
آیا تعجب نمیکنید که بدانید الامیر ترکی الفیصل، نوت گینگریچ (Newt Gingrich)، و جو لیبرمن (Joe Lieberman) نمایندگی (۱) یک گروه ایرانی در تبعید را که از سوی ایالات متحدۀ آمریکا در سال های ۱۹۹۷ و ۲۰۱۲ بمثابۀ یک “سازمان تروریستی” رسما اعلام شده بود (۲) بعهده بگیرند؟
طراحان جنگ طلب (Neoconservatism) واشنگتن که سالها تلاش میکردند تا نام سازمام مجاهدین خلق را از لیست سازمان های تروریستی وزارت خارجه آمریکا خارج کنند، سرانجام توانستند در سال ۲۰۱۲ با لابیگری های متعدد و موفق (۳) نام این سازمان را از لیست مزبور خارج نمایند. نام این سازمان نیمه مارکسیست و نیمه اسلامی (۴) که در دهه ۱۹۶۰ (۱۵ شهریور سال ۱۳۴۴) تاسیس یافت، به معنای جهاد کنندگان در راه خدا و خلق میباشد که سرلوحه برنامه های استراتژیک آن سرنگونی رژیم آمریکائی شاه و حمله به منافع آمریکا و مستشاران آن در ایران بود.(۵)
مجاهدین خلق (بعد از انقلاب ایران) تلاش کردند کسانی که با گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران مخالفت میکنند را منکوب نمایند و آنان را به دلیل درخواست آزادی گروگانها، به سازشکاری و تسلیم شدن (surrender) در برابر ایالات متحده متهم کردند.(۶) اما دیری نگذشت که حاکمان مذهبی (قدرت مدار) در دهه ۱۹۸۰ (دهه شصت) علیه آنان شدیدا موضع گرفتند تا جائیکه رهبر این سازمان مسعود رجوی ( همراه با اولین رئیس جمهور ایران) مجبور به فرار از کشور شد. بدنبال فرار رهبر مجاهدین خلق به فرانسه، ترور و بمب گذاری های بسیاری در سراسر ایران بوقوع پیوست. (۷)
امروزه سازمان مجاهدین خلق بوسیلۀ یک زن و شوهر بنام های مریم و مسعود رجوی رهبری میگردد اما با وجود اینکه گفته می شود، شوهر که سالیان درازی است از دیده ها پنهان می باشد، مرده است، (۸) این سازمان اعلام کرده است که از جنگ مسلحانه دست برداشته و بمثابۀ یک سازمان سکولار دمکرات که مخالف رژیم ایران است و از دوستان جدید و وفادار آمریکا، مشغول فعالیت سیاسی می باشد.
اما مشکل بزرگ این نیست که سازمان مجاهدین خلق در گذشته بعنوان یک سازمان تروریستی دست به بمب گذاری و ترور زده است. زیرا بسیاری از گروه های خشونت طلب که در جرگه سازمان های تروریستی قرار داشتند مانند ارتش جمهوری خواه ایرلند (IRA) و یا کنگره ملی افریقا(ANC) به رهبری نلسون ماندلا سلاح های خود را بر زمین گذاشتند و سعی کردند که از طریق فعالیت های سیاسی و شرکت در انتخابات عمومی قدرت سیاسی را بدست گیرند. همچنین مشکل اساسی و معضل لاینحل مجاهدین خلق آنهم نیست که جنبش سبز مردم ایران را انکار کرده است و علیه آن به مخالفت و لجن پراگنی میپردازد. بلکه مهمترین مشکل این سازمان آنست که دوشادوش ارتش صدام حسین به ایران حمله کرده و فرزندان این آب و خاک را بخون کشانده و نفرت مردم کوچه و بازار را نسبت به خود افزایش داده است.(۹)
باور کنید که بزرگترین دشواری دولتمردان آمریکا از هر دو جناح (جمهوری خواه و دمکرات) این است که آنها از گروهی که به تمامی مظهر یک فرقۀ تمامیت خواه و خودکامه میباشد، حمایت و پشتیبانی میکنند.
آیا شما فکر میکنید که فقط در رژیم های تمامیت خواه و خودکامه است که رهبران آن متوسل به مغزشوئی(brainwashed) شهروندان خود میشوند؟
در سال ۱۹۹۴ وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی ارائه داد (۱۰) که نشان میدهد مسعود رجوی “دارای بیماری توّهم و کیش شخصیت است” که “عده ای از ایرانیان تبعیدی را پیرامون خود جمع کرده است و با مغز شوئی و از خود بیگانه (alienated) کردن آنها بمثابه یک فرقه (cult) به حیات سازمان خود ادامه میدهد.”
همچنین گزارشی را که موسسه RAND در سال ۲۰۰۹ تهیه کرده است نشان میدهد که “اعضای ساده (Rank-& file) این سازمان بر روی قرآن زده اند و قسم یاد کرده اند که خود را فدای رجوی ها (مریم و مسعود) کنند”(۱۱) همچنین این موسسه در ارزیابی خود از این سازمان مینویسد که مجاهدین خلق یک فرقۀ به تمامی خودکامه و تمامیت خواه میباشد که اعضای خود را وادار به طلاقهای اجباری و تجرد کرده است (البته مریم و مسعود از این موارد مستثنی میباشند). در گزارش این موسسه همچنین ذکر شده است که: “عشق به خانواده و همسر جای خود را به عشق به رجوی داده است.”
نکته ای دیگر آنست که شما فکر میکنید فقط جدائی جنسیت ها در ایران است که صورت میگیرد. اما بنابر گزارش RAND در اردوگاه اشرف تا سال ۲۰۱۳ “یک خط وسط راهرو کشیده شده بود که نشان میداد زنان میباید از یک سمت و مردان از سمت دیگر حرکت کنند.”
