راه نو، بیست و پنجم نوامبر 2020:… بمناسبت 25 نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان – یک مقایسه آماری بین سالهای 1395 تا آبان 1399 از مرگ و میر اعضای مجاهدین نشان می دهد که «امید به زندگی» هر عضو در زنان 63.9 سال و در مردان 62.8 سال است. که اگر آنرا با متوسط طول عمر زنان و مردان ایرانی (79.4 سال برای زنان و 75.5 برای مردان) مقایسه کنیم اختلاف فاحشی را مشاهده خواهیم کرد. بعبارتی اگر این افراد در داخل این فرقه نبودند؛ زنان 15.5 سال و مردان 12.5 سال بیشتر می توانستند عمر کنند. بمناسبت 25 نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان .
International Day for the Elimination of Violence against Women
بمناسبت 25 نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
بررسی وضعیت «امید به زندگی» در سازمان مجاهدین، چرا زنان و مردان عضو این گروه طول عمر کمتری دارند و با ابتلا به انواع سرطان و بیماریهای قلبی جان خود را از دست می دهند؟
امید به زندگی یا متوسط طول عمر (life expectancy ) یک شاخص آماری است که نشان میدهد اعضای یک جامعه به طور میانگین چقدر عمر میکنند، یا به عبارت دیگر، انتظار میرود چقدر عمر کنند.
هرچه سطح بهداشت و درمان و سایر شاخص هایی که در افزایش طول عمر دخیل هستند در جامعهای افزایش یابد، متوسط طول عمر نیز افزایش خواهد یافت. از این رو، این شاخص یکی از شاخصهای سنجش پیشرفت و یا عقبماندگی کشورهاست. متوسط طول عمر زنان در همه جوامع چند سال (در کل جهان چهار و نیم سال) بیشتر از مردان است.
طبق گزارش سال ۲۰۱۹ سازمان ملل متحد در میان ۲۰۱ کشور مورد بررسی، ایران در جایگاه ۷۷ دنیا از نظر شاخص امید به زندگی قرار دارد. در گزارش سال ۲۰۱۹ این سازمان آمده است متوسط امید به زندگی در ایران برای مردان ۷۵.۲۶ سال و متوسط این شاخص برای زنان برابر با ۷۷.۵۶ سال است.
این در حالی است که به گفته دکتر حریرچی معاون کل وزارت بهداشت ایران ، امید به زندگی در بین زنان ایرانی ۷۹.۴ سال و در بین مردان ۷۵.۵ سال است.
اما آنچه که تمامی متخصصین در حوزه سلامت برای رشد امید به زندگی در زنان انگشت می گذارند، افرایش سلامت روحی، روانی و جسمی زنان و مادران است. بنابراین سلامت جامعه علاوه بر زنان، سلامت مردان و نیز سرنوشت کودکان را مورد تأثیر قرار میدهد، چرا که محور جامعه را سلامت زنان تشکیل میدهند.
اکنون این پرسش مطرح می شود: چرا سازمانی که ادعای مبارزه و انقلابی گری دارد و شعار «زنان نیروی تغییر» را سر می دهد، اغلب اعضای آن بویژه زنان عضو این گروه طول عمر کمتری حتی به نسبت کشورهای عقب مانده داشته و اکثریت آنان نیز همچنانکه رسانه های خود این گروه اعلام می کنند بر اثر ابتلا به بیماریهای صعب العلاج جان می دهند؟
یک مقایسه آماری بین سالهای ۱۳۹۵ تا آبان ۱۳۹۹ از مرگ و میر اعضای مجاهدین نشان می دهد که «امید به زندگی» هر عضو در زنان ۶۳.۹ سال و در مردان ۶۲.۸ سال است. که اگر آنرا با متوسط طول عمر زنان و مردان ایرانی (۷۹.۴ سال برای زنان و 75.5 برای مردان) مقایسه کنیم اختلاف فاحشی را مشاهده خواهیم کرد.
ضمن اینکه اختلاف متوسط طول عمر زنان به نسبت مردان در این فرقه ۱.۱ سال است که در مقایسه با استاندارد جهانی (چهار و نیم سال) نزدیک به فاجعه است.
این نشان می دهد که زنان به مراتب شدیدتر از مردان تحت اجبارات و فشارهای روحی و روانی و جسمی درون فرقه قرار دارند.
بعبارتی اگر این افراد در داخل این فرقه نبودند؛ زنان ۱۵.۵ سال و مردان ۱۲.۵ سال بیشتر می توانستند عمر کنند.
دیهی است علاوه بر کنترل بیماری ها و بالا بردن سطح بهداشت عمومی عوامل دیگری نیز در بالا رفتن سن امید به زندگی بویژه در زنان موثر است.
