عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، چهاردهم دسامبر 2020:… مقامات دولتی و پلیس آلبانی وارد اردوگاه این سازمان شده و آنرا مورد بازدید قرار دادند که مشخص گردید بحران فزاینده بیماری ناشی از ویروس کرونا از مقامات دولت آلبانی و مسئولین بهداشتی پنهان نگاه داشته شده است. مقامات دولت آلبانی مطلع گردیدند که اگرچه مسئولین بالای سازمان به صورت فردی و در اتاق های مجزای خصوصی قرنطینه شده اند اما اعضای عادی همچنان به صورت گروهی و در شرایط بسیار نامناسب بهداشتی زندگی می کنند. همچنین از منابع آگاه در آلبانی کسب اطلاع شده است که بسیاری از اعضاء خواهان جدایی هستند، اما مسئولین سازمان بحث همه گیری کرونا را پیش کشیده و به این بهانه مانع از خروج آنان می شوند. ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
Corona Crisis In MEK Camp In Albania
ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
وضعیت بحرانی اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی و دخالت دولت این کشور
خانواده ها: زمان آزادی فرزندان اسیرمان فرا رسیده است
انجمن نجات مرکز تهراندوشنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۹
براساس گزارشات و اخبار واصله، به دنبال سیل نامه های خانواده های اعضای سازمان مجاهدین خلق در آلبانی به سازمان بهداشت جهانی و مقامات دولت این کشور و ابراز نگرانی نسبت به شرایط داخل اردوگاه مجاهدین خلق، مقامات دولتی و پلیس آلبانی وارد اردوگاه این سازمان شده و آنرا مورد بازدید قرار دادند که مشخص گردید بحران فزاینده بیماری ناشی از ویروس کرونا از مقامات دولت آلبانی و مسئولین بهداشتی پنهان نگاه داشته شده است.
مقامات دولت آلبانی مطلع گردیدند که اگرچه مسئولین بالای سازمان به صورت فردی و در اتاق های مجزای خصوصی قرنطینه شده اند اما اعضای عادی همچنان به صورت گروهی و در شرایط بسیار نامناسب بهداشتی زندگی می کنند.
همچنین از منابع آگاه در آلبانی کسب اطلاع شده است که بسیاری از اعضاء خواهان جدایی هستند، اما مسئولین سازمان بحث همه گیری کرونا را پیش کشیده و به این بهانه مانع از خروج آنان می شوند. این در حالی است که مسئولین بهداشتی شرایط اقامت در اردوگاه را به هیچ عنوان مورد تأیید قرار نداده و آنرا خطرناک توصیف کرده اند.
به نظر می رسد که با خارج شدن دست دولت ادی راما از زیر ساطور دونالد ترامپ و جنگ طلبان آمریکایی و کم شدن فشار بر این کشور که به شدت مایل به ورود به اتحادیه اروپاست اما حضور مجاهدین خلق را مانعی بر سر راه خود می بیند، دوران یکه تازی های غیر قانونی این سازمان در آلبانی که کارآیی به غیر از تولید توئیت در فضای مجازی ندارد هم به سر آمده و به امید خدا زمان آزاد شدن اسرای گرفتار نزدیک است.
حاصل این امر را باید نتیجه تلاش بی وقفه خانواده ها طی مدت اخیر دانست که هرگز دست از پیگیری خواسته های برحق خود برنداشته و عزیزان خود را تنها نگذاشتند و پیمان بستند تا آزادی کامل آنان دست از طلب برندارند.
پیام خانواده ها به عزیزان اسیر و گرفتار اینست که اینک شرایط برای خروج از فرقه رجوی و کسب رهایی مناسب است و براحتی می توان حصارها را درهم شکست و زندگی آزاد را برگزید.