بنابراین میتوان به چرائی شرکت ترکی الفیصل، مدیر سابق استخبارات عربستان سعودی، رودالف جولیانی (Rudolph Giuliani) شهردار سابق نیویورک و جان بولتون (John Bolton) سوپر جنگ طلب و عضو سابق دولت بوش پی برد. به سخنی دیگر حمایت و پشتیبانی افراد جنگ طلب مذکور که در تمام میتینگ های مجاهدین خلق از جمله میتینگ پاریس شرکت کرده اند و مصرانه از افکار فناتیک، جزم گرائی و افراطی این سازمان دفاع نموده اند، قابل فهم می باشد، اما چرا یک لیبرال دمکرات مانند هاوارد دین (Howard Dean) فرماندار ایالت ورمونت (Vermont) در دفاع از این فرقه سنگ تمام میگذارد و پیشنهاد میکند که باید آمریکا مریم رجوی را به عنوان رئیس جمهور ایران در تبعید به رسمیت بشناسد؟(۱۲) و یا چرا جان لوئیس (John Lewis) نماینده مجلس از ایالت جورجیا و به اصطلاح سمبل مدافع حقوق شهروندی در حمایت مجاهدین خلق در سال ۲۰۱۰ سخنرانی کرد؟(۱۳)
در این موارد چند احتمال وجود دارد که ناظرین به انها اشاره کرده اند. آنها احتمال کمی داده اند که ممکن است گلوی هاوارد ۶۸ ساله و لوئیس ۷۷ ساله پیش بیوۀ مجاهدین گیر کرده باشد، اما آنان به احتمال زیاد بر این باورند که این افراد بنابر یک ضرب المثل قدیمی که میگوید دشمن دشمن من دوست من است، از این فرقه حمایت می کنند. اما چیزی که در این میان برای ناظرین و محققین محرز است و آنها به ضرس قاطع به آن باور دارند، پول نقد و گزاف بدون مالیات است که از این سازمان دریافت میگردد. زیرا بنابر تحقیقات هفته نامه کریستین ساینس مانیتور (The Christian Science Monitor) در سال ۲۰۱۱، بیشتر مقامات بلند مرتبه سابق دولت های آمریکا بابت حمایت از مجاهدین خلق و سخنرانی در میتینگ های آنان ده ها هزار دلار دریافت کرده اند.(۱۴)
در واشنگتن دی سی پول است که حرف اول را میزند. شما خواه دمکرات باشید مانند دین (Dean) و خواه جمهوری خواه مانند بولتون، رئیس سابق CIA باشید مانند پورتر گوز (Porter Goss) (15) و یا رئیس سابق FBI مثل لوئیس فریح (Louis Freeh) این پولهای نقد و چک های درشت و حتی سفید است که در این میان اهمیت بسزائی پیدا میکنند.(۱۶)
شما همین گینگریچ را در نظر بگیرید، کسی که باراک اوباما را بخاطر تعظیم در مقابل پادشاه سعودی نکوهش میکرد (۱۷) اما حالا خودش نه در مقابل یک پادشاه بلکه در مقابل مریم رجوی آنهم در برابر دوربین تا کمر خم میشود (۱۸) و بطور باور نکردنی در سخنرانی آخر هفته در پاریس رجوی را با جورج واشنگتن مقایسه میکند. (۱۹) و یا جولیانی شهردار نمونه آمریکا (۲۰) و نئو کان خود خوانده ضد ترور، کسیکه از سال ۲۰۱۰ بخاطر بازار گرمی در مورد ادعاهای مجاهدین هزاران دلار از آنها دریافت کرده است، ککش هم نمیگزد که این سازمان در اواسط دهه ۱۹۷۰ شش آمریکائی را بقتل رسانده (۲۱) و یا در جهت سرکوب کردهای عراق در دهه ۱۹۹۰ با صدام حسین هم پیمان شده (۲۲) و نیز در همین سالها در چگونه ساختن بمب با القاعده همکاری کرده است(۲۳) تا آنها در سال ۲۰۰۳ سربازان آمریکائی مستقر در عراق را از میان بردارند. (۲۴)
آیا این دولتمردان، سیاستمداران، نمایندگان مجلس خجالت نمیکشند؟ شرم و حیا ندارند؟ خانم سوزان مالونی (Suzanne Maloney) تحلیگر مسائل ایران در موسسه بروکینگز (Brookings Institution) مرکز تحلیلهای سیاسی خاور میانه و مشاور سابق وزارت امور خارجه در این مورد اظهار کرده است که: ” تا چه اندازه باید گینگریچ، جولیانی، بولتن و لیبرمن خوار و خفیف باشند که شرافت و آبروی خود را به بهای نازل به فرقه مجاهدین خلق فروخته اند.” (۲۵)
نکتۀ دیگر که باید در معرکه گیری مجاهدین خلق به آن توجه داشت در واقع سیاست تغییر رژیم در تهران است که از سوی دولت آمریکا اعلام شده است. ترامپ در زمان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا در همان شیپور جنگ طلبی در خاورمیانه دمید که پیش تر جرج دبلیو بوش در آن دمیده بود. اینک او که بر کرسی ریاست جمهوری آمریکا نشسته است جنگ طلبانی مانند جیمز متیس (James Mattis)،(۲۶) مایک پمپئو (Mike Pompeo) در پنتاگون و آژانس اطلاعات مرکزی (CIA) را به خدمت گرفته است (۲۷) و از شرکای تاجرمسلک مدافع مجاهدین خلق چون جولیانی و گینگریچ بعنوان مشاورین خود بهره میبرد و نیز آیلین چاو (Elaine Chao) زنی که ۵۰ هزار دلار جهت یک سخنرانی ۵ دقیقه ای از مریم رجوی در سال ۲۰۱۵ دریافت کرده است (۲۸) را در کابینه خود گمارده است.