واقعیت این است که زنان در تشکیلات مجاهدین بمثابه برده های جنسی رهبر فاسد و بدنام این فرقه از یک سو و ابرازی اجرایی همپای مردان ، برای پیشبرد اهداف وطن فروشانه از سوی دیگر است.
در اینجا سعی می کنیم به عواملی که در کاهش طول عمر اعضای مجاهدین بویژه زنان تاثیر مسقیم داشتهم اشاره کرده و نگاه زهرآلود و مسموم ایدئولوژی عقب مانده فرقه رجوی را نسبت به این عوامل به چالش بکشیم.
۱ – نداشتن رابطه زناشویی طول عمر را کاهش می دهد.
روابط زناشویی یکی از عوامل اصلی در افزایش طول عمر افراد جامعه محسوب می شود.
براساس تحقیقات علمی، روابط زناشویی سالم در سلامتی و بهبود کیفیت زندگی انسانها ، هم از بعد روانی و هم جسمانی آن تاثیر شگرفی دارد. که به هیچوجه قابل چشم پوشی نیست.
اما این نیاز فطری و ذاتی بشدت در داخل تشکیلات مجاهدین پس زده می شود. «انقلاب ایدئولوژیک» در سال ۱۳۶۳ سرآغاز طلاق های اجباری و زندگی انفرادی زنان و مردان در داخل فرقه رجوی محسوب می شود.
بعبارتی دقیق تر ریاضت جنسی در پائین و بی بند و باری جنسی و تشکیل حرمسرا در بالا از جمله ویژگیهای فرقه رجوی است.
بدین ترتیب زنان و مردان داخل تشکیلات سالهاست به زندگی فردی و به دور از همسر و فرزند محکوم شده اند. این نوع زندگی دارای عواقب سختی است که بدنبال خود انواع بیماریهای روحی و روانی و جسمی را به همراه داشته است. بنابراین مرگ و میرهای زودرس با انواع بیماریهای صعب الاعلاج در تشکیلات مجاهدین حاصل چنین محدودیت های ضد انسانی است.
رفع نیاز فطری و ذاتی در انسانها می تواند به بهبود برخی از بیماریها از جمله؛ کاهش خطر بیماریهای قلبی، کاهش افسردگی، تسکین درد، کنترل بهتر کارکرد مثانه، دندان های سالم تر، سلامت پروستات، افزایش جریان خون، کاهش استرس و اضطراب، بهبود کیفیت خواب، و از همه مهمتر باعث افزایش طول عمر گردد.
نتیجه اینکه برقراری یک رابطه سالم زناشویی برای داشتن یک زندگی سالم ضروری است. امری که در فرقه رجوی بشکل یک تابو با آن برخورد می شود. و اعضای سازمان از داشتن چنین نعمت خدادای محرومند.
۲ – افسردگی های ناشی از عقیم سازی و تجاوز جنسی به زنان در مجاهدین
افسردگی در زنان «مجاهد»! قبل هر چیزی ناشی از دو عامل؛ عقیم سازی که با عمل جراحی و در آوردن رحِم زنان در تشکیلات مجاهدین که تحت عنوان رسیدن به «قله رهایی» از آن نام برده می شود، آغاز می گردد. و تجاوز جنسی رهبر فرقه به اغلب این زنان است که شایستگی عضویت در «شورای رهبری» یا همان حرمسرای مجاهدین را پیدا می کنند.
طبق یافته های جدید، افراد مبتلا به افسردگی زودتر از زمان پیش بینی شده می میرند، الگویی که در سال های اخیر در بین زنان عضو مجاهدین رواج داشته است.
استفن گیلمن، سرپرست یک تیم تحقیق کانادایی می گوید: «مطالعات زیادی نشان داده است که افراد مبتلا به افسردگی در معرض ریسک بالای بیماری قلبی و سکته هستند.» محققان یکی از علل آن را این گونه عنوان میکنند که با بروز افسردگی، فرد انرژی و انگیزهاش را از دست میدهد. از این رو در معرض بسیاری از مشکلات سلامت قرار میگیرد که بر طول عمر وی تاثیر دارد.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد نیز میگویند یکی از اصلیترین کلیدهای طول عمر سالم و با کیفیت این است: زیاد فکر و خیال نکنید چیزی که به وفور در بین اعضای مجاهدین بدلایلی که فوقا اشاره گردید وجود دارد.
۳ – حس تنهایی
تنهایی معمولا احساسی موقت است اما واقعیت این است که در تشکیلات مجاهدین به شکل مزمن عمل میکند.