عاطفه نادعلیان
ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
***
The shadowy cult Trump advisors tout as an alternative to the Iranian government
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/سندرم-شکنجه-خاموش/
سندرم شکنجه خاموش
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، تهران، بیست و چهارم نوامبر 2020:… شکنجه خاموش و اعمال تکنیک های آن را می توان در فرقه مخرب کنترل ذهن رجوی به خوبی مشاهده نمود. سه تکنیک اشاره شده در بحث روانشناسی فوق سالهاست که به صورت سیستماتیک در سازمان مجاهدین خلق اجرا می گردد. این سه تکنیک (از بین بردن امید، از بین بردن عزت نفس، و از بین بردن اعتبار و اعتماد) نهایتاً به کنترل ذهن مخرب فرقه ای منجر می شود که فرد اسیر در زندان بدون دیوار و بندهای ناگسستنی نامرئی گردیده و در دام حصارهای ذهنی گرفتار می ماند. در این نقطه فرد بدون اینکه راه فراری متصور ببیند به صورت خاموش شکنجه می شود تا با مرگ خود از این شکنجه گاه رها گردد. سندرم شکنجه خاموش
زندان ها و شکنجه گاههای سازمان مجاهدین (فرقۀ رجوی)
سندرم شکنجه خاموش
زندان بدون دیوار
انجمن نجات مرکز تهران دوشنبه ۳ آذر ۱۳۹۹
دکتر ابراهیمی مقدم در مقاله ای می نویسد:
“بعد از جنگ آمریکا با کره، ژنرال ویلیام مایر که بعدها به سمت روانکاو ارشد ارتش آمریکا منصوب شد، یکی از پیچیده ترین موارد تاریخ جنگ در جهان را مورد مطالعه قرارمی داد:
حدود 1000 نفر از نظامیان آمریکایی در کره، در اردوگاهی زندانی شده بودند که از همه قوانین و استانداردهای بین المللی برخوردار بود. در این زندان همه امکاناتی که باید یک زندان، طبق قوانین بین المللی برای رفاه زندانیان داشته باشد، وجود داشت.
زندان بدون دیوار
این زندان با تعریف متعارف تقریباً محصور نبود و حتی امکان فرار نیز تا حدی وجود داشت. آب و غذا و امکانات به وفور یافت می شد. در آن از هیچ یک از تکنیک های متداول شکنجه استفاده نمی شد، اما … بیشترین آمار مرگ زندانیان در این اردوگاه گزارش شده بود. عجیب این که زندانیان به مرگ طبیعی می مردند.
با این که حتی امکانات فرار هم وجود داشت!! اما زندانیان فرار نمی کردند. بسیاری از آن ها شب می خوابیدند و صبح دیگر بیدار نمی شدند!!!! زندانی ها، احترام به درجات نظامی مافوق را میان خودشان رعایت نمی کردند، و در عوض عموماً با زندانبانان کره ای طرح دوستی می ریختند. دلیل این رویداد، سال ها مورد مطالعه قرار گرفت و ویلیام مایر نتیجه تحقیقات خود را به این شرح ارائه کرد:
در این اردوگاه، فقط نامه هایی که حاوی خبرهای بد بود را به دست زندانیان می رساندند و نامه های اخبار مثبت و امیدبخش تحویل نمی شد.
هر روز از زندانیان می خواستند در مقابل جمع، خاطره یکی از مواردی که به دوستان خود خیانت کرده اند، یا می توانستند خدمتی بکنند و نکردند را تعریف کنند. هر کس که جاسوسی سایر زندانیان را می کرد، سیگار جایزه می گرفت. اما کسی که در موردش جاسوسی شده بود و معلوم شده بود خلافی کرده هیچ نوع تنبیهی نمی شد. در این شرایط همه به جاسوسی برای دریافت جایزه (که خطری هم برای دوستانشان نداشت) عادت کرده بودند.تحقیقات نشان داد که این سه تکنیک در کنار هم، سربازان را به نقطه مرگ رسانده است، چرا که:
— با دریافت خبرهای انتخاب شده (فقط منفی) امید از بین می رفت.
— با جاسوسی، عزت نفس زندانیان تخریب می شد و خود را انسانی پست می یافتند.
— با تعریف خیانت ها، اعتبار و اعتماد آن ها نزد همگروهی ها از بین می رفت.
و این هر سه برای پایان یافتن انگیزه زندگی، و مرگ های خاموش کافی بود.
این سبک شکنجه، شکنجه خاموش نامیده می شود.”
شکنجه خاموش در فرقه رجوی
شکنجه خاموش و اعمال تکنیک های آن را می توان در فرقه مخرب کنترل ذهن رجوی به خوبی مشاهده نمود. سه تکنیک اشاره شده در بحث روانشناسی فوق سالهاست که به صورت سیستماتیک در سازمان مجاهدین خلق اجرا می گردد.