باید واقعیت را گفت. بنا بر تحقیقات شبکه خبر رسانی NBC (29) دولت ترامپ، عربستان سعودی و اسرائیل برای سرنگونی رژیم ایران و یا تغییر آن همانطور که “رکس تیلرسون” (Rex Tillerson) وزیر امور خارجه آمریکا در ماه ژوئن ۲۰۱۷ اعلام کرده است (۳۰) سرمایه گذاری کلان کرده اند. آنها خواهان بوجود آمدن شرایطی مشابه شرایط وخیم دوران جنگ عراق با ایران میباشند تا بتوانند در این گیر و دار همانطور که کنگره ملی عراق را به رهبری احمد چلبی به عراق فرستادند، سازمان مجاهدین خلق به رهبری مریم رجوی را به ایران گسیل دارند.(۳۱) بنا به گفته رابرت توریچلی (Robert Torricelli) سناتور دمکرات سابق و وکیل مدافع کنونی سازمان مجاهدین خلق در شنبه گذشته (اول جولای ۲۰۱۷) “این سازمان بمثابه نوک برنده نیزه میباشد که میتواند با ۳۰۰۰ جنگجوی باقیمانده خود کار رژیم را یکسره سازد.” (۳۲)
چه طرح های احمقانه ای که دولتمردان آمریکا در سر ندارند! آیا این دولتمردان، روسای سازمان های اطلاعاتی و فرمندهان ارشد نظامی از فجایعی که در بین النهرین (Mesopotamian) بواسطه تحمیل کنگره ملی عراق (INC) و مهرۀ سرسپرده ای چون احمد چلبی به مردم عراق و نیز اعمال سیاست های تجاوزکارانه خود ببار آورده اند، درس نگرفته اند؟(۳۳) بدون تردید سیاست تغییر رژیم در ایران و سرمایه گذاری روی سازمان فناتیکی چون مجاهدین خلق و اعضای مغزشوئی شدۀ آن فاجعه ای بمراتب وخیمتر از فاجعه عراق ببار خواهد آورد. همانطور که چلبی نماد ناکامی آمریکائیها در عراق شد (۳۴) و این کشور را به جنگ های داخلی کشاند، سازمان مجاهدین خلق که نماد جنگ طلبی در تبعید میباشد ایران را بسوی جنگ های داخلی که باب طبع اسرائیل و عربستان سعودی است، سوق خواهد داد. بنابراین بسیار دشوار است که با قضاوت و داوری الیزابت روبین (Elizabeth Rubin) مخالفت کرد، کسی که در سال ۲۰۰۳ از اردوگاه اشرف دیدن کرده بود (۳۵) و سپس با “مردان و زنانی که از این فرقه گریخته بودند نیز از نزدیک صحبت کرده بود” و به همین خاطر از سوی مجاهدین تهدید گردید. او در نشریه نیو یورک تایمز نوشته است که: “ما با یک سازمان دمکراتیک ایرانی روبرو نیستیم بلکه با یک فرقه تمامیت خواه خودکامۀ (تروریست) روبروئیم که در آینده ( مانند القاعده) به سراغ ما هم خواهد آمد.(۳۶)
منابع:
۱- http://www.washingtontimes.com/news/2017/jul/1/iranian-dissidents-rally-france-overthrow-irans-th/
۲- https://www.state.gov/j/ct/rls/other/des/123085.htm
۴- http://iranprimer.usip.org/blog/2011/aug/23/us-terrorism-report-mek-and-jundallah
۵- https://www.cfr.org/backgrounder/mujahadeen-e-khalq-mek
۶- http://iranprimer.usip.org/blog/2011/aug/23/us-terrorism-report-mek-and-jundallah
۷- https://www.theguardian.com/politics/2012/sep/21/qanda-mek-us-terrorist-organisation
۸- https://www.youtube.com/watch?v=ay_QZpmJBJA
۹- http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/tehranbureau/2011/02/the-mujahedeen-e-khalq-controversy.html
۱۰- http://iran.org/news/1994_10-State-Dept-MEK-report.htm
۱۱- http://www.rand.org/content/dam/rand/pubs/monographs/2009/RAND_MG871.pdf
۱۶- http://www.cnn.com/2011/OPINION/09/12/freeh.corbett.waddington.mek/index.html
۱۷- https://www.youtube.com/watch?v=bv2tRhf8RXM
۱۹- https://twitter.com/4FreedominIran/status/881162790374961152
۲۱- https://www.theguardian.com/politics/2012/sep/21/qanda-mek-us-terrorist-organisation
۲۲- http://www.politico.com/magazine/story/2016/12/mek-backtalk-iranian-group-214526
۲۴- https://apnews.com/f8cd86c1a6de470781c8b5f37ef70f5f/trump-cabinet-pick-paid-cult-iranian-exile-group
۲۵- https://twitter.com/MaloneySuzanne/status/881171284150898688
۲۷- http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3950276/Mike-Pompeo-Republican-hawk-head-CIA.html
۳۰- http://www.bbc.com/persian/iran-40283369
۳۱- http://www.newyorker.com/magazine/2004/06/07/the-manipulator
۳۲- https://www.youtube.com/watch?v=R_5-cNXKQgY
۳۴- https://www.brookings.edu/blog/markaz/2015/11/04/ahmad-chalabi-rip/
۳۵- http://www.nytimes.com/2003/07/13/magazine/the-cult-of-rajavi.html
(پایان)
–
کیهان لندن، دوازدهم ژوئیه ۲۰۱۷
لینک به منبع
چرا جنگطلبان واشنگتن این گروه فرقهای تبعیدی ایرانی را دوست دارند؟
-حمایت گروهی از مقامات آمریکا از سازمان مجاهدین با سابقهای که آنها در موضوع تروریسم داشتند بیش از گذشته سوال برانگیز شده.
– اینکه این حمایتها ناشی از غفلت مقامات آمریکایی باشد یا پای پول درمیان باشد از جمله گزینههای مطرح شده در این حمایت است.
– گزارش موسسه رَند در سال ۲۰۰۹ نشان داد که رزمندگان مجاهدین چگونه باید قسم بخورند که جانشان را فدای رجوی خواهند کرد.
پایگاه خبری اینترسپت با اشاره به نشست اخیر سازمان مجاهدین خلق و تعدادی از مقامات آمریکایی در پاریس با معرفی حامیان اصلی این سازمان در ایالات متحده پرسیده چرا سازمانی که با لابی، ناماش از فهرست سازمانهای تروریستی خارج شده حالا در آمریکا مورد حمایت قرار میگیرد.
این گزارش با اشاره به حضور یک شاهزادهی سعودی، یک نمایندهی پیشین جمهوریخواه و یک نامزد دمکراتِ معاونت ریاستجمهوری پیشین در این نشست پرسیده، آنها اخیرا در حومهی پاریس مشغول چه کاری بودند؟

مهدی حسن، در مقدمه نوشته برای شما جالب نیست که بدانید شاهزاده تُرکی بنفیصل و نیوت گینگریچ و جو لیبرمن، از طرف یک گروه تبعیدی ایرانی که آمریکا آن را در بین سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ رسماً در لیست «سازمانهای تروریستی خارجی» قرار داده بود، با هم به گفتگو نشستهاند؟
مجاهدین خلق توانستند در سال ۲۰۱۲ لابی موفقیت آمیزی برای حذف این گروه از فهرست گروههای تروریستی داشته باشند. سازمان مجاهدین در دههی ۱۹۶۰ تشکیل شدند. نام این گروه به معنی رزمندگان مقدس مردم است و به گفتهی خودشان گروهی ضدآمریکایی و نیمه مارکسیست و نیمه اسلامگرا هستند. این گروه متهم است که در براندازی شاه ایران که مورد حمایت آمریکا بود سهم داشته و قصد حمله به اهداف ایالات متحده را داشته است. مجاهدین خلق همچنین متهم است که در ماجرای گروگانگیری در سفارت آمریکا در تهران نقش داشته است. اما در دههی ۸۰ میلادی حامیان مذهبی ایران رویکردشان نسبت به این گروه تغییر کرد و رهبران مجاهدین از کشور فرار کردند و در سراسر ایران بمبگذاریهای متعددی انجام دادند.
