سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان (کانادا و امریکا)، NITV ، دوم می 2019:… میدانستیم که مجاهدین خلق برای باقی ماندن در عرصه سیاست بینالمللی و معرفی خود به عنوان بدیلی برای رژیم تهران قادر است بر سر چیزهای بیشماری مصالحه کند، اما نه تا حد حمایت مالی از حزبی متعلق به راست افراطی اسپانیا که در آن واحد هم اسلام و هم سوسیالیسم را نفی و تحقیر میکند. (سازمان مجاهدین خلق اسپانیا)
MEK, Iranian friends of the Far Right Spanish VOX
لینک به متن اصلی (مدیا پارت) – اسپانیایی
کمک سازمان مجاهدین خلق به حزب راست افراطی “وُکس”

سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان کانادا و امریکا
حزب راست افراطی وُکس (Vox) در اسپانیا با به دست آوردن بیش از ۱۰ درصد آرا برای اولین بار به پارلمان راه پیدا کرد. سازمان سابقاْ چپ افراطی و اپوزیسیون مسلح ایرانی به حزب راست افراطی وکس در مراحل آغازین شکلگیریاش کمکهای مالی فراوانی کرده است. آنچه در زیر میآید داستان فعالیتهای حزبی است که برای رسیدن به قدرت حاضر به انجام هرکاری است.
میدانستیم که مجاهدین خلق برای باقی ماندن در عرصه سیاست بینالمللی و معرفی خود به عنوان بدیلی برای رژیم تهران قادر است بر سر چیزهای بیشماری مصالحه کند، اما نه تا حد حمایت مالی از حزبی متعلق به راست افراطی اسپانیا که در آن واحد هم اسلام و هم سوسیالیسم را نفی و تحقیر میکند، یعنی چیزهایی که مجاهدین خود را با آن تعریف میکنند.
مجاهدین از آوریل ۲۰۰۳ و سقوط صدام حسین، یعنی فردی که اجازه تأسیس پایگاههای نظامی در خاک عراق و تشکیل ارتشی چند هزار نفره را به آنها داد بود، در حال سقوط آزاد بوده است. دستکم تا زمانی که جان بولتون در سمت مشاور امنیت ملی دونالد ترامپ منسوب شد و روح تازهای به کالبد این حزب دمید. البته این ظاهر ماجراست…
وقتی در سال ۲۰۱۴ مجاهدین، بنابر اخبار فاششده از سوی روزنامه ال پاییس در سال ۲۰۱۹، حزب وُکس را تأمین مالی میکرد، در وضع بسیار اسفباری قرار داشت. البته، این حزب در ایالات متحده همچنان حامیان قدرتمندی دارد، کسانی نظیر رودولف جولیانی، شهردار سابق نیویورک، و نیوت گینگریچ رئیس سابق مجلس نمایندگان، که هر دو جمهوریخواه هستند. در اروپا، چهره این حزب به خاطر برخی اخبار فاششده مبنیبر رویههای فرقهگرایانه آن —جدا کردنِ والدین از فرزندانشان و دور کردنِ فرزندان به عنوان ابزاری برای تحتفشار قرار دادن والدین، طلاقهای اجباری و …— و سازوکارِ کاملاً غیردموکراتیک آن تیره و تار شده است. با این حساب، برای حزبی فاقد مشروعیت، برخورداری از هر گونه حمایت سیاسی موهبتی است.
فاکتورهایی از ۶۰ تا ۳۵۵۶۰ یورو
براساس تحقیقات روزنامه اسپانیایی ال پاییس، شورای ملی مقاومت ایران، که سازمان مجاهدین خلق شاخه نظامی آن است، نه تنها ۸۰ درصد از مخارج کارزار انتخاباتی وکس در انتخابات سال ۲۰۱۴ پارلمان اروپا را، بلکه مخارج روزمره این حزب راست افراطی، نظیر مخارج حفظ و نگهداری مقر این حزب در مادرید، حقوق کارکنان، هزینه درمان سانتیاگو اباسکال، رئیس حزب در آن زمان، خرید مبلمان دفتر، کامپیوترها و …. را تأمین کرده است.
براساس دفتر روزنامه حزب، که ال پاییس به آن دسترسی داشته، حتی یک صندوق مشترک هم برای تأمین مخارج جاری وکس از زمان آغاز به کار آن در اواخر سال ۲۰۱۳ ایجاد شده بوده است.
در این زمان، این حزب راست افراطی چندان بار و اهمیتی نداشت و تنها ۱,۵۶ درصد آرا را به خود اختصاص داد.
بنا به تأیید آلخو ویدال کوادراس روکو، بنیانگذار و اولین رئیس این حزب، «کمکهای مالی تبعیدیان ایرانی نه تنها به تأمین مخارج کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۴ بلکه به راهاندازی وکس نیز کمک کرده است». ۱۷ دسامبر ۲۰۱۳ همان روزی که وکس در میان احزاب سیاسی وزارت کشور اسپانیا نامنویسی کرد، این حزب از شورای ملی مقاومت ایران ۱۱۵۶,۲۲ یورو دریافت نمود. حدفاصل دسامبر ۲۰۱۳ و آوریل ۲۰۱۴ مبالغ منتقلشده به حساب بانکی وکس افزایش یافت و به نزدیکی ۱ میلیون یورو رسید. بهطور دقیق: ۹۷۱۸۹۰,۵۶ یورو.