– صرفاً خبرهای بد از داخل ایران به ساکنان اردوگاه بسته و دورافتاده فرقه رجوی چه در عراق و چه در آلبانی داده می شد و می شود. حتی اخبار موفقیت های ورزشی ایرانیان هم به آنان داده نمی شود. در برابر انظار آنان چیزی به غیر از سیاهی در داخل کشور و کلا خارج از فرقه وجود ندارد. هرگونه امید به دنیای خارج از فرقه از آنان گرفته می شود. فرقه ها به اعضای خود القا می کنند که همه چیز خارج از فرقه فاسد و شیطانی است و به این ترتیب امید به آینده را از آنان می گیرند. پراتیک هایی مانند خارج کردن رحم زنان و ممنوعیت عشق و ازدواج و تشکیل خانواده به همین منظور اجرا می گردد.
– در فرقه رجوی انجام یک خطا آن قدر مهم نیست که عدم گزارش یک خطای فرد دیگر مهم و قابل مؤاخذه است. به این ترتیب با انجام جاسوسی بر روی دیگران عزت نفس در میان افراد از بین می رود و عضو فرقه از عمر با عزت که دینامیز زندگی سعادتمند محسوب می شود محروم می گردد.
– نشست های به اصطلاح انتقاد از خود موسوم به عملیات جاری و غسل که فرد باید خود را در میان جمع به اصطلاح “روسیاه” کند و خود را به زشت ترین شکل ممکن خوار و خفیف نماید و مدام از اشتباهات و خیانت های خود بگوید اعتبار و اعتماد بین افراد را از بین می برد. همه در نظر یکدیگر انسان های گناهکار و خطاکاری هستند که ارزش زنده ماندن ندارند. با القای مداوم حس خیانت و گناه، فرد مربوطه به قول دانشمندان مدام در قبر نامرئی خود بیشتر و بیشتر فرو می رود.
این سه تکنیک (از بین بردن امید، از بین بردن عزت نفس، و از بین بردن اعتبار و اعتماد) نهایتاً به کنترل ذهن مخرب فرقه ای منجر می شود که فرد اسیر در زندان بدون دیوار و بندهای ناگسستنی نامرئی گردیده و در دام حصارهای ذهنی گرفتار می ماند. در این نقطه فرد بدون اینکه راه فراری متصور ببیند به صورت خاموش شکنجه می شود تا با مرگ خود از این شکنجه گاه رها گردد.
عاطفه نادعلیان
سندرم شکنجه خاموش
ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/لیلا-گیوکان-پدرم-و-من-تاکنون-صدای-یکدی/
لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، بیست و سوم اوت 2020:… رحیم گیوکان در اسفند ماه سال 1323 متولد شد. او در سال 1360 در حالی که هوادار سازمان مجاهدین خلق بود متواری گشت و در سال 1361 از کشور خارج و به پاکستان و سپس عراق رفت و به سازمان پیوست. آن زمان او دارای همسر و چهار فرزند بود. همسرش خانم بهجت صدیقی، فرزندانشان مژگان، مهران، محسن و لیلا را در غیاب پدر با سختی و مشکلات فراوان بزرگ کرد و به سرانجام رساند. او برای فرزندانش هم مادر و هم پدر بود. فرزندان تحصیل و ازدواج کردند و صاحب شغل و فرزند شدند و البته همیشه جای خالی پدر را در زندگی شان حس می نمودند. طی این سالیان هیچ اطلاعی از رحیم گیوکان در دست نبود. زمانی که رحیم از ایران رفت دخترش لیلا تنها دو سال داشت. لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم
MEK Families Petition Addressing Albanian PM , A Unique Opportunity To Take Control
لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم
انجمن نجات مرکز تهران2 شهریور 1399
لینک به متن انگلیسی:
رحیم گیوکان در اسفند ماه سال 1323 متولد شد. او در سال 1360 در حالی که هوادار سازمان مجاهدین خلق بود متواری گشت و در سال 1361 از کشور خارج و به پاکستان و سپس عراق رفت و به سازمان پیوست. آن زمان او دارای همسر و چهار فرزند بود.
همسرش خانم بهجت صدیقی، فرزندانشان مژگان، مهران، محسن و لیلا را در غیاب پدر با سختی و مشکلات فراوان بزرگ کرد و به سرانجام رساند. او برای فرزندانش هم مادر و هم پدر بود. فرزندان تحصیل و ازدواج کردند و صاحب شغل و فرزند شدند و البته همیشه جای خالی پدر را در زندگی شان حس می نمودند. طی این سالیان هیچ اطلاعی از رحیم گیوکان در دست نبود.
زمانی که رحیم از ایران رفت دخترش لیلا تنها دو سال داشت. او می گوید که پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم. لیلا هیچ خاطره ای از پدر ندارد. فقط یک عکس قدیمی از دوران جوانی پدر باقی مانده که وی آن را بزرگ و رنگی و قاب کرده است.