این سازمان توسط مسعود و مریم رجوی اداره میشود؛ محل سکونت این زن و شوهر نامعلوم است و گفته میشود که مسعود رجوی درگذشته یا به دوستان آمریکایی خود که گروه اپوزیسیون ایرانی و صددرصد سکولار و دمکراتیک هستند پناه برده است. اما بزرگترین مشکل مجاهدین این نیست که زمانی تروریستی محسوب میشده، گروههای زیادی که زمانی تروریست محسوب میشدند بعدها از مبارزه مسحانه دست برداشتند و وارد راهروهای قدرت شدند، ارتش جمهوریخواه ایرلند و کنگره ملی آفریقای ماندلا از آن جملهاند. همچنین مشکل این نیست که مجاهدین خلق در داخل جمهوری اسلامی حمایت نمیشود و جنبش اپوزیسیون سبز ایران با آن مخالف است و افکار عمومی ایرانیان به سبب آنکه در جنگ ایران و عراق طرف صدام را گرفت، از این گروه نفرت دارند.
بزرگترین مشکل این گروه در حمایت سیاستمداران آمریکا از مجاهدین این است که این گروه همهی مظاهر فرقهای توتالیتر را دارا است. گزارش وزارت امور خارجه در سال ۱۹۹۴ نشان داد که مسعود رجوی چگونه فرقهای را حول شخصیت خودش شکل داده است.
شما فکر میکنید فقط کسانی که در داخل دیکتاتوری هستند شستشوی مغزی میشوند؟ گزارش موسسه رَند در سال ۲۰۰۹ نشان میدهد که رزمندگان مجاهدین چگونه باید «قسم بخورند که جانشان را فدای رجوی خواهند کرد». «طلاق و تجرد اجباری» از دیگر اعمال خشونتآمیز این گروه بوده است. گزارش رند نشان داد که در این گروه، عشق به رجوی باید جایگزین عشق به همسر و خانواده شود.
فکر میکنید تفکیک جنسیتی در ایرن اتفاق بدی است؟ طبق گفتهی رند در اردوگاه اشرف عراق که سربازان مجاهدین تا سال ۲۰۱۳ در آنجا زندگی میکردند «وسط راهروها را جدا کرده بودند و مردان و زنان را تفکیک میکردند و حتی ایستگاههای بنزین نیز ساعتهای جداگانهای به مردان و زنان احتصاص داده میشد».

فهمیدن اینکه یک شاهزاده سعودی، رودی جولیانی شهردار پیشین نیویورک، جان بولتون از دولتمردان دولت بوش پشت این ایدئولوژیها و جزمگراییها باشند مشکل نیست، اما چگونه یک لیبرال دموکرات ایالت ورموت، مانند هاوارد دین که پیشنهاد داده مریم رجوی در تبعید به عنوان رییسجمهوری ایران به رسمیت شناخته شود، دستش با آنها در یک کاسه است؟ چرا نمایندهی ایالت جورجیا و قهرمان دفاع از حقوق بشر یعنی جان لوئیس که در سال ۲۰۱۰ در حمایت از مجاهدین سخنرانی کرد؟

آیا ممکن است به سبب این زبانزد قدیمی و غیراخلاقی باشد که «دشمن دشمن من، دوست من است»؟ آیا ممکن است به دلیل غفلت مقامات آمریکایی باشد که تلاشهای تا کنونیشان [در رابطه با ایران] بیفایده بوده است؟ شاید.
ممکن است پای پول در میان باشد؟ تحقیقات گستردهی نهاد نظارتی کریستین سایسنس نشان داده که «بسیاری از مقامات ارشد آمریکا دهها هزار دلار پول گرفتهاند تا به حمایت از مجاهدین سخنرانی کنند.
در واشنگتن دی سی این پول است که حرف اول و آخر را میزند. فرقی نمیکند که مانند هاوارد دین دمکرات باشید یا مانند بولتون جمهوریخواه، مانند پورتر گراس رئیس سابق سیا باشید یا مانند لوئیس فریه افسر سابق FBI، چیزی که مهم است این است که مجاهدین چِکهای چرب و نرم میکشد.
گرینگیچ که یک بار اوباما را به سبب تعظیم به پادشاه سعودی شماتت کرده بود، خود در مقابل دوربین به مریم رجوی تعظیم میکند و در کمال تعجب در سخنرانی خود در پاریس، رجوی را با جرج واشنگتن مقایسه میکند.
جولیانی، «شهردار آمریکایی» و چهرهای که به سبک خودش ضد تروریسم است، هیچ تردیدی به خود راه نمیدهد که قبول هزاران دلار برای همدستی با گروهی را قبول کند که در دههی ۷۰ میلادی شش آمریکایی را به قتل رساند و در دههی ۹۰ به صدام پیوست تا کُردهای عراق را سرکوب کند و احتمالا در بمبگذاریهای اواسط دههی ۱۹۹۰ با القاعده نیز همکاری داشت و در سال ۲۰۰۳ علیه نیروهای آمریکایی در عراق جنگید.

آیا این افراد شرم نمیکنند؟ به قول سوزان مالونی، تحلیلگر مسائل ایران در بروکینگز و مشاور سابق وزارت امور خارجه، «جولیانی و گینگریچ و لیبرمن و بولتون با فروش خود به فرقه مجاهدین چقدر ارزش خود را پایین آوردند.»
دستور کار دولت دونالد ترامپ کاملاً در جهت حمایت از تغییر رژیم ایران است. او جنگطلبانی مانند جیمز ماتیس و مایک پمپئو را در پنتاگون و سیا منصوب کرد و جولیانی و گینگریچ را که به مجاهدین خلق نزدیک هستند به عنوان مشاوران خارجی خود برگزید و ایلینا چائو را که از مریم رجوی برای ایراد یک سخنرانی ۵ دقیقهای در سال ۲۰۱۵، ۵۰هزار دلار گرفته است، به کابینهی خود آورد.
بیاید رک و صریح باشیم: دولت ترامپ، سعودیها و اسراییلیها– که طبق تحقیقات انبیسی قبلاً «مجاهدین خلق را تامین مالی کرده و آموزش داده و مسلح کردهاند»، همه در تلاشاند حکومت مذهبی ایران را سرنگون کنند و کابوس جنگ عراق را [در ایران] به درازا بکشانند.