چرا که اعضای سازمان بدور از هر گونه چشم اندازی در مورد آینده شان و بدور از محیط خانواده؛ پدر ، مادر، خواهر و برادر و زن و فرزند و فامیل در تنهایی مطلق با کارهای طافت فرسا روزگارشان را سپری می کنند.
تنهایی مزمن میتواند به سلامت آسیب بزند، کیفیت خواب را پایین بیاورد و باعث احساس غم و ناامیدی شدید شود. حتی ممکن است فرد را وارد چرخهای خطرناک کرده روی تمام بدنش تاثیر بگذارد و باعث ابتلا یا بدتر شدن بیماریهای دیگر شود. به گفته متخصصین چنین افرادی بیش از سایرین به سرطان، به خصوص سرطان روده بزرگ، پروستات و لوزالمعده مبتلا می شوند.
۴ – اجبار زنان به انجام کارهای خطرناک و طاقت فرسا
علیرغم اینکه فیزیولوژیک بدن زنان اجازه انجام کارهای سخت و طاقت فرسا را به آنان نمی دهد ولی در تشکیلات مجاهدین زنان با اجبار باید اینگونه کارها را به مدت های طولانی و بیشتر از ۸ ساعت در روز انجام دهند.
میلیتاریزه کردن زنان ؛ جنگیدن، نظافت سلاح های سنگین مثل؛ تانک، کارهای ساختمانی، کارگری، کشاورزی و . . . نیز بخش دیگری از انجام کارهای سختی است که در تشکیلات مجاهدین به زنان سپرده می شوند.
البته مردان نیز به کارهای سخت فیزیکی که بی شباهت به کار در معدن، شخم زدن و . . . نیست در تشکیلات انجام می دهند. انجام این کارها به تدریج سبب ابتلا به بیماری و افزایش رنج و استرس در آن ها می شود و آن ها را از پا می اندازد.
چه خوشحال باشید، چه غمگین یا اینکه هیچ حسی نداشته باشید، دوستان شما می توانند در اطراف شما قرار بگیرند. خانم ها توانایی بهتری دارند تا افراد زیادی را دور خود جمع کنند و احساسات خود را با آنها به اشتراک بگذارند.
قرار گرفتن در جمع دوستان می تواند خطر مرگ را تا ۵۰ درصد کاهش دهد. بیشتر آقایان تمایل دارند که استرس ها و ترس های خود را به تنهایی تحمل کنند. در حالی که خانم ها به راحتی آن را با دیگران به اشتراک می گزارند. مردان متاهل که با همسر خود صحبت می کنند، معمولاً طول عمر بیشتری دارند.
در حالیکه داشتن اینگونه روابط اجتماعی برای اعضای مجاهدین با بیرون از مناسبات بدلیل قرنطینه موضوعیت ندارد.
در داخل تشکیلات نیز بشدت ممنوع است و در صورت مشاهده با تنبیهات و عواقب سختی از جمله حسابرسی در جمع ، توهین، کتک کاری، زندانی شدن، خلع رده و . . . همراه است. اینگونه روابط در داخل تشکیلات مجاهدین تحت عنوان «محفل» شناخته می شود که رهبر فرقه آنرا بمثابه وجود شعبه ای از سپاه پاسداران در داخل تشکیلات تفسیر و تعبیر کرده است.
البته در دنیای امروزی این نوع محدویت ها شرم آور است. ولی واقعیت دارد و هنوز فرقه هایی هستند که چنین محدودیت هایی را بر اعضای خود اعمال می کنند. در تشکیلات مجاهدین طبق دستور مریم رجوی زنان وظیفه داشتند همیشه به صورت دو نفره در جلسات با تحت مسئولینشان و همچنین در ترددات در سطح قرارگاهها حضور داشته باشند. آنها حق نداشتند مستقیم روی صورت مردان نگاه کنند. حتی پمپ بنزین قرارگاه نیز ساعت مراجعه جداگانه برای مردان و زنان داشت.
کارکرد آلیناسیون، نقش خشونت علیه زنان در بقای فرقه رجوی (قسمت اول و دوم)ا
در سالن های غذاخوری هم محل نشستن مردان و زنان جدا از هم بود و محیط آنان از همدیگر با رنگ زرد پهنی که بر روی موزائیک های سالن کشیده شده بود از هم جدا می شد.
۶ – عدم مراقبت های فردی
یکی دیگر از عوامل طول عمر در زنان هوشیاری آنان نسبت به سلامتی و نیازهای پزشکی خود است. در تشکیلات مجاهدین هرگونه رسیدگی زنان به خودشان ممنوع است. حتی استحمام کردن هم زمان های مشخصی دارد و هیچ زنی نباید خصلت های زنانگی اش نمود بیرونی پیدا کند. این وضعیت آنقدر در داخل تشکیلات شرم آور بود که حتی قیافه زنان نیز مردانه شده و خیلی هایشان هم به شکل محسوسی دارای سبیل بودند ولی جرات رسیدگی حتی در حد محدود به خودشان را نداشتند.