طرفداران حزب وُکس اسپانیا با پرچم این کشور منقش به سایه رودریگ دیاز ملقب به ال سید، رهبر نظامی و قهرمان ملی اسپانیا در قرون وسطی
براساس تبادلات بانکی فاششده از سوی ال پاییس، میتوان فهمید که مبالغ ذکرشده نه مستقیماً از سوی این سازمان ایرانی، بلکه بهواسطه صدها تن از اعضایش که در سرتاسر جهان پراکندهاند، و به کمک ۳۵ تحصیلدار به حساب وکس واریز شده است.
به این ترتیب، در طول تقریباً ۵ ماه، این تحصیلداران «اعانهها» صدها فرد ناشناس را کانالیزه و فاکتورهای حزب را پرداخت کردهاند. کمترین مبلغ این فاکتورها ۶۰ یورو و بالاترین مبلغ ۳۵۵۶۰,۳۲ یورو بوده که در فوریه ۲۰۱۴ توسط یک صاحب سرمایه ایرانی ساکن آمریکا پرداخت شده است. پسر این فرد نیز عضو حزب بوده و فاکتوری به مبلغ ۲۱۵۲۲,۳۵یورو را پرداخت کرده است.
استفاده از این افراد ناشناس به مجاهدین اجازه داده بتوانند قانون ممنوعیت تأمین مالی احزاب سیاسی از سوی احزاب و سازمانهای خارجی را دور بزنند.
بهعلاوه، هیچ کدام از این نقلوانتقالات مالی از مرز ۱۰۰ هزار یورو اعانه سالانه از جانب هر فرد که توسط قانون سال ۲۰۱۲ مقرر شده بود فراتر نرفته است.
برای وکس، کمک مالی مجاهدین برای تولد و شکلگیری حزب تعیینکننده بوده است. چراکه مجموع بودجه عمومی اختصاصیافته به هر حزب سیاسی براساس میزان آرای بهدستآمده توسط این حزب در انتخابات قبلی تعیین میشود. این سوبسیدها بر دو نوعاند: هزینهی سازوکارهای معمول که سوبسیدهای مربوط به آن از سوی وزارت کشور به احزاب حاضر در کنگره نمایندگان اختصاص مییابد؛ و سوبسیدهای انتخاباتی که مخارج صرفشده از سوی احزاب طی کارزارهای انتخاباتی را بازمیگرداند. دولت ۲۱۱۶۸ یورو برای هر جلسه کنگره یا سنا پرداخت میکند و به این عدد باید مبلغ ۰,۸۱ سنت برای هر رأی بهدستآمده در کنگره و ۰,۳۲ سنت برای هر رأی بهدستآمده در سنا را اضافه کرد.
در طلب حمایت بینالمللی: از چپ تا راست افراطی
رهبران مجاهدین خلق همواره بهلطف مهارتشان در روابط عمومی بهدنبال نفوذ در احزاب سیاسی اروپا و سراسر جهان بودهاند. آنها مدتهاست که با استفاده از سوابق مبارزاتی گذشتهشان در مخالفت با “امپریالیسم” و البته تحت پیگرد قرار گرفتنشان هم در رژیم شاه و هم در جمهوری اسلامی، چاپلوسی شخصیتهای مهم و بانفوذ چپ را میکنند.
به این ترتیب در سال ۲۰۰۴، فرانسوآ اولاند با مریم رجوی، رهبر این حزب ملاقات کرد، کاری که باعث شد سفیر ایران در پاریس مراتب نگرانی خود را در خصوص وخامت روابط ایران و فرانسه در صورت برگزیده شدنِ اولاند در مقام ریاستجمهوری ابراز کند. در میان دوستان چپگرای این سازمان میتوان از افراد نیز نام برد: ژان لوک ملانشون، ادیت کرسون، و ژان پییر میشل (یکی از مؤسسان سندیکای قضات) که در یکی از نشستهای مجاهدین اعلام کرد که آنها « نیروی سوم هستند، تنها نیرویی که میتواند دموکراسی، آزادی و رژیمی را برای ایران به ارمغان بیاورد و به حقوق بشر احترام بگذارد.»
در میان سایر حامیان آنها، افرادی از جناح راست به چشم میخورند، از جمله، دوستان فرانسوی صدام حسین، مانند ایو بونه، رئیس سابق سازمان امنیت محلی فرانسه. گروهی از سادهلوحان نیز مانند ژاک گایو، ژاک سِگِلا، فرانسوآز هاردی و … در زمره مدافعان این سازمان قرار دارند و در کمیته حمایت از آن در ژوئن ۲۰۰۳ و متعاقب با حکم قاضی بروگییِر برای بازپرسی از هفده تن از اعضای این حزب در رابطه با فعالیتهای تروریستی، حاضر بودند. در این زمان هم پول زیادی در دستوبال این سازمان بود: قاضی دستور ضبط ۸ میلیون یورو پول نقد آنها را داده بود که برای آن هیچ مدرک قابلاستناد و معتبری وجود نداشت.
