رادیو فردا، بیست و پنجم سپتامبر 2013: … میگوید «بزرگترین تجمع اعتراضی علیه دولت ایران از سوی سازمان مجاهدین خلق سازماندهی شده بود. برخی از سیاستمداران راست گرای آمریکایی از جمله جان بولتون، نماینده جورج بوش در سازمان ملل، نیز در میان هواداران مجاهدین حضور داشتند. نکته قابل توجه حضور پررنگ و پرشمار افراد غیر ایرانی در این تجمع بود.» …
تظاهرات زیر پرچم «مجاهدین خلق» در مقابل سازمان ملل
نیوشا بقراطی
تاریخ انتشار ۱۳۹۲/۰۷/۰۳
گروهی از هواداران مجاهدین خلق در هنگام سخنرانیهای روز سهشنبه دوم مهر ماه، در نشست عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک که حسن روحانی، رئیسجمهوری ایران نیز در میان سخنرانان بود، در برابر مقر این سازمان دست به تظاهرات علیه دولت ایران زدند. شمار زیادی شهروند غیر ایرانی نیز در میان تظاهرکنندگان حضور داشتند. نیوشا بقراطی، خبرنگار اعزامی رادیو فردا به نیویورک میگوید «بزرگترین تجمع اعتراضی علیه دولت ایران از سوی سازمان مجاهدین خلق سازماندهی شده بود. برخی از سیاستمداران راست گرای آمریکایی از جمله جان بولتون، نماینده جورج بوش در سازمان ملل، نیز در میان هواداران مجاهدین حضور داشتند. نکته قابل توجه حضور پررنگ و پرشمار افراد غیر ایرانی در این تجمع بود.»
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=5508
گروهک منافقین (مجاهدین خلق، فرقه رجوی) در نیویورک دست به دامان متکدیان شد
ایرنا، نیویورک، نوزدهم ژوئیه ۲۰۱۳: … او نامش مالابایا و اهل آفریقای جنوبی است. وی در پاسخ به این سوال آیا می دانید چرا در مقابل سازمان ملل تجمع کردید، گفت نه فقط امروز همچون گذشته برای یافتن لقمه نانی در مقابل گرانت سنترال مشغول گدایی بودم، دو نفر به من مراجعه کردند و گفتند اگر چند ساعت با گروه ما همراه شوید و در مقابل سازمان ملل با تکان دادن این پرچم ها شعار بدهید، ۲۰ دلار و یک وعده نهار به شما خواهیم داد …
(Women “rewarded” with pendants and robes after sexual ordeal)
نیویورک – شمار اندکی از اعضای گروهک تروریستی منافقین که مقابل مقر سازمان ملل علیه مسوولان عراقی و نماینده ویژه سازمان ملل در این کشور تجمع کرده و شعار سر می دهند، دست به دامان متکدیان نیویورکی نیز شده اند.
به گزارش ایرنا، امروز همزمان با نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره عراق که بخشی از آن به وضعیت این گروهک تروریستی اختصاص داشت، این عده از منافقین که طی روزهای گذشته تعدادشان به کمتر از۱۰ نفر می رسید، امروز تعداد ۳۰ نفر از متکدیان و افراد سالخورده در نیویورک از ملیت های مختلف را به خدمت گرفته تا در مقابل سازمان ملل جمعیت خود را بیشتر نشان دهند.
این عده با سروصدا و با کوبیدن برطبل موجی ازسروصدا را در مقابل سازمان ملل به راه انداختند و خواستار بازگشت به کمپ اشرف شدند.