(پایان)
***
خروج سازمان مجاهدین خلق از عراق بعد از ۳۰ سال
لینک به ویدئو در سایت بی بی سی
کیهان لندن – خداحافظ بغداد، سلام تیرانا
حنیف حیدر نژاد، کیهان لندن: فریبکاریهای مریم رجوی
رضا تقی زاده، کیهان لندن: تمرین مجاهدین نوحهخوان و سینهزن برای رقص «تانگو» با «عمو ترامپ»!ا
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=30253
ترور مهندسان آمریکایی کمپانی راکول اینترنشنال توسط سازمان مجاهدین خلق
سایت مشروطه سلطنتی، سوم ژوئیه ۲۰۱۷:… تروریستهای سازمان مجاهدین از چندی پیش رفت و آمد این سه کارشناس آمریکایی و خیابانهایی را که از آنها میگذشتند، کنترل میکردند و دریافته بودند که خودروی سبز رنگ کارشناسان آمریکایی هر روز میان ساعت هفت و هفت و بیست دقیقه از تهران پارس برخوردگاه خیابان دماوند یا سه راه تهران پارس میگذرد و نزدیک به سی متری …
Crown prince Reza Pahlavi: Mojahedin Khalq, (MKO, MEK…) a cult-type structure
ترور مهندسان آمریکایی کمپانی راکول اینترنشنال دونالد اسمیت، رابرت کرونگارد و ویلیام کاترل از سوی سازمان مجاهدین خلق ۶ شهریور ۲۵۳۵ شاهنشاهی
در روز ۶ شهریور ماه ۲۵۳۵ شاهنشاهی سه تن از کارشناسان بلندپایه شرکت امریکایی راکول اینترنشنال[۱] به نامهای دونالد جی. اسمیت [۲]، رابرت آر. کرونگارد[۳] و ویلیام سی. کاترِل [۴] در تهران نو، خیابان خیام، خیابان دلپذیر از سوی هفت تن از تروریستهای مجاهدین خلق به رگبار گلوله بسته شدند و به قتل رسیدند.
تروریستهای سازمان مجاهدین از چندی پیش رفت و آمد این سه کارشناس آمریکایی و خیابانهایی را که از آنها میگذشتند، کنترل میکردند و دریافته بودند که خودروی سبز رنگ کارشناسان آمریکایی هر روز میان ساعت هفت و هفت و بیست دقیقه از تهران پارس برخوردگاه خیابان دماوند یا سه راه تهران پارس میگذرد و نزدیک به سی متری نارمک ، از خیابان خیام یکی از خیابانهای فرعی تهران نو به خیابان دلپذیر میپیچد. تروریستهای سازمان مجاهدین پس از بررسیهای همه سویه، خیابان دلپذیر که در آن زمین بایر نیمه خرابهای وجود داشت را برای ترور سه آمریکایی برگزیدند.
ساعت ۷ بامداد روز شنبه سه مهندس آمریکایی دونالد اسمیت، رابرت کرون گارد و ویلیام کاترل از خانه خود با شورولتی سبز رنگ رهسپار کمپانی راکول اینترنشنال شدند. شهرام محمدیان باجگیران تروریست مجاهد، سوار بر موتور و غلامحسین صاحب اختیاری ترک موتور، هر دو علامت دهنده و آغاز کننده ترور با بوق و علامت دست، تیم ترور را از نزدیک شدن آمریکاییان آگاه ساختند. در این هنگام شورولت آمریکاییان به شماره ۲۶۲۶۴ تهران-ع از پیچ خیابان دلپذیر نمایان شد. حسن آلادپوش راننده فولکس واگن سرخ رنگ به شماره ۶۶۵۳۶ تهران-الف جلوی خودروی آمریکاییان پیچید و راه را بست. راننده شورلت آمریکاییان دریافت که نیرنگی در کار است، کوشش کرد به سوی راست بپیچد و از این دام رهایی یابد ولی به سبب باریکی خیابان نتوانست کاری بکند. در این هنگام، حسن آلادپوش راننده فولکس واگن و دیگر مسلسل چیها، بهرام آرام و حسین سیاه کلاه و مهدی فتحی و محسن طریقت منفرد که در خرابه پنهان شده بودند، بیرون دویدند و از جلو و از دو سوی خودرو سرنشینان آمریکایی خودرو را به رگبار گلوله بستند. دونالد اسمیت و ویلیام کاترل که بر سندلی پشت نشسته بودند در دم کشته شدند و رابرت گرون گارد که جلو، کنار راننده نشسته بود به سختی زخمی شد. رابرت کرون گارد با وجود گلولههایی که خورده بود پیاده شد و کوشش کرد به سوی پیاده رو برود، مسلسل چی نیز دنبال وی را گرفت و دوباره وی را به رگبار مسلسل بست. رابرت کرون گارد با وجود گلولههایی که خورده بود پیاده شد و کوشش کرد به سوی پیاده رو برود، مسلسل چی نیز دنبال وی را گرفت و دوباره وی را به رگبار مسلسل بست. رابرت کرون گارد در جوی آب افتاد و مجاهد تروریست در جوی آب تیر خلاص را به وی زد و او را کشت. در این گیرو دار قاسم عابدینی به خرابه دوید و پیکانی را که در پیشتر در آنجا پارک کرده بودند، روشن کرد. دیگر مجاهدین تروریست دوان دوان همه به سوی خرابه بازگشتند و آنجا سوار بر خودروی فرار، متواری شدند. مجاهدین با مسلسلهای کلاشینکف ساخت شوروی آمریکاییان را به رگبار گلوله بستند.
در روز ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ تیم ترور مجاهدین سیدمحسن سیدخاموشی، محمدطاهر رحیمی، محسن بطحایی و منیژه اشرف زاده کرمانی در قیطریه دو کلنل آمریکایی شفر و ترنر را به رگبار گلوله بستند. مجاهدین تروریست از کیف دستی کلنل ترنر و شفر به سندها و مدرکهای مهمی درباره خرید هواپیماهای فانتوم و پایگاههای این هواپیماها، خرید دستگاههای تله کامیونیکشین و جاهای برنشاندن آنها و دیگر خریدهای ارتش دست یافتند. مجاهدین همه این اسناد را از ایران بیرون بردند و در پاریس به سفارت شوروی دادند و به جای آن از پشتیبانی اتحاد جماهیر شوروی در رساندن اسلحه به سازمان مجاهدین، برپایی فرستندههای رادیویی برای پروپاگاند علیه حکومت ایران و بسیاری کمکهای دیگر مالی برخوردار شدند. این سه مهندس آمریکایی از کارشناسان زبردست سیستمهای کنترل مرزها و سیستمهای خبردهی از دست درازیها به مرزهای کشور و گردآوری اطلاعات بودند که پروژه برپا ساختن پایگاههای اطلاعاتی الکترونیکی، دریایی، هوایی و زمینی و هواپیماهای آواکس و هواپیماهای فرتورنگار را در ایران پیاده میکردند. این پروژه قراربود در چهار گام به انجام برسد. سازمان تروریستی مجاهدین خلق که همکاری نزدیک با کا گ ب داشت، اطلاعات درباره این سه آمریکایی در ایران را از سازمان جاسوسی شوروی دریافت کرد و به دستور شوروی کارشناسان آمریکایی سیستمهای اطلاعاتی در ایران را گلوله باران کرد.