در آن سوی اقیانوس اطلس، تنها در سال ۲۰۱۲ و پس از لابیهای گسترده و شدید هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه وقت، بود که نام مجاهدین از فهرست سازمانهای تروریستی خارجی خارج شد —سه سال پس از اتخاذ چنین تصمیمی از جانب شورای اتحادیه اروپا. اما با این همه، گذشته این گروه تطهیر نشد: «وزارت کشور اعمال تروریستی صورتگرفته از جانب مجاهدین خلق از جمله دست داشتن آنها در قتل شهروندان آمریکایی در ایران در دهه ۱۹۷۰ و حمله تروریستی در خاک آمریکا در سال ۱۹۹۲ را نه فراموش خواهد کرد و نه خواهد بخشید.»
برخلاف وزارت خارجه آمریکا که مدتها از خط زدن نام مجاهدین از لیست سیاه امتناع میکرد، پنتاگون پیشاپیش بهطور فعالانهای با سازمان مجاهدین خلق، خصوصاً در رابطه با پرونده هستهای ایران، همکاری میکرد. در واقع، این سازمان عناصر نفوذیای در دستگاه دولتی ایران داشت و از این لحاظ از مسائل مربوط به رژیم تا حدی آگاه بود.
سازمان مجاهدین خلق در سال ۱۹۶۵ توسط عدهای از جوانان روشنفکر و به منظور مقاومت در برابر رژیم شاه تشکیل شد؛ این سازمان خط مشی چریکی داشت و مبارزان آن بهای سنگینی را در مبارزه با سرکوب ساواک پرداختند.
اعدام رهبران اولیه این سازمان از جمله سه تن از بنیانگذاران این سازمان در ماه مه ۱۹۷۲، کمی پیش از سفر ریچارد نیکسون به تهران، این فرصت را بعدتر در اختیار مسعود رجوی قرار داد که رهبری حزب را در دست بگیرد.
مجاهدین که مشارکت فعالی در سرنگونی سلطنت داشتند، با سلطه روحانیان شیعه بر ایران مخالفت کردند. و به این ترتیب، از سال ۱۹۸۱ دوباره سرکوب شدند و فعالیت آنها غیرقانونی اعلام شد. آنها بهطور خاص به این اقدامات رژیم جدید با ترور رهبران حزب جمهوری اسلامی در ۲۸ ژوئن ۱۹۸۱ پاسخ گفتند؛ در طی این عملیات، مجموعاً ۷۵ نفر از جمله محمد بهشتی، از شخصیتهای برجسته رژیم اسلامی جدید، ۴ وزیر، ۶ معاون وزیر، و یکچهارم از نمایندگان حزب جمهوری اسلامی در مجلس کشته شدند.
اما مسعود رجوی مرتکب خطای استراتژیک ائتلاف با صدام حسین شد و ارتش مجاهدین در کنار سربازان عراقی مقابل ایران جنگیدند. این امر تا حدی باعث نفرت مردم ایران از این سازمان و بیاعتبارشدنِ آن شده است. بنابراین، اعضای این سازمان نه در خیزش مردمی سال ۲۰۰۹ و نه در طول تظاهرات خیابانی دسامبر ۲۰۱۷ هیچ شانسی برای ایفای نقش نداشتند.
بهتدریج، سازمان مجاهدین تحت فشار مریم و مسعود رجوی به فرقهای تبدیل شد که فعالیتها و سازوکارش از جانب بسیاری از سازمانهای حقوق بشری محکوم شده است.
مجاهدین خلق سازمانی با ساختار فرقهای و کیش شخصیت حول رهبری مریم و مسعود رجوی است. مسعود رجوی از سال ۲۰۰۳ بهطرز مرموزی ناپدید شده است.
کریم لاهیجی، وکیل و رئیس سابق فدراسیون بین المللی جامعههای حقوق بشر، که در گذشته وکیل یکی از رهبران زندانیشده مجاهدین در تهران بوده است، میگوید: «مجاهدین منطقی لنینیستی دارند: برای رسیدن به قدرت از هر وسیلهای میتوان استفاده کرد. در ابتدا، آنها بهشدت ضد اسرائیل و حامی مبارزات مردم فلسطین بودند. به خاطر دارم هنگامی که عرفات در اوایل انقلاب به ایران سفر کرده بود، رهبران مجاهدین بهشدت خواستار ملاقات با او بودند. در حال حاضر، آنها مدتهاست روابط خوبی با نتانیاهو دارند.» حتی ممکن است که اعضای این سازمان برای حذف دانشمندان هستهای ایران با سرویسهای اطلاعاتی اسرائیل همکاری کرده باشند.
(پایان)
(سازمان مجاهدین خلق اسپانیا)
***
تارنمای آمریکایی لوبلاگ : منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) به آخر خط رسیده اند
افشای کمک مالی هنگفت عربستان به گروهک تروریستی منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی)ا
مریم رجوی – ملکه تبلیغات مجاهدین خلق – خدمات خود برای دشمنان ایران را آگهی میکند
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/مریم-رجوی-مجاهدین-خلق-موساد/
مریم رجوی، مجاهدین خلق ایران و استخدام مجدد در موساد
سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان کانادا و امریکا، NITV، بیست و پنجم آوریل ۲۰۱۹:… مریم رجوی رهبر سازمان مجاهدین خلق ایران بیانیهای منتسب به مسعود رجوی منتشر کرده و در آن تهدید کرده که سردار سلیمانی و آیتالله رئیسی باید به شهیدان لاجوردی و صیاد شیرازی ضمیمه شوند. اسامه بن لادن، ملاعمر ، مسعود رجوی، مریم قجر، ابوبکر بغدادی در برههای به عنوان مبارزان راه آزادی مورد حمایت سیا قرار گرفتند. اما سازمان مجاهدین به عنوان تروریست های خوب نام گرفته و از لیست تروریسم خارج شدند.