یادآوری این نکته مهم است تمامی باید و نباید های زنان در تشکیلات مجاهدین توسط مریم رجوی مشخص می شد وی حتی تا آنجا پیش رفته بود که از زنان می خواست خصوصیت و حتی صدایی شبیه مردان را داشته باشند تا هیچ مردی رغبت نزدیک شدن به آنها به ذهنش خطور نکند.
۷ – مطالعه کتاب
به گفته دانشمندان مطالعه کتاب عمر انسان را زیاد می کند. کتاب خواندن قدرت شناختی افراد را تقویت میکند که خود باعث تقویت بسیاری از تواناییها از جمله در زمینه دامنه لغات، مهارتهای تفکر و تمرکز میشود. کتاب خواندن همچنین روی احساس همدردی، درک اجتماعی و هوش احساسی تأثیر میگذارد که در مجموع به افراد کمک میکند عمر طولانیتری داشته باشند.
ولی نگاه فرقه ای هرگز اجازه نمی دهد زنان و مردان عضو تشکیلات به امر مطالعه روی بیاورند و آنرا عادتی ضد اصول و ساختار های تشکیلات فرقه مجاهدین قلمداد می کنند.
به همین دلیل سرانه مطالعه در تشکیلات مجاهدین صفر مطلق است و هیچ کتاب و منبعی برای مطالعه و بالا بردن سواد در زمنیه های گوناگون برای اعضا در قرارگاههای این گروه وجود نداشته و ندارد. آنچه که تنها منبع مطالعه اعضای فرقه محسوب می شد بولتن های خبری بشدت سانسور شده ای است که محتوای آن براساس منافع فرقه تنظیم و در دسترس اعضا قرار داده می شود.
موضوع سواد و تحصیل آنقدر در داخل تشکیلات مجاهدین جدی است که رهبران این فرقه کسانی را که دارای تحصیلات بالا بودند را اصطلاحا « قطب » می نامیدند. چرا که معتقد بودند چنین افرادی بشدت در مقابل تعالیم فرقه مقاومت کرده و یا خواهند کرد. لذا آنان هرگز در حوزه تخصصی خودشان در تشکیلات بکار گرفته نمی شدند حتی اگر فرد پزشک هم می بود باید قبل از تخصص اش از تعالیم فرقه پیروی می کرد.
نویسنده : سعید پارسا
منبع خبر : سایت راه نو
بمناسبت 25 نوامبر، روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/خشونت-علیه-زنان-در-فرقه-رجوی/
خشونت علیه زنان در فرقه رجوی
علی جهانی، وبلاگ آیینه، بیست و سوم نوامبر 2020:… فرقه رجوی و بطور خاص رهبری اش تحت عنوان انقلاب کذایی مریم زنان را وادار به طلاق اجباری و همچنین مجبور به ترک کردن فرزندان خردسال شان کرد که این بدترین آسیب های روحی و روانی برای زنان و مادران محسوب می شود. فرقه رجوی همچنین با زنانی که معترض بودند و انقلاب کذایی مریم را قبول نداشتند مورد انواع و اقسام شکنجه های روحی و جسمی قرار داده که در موارد زیادی منجر مرگ آنها شده است زنانی همچون مینو فتحعلی آلان محمدی و هما بشر دوست از نمونه ها هستند. خشونت علیه زنان در فرقه رجوی
کلاس های زنانه مسعود رجوی و انفجار بزرگ
خشونت علیه زنان در فرقه رجوی
نگاهی به رفتارهای خشونت آمیز فرقه رجوی علیه زنان
در آستانه ۲۵ نوامبر روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان هستیم. سازمان ملل این روز را در گرامیداشت یاد خواهران میرابال انتخاب کرده است. آنها در ۲۵ نوامبر سال ۱۹۶۰ پس از مدتها شکنجه توسط سازمان امنیت ارتش دومینیکن به قتل رسیدند. خشونت علیه زنان بنا بر تعریف سازمان ملل متحد هر گونه رفتاری است که منجر آسیب بدنی و جنسی یا روانی زنان شود. اما در فرقه تروریستی رجوی علی رغم شعر و شعار های رهائی زنان و رفع تبعیض از طریق انقلاب کذایی مریم عضدانلو سرکرده فعلی این فرقه تروریستی خشونت علیه زنان در این فرقه بر اساس تعریف سازمان ملل متحد از خشونت بیداد می کند.