یکی از کارمندان سازمان ملل که سالها در دفتر این نهاد بین المللی در تهران فعالیت داشته و با ساختار جمعیتی و نژادی ایران آشنا است با دیدن افرادی از رنگین پوستان در میان اجتماع این گروهک تروریستی با شگفتی خطاب به یکی از اعضای این گروهک تروریستی و با طنز گفت : هشت سال پیش که ایران بودم به بسیاری از استان ها و شهرهای مختلف سفر کردم، با چنین نژادی که امروز در میان شما می بینم، برخورد نکرده ام، آیا شما اصلاح نژاد کرده اید؟
این منافق در پاسخ به سوال طنزگونه کارمند سابق سازمان ملل در تهران واکنشی عصبی نشان داد و گفت: احتمالا شما هم به یکی از هوادار حکومت ایران تبدیل شده اید که چنین ما را مسخره می کنید.
پس از پایان تجمع این گروهک تروریستی، خبرنگار ایرنا در نیویورک با دو تن از افراد سالخورده ای که با پوشیدن لباس نارنجی و پرچم این گروهک به علت خستگی همچنان در مقابل سازمان ملل نشتسه بودند، گفت وگویی کوتاه انجام داد.
او نامش مالابایا و اهل آفریقای جنوبی است.
وی در پاسخ به این سوال آیا می دانید چرا در مقابل سازمان ملل تجمع کردید، گفت نه فقط امروز همچون گذشته برای یافتن لقمه نانی در مقابل گرانت سنترال مشغول گدایی بودم، دو نفر به من مراجعه کردند و گفتند اگر چند ساعت با گروه ما همراه شوید و در مقابل سازمان ملل با تکان دادن این پرچم ها شعار بدهید، ۲۰ دلار و یک وعده نهار به شما خواهیم داد، من هم با خوشحالی پذیرفتم.
این پیرزن سالخورده گفت : آنها به من گفتند ما یک گروه حقوق بشری هستیم و تلاش های ما در راه احترام به انسان هایی مثل شما است که هیچ سرپناه و کسی را ندارند.
پیرزن دیگری که عکس یکی از سرکرده های گروهک تروریستی را در دست داشت، از او پرسیدم آیا صاحب این عکس را می شناسید، گفت : نه من کاری به این مسایل ندارم، تنها به فکر گرفتن ۲۰ دلار و صرف یک وعده غذای خوب بعد از چند روز گرسنگی هستم.
وی که علاقه ای به معرفی خود نداشت، گفت : گدایی هستم که شب ها در گرانت سنترال می خوابم ( ترمینال مرکزی قطار شهری و متروی نیویورک) و روزها به کار گدایی مشغولم و اگر کسی به من پول بدهد هر کاری که بتوانم، انجام می دهم.
گروهک تروریستی منافقین مدت ها است که در اروپا و آمریکا از دانشجویان گرفته تا متکدیان و افراد سالخورده که هیچ گونه شناختی از ماهیت تروریستی آنها نداشته باشند، به عنوان عضوی از خود در تجمعات استفاده می کنند.
اروپام۱۹۰۸
The Life of Camp Ashraf,
Mojahedin-e Khalq Victims of Many Masters
همچنین:
https://iran-interlink.org/wordpressfa/?p=5087
سفر به پاریس، از جیب سازمان مجاهدین خلق؟
محمد ضرغامی، رادیو فردا، بیست و هفتم ژوئن ۲۰۱۳: … آلینا سپس ادامه میدهد که برگزارکننده تور برایش توضیح داده است که او باید در یک تظاهرات سیاسی در پاریس هم شرکت کند. پرچم در دست بگیرد و شعارهایی به زبان فارسی بدهد. برگزارکننده تور که خانم آلیمکووا تلاش دارد نام او محفوظ بماند به این دختر دانشجو اطمینان میدهد که این حرکت یک حرکت اعتراضی مسالمتآمیز و خالی از خشونت است و او پس از آن صحیح و سالم به خانهاش …
(Izzat Ebrahim and Massoud Rajavi still at large)
(Washington backed Maryam Rajavi in terrorist cult’s HQ in Paris)
یکی از اتوبوسهای مورد استفاده برای حمل و نقل شرکتکنندگان در میتینگ سیاسی
آلینا آلیمکووا، دختر دانشجوی قرقیز که مدتی را به عنوان خبرنگار آزاد با سرویس قرقیزی رادیو اروپای آزاد/ رادیو آزادی همکاری کرده به تازگی سفری به پاریس داشته است. اما این سفر برای آلینا آن گونه که توصیف میکند سفری معمولی نبوده است.
آلینا میگوید که روزی اتفاقی با یک آگهی رو به رو شده که به گفته او کلیدی بود برای سفرش به پاریس. شهر رویاهای آلینا. آن هم با قیمتی باورنکردنی برای یک دختر دانشجو. بلیت رفت و برگشت، یک هفته اقامت در هتل چهار ستاره همراه با صبحانه:
«اساسا آنهایی که به این سفر آمده بودند بیشتر دانشجو بودند و همه شیفته قیمت پایین این سفر شده بودند. این که میشد حدود ۱۵۰ هزار تومان بدهی و مدتی را در پاریس بمانی. من آنجا جوانهایی را از روسیه، جمهوری چک، اوکراین و آسیای میانه دیدم.»
آلینا مانند بسیاری از دانشجویان و جوانان دیگر ایمیلی برای برگزارکننده تور فرستاد، اما خودش میگوید همان جا پی برده است که باید کاسهای زیر نیمکاسه باشد. اما ترسی به دل راه نداد.
آلینا سپس ادامه میدهد که برگزارکننده تور برایش توضیح داده است که او باید در یک تظاهرات سیاسی در پاریس هم شرکت کند. پرچم در دست بگیرد و شعارهایی به زبان فارسی بدهد. برگزارکننده تور که خانم آلیمکووا تلاش دارد نام او محفوظ بماند به این دختر دانشجو اطمینان میدهد که این حرکت یک حرکت اعتراضی مسالمتآمیز و خالی از خشونت است و او پس از آن صحیح و سالم به خانهاش خواهد رسید.
آلینا آلیمکووا با این که خودش اذعان میکند که حتی یک کلمه فارسی هم نمیداند و چیز زیادی هم درباره مسائل مربوط به ایران نمیداند، اما تصمیم میگیرد با این پیشنهاد (به عقیده او) «خوب» به پاریس سفر کند.
۳۱ خردادماه ۱۳۹۲ ساعت ۹ شب در یک هوای سرد و بارانی آلینا همراه با یکی از همدانشگاهیان قرقیزش قدم به ترمینال اتوبوس پراگ میگذارد. همه مسافرانی که قرار است سوار هشت دستگاه اتوبوسی شوند که از پراگ به پاریس میروند جواناند و اغلب دانشجو و همه از طریق اینترنت به گفته او به نوعی استخدام شدهاند. چنان که این دختر دانشجوی اهل قرقیزستان میگوید هیچ کس به درستی از هدف این سفر اطلاعی نداشته است.
یک دختر اهل روسیه به او میگوید که هدفش از این سفر دفاع از حقوق زنان ایرانی است. اما یکی از دوستان این دختر به میان حرف او میآید و میگوید چه کسی به زنان ایرانی اهمیت میدهد! حتی آلینا آلیمکووا به پسری از آلمان اشاره میکند که با اطمینان تصور میکرده در تظاهراتی برای حمایت از تحولات عراق شرکت کرده است.
در بدو ورود به پاریس مسافران متوجه میشوند که از هتل چهار ستاره وعده داده شده همراه با صبحانه گرم خبری نیست و این هتل ۶۰ کیلومتر با پاریس فاصله دارد. اول تیرماه مسافران را که به گفته این دختر دانشجو حالا قرار بود نقش معترضان به نظام حاکم در ایران را بازی کنند به جایی در نزدیکی فرودگاه شارل دوگل میبرند. آنجا را که عدهای نگهبان شخصی محافظت میکردند با پرچمهای زرد و بنفشی که به گفته خانم آلیمکووا اسم مریم رجوی بر آنها حک شده بود تزیین کرده بودند:
«آنجا همراه داشتن دوربین عکاسی و تلفنهای هوشمند ممنوع بود و آنها همه وسایل ما را گرفتند.»
اما آلینا به رغم اخطارهای برگزارکننده تور با پرداختن مقداری پول به یکی از نگهبانها دوربین خود را به داخل میبرد. آلینا میگوید حدود ده هزار نفر داخل سالن حضور داشتند و به همه شرکتکنندگان کوپنی داده بودند که با آن میشد نوشیدنی و ساندویچ مجانی گرفت:
«من فکر میکنم سی درصد افرادی که آنجا دیدم از کشورهای دیگر آمده بودند و هفتاد درصد هم مخالفان حکومت ایران بودند.»
رادیوفردا گفتههای این دختر جوان دانشجو را با سخنگوی سازمان مجاهدین خلق ایران در پاریس در میان گذاشت.
شاهین قبادی، سخنگوی این سازمان، طرح این گونه موضوعات را توطئه سازمانهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت که آنها از هفتهها قبل برای بیاعتبار کردن این نشست سیاسی برنامهریزی کرده بودند:
شاهین قبادی: این موضوع که شما گفتید فوقالعاده مشکوک است. هیچ ربطی مطلقا به سازمان مجاهدین و شورای ملی مقاومت ایران ندارد. توجه کنید که ما در رابطه با رژیمی در ایران صحبت میکنیم که حرم امام رضا را میدهد بمبگذاری میکند، میاندازد گردن مخالفان و مدعی میشود این کار مجاهدین خلق بوده. تصریح میکنم که اینها سر سوزنی واقعیت ندارد و هدف خاص سیاسی و اغراض مشخص سیاسی بیان میشود و هیچ موردی هم سازمان مجاهدین نه چنین کاری کرده و نه چنین نیازی دارد و نه چنین چیزی را پذیرفته.
بهرغم تکذیب این سازمان، بارها مسئله بسیج افراد خارجی توسط سازمان مجاهدین خلق ایران در دنیای مجازی و شبکههای اجتماعی مطرح و بحثانگیز شده است.
همچنین:
جلسه ویلپنت، برگردانی از لیبرتی
۲۰۱۳/۰۶/۲۷
حمیل بصام، انجمن نجات، تهران، بیست و هفتم ژوئن ۲۰۱۳: … آن روی سکه نمای پرزرق و برق ویلپنت، واقعیت دردناکی است که در لیبرتی جریان دارد. علیرغم گذشت نزدیک به یکسال از انتقال به این مکان هنوز کشوری به صورتی جدی حاضر به پذیرش آنها نشده است. لیبرتی به تلهای برای نفرات تبدیل شده […]
خبر فوری ـ کشته شدن یک افغانی به نام نجیب در مراسم ویلپن پاریس
۲۰۱۳/۰۶/۲۶
دفتر ایران قلم ـ پاریس، بیستم ژوئن ۲۰۱۳: … براساس گزارش شاهدان عینی به دفتر ایران قلم در پاریس، در هنگام خیمه شب بازی فرقه رجوی در ویلپن پاریس یک افغانی کشته شده است. وی که نجیب نام داشته است مابه ازای گرفتن ۷۰ یورو دراین مراسم شرکت کرد بود و به علت مشروب خوردن […]
کلیپ ویدئویی گزارش از آکسیون اعتراضی جداشدگان از فرقه رجوی در میدان تروکادرو پاریس
۲۰۱۳/۰۶/۲۴
کانون وبلاگ نویسان مستقل ایرانی، پاریس، بیست و چهارم ژوئن ۲۰۱۳: … روز جمعه بیست و یکم ژوئن جداشدگان از فرقه رجوی در میدان تروکادرو گرد هم آمدند تا با برگزاری میز کتاب و یک آکسیون افشاگرانه و اعتراضی اقدامات سرکوبگرانه این فرقه را برملا ونسبت به تحرکات آنان هشدار دهند. کلیپ ویدئویی گزارش از […]
(خانواده ها نگران فرزندان به گروگان گرفته شده خود در بیابانهای عراق)