روابط مجاهدین خلق ایران، مسعود و مریم رجوی با موساد و اسرائیل
سارا زهیری:حکم ترور سردار سلیمانی و آیت الله رئیسی-استخدام دوباره مجاهدین در موساد
سارا زهیری | آوریل ۲۴, ۲۰۱۹
سه روز پیش بعد از آنکه آمریکا یک طرفه تصمیم گرفت سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار دهد سید حسن نصرالله رهبر حزب الله لبنان گفت: ممکن است اسرائیل موفق شود فرماندهان را ترور کند اما این به معنای پایان حزبالله نیست، زیرا که حزب وابسته به وجود افراد نیست، بلکه بخشی از جامعه لبنان است که در این کشور باقی میماند.
و امروز این خبر منتشر شد: سایت مریم رجوی بیانیهای منتسب به مسعود رجوی منتشر کرده و در آن تهدید کرده که سردار سلیمانی و آیتالله رئیسی باید به شهیدان لاجوردی و صیاد شیرازی ضمیمه شوند.
در ۲۹ آذر ۹۷ «دیوید آلخئیم»، کارشناس مرکز پژوهش های امنیتی فرانسه، تأکید کرد که نزدیک بودن ” یوسی کوهنگ و “نتانیاهو” کار را برای موساد آسان کرده است. به نظر وی، کوهن پیش زمینه ویژه ای دارد که باعث می شود بتواند بازی شطرنج با ایران را به خوبی بازی کند.
«وینسنت نوزیه» روزنامه نگار باسابقه فرانسوی در گزارشی در توضیح دور تازه عملیات ترور موساد با توجه به صحبت های “دیوید آلخئیم” نوشت:
بیشتر عملیات نظامی محرمانه ایران در خارج را نیروی قدس سپاه ایران زیر نظر ژنرال «قاسم سلیمانی» اجرا می کند. سلیمانی که از نزدیکان آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران است وحشت بسیاری در دل موساد انداخته است. موساد همچنان بابت از دست دادن فرصت ترور سلیمانی که در دمشق همراه با عماد مغنیه دیده شده بود حسرت می خورد. سلیمانی همچنین مسئول انتقال سلاح برای هم پیمانان منطقه ای ایران مانند حزب الله و جهاد اسلامی و حماس است.
وی با اشاره به سخنرانی یوسی کوهن رئیس موساد و مشاور امنیت ملی نتانیاهو در ۲۰۱۳ که گفته بود ” اگر بر ایران پیروز شدیم بی کار می شوم، اما اگر ایران شکست نخورد بی خانمان می شوم» نوشت: این یعنی رئیس موساد خیالش راحت و از اعتماد دوستش نتانیاهو برخوردار است.
اکنون محور مقاومت به ریاست سردار سلیمانی پیروز جنگ خاورمیانه است و عملیات بازسازی که یکی از پایه های جنگ در خاورمیانه بود و غرب و متحدانش روی آن حساب بازکرده بودند میان گروه مقاومت تقسیم شد بی آنکه آمریکا با تریلیونها دلار هزینه جنگ بتواند از آن بهره برداری کند. حزب الله لبنان یعنی گروه مقاومت با توان موشکی بالا در چند صد متری اسرائیل مطابق گفته نظامیان ارشد اسرائیل می تواند روزانه هزار موشک روانه اسرائیل کند.
از سوی دیگر سعید پارسا از اعضاء سابق شورای مرکزی مجاهدین در مصاحبه ای گفته بود:
خارج شدن از لیست گروه های تروریستی برای مجاهدین چندان اهمیتی ندارد، زیرا آنها در دستگاه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا غیر از جاسوسی و ابزار ترور کاربرد دیگری ندارند.
لازم به ذکر است بعد از این مصاحبه بلافاصله مسوول سیاست خارجی آمریکا نیز در یک مصاحبه گفت: خارج کردن مجاهدین از لیست گروه های تروریستی به معنی حمایت از این گروه نیست، آنها آلترناتیو مورد نظر آمریکا برای ایران نیستند، مجاهدین دمکراتیک نیستند، آنان گروهی خشونت طلب هستند که حتی اعضای خود را شکنجه می کنند و از بین می برند.
اسامه بن لادن، ملاعمر ، مسعود رجوی، مریم قجر، ابوبکر بغدادی در برههای به عنوان مبارزان راه آزادی مورد حمایت سیا قرار گرفتند. اما سازمان مجاهدین به عنوان تروریست های خوب نام گرفته و از لیست تروریسم خارج شدند.
قرار گرفتن سپاه در لیست تروریستی در حالیکه انجام گرفته است که پیش تر پایگاه اینترنتی “انترسپیت” به نقل ادوارد اسنودن کارمند سابق سازمان اطلاعات آمریکا تاکید کرد: “آژانس امنیت ملی آمریکا به همراه سازمان اطلاعات خارجی انگلیس (ام آی ۶) و موسسه اطلاعات وعملیات ویژه خارجی اسرائیل (موساد) در پروژه مشترکی به نام لانه زنبور زمینه شکل گیری تروریستهای تکفیری را فراهم کردند.