فرقه رجوی و بطور خاص رهبری اش تحت عنوان انقلاب کذایی مریم زنان را وادار به طلاق اجباری و همچنین مجبور به ترک کردن فرزندان خردسال شان کرد که این بدترین آسیب های روحی و روانی برای زنان و مادران محسوب می شود.
فرقه رجوی همچنین با زنانی که معترض بودند و انقلاب کذایی مریم را قبول نداشتند مورد انواع و اقسام شکنجه های روحی و جسمی قرار داده که در موارد زیادی منجر مرگ آنها شده است زنانی همچون مینو فتحعلی آلان محمدی و هما بشر دوست از نمونه ها هستند.
فرقه رجوی و بطور خاص رهبری اش علی رغم ادعای مترقی بودن و علی رغم دادن رده و مقام فرمالیته به زنان نظیر مسئول اول و شورای رهبری آنها را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده و مسعود رجوی برای خودش حرمسرا راه اندازی کرده بود و دست شاهان قاجاریه را در این زمینه بسته است رجوی می گفت زن تو گیومه و زنان باید جا تو جاپای مریم بگذارند یعنی مثل مریم از شوهران شان جدا شده و در حریم رهبری قرار بگیرند و امضای محرمیت بدهند یعنی خون و نفس شان در اختیار رهبری باشد تا هر کجا و هر جا که بر اساس مطامع شیطانی خودش صلاح دید استفاده کنند.
زنان در این فرقه تروریستی و زن ستیز از اولیه ترین حقوق انسانی نظیر ملاقات با خانواده و بطور خاص فرزندان خردسال شان محروم هستند و همچنین زنان نه تنها از استفاده وسایل آرایش محروم هستند بلکه در کشور عراق مجبور بودند که زیر آفتاب سوزان کار کنند تا صورتشان سوخته و زیبایی شان را از دست بدهند. همچنین مسعود و مریم در طی یک اقدام ضد انسانی زنان را وادار به جراحی رحم می کردند تا مبادا به امید این باشند که روزی دوباره می توانند ازدواج کرده و بچه دار شوند.
بله دوستان عزیز فرقه تروریستی و قرون وسطایی و زن ستیز علی رغم ادعای مترقی بودن و سر دان شعار های رهائی زنان و حمایت از جنبش آزادی خواهی زنان و ادعای مبارزه برای رفع هرگونه تبعیض از زنان و شعار آزادی پوشش برای زنان در تشکیلات پوسیده و قرون وسطایی اش اگر یک تار موی زنان بیرون باشد او را در نشست هایی تحت عنوان غسل هفتگی که البته برای زنان روزانه بود مورد ضرب و شتم قرار می دادند و همه انواع آسیب های روحی و روانی و جسمی جنسی را که در سازمان ملل متحد از آنها به عنوان خشونت علیه زنان یاد شده است در این فرقه تروریستی و زن ستیز رایج بوده است.
خشونت علیه زنان در فرقه رجوی
***
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/رجوی-پول-شیخ-عربستان-و-دیکتاتور-عراق-را/
رجوی پول شیخ عربستان و دیکتاتور عراق را خرج ترور مردان و تجاوز به زنان ایرانی کرد
باشگاه خبرنگاران و خبرگزاری فارس، همدان، بیستم ژوئیه 2019:…ابراهیم خدابنده در پاسخ به دانشجویان درباره برخی از زنان جدا شده از سازمان بیان کرد: یک اصل در سازمان وجود دارد که اجازه فرار به زنان داده نشود، حتی رجوی میگفت برای جلوگیری از فرار زنان ۱۰۰ نفر هم کشته شوند ارزش دارد! خدابنده با بیان اینکه رجوی اعلام کرد که همه زنان در عقد او هستند افزود: راستش ما فکر میکردیم که این موضوع یک ایدئولوژی است، اما واقعی بود و برخی از زنان در این خصوص حرف زدند، سازمان هم آن را تکذیب نکرده است. پول طلای شیخ عربستان و نفت دیکتاتور عراق خرج ترور مردان و تجاوز به زنان ایرانی شد .
ابراهیم خدابنده: خواندن این کتاب را به همه توصیه می کنم
رجوی پول شیخ عربستان و دیکتاتور عراق را خرج ترور مردان و تجاوز به زنان ایرانی کرد
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین:
هواپیما قادر به جابجایی طلاهای اهدایی عربستان نبود/ ایران اسلامی مستقلترین کشور دنیا است/ سوء استفاده جنسی رجوی از زنان با رقص رهایی
عضو جداشده گروهک منافقین با بیان اینکه سازمان منافقین غرب را مخاطب خود میداند و تمام تلاش خود را میکند تا دل اسرائیل را به دست آورد، از کمک عربستان و غرب به این سازمان پرده برداشت.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، ابراهیم خدابنده عضو سابق و ارشد سازمان منافقین، درباره سازمان منافقین و شیوه جدا شدن از آن گفت: در سال ۱۳۸۲ در مرز بوکمال در سوریه دستگیر و به ایران بازگردانده شدم.