پرزیدنت جرالد فورد که چند روزی را در کلرادو میگذرانید تلفنی از این رویداد تکان دهنده آگاهی یافت و بی درنگ به خانوادههای کشته شدگان از سوی سازمان تروریستی مجاهدین خلق دل آرامی گفت. در جارنامه کاح سفید که به چاپ رسید پرزیدنت جرالد فورد از کشته شدن سه مهندس آمریکایی به دست تروریستها در ایران اندوه و انزجار خود را ابراز داشت و لزوم کوششهای تازه برای سرکوب کردن تروریسم را یادآوری کرد. پرزیدنت فورد ابراز امیدواری کرد که تروریستهایی که سه آمریکایی را کشتهاند به زودی دستگیر و به دست قانون سپرده شوند.
وزارت خارجه آمریکا نیز با چاپ جارنامهای از ترور سه آمریکایی در تهران ابراز بیزاری کرد و یادآور شد که دولت ایران قول داده است که تروریستها را به مجازات برساند. در این جارنامه وزارت خارجه آمریکا به آگاهی رساند که سه امریکایی کشته شده سه غیرنظامی بودند که در چارچوب یک پروژه پژوهشی در زمینه الکترونیک در تهران کار میکردند، آنها هنگامی که رهسپار اداره خود بودند از سوی تروریستها از پای درآمدند.
کمپانی راکول اینترنشنال کارفرمای سه کارشناس آمریکایی نیز جارنامهای چاپ کرد و به خانواده قربانیان ترور سازمان مجاهدین تسلیت گفت.
پرونده ترور سه مهندس آمریکایی به شعبه ۲ بازپرسی دادسرای تهران فرستاده شد و بازپرس این شعبه عدم صلاحیت خود را داد و پرونده را به دادرسی نیروهای مسلح شاهنشاهی فرستاد.
در بررسیها و بازجوییهایی که از سوی ماموران درباره فولکس واگن سرخ رنگ به شماره ۶۶۵۳۶ تهران-الف انجام یافت، ماموران دریافتند که این خودرو از سوی یکی از مجاهدین تروریست با نام دروغین « امیر کاظم کلوچهای » خریداری شده بود. با فرتورهایی که به فروشندگان خودرو نشان داده شد، یکی از فروشندگان حسن آلادپوش مارکسیست اسلامی خطرناک را شناسایی کرد. آشکار شد که حسن آلادپوش با شناسنامه دروغین به نام « امیرکاظم کلوچهای » فولکس واگن را خریداری کرده است. سرانجام با پیگیریهای شبانه روزی، ماموران توانستند یکی از نهانگاههای حسن آلادپوش و چند تن از همدستانش را بیابند. روز پنجشنبه ۱۱ شهریور ماه ۲۵۳۵ نزدیک ساعت ۲۱ ماموران پلیس آماده دستگیری حسن آلادپوش در خیابان شهباز بودند. آلادپوش که خود را تنگنا دید با اسلحه کمری به ماموران تیراندازی کرد و کشته شد. از جسد حسن آلادپوش افزون بر اسلحه کمری یک نارنجک، دو شناسنامه یکی به نام حسن آلادپوش و شناسنامه دروغینش به نام امیرکاظم کلوچهای به دست آمد.
بر پایه اطلاعاتی که ماموران از کسانی که با حسن آلادپوش آشنایی داشتند به دست آورده بودند، ماموران توانستند دیگر نهانگاه مجاهدین و چند تن از همدستانش را بیابند. بامداد آدینه ۱۲ شهریور ماه ۲۵۳۵ عباس جاودانی و یک تروریست دیگر از همدستان آلادپوش در خیابان امیرکبیر با ماموران کمیته مشترک روبرو شدند و بی درنگ به ماموران تیراندازی کردند و در این تیراندازی رویارو کشته شدند. عباس جاودانی از سال ۲۵۳۰ متواری بود و در ترورها و بمبگذاریهای بسیاری دست داشت. از نهانگاه این تروریستها ۳ قبضه اسلحه کمری، شماری نارنجک جنگی، فشنگ، دستگاه چاپ و شمار بسیاری کتابچههای پروپاگاند مارکسیسم اسلامی و مدرکها و شناسنامههای دروغین به دست آمد.
روز ۲۵ آبان ماه ۲۵۳۵ شاهنشاهی ساعاتی پس از نیمروز بهرام آرام از رهبران سازمان تروریستی مجاهدین خلق و از برنامه ریزان و ترورکنندگان سه مهندس آمریکایی، پیرامون مخبرالدوله دیده شد که سوار تاکسی مسافرکش میشود، ماموران کمیته مشترک نیز دنبال تاکسی را گرفتند. در میانه خیابان شیوا در سرآسیاب دولاب، بهرام آرام دریافت که خودرویی که در آن سوار است از سوی ماموران دنبال میشود. بهرام آرام که تا بن دندان مسلح بود به هنگام پیاده شدن از خودرو به سوی ماموران تیراندازی کرد و پا به فرارگذاشت. در این گیر و دار بهرام آرام میان چند ساختمان بدون راه گریز، گیر افتاد و پشت انبوهی آجر و سازههای ساختمانی سنگر گرفت. پس از نزدیک به یک ساعت تیراندازی به ماموران پلیس، سرانجام فشنگهای وی تمام شد و با اینکه زخمی شده بود کوشش کرد نارنجکی را که به همراه داشت به سوی مامورین پرتاب کند. خوشبختانه نارنجک در دستش ترکید و بهرام آرام نابود شد. در کنار جسد نیمه سوخته بهرام آرام تروریست یک اسلحه کمری، یک خشاب دیگر و یک شناسنامه دروغین با فرتور وی با نام « حسن باقری » به دست آمد. بهرام آرام از سال ۲۵۳۰ شاهنشاهی متواری بود و از سال ۲۵۳۳ شاهنشاهی [۱۳۵۳ تازی خورشیدی] رهبر گروه تروریستی مارکسیست اسلامی مجاهدین خلق شد. بهرام آرام به کار گرفتن و بهره کشی از زنان و دختران را در سازمان مجاهدین گستراند و آزادی جنسی و داشتن رابطه دختران و زنان با همه مردان سازمان را رواج داد و آن را عامل دلبستگی مجاهدین در کارهای تروریستی نامید.