رحیم گیوکان اکنون در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی است. او اجازه ندارد با خانواده اش بعد از نزدیک به چهل سال دیدار داشته یا با آن ها تماس بگیرد. برخی جداشدگان اخبار و اطلاعاتی از وی رسانده اند که به خانواده اش داده شده است. او اکنون دارای 7 نوه است. آیا خودش خبر دارد؟
مژگان و لیلا در دفتر انجمن نجات تهران حاضر شدند تا خبری از پدر بگیرند و برای بقیه افراد خانواده ببرند. همچنین پیامی تصویری دادند تا شاید به نحوی به گوش پدر برسد و او بتواند حداقل یک خط نامه برایشان بنویسد.
مژگان در پیامی به پدرش رحیم می گوید: “می خواهم بدانم که چرا سازمان مجاهدین خلق به آنها اجازه نمی دهد تا با خانواده هایشان تماس بگیرند. حداقل یک تماس با خانواده هایشان داشته باشند و حال آنها را بپرسند و آنها را از حال خود با خبر سازند”.
لیلا به پدرش می گوید: “این حق یک دختر است که در سن چهل و یک سالگی صدای پدرش را برای اولین بار بشنود و کاش این حق برای شما باشد و برای ما هم در نظر گرفته شود تا ما بتوانیم با شما در ارتباط باشیم”. او ادامه می دهد که: “مادرم حالا پیر شده و ما در حسرت دیدار با شما مانده ایم”.
تنظیم: عاطفه نادعلیان
ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
***
Hosting MEK in Albania Humanitarian, Not Political – Now a National Security Issue: Rama
The Life of Camp Ashraf. Mojahedin-e Khalq – Victims of Many Masters
By Anne Khodabandeh (Singleton) and Massoud Khodabandeh
The Beheshtis speak to their beloved Milad taken as a hostage in the MEK camp in Albania:
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/خود-افشاگری-فرقه-رجوی-2/
باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، دوم ژوئیه 2020:… سایت خودافشاگر فرقه رجوی مطلبی با عنوان “نامه سرگشاده تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اشرف ۳ در مانز به مقامات آلبانی” به تاریخ 5 تیر 99 با امضای تعدادی از اعضای گرفتار در فرقه درج نموده است. مرور این نامه سرگشاده خیلی از حقایق را در خصوص ماهیت ضد مردمی سران فرقه رجوی برملا می نماید. در این نامه همراه با آسمان ریسمان به هم بافتن و پرداختن به موضوعات متفرقه غیرمرتبط ، مسأله و مشکل اصلی فرقه عنوان می گردد. نوک تیز حمله به سمت “سایت آلبانی زبان به نام گازتا ایمپکت” است. جنایتی که این سایت مرتکب شده این است که خواست خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای گرفتار در فرقه رجوی برای ارتباط با عزیزانشان در آلبانی را انعکاس داده است. باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
خانواده اسرای فرقه رجوی – همایش میاندوآب و استقبال از حضور هیأت پیشنهادی
باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
مروری بر نامه سرگشاده اعضای فرقه به مقامات آلبانی
“وقتی مادران و پدران و همسران کهنسال که صرفاً خواهان ارتباط با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی هستند تروریست خوانده می شوند، دیگر چه کسی می تواند از نظر سران فرقه تروریست نباشد؟”
انجمن نجات مرکز تهران10 تیر 1399
سایت خودافشاگر فرقه رجوی مطلبی با عنوان “نامه سرگشاده تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اشرف ۳ در مانز به مقامات آلبانی” به تاریخ 5 تیر 99 با امضای تعدادی از اعضای گرفتار در فرقه درج نموده است.
مرور این نامه سرگشاده خیلی از حقایق را در خصوص ماهیت ضد مردمی سران فرقه رجوی برملا می نماید. در این نامه همراه با آسمان ریسمان به هم بافتن و پرداختن به موضوعات متفرقه غیرمرتبط ، مسأله و مشکل اصلی فرقه عنوان می گردد.
نوک تیز حمله به سمت “سایت آلبانی زبان به نام گازتا ایمپکت” است. جنایتی که این سایت مرتکب شده این است که خواست خانواده های دردمند و رنج کشیده اعضای گرفتار در فرقه رجوی برای ارتباط با عزیزانشان در آلبانی را انعکاس داده است.