وی افزود: در زمان دستگیری گمان میکردم با شکنجههای سختی مواجه شوم بنابراین به بازجو گفتم که با پوست و خونم از سازمان دفاع خواهم کرد و حسرت اطلاعات را بر دل نظام خواهم گذاشت.
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین افزود: بازجو در ابتدا پرسید، شام خوردی؟ من هم با کمال تعجب پاسخ دادم در هواپیما چگونه شام بخوریم که او رفت، شامی آماده کرد که آن را در آبدارخانه خوردیم و تا اذان صبح هم حرف زدیم.
وی تصریح کرد: وقتی بازجویی میشدم، متوجه شدم اطلاعات نظام از منافقین به اندازه کافی است به طوری که همه مسائل سازمان را میدانستند.
خدابنده با بیان اینکه از منافقین حدود ۷۰۰ نفر از عفو استفاده کرده و به کشور بازگشتند و عضو انجمنی به نام «انجمن نجات» شدند، در ارتباط با رابطه آمریکا و سازمان منافقین گفت: برادر من مترجم مسعود رجوی بود و کتابهایی را که آمریکاییها برای او میفرستادند را میخواند و ترجمه میکرد، رجوی هم آنچه از این کتابها میآموخت را مستقیماً اجرا میکرد.
کمک به منافقین در انگلیس در پوشش کمک به یتیمان
وی درباره تأمین منابع مالی سازمان منافقین خلق افزود: در انگلستان یک سازمان برای کمک به یتیمان ایران ایجاد شده بود که هیچ کس نمیدانست متعلق به منافقین است.
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین تصریح کرد: عربستان هم به اندازه کافی طلا به رجوی داد، مقدار این طلا به قدری بود که با هواپیما امکان حمل آن وجود نداشت، مدتها با فروش این طلاها در بازارهای مختلف هزینههای سازمان را تأمین میکردیم.
وی در ادامه با بیان اینکه فرار از اشرف کار چندان سختی نبود، اما بندهای ذهنی اجازه فرار را نمیداد ادامه داد: فرقههایی چون منافقین همواره به دنبال جذب افراد هستند مخصوصاً جوانان نخبهای که احساس میکنند امکان تصدی پست را دارند و از هر فرصتی برای این کار استفاده میکنند.
خدابنده با اشاره به اینکه سازمان افراد کمتجربه را به کار میگرفت و خود را مجموعهای مسلمان و انقلابی نشان میداد گفت: سازمان مجاهدین خلق با سرکوب روانی کار را پیش میبرد، این مجموعه غرب را مخاطب خود میداند و تمام تلاشش را میکند تا دل اسرائیل را به دست آورد.
وی ایران اسلامی را مستقلترین کشور دنیا دانست و با بیان اینکه این کشور با وجود انواع و اقسام توطئههای دشمن به قدرت پیش میرود اظهار کرد: آمریکا با استقلال ایران مشکل دارد، زیرا منافع دنیای غرب در وابسته کردن دیگر کشورهاست.
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین افزود: آمریکا در موضعی است که یکصد سال گذشته زور گفته و مایل است همچنان زور بگوید، اما ۲۲ بهمن ۵۷ اتفاقی افتاد که چرت دولتمردان این کشور را بر هم زد، به همین دلیل میخواهند تکلیف جمهوری اسلامی را به دلخواه خود مشخص کنند هرچند تا به امروز جز شکست چیزی عاید آنها نشده است.
وی با بیان اینکه اروپا و امریکا هیچ گاه در تضاد نبودند، اما تضادی که امروز پیش آمده به خاطر ایستادگی ملت ایران در برابر زورگویی غرب است گفت: کار تا جایی پیش رفته که رسانههای دموکرات آمریکایی هم بسیاری از توطئههای منافقین را رو کردند.
خدابنده با بیان اینکه برای اولین بار پرچم به دست شیعه افتاده تا استثمار و سلطهگری آمریکا را عقب براند افزود: ترامپ از موضع ضعف صحبت میکند و مقهور ایستادگی ایران شده است.
رجوی میگفت برای جلوگیری از فرار زنان 100 نفر هم کشته شوند ارزش دارد!