حسن آلادپوش قاتل
مهدی فتحی قاتل
حسین سیاه کلاه آمریکاییان را با مسلسل اتوماتیک به رگبار بست
غلامحسین صاحب اختیاری سوار بر ترک موتور و علامت دهنده دوم
قاسم عابدینی راننده خودروی فرار
شهرام محمدیان باجگیران – راننده موتور و آغازکننده ترور
محسن طریقت منفرد قاتل
بهرام آرام قاتل – از سران سازمان تروریستی مجاهدین خلق
لاشه بهرام آرام – نارنجکی که خواست به سوی ماموران پرت کند در دستش ترکید
لاشه بهرام آرام – تروریست روز ۲۵ آبان ماه ۲۵۳۵ شاهنشاهی نابود شد
(پایان)
***
سرود تروریستی”سر کوچه کمینه” سازمان مجاهدین خلق
(سروده شده بعد از انقلاب، بیاد بود ترور افسران امریکایی)
(Mojahedin English Language paper June 1980)
از کمین مجاهدین سر کوچه ها برای کشتار مستشاران امریکائی تا گماشتگی برای جنگ طلبان امریکائی
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=29778
از تقدیس خشونت تا ترویج خشونت در ویلپنت مجاهدین (ویدئو)ا
ایران فانوس، ششم ژوئن ۲۰۱۷:… مراسم تقدیس خشونت مجاهدین که سالانه در نقاط مختلف پاریس و با شرکت پناهجویان و بی خانمانها از اروپا و آسیا برگزار می گردد، امسال نیز با چند روزی تاخیر و با تبلیغات پر طمطراق، سعی بر ویژه بودن نمایش امسال دارد. آن طور که مجاهدین خلق اذعان دارند، چون نیروهای مجاهدین به سلامت از عراق وارد آلبانی شده اند، مردم ایران انتخابات ریاست جمهوری را بنا بر دعوت …
تروریستهای جیش العدل و سازمان تروریستی مجاهدین خلق (فرقه رجوی)
فراخوانهای شوی سالانۀ مریم قجر به خلق قهرمان لهستان!!
از تقدیس خشونت تا ترویج خشونت در ویلپنت مجاهدین
روز شنبه اول ماه یونی برابر با دهم تیر ماه، مجاهدین خلق بنا بر گرامیداشت ۳۰ خرداد سال ۱۳۶۰، سالروز ترور و خشونت و وحشت در ایران، همچنین آزادی مریم قجر در سال ۲۰۰۳ از چنگال عدالت و قانون فرانسه، نمایشی جنجالی مرکب از شهروندان غیر ایرانی در سالن ویلپنت پاریس، برگزار خواهند کرد.
مراسم تقدیس خشونت مجاهدین که سالانه در نقاط مختلف پاریس و با شرکت پناهجویان و بی خانمانها از اروپا و آسیا برگزار می گردد، امسال نیز با چند روزی تاخیر و با تبلیغات پر طمطراق، سعی بر ویژه بودن نمایش امسال دارد.
آن طور که مجاهدین خلق اذعان دارند، چون نیروهای مجاهدین به سلامت از عراق وارد آلبانی شده اند، مردم ایران انتخابات ریاست جمهوری را بنا بر دعوت مجاهدین تحریم کرده اند، رژیم در مورد انتخاب کاندید مورد نظرش با شکست مواجه شده است، حکومت ایران در سراشیب سقوط قرار گرفته است، مجاهدین خلق همراه با رهبری غایب در اوج آمادگی و اعتلاء قرار دارند و غیره، بنابراین مراسم سالیانه امسال مجاهدین با مراسم سالهای قبل فرق اساسی دارد و مراسمی است که توان و سمت و سوی سرنگونی دارد!
اما واقعیت چیست؟ واقعیت دقیقاً ۱۸۰ درجه مخالف تبلیغات منگولی است. واقعیت این است که مجاهدین خلق موقعیت خود را با موقعیت حکومت ایران اشتباه گرفته و یا اشتباه تبلیغ می کنند.
واقعیت این است، مجاهدین خلق امسال بیشتر از سالهای قبل وسایل و ابزار سرنگونی را از دست داده و از مناظر مختلف خود به سرنگونی نزدیکتر شده اند. آنان عراق و همه پایگاههای استراتژیک و مبارزه مسلحانه و خشونت را از دست داده اند، رهبری و سلاح را از دست داده اند، روحیه و انگیزه نیروها را از دست داده اند، شعارهای پر طمطراق و سرنگونی را از دست داده اند و برای حفظ روحیه و مابقی نیروهای موجود در آلبانی ناچار به بازار گرمی و دروغهای شاخدار شده اند.
آنان از جانب دونالد ترامپ و پادشاه عربستان سعودی، بوی کباب استنشاق کرده و برای پولهای ارباب نقشه از نوع ویلپنت پاریس که به مثابه ترس در تاریکی می ماند را کشیده اند.
ویلپنت امسال مجاهدین خلق که به گمان آنها حکومت ایران در محاصره کشورهای متخاصم منطقه و آمریکا و اسراییل، قرار گرفته و عنقریب قیمت مجاهدین خلق در این شکاف و بروز جنگ، افزایش خواهد یافت، مانند سالهای گذشته از حضار شرکت کننده که اکثراً نمی دانند کشور ایران کجا قرار دارد و برای چه به ساندیس خوری دعوت شده اند، به آمارسازی و دروغ و جعل روی خواهند آورد و خاک را تنها به چشم اربابان خود خواهند ریخت. آنان زمانی به تقدیس و گرامیداشت ترور و خشونت خواهند پرداخت که امواج ترور و نا امنی حتی کشورهای اروپایی را فراگرفته و به ویژه پس از نشست تروریسم و فروش سلاح و رقص شمشیر دونالد ترامپ با سران ارتجاع در ریاض که به مثابه چراغ سبزی به تروریستها بوده است، موج خشونت و ناامنی دامن کشورهای اروپایی و انگلستان را نیز گرفته است.