نقش مجاهدین (تروریست های خوب) در ترور دانشمندان هسته ای ایران
(۵ سپتامبر۲۰۱۸) مقاله ای افشاگرانه با عنوان «چگونه اسراییل به جنگ برنامه هسته ای ایران رفت؟» در نشنال اینترست منتشر گردیده که به تشریح جزئیات تلاش های اسراییل برای متوقف کردن برنامه هسته ای ایران با مباشرت خائنین مجاهدین خلق و از رهگذر ترور دانشمندان هسته ای می پردازد. سباستین روبلین، نویسنده این مقاله بر یک نکته جالب تاکید می کند و آن این است که «در این عملیات ها، تاکتیک هایی مورد استفاده قرار گرفت که در صورت به کار گرفته شدن علیه دانشمندان اسرائیلی یا آمریکایی، به طور قطع در دنیای غرب، تروریسم یا قتل نامیده میشدند. به نظر میآید محکوم کردن یا ستایش از ترورها نه براساس روشهای مورد استفاده، بلکه بر مبنای اینکه چه کسی آنها را انجام داده است، صورت میگیرد».
نکته بسیار تامل برانگیز در سالهای اخیر که تا حدود زیادی ابعاد اجرایی عملیات های تروریستی تحت همکاری موساد و فرقه خائن مجاهدین را افشا ساخت و البته فرصت مناسبی برای دستگاه دیپلماسی کشور در جهت رسواسازی و تبیین ماهیت عاملان آن را فراهم نمود، انتشار کتابی تحت عنوان Rise and Kill First (برخیز و اول [تو] بکش) از سوی آقای رونن برگمن، خبرنگار مطرح روزنامه یدیعوت آحارانوت بود. برگمن در این کتاب اشاره می کند که اسراییل طی هفتاد سال گذشته حدود ۲۷۰۰ عملیات ترور (موفق و نافرجام) داشته است. وی در کتاب ۶۰۰ صفحه ای خود از طریق مصاحبه با کارمندان موساد، شین بت و ارتش اسراییل (حدود دو هزار مصاحبه) توانسته زوایای پنهان بسیاری از ترورهای صورت گرفته توسط سرویس اطلاعاتی اسراییل و تاکتیک های شگرفی که برای انجام این عملیات های ترور صورت گرفته را آشکار سازد (از جمله کسانی که برگمن با وی مصاحبه نموده و بر اهمیت اثر او افزوده، میر داگان است که ۸ سال ریاست سازمان موساد را بر عهده داشته است). از جمله عملیات هایی که در کتاب برگمن مورد اشاره قرار گرفته و زوایای آن را آشکار نموده است، ترور دانشمندان هسته ای ایران است.
اکنون با انتشار اخبار اخیر مبنی بر قرار گرفتن سپاه پاسداران که به هر حال یک نیروی نظامی یا حتی شبه نظامی ایران است و سخنان سید حسن نصرالله و دستور ترور سردار سلیمانی و آیت الله رئیسی که به تازگی بر مسند ریایست قوه قضاییه کشور نشسته و طبق شنیده ها قرار است این قوه را از فساد پاکسازی نماید بار دیگر می توان نتیجه گرفت موساد به همراهی سازمان مجاهدین قصد اجرای عملیات جدیدی در ایران دارد.
شاید یکی از دلایل عمده این اخبار و تیترها حاکمیت ایران بر خلیج فارس است و نزدیکی محور مقاومت به مرزهای اسرائیل و بلندیهای جولان که سالها مورد برنامه ریزی مافیای نفت برای تامین انرژی در اسرائیل بوده است.
توضیح- به نوشته دیلی میل، اولین شخصی که در کتاب برگمن کشته می شود یک فلسطینی نیست، یک پلیس انگلیسی به نام تام ویلکین است. در پاییز ۱۹۴۴ ویلکین در قدس مسئول انهدام چریک های صهیونیست بود. در آن زمان قدس بخش تحت سلطه فلسطین بود که مقامات تنش ها بین یهودیان صهیونیست و فلسطینی ها را تحت کنترل داشتند. برای شبه نظامیان یهودی در سازمان استرن گنگ (Stern Gang) ویلکین یک هدف بود که در نهایت توسط دو یهودی کشته می شود.
سارا زهیری
***
Daniel Zucker, Maryam Rajavi and ALi Safavi
Another Scientist Killed in Terrorist Blast in Tehran. Terrorist groups exist because someone wants them
Washington’s Favorite Terrorists (Mojahedin Khalq, MKO, MEK, Rajavi cult)
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/درخواست-مریم-رجوی-به-درگیری-مسلحانه-با/
درخواست مریم رجوی به درگیری مسلحانه با نیروهای کمک رسان به مردم
سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان (کانادا و امریکا)، ششم آوریل ۲۰۱۹:… مسعود خدابنده در صفحه رسمی خود نوشت: مریم رجوی از مردم ایران خواسته است با کمک رسانان به مردم سیل زده وارد درگیری مسلحانه شوند! مریم رجوی همانند زمان جنگ ایران و عراق که به روی مردم ایران اسلحه کشید اکنون نیز همین درخواست را از مردم ایران دارد! کشیدن اسلحه به روی هموطن! کمک رسانان به مردم سیل زده که اکثرا اهل سنت و تصوف هستند.