وی با اشاره به اینکه ترس غرب از موشکهای ایران نیست بلکه از نیروی قدس میترسد گفت: ایران تنها موشک نیست، بلکه ایدئولوژی است که به پیش میرود و علم استقلال را بلند کرده است.
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین با بیان اینکه جمهوری اسلامی نه عیوب دموکراسی را دارد و نه عیوب دیکتاتوری را گفت: به همین دلیل است که این نظام میتواند در مقابل آمریکا بایستد.
وی در پاسخ به دانشجویان درباره برخی از زنان جدا شده از سازمان بیان کرد: یک اصل در سازمان وجود دارد که اجازه فرار به زنان داده نشود، حتی رجوی میگفت برای جلوگیری از فرار زنان ۱۰۰ نفر هم کشته شوند ارزش دارد!
خدابنده با بیان اینکه رجوی اعلام کرد که همه زنان در عقد او هستند افزود: راستش ما فکر میکردیم که این موضوع یک ایدئولوژی است، اما واقعی بود و برخی از زنان در این خصوص حرف زدند، سازمان هم آن را تکذیب نکرده است.
وی با اشاره به اینکه مسعود رجوی از زنان سوء استفاده جنسی میکرد و اسمش را گذاشته بود «رقص رهایی» در ادامه گفت: حریم حفاظتی رجوی خیلی محکم بود به طوری که خود او یک بار گفته بود یکی از افرادم مرا خواهد کشت، حالا هم مشخص نیست امروز کجای عربستان پنهانش کردهاند.
عضو سابق و ارشد سازمان منافقین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه مردم بسیاری از کشورها از ایستادگی ایران در مقابل آمریکا، خوشحال میشوند گفت: یکی از این کشورها آلبانی است حتی این خوشحالی در مردم انگلیس نیز مشاهده میشود، اما دولتهایشان وابسته هستند.
وی با تأکید بر اینکه زمان شاه، ایران فقط تهران بالاتر از خیابان انقلاب بود اظهار کرد: شاه مجبور میشد اسقاطیهای نظامی آمریکا و انگلیس را بخرد، اما امروز خود ایران در این زمینه تولیدکننده است که این موضوع یک افتخار است.
چون ما در آب استقلال شنا میکنیم متوجه نیستیم چه نعمتی داریم
خدابنده با بیان اینکه، چون ما در آب استقلال شنا میکنیم متوجه نیستیم چه نعمتی داریم افزود: امروز علیرغم تبلیغات عدهای در ایران زنان آزادتر از دوران شاه هستند و اختیارات و امنیت بیشتری دارند، دشمنان میخواهند که امنیت ما را از بین ببرند تا ایران نیز سوریه و یمن شود.
وی با تأکید بر اینکه سرمایه اصلی ایران اسلامی جوانان هستند تصریح کرد: امروز در دنیا مسائل جهانی در حال تغییر است، ایران در این زمینه سردمدار است که تداوم این قدرت با حفظ ارزشها و سرمایههای این مرزوبوم شدنی است.
رجوی پول شیخ عربستان و دیکتاتور عراق را خرج ترور مردان و تجاوز به زنان ایرانی کرد
لینک به منبع باشگاه خبرنگاران
لینک به منبع خبرگزاری فارس
***
تاریخچه ۵۰ ساله سازمان مجاهدین خلق
مسعود خدابنده، هافینگتون پست: انگلی به نام “مجاهدین خلق” نمیتواند به ترامپ کمکی کند
همچنین:
راه نو، آذربایجان غربی، ششم نوامبر 2020:… شعار « کس نخارد پشت ما » کد منحصربفرد و همیشگی رجوی است که سابقه ای به درازای مسیری از خاک عراق تا آلبانی دارد. این شعار حاکی از بن بست مرگبار این فرقه و پایان تاریخ مصرف آنان برای امپریالیست های آمریکایی است. رجوی که بوی الرحمان ترامپ به مشامش خورده خواسته… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، آذربایجان غربی، بیست و هفتم اکتبر 2020:… در دوران پسا صدام بود که مجاهدین بعد از حدود ۵ دهه فعالیت های تروریستی، بالاجبار در صدد تحولی ماهیتی و کارکردی در تغییر رفتار های خشونت آمیز و تروریستی خود آمد. بدین ترتیب فرقه رجوی از طریق لابی های امنیتی و پارلمانی در اروپا و آمریکا و برپایی نشست ها… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، آذربایجان غربی، سیزدهم اکتبر 2020:… تعدادی از خانواده ها با تجمع در شهر نقده و در یک ارتباط زنده با دکتر اولسی یازجی، مورخ و کارشناس مسائل تروریسم اهل کشور آلبانی، از دولت آلبانی بعنوان مسئول مجاهدین در این کشور خواستند تا به آنها اجازه تماس و دیدار با عزیزانشان که در اردوگاه این گروه در کشور آلبانی… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، سوم سپتامبر 2020:… طبق “روایت رسمی”، سازمان مجاهدین توسط محمد حنیف نژاد ، سعید محسن و اصغر بدیع زداه گان در سال ۱۳۴۴ بنیاد نهاده شد. واقعیت اما این است که گرچه دو نفر اول و بخصوص محمد حنیف نژاد نقشی تعیین کننده داشتند ،اما نفر سوم نه اصغربدیع زادگان بلکه عبدالرضا نیک بین رودسری (عبدی) بود. بدیع… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