ظاهراً همین جرم بسیار بزرگ از نظر دستگاه فرقه ای و ضد مردمی رجوی کافی است که این اقدام را یک توطئه بزرگ امنیتی علیه ساکنان اردوگاه بسته و دور افتاده مجاهدین خلق در آلبانی قلمداد کرده و از دستگاه قضایی آلبانی بخواهند تا این سایت و دست اندرکاران آن را به جرم اقدام علیه امنیت مجاهدین خلق سرکوب نماید.
این افراد جرم های دیگری هم دارند. آنان مختصر همدلی با جداشدگان در آلبانی، که مجاهدین خلق و دولت آلبانی سعی در تحت فشار قرار دادن آنان دارند، هم انجام داده و با خانواده سمیه محمدی و دیگر خانواده هایی که پایشان به آلبانی رسیده است همدردی نشان داده اند.در این نامه خطاب به مقامات آلبانی با لحنی آمرانه از فعال مدنی اولسی یازچی، وکیل حقوقی میگنا بالا و خبرنگار جرجی تاناسی شکایت شده که چرا این افراد در کشور آلبانی آزادی عمل و آزادی بیان دارند و چرا مانند برخی دولتمردان رشوه بگیر این کشور در خدمت مافیا و مجاهدین خلق، یا بهتر است گفته شود در خدمت سفارت آمریکا در تیرانا، نیستند.
این نامه به خوبی ماهیت و تصویر مجاهدین خلق در صورتی که نعوذبالله در ایران به قدرت برسند را افشا می کند. فرض کنید که مسعود و مریم رجوی در ایران حاکم هستند و یک فرد یا یک سایت مطلبی را بیان می دارد که به مذاق آنان خوش نمی آید، آنگاه چه می شود؟ قطعاً تروریست نامیده شده و اقدامش علیه امنیت و غیره قلمداد می گردد و تحت پیگرد قرار می گیرد.
وقتی مادران و پدران و همسران کهنسال که صرفاً خواهان ارتباط با عزیزان گرفتارشان در اردوگاه فرقه رجوی در آلبانی هستند تروریست خوانده می شوند، دیگر چه کسی می تواند از نظر سران فرقه تروریست نباشد؟
وقتی اقدام سه شهروند عادی آلبانیایی، یعنی ابراز همدردی و منعکس کردن خواست خانواده ها و جداشدگان، اقدامی تروریستی خوانده می شود، دیگر چه اقدامی می تواند از نظر سران فرقه رجوی تروریستی نباشد؟
و وقتی سازمان مجاهدین خلق در برابر خواست برحق خانواده ها به این اندازه از خود ضعف و زبونی نشان می دهد و آن را برنمی تابد و به این شکل واکنش نشان می دهد، کدام حق انسانی را به رسمیت خواهد شناخت و بر کدام خواست مردم صحه خواهد گذاشت؟
خوشبختانه دست سران فرقه رجوی روز به روز بیشتر در مقابل مردم ایران رو می شود و ماهیت ضد مردمی آنان برملا می گردد و سران جنایتکار فرقه، ماهیت دیکتاتوری تشکیلات خود را بیشتر افشا می کنند.
عاطفه نادعلیان
باز هم خود افشاگری فرقه رجوی
ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
***
آنها نه تنها شکست خوردند که سقوط اخلاقی کردند (به مناسبت درگذشت عبدالرضا نیک بین رودسری – عبدی)ا
همچنین:
عاطفه نادعلیان، وکیل دعاوی، انجمن نجات، هفدهم اوت 2020:… سه روز است که از آزادی احسان بیدی می گذرد. مریم رجوی که بور شده در محاق رفته و ترجیح داده تا سکوت کند که بهترین کار را می کند چون حرفی برای گفتن ندارد و باید منتظر عواقب این شکست سنگین در روابط فرقه اش با دولت آلبانی و در… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، وکیل دعاوی، انجمن نجات، مرکز تهران، پانزدهم اوت 2020:… احسان بیدی اکنون در کشور آلبانی آزاد است و مقامات آلبانی هم از وی عذرخواهی کرده اند اما این تازه شروع کار است. گفتنی ها را خود وی در فرصت های مناسب حتماً مفصلاً خواهد گفت. البته ناگفته نماند که فرقه رجوی از هول حلیم در دیگ افتاد و… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
انجمن نجات، مرکز تهران، یازدهم اوت 2020:… این گردهمایی در ساعت 10:30 صبح آغاز شد و به مدت سه ساعت و نیم ادامه داشت که از سایت نجات به صورت زنده پخش گردید. تعداد محدودی از خانواده های جمعاً 20 استان توانستند در این برنامه صحبت کرده و پیام های خود را از جانب تمامی خانواده ها برسانند. ابتدا مهندس… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، وکیل دعاوی، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و نهم ژوئیه 2020:… در این برنامه همچون تمامی برنامه های از این دست ابتدا یک پیش فرض بدون دلیل و مدرک مطرح شده که گویا “انجمن نجات = رژیم ایران” و بعد خانواده هایی که خواستار ارتباط و کسب اطلاع از عزیزانشان در اردوگاه مجاهدین خلق در آلبانی هستند را… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، سیزدهم ژوئیه 2020:… رژیم صدام حسین را همه به عنوان تنها حامی دولتی سازمان مجاهدین خلق می شناختند. مسعود رجوی در خرداد 1365 بعد از دیدار با طارق عزیز وزیر امور خارجه و معاون رئیس جمهور وقت عراق به این کشور رفت و نیروهای خود را نیز به آنجا منتقل نمود و ارتش آزادیبخش… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، دوم ژوئیه 2020:… سایت خودافشاگر فرقه رجوی مطلبی با عنوان “نامه سرگشاده تعدادی از اعضای مجاهدین خلق در اشرف ۳ در مانز به مقامات آلبانی” به تاریخ 5 تیر 99 با امضای تعدادی از اعضای گرفتار در فرقه درج نموده است. مرور این نامه سرگشاده خیلی از حقایق را در خصوص ماهیت ضد مردمی… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و پنجم مارس 2020:… مرز بسیار روشنی که ویروس کرونا بین دوستان و دشمنان مردم ایران ترسیم نمود. سازمان مجاهدین خلق به عنوان مدافع سرسخت اعمال تحریم ها علیه مردم ایران، کاملاً روشن است که در کجا ایستاده و چه نیات شومی را دنبال می نماید. در واقع فرقه رجوی سردمدار این خط… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، پنجم مارس 2020:… در حال حاضر ارتش به اصطلاح آزادی بخش ملی رجوی در آلبانی که از همه جا رانده شده صرفاً به امر خطیر شایعه پراکنی در فضای مجازی به منظور ایجاد تشویش در اذهان عمومی در جهت امیال دشمنان ایران و ایرانی مشغول است، تا بلکه رهبری مجهول المکان فرقه بتواند کمکی… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست و نهم ژانویه 2020:… در اولین ساعات روز دوشنبه 7 بهمن 98، خانم زهرا کزازی، مادر مصطفی (میلاد) بهشتی اسیر در فرقه رجوی در آلبانی، چشم از جهان فروبست. خانم کزازی به جمع مادران چشم انتظاری پیوست که حسرت حتی یک تماس از جانب فرزندشان بر دلشان باقی ماند. رجوی ملعون بابت تمام… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، هفتم ژانویه 2020:… موضع مریم رجوی که صرفاً برای خوشآمد اربابان جنگ طلب آمریکایی صورت گرفته قابل توجه می باشد. در زمانی که مردم ایران بعد از نماز جمعه در تمامی شهرها به گفته رسانه های بین المللی در سطح وسیع تظاهرات نموده و حمایت و قدردانی خود از سردار شهید قاسم سلیمانی که… لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، نوزدهم فوریه 2019:… خبرنگار اکونومیست انگلستان کرک کارلستروم نوشت: “سازمان مجاهدین خلق در ورشو پایتخت لهستان دست به راهپیمایی ضد ایرانی زد. مثل همیشه یک سوم جمعیت، غیر ایرانی هایی بودند که با اتوبوس از اسلواکی به ورشو آورده شده بودند و نمی دانستند بر روی پلاکاردهایی که در دستشان است چه نوشته شده است”. … لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است
عاطفه نادعلیان، انجمن نجات، مرکز تهران، بیست وششم اکتبر 2017:… این مسأله باز برمی گردد به چهارچوب کلی سازمان و دید آن نسبت به انسان که در ماهیت اصلی ایدئولوژی سازمان، ملاک ارزشِ انسان میزانِ بندگی به خدا نیست بلکه میزان بندگی به تشکیلات است. میزان تقوا نیست بلکه میزان اطاعت کور تشکیلاتی است، میزان شناخت و آگاهی نیست بلکه پیروی … … لیلا گیوکان: پدرم و من تاکنون صدای یکدیگر را نشنیده ایم سندرم شکنجه خاموش ورود پلیس به اشرف3 . وضعیت کمپ آلبانی بحرانی است