سو استفاده تبلیغاتی فرقه رجوی (مجاهدین خلق) از وضعیت سیل زدگان
درخواست مریم رجوی به درگیری مسلحانه با نیروهای کمک رسان به مردم
سارا زهیری | آوریل ۳, ۲۰۱۹
مسعود خدابنده در صفحه رسمی خود نوشت: مریم رجوی از مردم ایران خواسته است با کمک رسانان به مردم سیل زده وارد درگیری مسلحانه شوند!
خلاصه کار از مونتاژ و وصله پینه کردن فیلم و ساختن پروپاگاندا گذشت…
مریم رجوی که می تواند نماینده تمامی کسانی باشد که با این زن ایران و ایرانی ستیز عکس دارند و برایش فرش قرمز پهن کرده اند و یا در راستای افکار وی گام برداشته اند، همانند زمان جنگ ایران و عراق که به روی مردم ایران اسلحه کشید اکنون نیز همین درخواست را از مردم ایران دارد! کشیدن اسلحه به روی هموطن!
کمک رسانان به مردم سیل زده که اکثرا اهل سنت و تصوف هستند – این را می گویم چون اخیرا ایران را متهم کرده اند که به اهل سنت و تصوف فشار می آورد و به آنان ظلم می کند- شامل بسیج های مردمی، NGO ها، ارتش، سپاه، نیروهای هلال احمر و صلیب سرخ و مردم عادی. خب دست مریزاد به این زن روانپریش!
منصور نظری یکی از جداشدگان از این فرقه چند روز پیش نوشته بود:
بحران سیل وسیلابهای ویرانگر اخیر که در پنجاه سال گذشته بی سابقه بوده است تقریبا تمامی شهرهای کشورمان را در نوردیده و منجر به نابودی بخش های زیادی از زیرساخت های
شهری و روستائی شده ، از سوئی دیگر نیز تعداد زیادی از هموطنانمان نیز جانشان را در سیلاب از دست داده اند
نکته قابل توجه در این ماجرا همیاری و همبستگی تمام مردم ایران برای کمک به یکدیگر بود موضوعی که باعث شده شاخ از کله کفتربازان دنیای مجازی و فرقه رجوی بیرون بزند ، روز نخست سیلابها وبارندگی های شدید سخنگوی بی هویت و مجهول المکان فرقه رجوی در یک پیام یک خطی پیام داد ،،دست مریزاد هرگونه تعرض به مردم با زره پوش باید درهم کوبیده شود ،،، این در حالی بود که این ابلهان کوته مغز نمیدانستند که زره پوش را آورده اند تا بتواند در سیلاب به مردم کمک کند و مردم هم نه دنبال مقابله با زره پوش بلکه دنبالش بودند تا بیاید وکمکشان کند ، چون ماشینها نمیتوانستند در سیلاب حرکت کنند
این داستان به همین جا ختم نمیشود بخشی دیگر از کفتربازان ققنوس باز در دنیای مجازی هم گفتند در شیراز شورش شده و فیلمی از سالهای گذشته را روی اینترنت بار زدند به خیال اینکه بتوانند از این اب گل الود ماهی بگیرند اما بنظر می اید که بجای ماهی هویج هم گیرشان نیامده باشد ، از سوی دیگریک دفعه موج جدیدی از متخصصان سر برون کردن همه شان یک دفعه شدن متخصص زمین شناسی وپیدا کردن مشکل سیلاب واینکه در اخر نتیجه گرفتند که مردم باید به این دلقک های همه فن حریف وخائن روی بیاورند تا بعدا مردم اینها را سر کار بیاورند
ناگفته نماند تمامی این دروغگویان شیاد همان کسانی هستند که رفتند وجلوی سنای امریکا تحصن کردند وملاقات کردند که ایران را باید تحریم کنید حالا همان بی شرفها دارند جیغ بنفش و فیروزه ای میزنند که ای مملکت را آب برد ؟
(پایان)
***
سارا زهیری: از ضرب و شتم جداشدگان فرقه رجوی تا قطع حقوق پناهندگی آنها با حمایت کمیساریا
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/میکل-روبین-مجاهدین-خلق-دوست-امریکا-نیس/
میکل روبین: مجاهدین خلق دوست امریکا نیستند. حتی ایرانیان ضد رژیم هم رجوی را نمیخواهند
جام نیوز و بنیاد هابیلیان به نقل از نشنال اینترست، سی و یکم مارس ۲۰۱۹:… موضوعی که پایگاه اجتماعی سازمان مجاهدین خلق را به طور کامل در ایران از بین برد، همراهی آنها با صدام حسین بود. از منظر اغلب ایرانیها، رابطه مجاهدین خلق با صدام نابخشودنی است. برای تقریب ذهن آمریکاییها، میتوان جان واکر لینذ که به طالبان آمریکایی معروف است را نام برد. با این حال که جان واکر از جنبشی حمایت میکرد که هزاران نیروی آمریکایی را در افغانستان به کام مرگ کشاند، هنوز هم با مجاهدین خلق قابل قیاس نیست زیرا تعداد تلفات ایرانیها در نتیجه اقدامات آنها و همراهیشان با صدام، چندین و چند برابر بیشتر از این تعداد بوده است.
Albania: MEK rebrands by assassinating unwanted members
۱- پایگاه مطرح آمریکایی هشدار داد؛ مجاهدین خلق منفور همه ایرانیهاست/ دولت ترامپ مراقب باشد
جام نیوز، سی و یکم مارس ۲۰۱۹
لینک به منبع
نشنال اینترست مروری بر کارنامه خونین گروهک منافقین داشته و حمایت آنان از رژیم صدام در جنگ علیه ایران را یکی از علل مهم تنفر مردم از این گروهک برشمرده است.
به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، پایگاه آمریکایی نشنال اینترست با انتشار یادداشتی، خطرات حمایت دولت ترامپ از گروهک تروریستی منافقین را گوشزد کرده است.
این نوشته زیر عنوان “مجاهدین خلق، دوست آمریکا نیستند” منتشر و در ابتدای آن اشاره شده، مردم ایران و حتی کسانیکه با جمهوری اسلامی مشکل دارند، از مجاهدین خلق متنفرند و حمایت های دولت ترامپ از این گروه، نتایج فاجعه باری به دنبال خواهد داشت.
نشنال اینترست مروری بر کارنامه خونین گروهک منافقین داشته و حمایت آنان از رژیم صدام در جنگ علیه ایران را یکی از علل مهم تنفر مردم از این گروهک برشمرده است.
این پایگاه آمریکایی افزود: یک مطلب است که طیف های مختلف مردم ایران بر آن اتفاق نظر دارند و آن هم نفرت از گروه مجاهدین خلق می باشد.
در ادامه این یادداشت به سیاست خارجی متفاوت دولت ترامپ اشاره و از آن به عنوان “ضدیت با عقلانیت حاکم بر سیاست خارجی آمریکا طی دهه های گذشته” یاد شده است.
به باور یادداشت نویس نشنال اینترست، این روش غیر معمول ترامپ در برخی موارد نتایج مثبتی داشته اما در موارد دیگر همچون اتخاذ رویکرد مثبت در قبال گروهک منافقین، مخرب بوده است.
در این مطلب تاکید شده که سیاست خارجی مرسوم آمریکا طی ده های گذشته، نتوانسته نتایج قابل توجهی را در خاورمیانه به دست آورد. به عنوان مثال، دولت های پیاپی آمریکا، میلیاردها دلار به طرح صلح اسرائیل و فلسطین تزریق کرده اند اما این برنامه، درحال محو شدن در افق است. همچنین، تلاش های آمریکا نتوانسته نفوذ روبه رشد ایران در سراسر منطقه را محدود سازد.
نشنال اینترست،”رویکرد ترامپ در تقابل تجاری با چین”، “به رسمیت شناختن اورشلیم به عنوان پایتخت اسرائیل”،”قطع کمک های مالی به فلطسطین” و “خروج از برجام” را به عنوان مواردی ذکر کرده که ترامپ، ساختار سنتی سیاست خارجی آمریکا را شکسته اما آسمان هم به زمین نیامده است.
این گزارش می افزاید: اما گاهی شکستن رویکرد عقلایی مرسوم می تواند نتیجه عکس بدهد.
“عقب نشینی نظامی از سوریه”، “تقابل با ناتو” و “حمایت از گروه ایرانی مجاهدین خلق”، از جمله مواردی است که نشنال اینترست آن ها را خطرناک و دارای پیامدهای فاجعه بار احتمالی برای آمریکا توصیف می کند.
–
۲- مقام سابق پنتاگون: منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) آفتابپرستهای سیاسی هستند.
هابیلیان، سی و یکم مارس ۲۰۱۹:
لینک به منبع
فروردین ۱۱, ۱۳۹۸
مایکل روبین، تحلیلگر موسسه امریکن انترپرایز و مقام سابق پنتاگون، در مقالهای که در سایت نشنال اینترست آمریکا انتشار یافته است، گروهک منافقین را به عنوان فرقهای تروریستی توصیف کرده که دوست آمریکا نیست.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی هابیلیان، روبین در بخشی از مقاله خود مینویسد: «ظاهرا دولت آمریکا در حال بازنگری وضعیت سازمان مجاهدین خلق در دیپلماسی ایالات متحده است. باربارا اسلاوین، تحلیلگر آمریکایی که رویکردی توجیهگرایانه در قبال جمهوری اسلامی ایران دارد، اخیرا گزارش کرده است که در گفتمان دولت آمریکا، دیگر سازمان مجاهدین خلق از دایره جایگزینهای احتمالی حکومت جمهوری اسلامی ایران بیرون گذاشته نمیشود. درحالیکه بین «خارج نکردن از دایره» و «حمایت کردن» تفاوت بسیار است، اسلاوین بابت ابراز نگرانی درباره این موضوع حق دارد.»
روبین در ادامه با اشاره به تمایل برخی از سیاستمداران آمریکایی به بخشیدن اعتبار بیش از حد به منافقین مینویسد: «سازمان مجاهدین خلق دیگر از دید وزارت خارجه آمریکا گروهی تروریستی محسوب نمیشود اما چنین موضوعی این گروه را به شریکی قابل اعتماد تبدیل نمیکند. با این حال آنها توانستهاند مجموعهای از مقامات را با خود همره کنند که در جلسات آنان شرکت کرده و مریم رجوی را میستایند. نام جان بولتون و رودی جولیانی نیز در میان این مقامات به چشم میخورد. برخی از منتقدین معتقدند مبالغ هنگفتی که برای شرکت و سخنرانی در این مراسمات پرداخت میشود، مصداق رشوه است. البته این موضوع در برخی از موارد درست و در برخی دیگر نادرست است. برخی از این افراد حقیقتا به گفتههای سازمان مجاهدین خلق اعتقاد دارند. بالاخره مجاهدین خلق متخصص آن است که درباره برنامههای خود آن چیزی را به مقامات بگوید که خوششان بیاید و اغلب مقامات ارشد نه تجربه چندانی در امور ایران دارند و نه ابزار کافی برای بررسی صحت ادعاهای مجاهدین خلق. برخی دیگر از مقامات نیز معتقدند مجاهدین خلق با نفوذ به تاسیسات هستهای ایران و درز اطلاعات سری قابلیت خود را نشان دادهاند، اما مسئله مهم در این رابطه آن است که اغلب اوقات اطلاعاتی که مجاهدین خلق ارائه میکنند غلط است. این موضوع بسیار محتملتر است که برخی از دستگاههای اطلاعاتی خارجی مانند موساد از مجاهدین خلق استفاده میکنند تا اطلاعات بهدست آمده خود را از طریق آنان و بهطور غیر مستقیم افشا کنند.»
روبین در ادامه به انتقادناپذیری گروهک تروریستی منافقین اشاره میکند و مینویسد: «همانقدر که سازمان مجاهدین خلق نسبت به هواداران خارجی خود سخاوتمند است، میتواند نسبت به منتقدین خود خشن و مخرب باشد. مجاهدین خلق معمولا در برابر هر مطلبی که درباره آنها و به نحوی بر خلاف میلشان به چاپ میرسد شدیدا موضعگیری کرده و سریعا جوابیههایی را با ارجاعات و پاورقیهای مختلف آماده میکنند که اگر همین ارجاعات و پاورقیها نیز با دقت بررسی شوند، معلوم میشود حتی در صورت وجود خارجی منابع اعلامشده، به هیچ وجه مطالب مدنظر اعضای این گروه را اثبات نمیکنند. این ترولهای آنلاین همچنین تلاش میکنند نقد وارده را بلاموضوع جلوه دهند و فرد نقدکننده را بیاعتبار سازند.»
این تحلیلگر آمریکایی در بخش دیگری از مقاله خود با اشاره به نفرت مردم ایران از گروهک تروریستی منافقین مینویسد: «موضوعی که پایگاه اجتماعی سازمان مجاهدین خلق را به طور کامل در ایران از بین برد، همراهی آنها با صدام حسین در جنگ عراق با ایران بود. از منظر اغلب ایرانیها، رابطه مجاهدین خلق با صدام نابخشودنی است. برای تقریب ذهن آمریکاییها، میتوان جان واکر لینذ که به طالبان آمریکایی معروف است را نام برد. با این حال که جان واکر از جنبشی حمایت میکرد که بنلادن از دل آن سربرآورده بود و هزاران نیروی آمریکایی را در افغانستان به کام مرگ کشاند، هنوز هم با مجاهدین خلق قابل قیاس نیست زیرا تعداد تلفات ایرانیها در نتیجه اقدامات آنها و همراهیشان با صدام، چندین و چند برابر بیشتر از این تعداد بوده است. مجاهدین خلق که نتوانستند همراهی و حمایت مردم ایران را داشته باشند، روی به افراد حریص و زودباور آوردهاند. آنها آفتابپرستهای سیاسی هستند. زمانیکه در ایران بودند، ترکیبی از سوسیالیسم و اسلامگرایی را به نمایش میگذاشتند، در عراق سکولاریست بودند؛ اساسا بعثیهایی بودند بدون هویت عربی و در فرانسه ژست دموکراتیک گرفتهاند. در حقیقت رفتار این گروه تداعیگر فرقهای است که تا محل زندگی اعضا و نحوه ازدواج و طلاقشان را به آنها دیکته میکند.»
***
Prisoners of Their Own Rebellion.The Cult-Like Group Fighting Iran
Are The MEK And Regime Change Finally Running Out Of Road?
(سازمان مجاهدین خلق اسپانیا)
همچنین:

سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان کانادا و امریکا، NITV، بیست و پنجم آوریل 2019:… مریم رجوی رهبر سازمان مجاهدین خلق ایران بیانیهای منتسب به مسعود رجوی منتشر کرده و در آن تهدید کرده که سردار سلیمانی و آیتالله رئیسی باید به شهیدان لاجوردی و صیاد شیرازی ضمیمه شوند. اسامه بن لادن، ملاعمر ، مسعود رجوی، مریم قجر، ابوبکر بغدادی در برههای…

سارا زهیری، سایت خبری ایرانیان (کانادا و امریکا)، ششم آوریل 2019:… مسعود خدابنده در صفحه رسمی خود نوشت: مریم رجوی از مردم ایران خواسته است با کمک رسانان به مردم سیل زده وارد درگیری مسلحانه شوند! مریم رجوی همانند زمان جنگ ایران و عراق که به روی مردم ایران اسلحه کشید اکنون نیز همین درخواست را از مردم ایران دارد! کشیدن اسلحه…

سارا زهیری، ان آی تی وی نیوز، سیزدهم اوت 2018:… این شخص یعنی مریم رجوی چنان دور برداشته و از خود بی خود شده است که طی مدت کوتاهی دست به خرید و فروش و قتل و ترور و ضرب و شتم می زند؟ البته اقداماتی انسانی، همراه با صداقت، و با رعایت تساوی و برابری و در شان یک…