نمایش ویلپنت پاریس امسال مجاهدین خلق ضمن این که شکستهای اخیر مجاهدین در آلبانی و ایران، را کتمان نمی کند همچنین گویای این واقعیت نیز است که تروریسم تکامل معنوی نداشته و تغییر مثبت نخواهد کرد. آنان در سراشیب سقوط و بی پرنسیبی و بی اخلاقی، همه مرزها و تابوهای جهانشمول را درنوردیده و به هیچ ارزش و قاعده و قانونی پایبند نیستند و همه چیز این جهان را ابزاری در راستای ابراز وجود خود می بینند و می خواهند. لذا ویدئوی زیر که در ارتباط با نمایش ویلپنت پاریس مجاهدین خلق در دهم تیرماه است توسط اعضای ایران فانوس تهیه شده است.
کانون سیاسی/ فرهنگی ایران فانوس
(پایان)
***
تفاوت خیمه شب بازی تکراری ویلپنت امسال با سال های قبل چیست؟ (سرنگونی؟!)
رادیو فردا: سفر به پاریس، از جیب سازمان مجاهدین خلق؟
لوموند: شو مجاهدین خلق به سبک آمریکایی
سرنوشت تلخ فرقه ای که از صد دام به مک دام رسید
مباحثه در پارلمان اروپا “در خصوص مجاهدین خلق ایرانی چه باید کرد؟”ا
grooming Mojahedin Khalq (MEK, Rajavi cult) in Tirana part of bigger agenda for Albania
The Enemy of My Enemy is NOT Always My Friend…
Debate in the European Parliament ‘What is to be done about the Iranian Mojahedin Khalq (MEK)?’
همچنین:
۲۰۱۷/۰۷/۰۴ فریبکاریهای مریم رجوی
حنیف حیدر نژاد، کیهان لندن، چهارم ژوئیه ۲۰۱۷:… اگر مطابق آنچه مریم رجوی میگوید خامنهای طرح داشته که مجاهدین را در عراق «منهدم» کند، در این حالت ماندن در عراق و اصرار بر آن نه تنها اشتباه بوده، بلکه سیاستی بوده در راستای اهداف خامنهای. حال این سوال مطرح م
۲۰۱۷/۰۴/۲۰ راندِوو در تیرانا: دیدار مریم رجوی با جان مککین سناتور آمریکایی
رضا تقی زاده، کیهان لندن، بیستم آوریل ۲۰۱۷:… مهمترین چالش مریم رجوی که در غیبت مشکوک مسعود رجوی موقعیت خود را در درون گروه تحکیم کرده، نه تحقق رویای بازگشت موفق به ایران، بلکه منسجم و دلگرم نگاه داشتن اعضای عموما سالخورده آن است که طی ۳۰ سال گذشته به شیوه فرقهای، در غربت زندگی کردهاند. مککین که هنگام ورود به محل
کیهان لندن، ششم فوریه ۲۰۱۷:… آسوشیتدپرس با اشاره به اینکه هنوز نشانهای در دست نیست که دولت ترامپ در صدد داشتن روابطی نزدیک با مجاهدین باشد، نوشته است در حالی که مجاهدین برای خرید وقت مقامات پیشین آمریکایی پول میدهند، خانواده سرهنگ آمریکایی، جک ترنر، که در سال ۱۹۷
۲۰۱۶/۱۱/۱۶ تمرین مجاهدین نوحهخوان و سینهزن برای رقص «تانگو» با «عمو ترامپ»!ا
رضا تقی زاده، کیهان لندن، شانزدهم نوامبر ۲۰۱۶:… یکی از دلایل اصلی امیدواری مجاهدین برای همکاری با دولت ترامپ، ارتباط نزدیک با شماری از چهرههای بازنشسته سیاسی، نظامی و امنیتی آمریکایی است که تا چند ماه قبل کوچکترین بخت بازگشت به کار دولتی در آمریکا برای هیچیک از آنها متصور نبود. اگر ح
۲۰۱۶/۰۹/۱۸ از بغداد تا تیرانا، سه دهه دربدری مجاهدین
کیهان لندن، شماره هفتاد و هفت، هجدهم سپتامبر ۲۰۱۶:… با خروج آخرین گروه از اعضای سازمان مجاهدین خلق از عراق، پرونده سی ساله حضور این سازمان در این کشور همسایه ایران بسته شد. سازمان مجاهدین خلق که پس از خروج رهبرانش از ایران در حومه پاریس مستقر شده بود، در سال ۱۳۶۵، در پی فشارها
۲۰۱۶/۰۹/۱۳ کیهان لندن – خداحافظ بغداد، سلام تیرانا
کیهان لندن، سیزدهم سپتامبر ۲۰۱۶:… یادآوری میشود که ما از «شورای ملی مقامت» هم دعوت کردیم که نمایندهای را برای تشریح مواضع خود به کیهان لندن معرفی کند که تا زمان ضبط این گفتگو به این درخواست پاسخی داده نشده است. ●دولت آلبانی برای قبول مجاهدین حدود ۱۰ میلیون دلار کمک ا
۲۰۱۶/۰۱/۳۰ تراب حقشناس؛ مردی خلاصهی خود که معتقد بود اصطلاح «مارکسیست اسلامی» پربیراه نبود
کیهان لندن، سی ام ژانویه ۲۰۱۶:… حقشناس در سال ۱۳۴۴ در کنار محمد حنیفنژاد و لطف لله میثمی «سازمان مجاهدین خلق ایران» را بنیان گذاشت. در همان سالهای ابتدایی تاسیس این سازمان تراب حقشناس همراه با حسین روحانی به دیدار سید روحالله خمینی در بغداد میرود و سالها به عنوان
۲۰۱۵/۱۱/۰۵ مسئول واقعی حمله به لیبرتی کیست؟
بیژن فرهودی و مسعود خدابنده، کیهان لندن، پنجم نوامبر ۲۰۱۵:… چه شخص و یا اشخاصی را باید مسوول واقعی حمله موشکی هفته پیش به کمپ لیبرتی محل استقرار موقت افراد سازمان مجاهدین خلق در بغداد دانست؟ هرچند واثق البطات رهبر گروه شیعه شبه نظامی جیش ال
۲۰۱۵/۰۶/۱۳ لیبرتی: سودای ارتش آزادی و ماجراجویی رهبرانش
کیهان لندن، سیزدهم ژوئن ۲۰۱۵:… جمعی از خانوادههای اعضای سازمان مجاهدین خلق که در کمپ لیبرتی حضور دارند در مقابل این کمپ دست به تجمع زدهاند. این در حالی صورت میگیرد که بخشی ا