محمد رزاقی، کانون آوا، بیستم اوت 2020:… رسول گفت قرار بود باری که به نقطه صفر مرزی بین ایران و عراق رسیده بود تحویل بگیریم و به سردشت ببریم . نصف شب رسیده بودیم به نقطه صفر مرزی و منتظر بودیم هوا روشن شود تا بار تحویل بگیریم که دم صبح چند نفرمسلح در لباس کردی بالای سرمان بودند و… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
اگزیت نیوز آلبانی (ترجمه راه نو)، هجدهم اوت 2020:.. نماینده ای از جانب بیدی در گفتگو با اگزیت Exit News گفت که او مأمور ایران نیست و اقدام به اخراج و در نتیجه “به خطر انداختن جانش” به این خاطر است که وی از اردوگاه مجاهدین خلق خارج شده است. اگزیت قادر نبود صحت این مطلب را به هیچ طریقی… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، هجدهم ژوئیه 2020:… در جریان پویش اخیر و ارسال طومار اینترنتی با بیش از ۱۱۲۵۰ امضا توسط خانواده ها هرچند مقامات رسمی آلبانی سکوت اختیار کرده اند ، ولی مجموعه قرائن و شواهد نشان می دهد که سران فرقه رجوی در رابطه با موضوع خانواده ها با دولت آلبانی با مشکلاتی مواجهند. از سوی دیگر گفته می شود فراخوان امضای… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، پنجم ژوئیه 2020:… در ویدئویی که مشاهده می کنید اعضای خانواده بهمن محمدنژاد چاوشی از مقامات آلبانی درخواست می کنند که اجازه ورود آنها به آلبانی و ملاقات با پسر عموی خود را که از سال ۱۹۸۱ (۱۳۶۰) در اردوگاه مجاهدین خلق در آن نگهداری می شود ، داشته باشند. اعضای خانواده بهمن: سعید محمدی نژاد چاوشی (برادرزاده) ، محمدرضا (برادر)… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، انجمن نجات، استان آذربایجان غربی و انجمن نجات مرکز تهران، میاندوآب، سی ام ژوئن 2020:… این نامه سرگشاده اعضای سازمان، پس از پرداختن به موارد زیادی در مورد همه چیز و همه جا، که به هیچ وجه موضوع مورد توجه ما نیست، پیشنهادی را به شرح زیر ارائه می دهد: ما از کمیسر عالی حقوق بشر خواهان اعزام… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
علی شیرزاد، وبلاگ وطنم ایران و سایت راه نو، بیست سوم ژوئن 2020:… رجوی دراشرف میگفت شما افسران و سرهنگها و ژنرالهای ارتش آزادیبخش هستید وسربازصف رنمیتوانیم و نداریم سربازصفرهای شما آنطرف مرز هستند. یعنی ملت ایران سربازصفرهای رجوی وعضدانلو بودند وقتی ارتش ازادیبخش با تانک وتوپ وارد شد شما بلافاصله سربازصفرها را مسلح و خود هم فرماندهی آنها را… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
عثمان محمدزاده ، راه نو، هشتم ژوئن 2020:… این دلقکان متوهم و مفلوک اگر زنده باشند چند سالی بیشتر عمر نخواهند کرد و آنچه در سالیان گذشته از آنها باقی مانده جز مزدوری و خدمت به بیگانگان بیش نبوده و آنقدر سند و مدرک هست که حتی نیاز به دادگاهی کردن و اثبات جرم را هم منتفی می کند. بنابراین… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان
راه نو، بیست و هشتم می 2020:… سرباز وظیفه حسین حسینی در سال ۱۳۶۷ به اسارت نیروهای صدام درآمد. وی پس از تحمل چندین سال اسارت و شکنجه در اردوگاههای صدام به پادگان مجاهدین به نام اشرف در خاک عراق منتقل گردید. آقای حسین حسینی نهایتا در شهریور سال ۱۳۹۵ توسط مجاهدین به زندان مانز (manez)-در کشور آلبانی انتقال داده… روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان